- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
válasz
Pyttawrx #19901 üzenetére
Nem tudom, hogyan tudnám tesztelni a komponenseket ha bootlop van?
Dellnek van egy ilyen UEFI cucca ott nekem az akkumulátort hozta ki csak.
Próbáltam sfc /scannow parancsot, de azt írta,hogy could not perform the requested operation és nem értem, hogy rendszer visszaállítás is miért nem működik hmm..
Mostanában nagy frissítés pedig nem emlékszem, hogy felment volna. Szóval furának tartom, hogy így megkettyent. De lehet akkor megpróbálom formázni.
Jah az akksi kábelt kiszedtem mert az volt a legegyszerűbb így gondolom nem érzékeli már az akksit de nem oldotta meg a problémát vagy teljesen kikéne szerelni?
-
undercover
őstag
Sziasztok! Kéne egy kis segítség, hogy mi lehet a probléma...
Adott egy Dell Inspiron 7559 laptop. Azt hiszem, hogy 2016-ban vásároltam.
Az a problémám, hogy végtelen bootlopba került és nem bootol be.
A Dell hibakereső szerint az akkumulátor rossz, de attól nem kéne, hogy bekapcsoljon?
De próbálom összeszedni a dolgokat.
Azt mondjuk lehet észrevettem, hogy viszonylag akksiről hamar lemerült, de nagyrészt hálózatról használtam. Az elmúlt 1-2 évben már igazán nem játszottam rajta ami terhelte volna 1 hétig játszottam talán tavaly decemberben Apex Legends-et.
Mostanában Geforce Nowot toltam és valamiért előfordult a hetekben egyszer, hogy amikor megnyitottam a programot és állítgatni akartam benne valamit tehát nem futott még játék vagy ilyesmi kaptam kék halált ilyen üzenettel:
[kép]Utána csináltam rendszer visszaállítást minden ment tovább. Majd tegnap is kaptam egy kék halált és utána már ez az üzenet fogadott:
Próbáltam sfc scannow, chkdsk parancsot, de semmi. De az a furcsa, hogy mintha a rendszer visszaállítást is kikapcsolta volna a gép mert azt sem akarta lefuttatni, pedig volt mentésem hozzá. Engedélyeztem a parancssorból futtatást, de nem futott le úgysem a rendszer visszaállítás ami fura ha csak az akkumulátorral lenne gond.
Aztán lefuttattam a Dell hiba ellenőrző programját és ezt az üzenetet kaptam:
[kép]Ami akksira utal. De nem tudom ez képes lenne blokkolni a bootolást?
Mi lehet erre a megoldás? Van rá valami házi módszer vagy szervízbe kéne küldenem? Bár egy ilyen idős laptopnál nem tudom megcsinálják-e.
Vagy próbálják rendszer visszaállítást vagy hasonlót?A segítséget nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest