- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
Ahogy látom nem csak befelé, hanem oldal irányba is elmozdult az USB aljzat. Tehát nyíró erők képtek fel a forrasztásain. Egy csőrös (csipesz) fogóval a stick NYÁK-ját megfogva szerintem ki tudod húzni belőle. Viszont az aljzat sérülése miatt nem biztonságos a további használata.. Sőt a gépé sem! Úgy kb. örülni kell neki, hogy nem lett nagyobb baj, pl. rövidzárlat, stb. (Bár szerintem biztos tartozik valami SMD védelem hozzá.) Mindenképp vidd el szervizbe! Szerencsé(d)re, ezt az USB aljzatot a mérete miatt az is kicseréli, forrasztja aki először lát ilyet. (Szemben egy Micro, vagy Type C-vel... az, azért már mást igényel!)
-
tlala
addikt
Szia,
megosztanád velem is, hogy hol sikerült 12 V-os DC dugót venned a tápegység végére? Nem tudom megemészteni én sem, hogy emiatt a 300 Ft-os alkatrész miatt kelljen 18-20 ezerért új adaptert vennem.
Illetve ha a forrasztásra vállalkozó elérhetőségét is megosztanád velem, nagyon hálás lennék.
Engem minden szervíz elhajtott eddig, és csak az új töltőt dugják az orrom alá mindenhol. Ez mind a józan ész, mind a környezetvédelem ellen van ezerrel...
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest