Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
kreten67 #19586 üzenetére
de ez valami utángyártott. érdemes ilyenre így beruházni?
#19588 st3v3np3t3r
bár mindkettőtökhöz szól most már a kérdésem látva a diskurzust... de most akkor honnan a bánatból rendeljek kintről azonos típust, ami esetleg még gyári is?én sem vagyok hülye, ezekkel kezdtem, de konkrétan nem találtam gyárit vagy olyan eladód, ami hitelesnek tűnne számomra.
-
lócitrom
őstag
válasz
Pyttawrx #19573 üzenetére
ezt így konkrétan nem tudtam ellenőrizni, nem jutott eszembe. de relatíve rendesen megpörgettem mikor a propellereket takarítottam. nem tűnt zajosnak úgy. attól tartok én is, hogy valahol van valami műanyag, ami forrasztva van vagy nem veszem észre és eltöröm. szóval franc tudja...
#19574 kreten67
sejtem, hogy milyen az a préselt tű, de akkor ezt végeredményben nem lehet normálisan szétszedni? 20000 Ft egy új hűtő és ez is egy vicc volt ilyen szempontból, mert vagy ~2 év után már volt hangja. tény, hogy sokat megy, de elég gáz szerintem. egyébként ezzel a géppel nekem más bajom nincs azon túl, hogy az egyik USB-csatlakozó úgy néz ki kilazult vagy megtört belül valahol. ja meg hogy mikor először szét akartam szedni a gépet beletörtem egy csavarhúzót, mert az egyik csavar annyira beszorult gyárilag... na de akkor a hűtéssel nem éri meg szórakozni? legalább még két évig biztos, hogy daily driver lesz akkor is, ha cserélem a hűtőt. kivagyok ettől. nem vártam megvásárlás előtt, hogy halk lesz, a Windows valamiért jobban pörgeti a kelleténél ráadásul. de rettentő idegesítő, hogy ennyi pénzért ezek ilyen silány hűtővel szereltek. -
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
némi útba igazításra lenne szükségem. van egy Lenovo Legion Y520-IKBN (80WK009KHV) vasam. a hűtés egy ideje zakatol és most már idegesít. egy 5F10P24365 típusú venti van benne. szétkaptam már párszor a gépet, de a ventilátort még nem. viszont ha házilag megoldható és korrigálható ez a jelenség megtenném. a hűtést vajon szét lehet szedni és elég lehet valamivel lekenni, hogy szuperáljon? ha igen, milyen normális kenőanyagot lehet találni ezekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest