- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Ahogy látom nem csak befelé, hanem oldal irányba is elmozdult az USB aljzat. Tehát nyíró erők képtek fel a forrasztásain. Egy csőrös (csipesz) fogóval a stick NYÁK-ját megfogva szerintem ki tudod húzni belőle. Viszont az aljzat sérülése miatt nem biztonságos a további használata.. Sőt a gépé sem! Úgy kb. örülni kell neki, hogy nem lett nagyobb baj, pl. rövidzárlat, stb. (Bár szerintem biztos tartozik valami SMD védelem hozzá.) Mindenképp vidd el szervizbe! Szerencsé(d)re, ezt az USB aljzatot a mérete miatt az is kicseréli, forrasztja aki először lát ilyet. (Szemben egy Micro, vagy Type C-vel... az, azért már mást igényel!)
-
tlala
addikt
Szia,
megosztanád velem is, hogy hol sikerült 12 V-os DC dugót venned a tápegység végére? Nem tudom megemészteni én sem, hogy emiatt a 300 Ft-os alkatrész miatt kelljen 18-20 ezerért új adaptert vennem.
Illetve ha a forrasztásra vállalkozó elérhetőségét is megosztanád velem, nagyon hálás lennék.
Engem minden szervíz elhajtott eddig, és csak az új töltőt dugják az orrom alá mindenhol. Ez mind a józan ész, mind a környezetvédelem ellen van ezerrel...
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest