- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katokacaj
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Lenovo Ideapad 720s laptopom. Asztali gépre váltás miatt eladnám, de addig nem szeretném míg nem tudom pontosan, hogy mi a hibája.
A touchpad néha szórakozik, és elkezd nem működni, de nem is ez a problémám, hanem az, hogy egy ideje csak minden második bekapcsolásra kapcsol be a kijelző. A venti felpörög, a gép elindul, de a kép sötét marad, ekkor a bekapcs gomb hosszan nyomását követő újbóli bekapcsoláskor rendesen elindul.
Mivel mindig másodjára indul el a kijelző, így nem hardveres, hanem szoftveres problémára gyanakodtam. Újratelepítettem a teljes windowst, teljes gyári visszaállítással, azonban a problémát azóta is produkálja.
Találkoztatok már ilyesmivel, van ötletetek? Lehet mégis csak a kijelző érintkezővel lesz a gond?
Szerintetek érdemes szerelőnek megmutatni?
Olyan 100-120.000 Ft körül szeretném eladni, de ha emiatt a hiba miatt eladhatatlan illetve csak jóval olcsóbban lehet értékesíteni ,akkor inkább megtartom sorozatnézősnek.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
-
katokacaj
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a laptopom kb 2 hete csak másodjára kapcsol be. Amikor megnyomom a bekapcsoló gombot elindul, felvillan a kép, majd hirtelen leáll. Megnyomom mégegyszer és elindul, onnantól hibátlanul működik. Nem tudom hova írhatnék ezzel a problémával, van ötletetek mitől lehet?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest