- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziaasztok!
Adott egy HP Elitebook 2570PFriss Win10-zel, gyári driverekkel.
Az egérnél a touchpad rész nem megy, csak ha eltávolítom a Synaptics drivert. De a következő indításnál már belekontárkodik a Win, és megint nem akar menni.
Van tipp megoldásra?
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu Lifebook S752 notebook.
Javításra hozták hozzám, egyszer már volt egy alaplapcsere, több mint 1 éve, gondtalanul üzemelt.
Most a jelenség, hogy nem kapcsol be. Memória-SSD kiszedve, hátha esetleg valami ilyen jellegű a gondja.
Töltés világít, bekapcsológombra nem reagál.
Van-e ötlet, hogy merre induljak vele el, mert számomra hihetetlen lenne a másodszori alaplaphiba.
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Tudom, hogy ez így lutri kérdés lesz. De hátha.
Adott egy HP 250 G7-es laptop.
Egy kisgyermek áldott hatásaként a billentyűzetet megöntötte egy korty öblítővel.
Rám hárult a feladat, hogy próbáljam megjavítani. Nos én a szétszedésig jutottam, megnéztem, megtakarítottam. Volt egy áramköri elem, ami picit megpattant, de ez nem befolyásol semmit, mert az SSD felől van. ( ez javítva lett megfelelő helyen )
A lényeg, előtte is utána is maradt az az állapot, hogy a laptop rádugott saját klaviatúrájával nem indul ,töltést se veszi ( gondolom zárlat miatt )
Ha lehúzom a csatlakozóját az alaplapról, akkor töltést veszi, a gép bekapcsolóra annyit reagál, hogy villan egyet a kijelző, de képet már nem ad. Venti pörög, hibajelzést nem ad a LED-ekkel
SSD tartalma olvasható, ez rendben, viszont próbálnék egy külső billentyűzettel még működő gépet összehozni.
Kérdés mit nézzek még át, kihez forduljak ilyen géppel, aki esetleg ki tudja mérni mi merre?
Előre is köszi, tudom komplex a probléma, mert bármi lehet... De vesztenivaló már nincs.
Mire ezt leírtam, elindult a gép
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
gregory91 #19071 üzenetére
Ez tudom
De a gép pormentes helyről érkezett, ilyen jellegű hibát nem találtam
Most donort keresek, mert ami nálam van 250-es ,annak nem ilyen a billentyűzet szalagkábele.
Megnézem még a munkahelyen, mert van egy TPN-C125 még, annak a billentyűzetével ha működik rendesen, akkor megvan a hiba oka.Azért kérdeztem, hogy látott-e valaki ilyen jellegű hibát.
Te láttál már ilyen hibát?
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Egy elég fura problémaával küzdök.
Adott egy HP TPN C125-ös laptop.
SSD-vel, Win10-zel.
Olyat csinál, hogy az ASDF JKLÉ billentyűk lenyomására az alatta lévő sort is egyszerre "leüti" , és fordítva.
Próbáltam Win telepítő alatt is, ott is marad a probléma, illetve szétszedve a csatlakozó kontaktját is ellenőriztem.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Graphics #18723 üzenetére
Na szetkaptam a gépet
Memória ki, midnen hardver lekot majd vissza.
Szetszedve sikerült elindítani, ment minden.
Összeraktam félig , indítanam, nem megy
Ejh, szóval alaplap ok, bekapcs ok. Valahol elakad a dolog.
Első körben memóriára gyanakodtam, msot meg azt letesztelem
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Adott egy Fujitsu S752-es laptop. 3. generációs i5-tel, SSD-vel, tehát jó kis munkagép lenne.Ment is majd egy évet a használt vásárlást követően, de most semmi.
Töltőre rakva világít a LED, veszi a töltést. De bekapcsológombra nem reagál.
Mivel a típust ismerem és szedtem is szét, ezért megnéztem a bekapcsolópanelt is, de kattan a kapcsoló, tehát szerintem az nem lehet hibaforrás.
Tipp kéne merre induljak el ,vagy hogy hogyan zárjam ki az alaplaphibát.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest