Új hozzászólás Aktív témák
-
PorAdam
újonc
Cmos elemre is panaszkodik, és igen, ahogy tápot kap, elindul a gép.
Tudtok ajánlani egy megbízható helyet, ahol megvizsgálnák? -
PorAdam
újonc
Sziasztok!
Van egy HP Zbook 15 G2 es laptopom. Korábban az a hiba jött elő, hogy a gyári akksijával nem indult el a laptop, csak ha kivettem az akkumulátorát és visszaraktam, ez ment egy darabig, de aztán teljesen lehalt. Nemakart bekapcsolni, ekkor elvitte egy szervízbe, ahol aztmondták az akksi volt a hibás, és akksi nélkül a töltőről hajtva nyugodtan használhatom tovább, ha nekem így megfelel.
Eltelt kb másfél év és most rendeltem bele egy utángyártott akksit (greencell) és azthittem majd ezzel minden jó lesz, azonban ezzel is ugyan azt kezdte el csinálni a laptop, mint az előző akksival, megy róla szépen, de ha kikapcsolom, akkor nem indul újra csak, ha kiveszem és visszarakom az akksit.
Most egyelőre amíg nem oldom meg a hibát, nem használom az akksit.Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a hibát? Amit én gyanítok, az valami hardveres hiba lehet a laptopban, ezért rosszul kezeli az akksit, de ez csak tipp.
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged