Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
válasz
Pyttawrx #20079 üzenetére
Egy munkalapot kaptam, amire ráírták a hibát, amikor bevittem. Kiszerelték belőle az aksit, két nap múlva szóltak, hogy megjött az új aksi, vigyem be hogy beszereljék. A végén csak ideadták a laptopot, semmiyen másról nem kaptam papírt. Szerintem a korábbi javításoknál sem kaptam ilyesmit. Kaptam egy kis paírdobozt, amiben kis papírlapra magyarul nyomtatott szövegre le van írva, hogy hogyan kell jól bánni az akkumulátorral. Az az igazság, hogy nagyon megbíztam bennünk. Lehet, hogy butaság volt. Most egyelőre rendben van az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Renault, Dacia topik
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest