- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
válasz
Pyttawrx #19691 üzenetére
Igen tudom hogy ssd gyorsabb,de a sajátomban sincs és mégis gyors.Ezt az aksi dolgot hogy érted, tudom megnézni? 1 éve lett cserélve benne.Teljesítménycentrikuson van.Maga a windows telepítés is egy örökkévalóság volt.Igazából csak annyit szeretnék elérni,hogy ne percekig tartson ha megnyitok valamit
-
rossitibi
tag
Köszi a válaszokat! 2gb volt benne,én raktam bele plusz 2-őt,de sajnos semmi javulás nem történt. Az előbb szétszedtem és kiproszívóztam,majd ezt a paszta cserét is kipróbálom.SSD-t nem tennék bele egyenlőre mert anyós használná film nézésre,böngészésre meg viberre.Szerintem ezt ssd nélkül is tudnia kellene,az én gépem is bőven jó erre.Lehet belerakom és az alap probléma ugyanúgy fennáll majd.Nem lehet valami hardver probléma? PL.alaplap? Nekem az is fura hogy a plusz 2 gb ramot észre sem venni rajta.
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6410 gép.Core i5 540M 4 Gb ram. A gépet újratelepítettem mert használhatatlan volt. Iszonyat lassú és sajnos ez a telepítés után sem változott.Tudom nem mai gyerek,de az én gépemben szinte ugyanez a proci van ugyanennyi rammal még mindig állja a helyét.Igaz van benne videokártya,de nem hiszem,hogy egy windows betöltésnél vagy egy fájlkezelő megnyitásnál számítana.(a sajátom:Sony Vaio VPCF11M1E. Core i5 520M 4gb ram Nvidia Geforce GT 330M) Mi lehet ezzel a Dell-el? Lehet az hogy nem szoftveres baja van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest