Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Nem próbáltam még másik ssd-vel, sem pedig pendrive-ról bootolni másik rendszerrel.
De akkor ez lesz a következő,amit megpróbálok! Köszi a tanácsokat. -
Nuada herceg
őstag
Sziaasztok!
Korábban már írtam ide, Lenovo laptop billentyűzet gonddal. Sajnos azóta sem oldódott meg. Egy kocsit pontosítok az eseten. Lenovo B590 laptopról van szó. Egyik napról a másikra eltűnt a billentyűzet (érzékelése). Jelenség: a laptop elindítás után a táccspad működik, egészen addig, amíg egy billentyűt le nem ütünk. Ott vége a dolognak. Utána már a touchpad sem. Újraindítás után megint ugyanez. A bill. működik, mivel biosba belépve szépen reagál minden gombnyomásra. Viszont biosban nem sok beállítást láttam a billentyűzettel kapcsolatban, csak kb annyit, hogy fn key és ctrl felcsrélése. A windowsban driver hibákat ír. Egy kép is lesz lejjebb. Automatikus hibajavítással nem tud semmit csinálni a windows. Hiába rakok fel új drivereket, illetve újból drivert, ugyanez a hiba. Külső egér+ billentyűzet tökéletesen működik.
A képen látható hibákat dobja. Egyik este küzdöttem vele vagy másfél órát. Próbáltam manuálisan beállítani billentyűzet drivert, a listából kiválasztani. De semmi nem működött. Neten utána olvasva elég sok lenovo billentyűzet hibát találtam, de azok mind olyanra írtak megoldást, ahol hébe-hóba nem működik, vagy hibásan működik a bill., nem pedig egyáltalán nem, mint anyósom gépén. Próbáltam windows visszaállítást is, de sajnos csak pár nappal korábbra volt visszaáll. pont, ahol már nem működött a billentyűzet, így visszaállítás után sem volt jó.Most azon gondolkodom, hogy egy windows újratelepítés egyáltalán megoldaná a problémát? Vagy már az sem, lehet valamit tenni? Bármi tipp, javaslat? Köszönöm szépen, hogy végig olvastad ezt a hosszabb irományt.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Pyttawrx #19695 üzenetére
Nem volt szervizben mostanában. Én telepítettem a nyáron újra, amikor kapta az ssd-t. Lehet hogy valami driver frissült, azt nem tudom, főleg ha a háttérben történt. Nem tudom mi az a szorító? De mondom boot után pár másodpercig működik, de utána nem. Bár egy újraindításnál még a bios is előjött. Valamit panaszkodott. De én sajnos nyomtam arra, hogy menjen tovább. Lehet el kellett volna olvasni...
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok! Anyósomnak van egy régebbi Lenovo laptopja. Nem tudom most hirtelen a típusát. i3 processzor, 5 gb ram, igazából egész tűrhető kis gép, ssd-vel felszerelve.
Olyat csinált most, egyik pillanatról a másikra, hogy nem működik a billentyűzet és a touchpad. Szóval semmi a beviteli részen. Windows 10 oprendszer, boot után pár másodpercig jó, van egér is, meg billentyűzet is, utána semmi. Nem reagál a saját billentyűzetére. Külső egeret, vagy billentyűzetet bedugva minden működik. Szóval a rendszer nem fagy le, csak a saját perifériáira nem reagál. Valakinek van valami tippje? Gondolom valami szoftveres dolog lehet. Nem volt most semmi új telepítve rá. Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest