- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregory91
senior tag
válasz
frovery #20091 üzenetére
"Acer logo, majd a win logó után jön ez a kép ha telepítést indítanék penről. SSD üres, nincs rajta semmi, így driver hiba nem lehet."
A drivert a pendrive-ról tölti be még ha "generic" is a drága.Amúgy mi történne ha összekötnéd a tv/monitorral vga illetve hdmi kábellel(mindkettőt végig próbálni)? -
gregory91
senior tag
válasz
frovery #20088 üzenetére
"Úgy néz ki, megsérült a videokártya,mert a kép erre utal.(Mellékelem) Acer logo, majd a win logo bejön,majd ez a zavaros kép."
Valahogy az egyik állítás kizárja a másikat.Ha videókártya akkor driverre gyanakodnék.A fent említetten kívül,még nézz bele a bios/uefi-be hogy látod-e ugyanezt a hibát. -
NEMO1968
őstag
válasz
frovery #15442 üzenetére
Ventivezèrlö hibàjàra tippelnèk.
Esetleg arra,hogy picit szorul a venti, ès nem tud a legkisebb indìtòfeszültsègen elindulni.
Ezèrt is vannak a relatìve magas höfokok alapon az idö elteltèvel.
Ha van merszed,megpròbàlhatod picit megolajozni a ventit egy kis müszerolajjal pl.
Ha ez sem segìt, kifogytam a tippekböl. -
NEMO1968
őstag
válasz
frovery #15440 üzenetére
Értem.
Na most ha jól olvasom a h.sz.-ed, akkor az AIDA bejelzett, hogy túl meleg a proci, ugyanakkor 40 fokot mért?
Ha meggondoljuk, ez alapjáraton nem is rossz, bár én a mai gépekből indulok ki.
Ez talán lehet az AIDA hibája, esetleg a hőszenzor nem jól mér, és valójában nincs annyi..
Én óvatosan elingítanám a tesztet, ha gáz van , úgyis fel fog szaladni nagyon hirtelen, akkor pedig vészstopot nyomva le tudod állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest