- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2825 üzenetére
N.N. Prémium nincs már. (ha jól tudom)
Igen, az egyik game lemezes, a másik (jellemzően az újabb) letöltős lesz ezekben a pakkokban.
Hidd el, nagyon is jól megy és forog is rendesen a használtszoftver kereskedelem.
Én meg a Vaterát hagyom ki, mert ott is ugyanúgy átvághatnak, ráadásul arányaiban sokkal több a tajparaszt emberke is. Én pl. jártam úgy, hogy vettem annó egy FarCry3 -at, átutaltam az árát. (ellenőrzött eladó ugye, baj nem lehet). Kapcsolattartás megvolt, kedves fiatal hölgyikével. Nah, az utalás után már eltellt 2 hét és még semmi. Hívtam telefonon, sokadszorra vette fel. Mondja, hogy már elküldte. Szóltam, hogy ha a héten nem fut be, küldje vissza a pénzt, mert feljelentem. Okés. Pénz sem jött, játék sem. Aztán egyszer csak befutott a game, de nem vettem át. Akkorra már vettem másikat. Nah, innentől a hapsija óránként hívogatott, fenyegetett nem kicsit, hogy miket képzelek, meg megkeres és vasrúddal fogja kiütni belőlem a játék árát. Azt sem tudta sztem, hogy mit beszél. Őt is feljelentettem (rögzítettem jópár szívhezszóló beszédét). persze csak hangemberkedett, a dolog meg elcsitult. Nekem idegeskedés, pár álmatlan éjjszaka meg minusz ötezrem bánta. Nesze neked, ellenőrzött felhasználók !!! -
törölt tag
válasz
mirci18 #2811 üzenetére
Szaldj fel a harverpróra, meg fogsz lepődni
Én amit lehet megveszek használtban. Bukjon rajta más, én nem az örökkévalóságnak veszem, meg a polcnak
Az újrajátszásra semmi esély nincs, több a játék, mint amire időm lenne valaha, és akkor hol vannak a régi pótolandó játékok...
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2816 üzenetére
Nekem tetszik a stílus, főleg ha ilyen profin van megoldva, mint az Alicia vagy a Chasm esetében. Van amikor lenne kedve retrózni az embernek, de feldobná azért a játékélményt egy picit modernebb dolgokkal. Na ezek pont erre jók, látványban hozzák a SNES, Mega Drive éra stílusát, játékmenetben pedig a jelen lehetőségeit.
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2798 üzenetére
Nem minden ps4 -es vagy x1 -es játékot az 576 -ban kell megvenni, és máris nem 17-20ezrekbe kerülnek. (Mellesleg 576 is döglődik, nem is értem miért...
hiszen nemrég zárták be pár vidéki boltjukat és én is látom -mert tőlünk alig 80méterre vannak- hogy mekkora pauza van náluk (is). ) Én 3db PS4 játékkal indítottam, magát a gépem 110ezerért vettem újonnan bolttól, mégegy joy -al (ugyanettől a bolttól) és a játékokat 10-10k / db áron (KillZone, TombRaider, AC4). Ha ugyanezt 576 -ban veszem ... jaaaajjj
Szóval ésszel kell vásárolni és több cash marad a zsebben ! -
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2620 üzenetére
Nem is kell velük foglalkozni. Mert nem is érdemelnek még annyit sem.
Mondjuk én a "csak Máriók" miatt biztosan nem tartanék WiiU -t. Azokon túl is akad azért korrekt exkluzív cím. És itt most a külsős fejlesztésekre gondolok. Deus Ex 3. D.C., LEGO City, ZombiU Vagy amit inkább ezen érdemes tolni. Rayman Legends, Tekken Tag Tournament 2. Máshol nem kapod meg őket ebben a formában.Azomban ez a nap gyöngyszeme volt nálam: " ... mindenki a maga igazát hajtsa." Majd perfekt ánglisul gyütt a " ... third party szemét ..." Oh yeah !!! Távol álljon tőlem a nyelvtan-nácizmus, de ez most jól esett. (sry !)
Más: egy csere-bere valakit érdekel? CoD: Black Ops 2 -t adnék NfS: Most Wanted -ért. privit pls !
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2614 üzenetére
Szerintem meg éppen a "nagy konzolosok" mondják azt (már akit vagy akinek a site -ját nem a MS vagy a Sanyi pénzeli), hogy mekkora jóság a WiiU és nekik is van otthon a Ps3 / X360 vagy egy újgenerációs vas mellett. Hidd el, ha valakik, hát ők képben vannak a rendszer innovatív mivoltával. Az más kérdés, hogy manapság "ciki" Nintendósnak lenni, ugye.
Szerintem éppen a semmiszavú vérpistikék azok, akik köpködnek, hurrognak az N gépei felé. Hol a fórumokon, hol a való életben. Ez van, de meg lehet hagyni őket a hülyeségükbe. Attól nekünk nem lesz jobb, hogy a falnak beszélünk.
Nem volt fontos a grafika ??? Köbö mikor? Mi, C64 -esek / ZX Spectrum -osok (KonzolWars Rulez !!
) már akkor is csorgó nyállal figyeltük az Amigások gépein futó csodákat (pl. Turrican), hogy azok micsoda álomszépek voltak. Mellesleg épp nemrég próbáltam ki ezt a dolgot, amit említesz. Összeraktam a ZX Spectrum -omat és nagyfiammal nekiveselkedtünk a Jason's Gem -nek meg a Nether Earth -nak. Vagy két órányi masszív "szívás" után a konklúziók: 1. Kutya nehéz 2.Borzalom grafika 3. Mi az, hogy nincs mentééééés ????
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2527 üzenetére
Az NFC az a része lesz végül a WiiU -.nak, mint annó a GC -nek a network Adapter. Van, de minek. Ott is talán ha egy pár game támogatta és az sem az EU .ban (ha jól dereng). Talán csak lesz valami ahol hasznát látjuk.
Mellesleg ha már valaki emlegette az AR dolgokat: Ki játszott PS3 -on az Eye of the Judgement -el (vagy a PSP -s kistesójával) ? Na, sztem az volt az a dolog, ami eddig a legjobban kihasználta az AR -t, pedig csak egy egyszerű területfoglalós kártyajáték volt. Kár, hogy bedőlt a dolog, hiszen nagyon hamar lehetett "fake" kártyákat / szetteket csinálni és oda volt a varázs. nekem 60-70 kártyám jött csak össze (az esedetiek !!), de egy élmény volt azokat is beszerezni. Szóval az AR kártyás megoldás egy jó és kiforrott dolog. Nem is értem, minek ennyire bonyolítani. Volt / van a PS Vitában (van vagy egy tucat erre kihegyezett egész klassz stuff, pedig csak 6 kártya van), a 3DS -ben (pl. Kid Icarus kártyagyüjtögetése vagy amit a géphez adnak) meg a PS3 -on is (lásd a fentebb említett példát vagy a Book of the Spells féle megoldást vagy akár az eyePet -et). WiiU -ra is jöhetne efféle cucc. -
tariattila
veterán
-
horkovy24
senior tag
válasz
mirci18 #2425 üzenetére
Rendben!Akkor lecsillapodtak a kedélyek!
Akkor térjünk rá a játékokra!A New Super Mario Bros U-t teljesen 100%-ra kipörgettem,a Super Mario 3D World-öt még a régi gépemen játszottam teljesen 100%-ra végig majd ezen az új gépemen is sor kerül rá!
Én nem vallom magam egy béna játékosnak a Nintendo játékok terén viszont ez a New Super Luigi U ez valami nagyon durva!Elég sok mindenre kell odafigyelni benne ugyebár Luigi-nak teljesen más a mozgása és itt a rendelkezésre álló idő is sokkal kevesebb na meg persze ott van a három aranyérme is!Most kezdtem el két napja finoman még csak ízlelgetem de az első világot már teljesen kivégeztem és már ebből azt letudtam szűrni hogy ez valami idegtépő játék lesz az tuti!
Mellesleg megjegyzem hogy nem értem miért nem teszik rá alapból is a New Super Mario Bros U lemezére a New Super Luigi U játékot is és miért csak ebben a pakk-ban van rajta a lemezen!Szerintem ezért az árért amit ezért a New Super Mario Bros U-ért elkérnek simán rámehetne pláne hogy végülis a New Super Luigi U-ban csak a pályákat nehezítették meg jóval meg annyi hogy Luigi-al mész!Én személy szerint biztos nem adnám ki külön egy teljes játék árát ezért a New Super Luigi U-ért!
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #2419 üzenetére
"Mivel te más vonalon mozgol mint én. Én szórakozás párti vagyok..." - igen, én azért ülök le játszani, hogy kínozzam magam
"Én egyszer sem írtam azt hogy a WII U a legjobb konzol vagy nekünk vannak a legjobb exkluzív címek." - mivel konzolt még mindig exkluzívak alapján szokás választani, így elég önellentmondásos ez a mondat, továbbá teljes mértékben objektív (azaz nem vitaalap).
De mindegy is, elbeszélünk egymás mellett, a topic meg nem igazán erre való.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #2416 üzenetére
Sikerült megtalálnom az ügyeletes Nintendo szamurájokat...
1) emeld ki ahol buzdítottam valakit arra, hogy PS4/XBO fan legyen
2) emeld ki ahol kiemeltem, hogy a grafika mindenek felett áll
3) emeld ki ahol a GTA-t meg a The Godfathert emeltem a konzolos játékok trónjáraÉs mindenek előtt arra kérlek, hogy értelmezd át újra, amit írtam. Nem vagyok senki és semmi ellen sem (sőt, ősszel nekem is Wii U-m lesz, PC-be meg veszek egy középkategóriás VGA-t és le van tudva egy évre), csak leírtál egy általános következtetést, ami durvára nem igaz és erre reagáltam. Úgy állítottad be a Nintendo-t, mintha csak itt lennének a kiváló játékok, holott ez sem igaz. Nem lehet csak a multiplatform szemetekkel meg a grafikára kihegyezett játékokkal eladni egy konzolt. Konzolt az exkluzívok miatt veszünk.
Még egyszer: nem vagyok senki és semmi ellen, továbbá tiszteletben tartom mindenkinek az egyéni preferenciáját. De ezt megkövetelem mindenki mástól is, mert nem kérek sokat és mindenki boldogabb lenne. Én örülök, hogy ti megtaláltátok a számításotokat a Wii U-ban és remélem, hogy én is meg fogom.
-
horkovy24
senior tag
válasz
mirci18 #2411 üzenetére
Hát igen!Most már megfogadtam hogy a Nintendo konzoljai lesznek egyedül az otthonomba mert ez az egyetlen konzol ami azt adja amit egy konzoltól és a játékaitól elvár az ember ez pedig a nagybetűs SZÓRAKOZÁS!!!!
Mister_X: Nem érzem magam szűk látókörűnek már csak azért sem mert több konzolnak is esélyt adtam viszont a Nintendo játékai szerény véleményem szerint a kategóriájukban verhetetlenek!A többi konzol meg már véleményem szerint nem a játékokkal való szórakoztatásra épül!Sokkal inkább arra hogy kielégítse a sok grafika b....zi emberkét!A rajtuk lévő játékok szórakoztatási faktora az már teljesen másodlagos ezeken már csak az számít hogy még a fűnek is árnyéka legyen!Mert ha hiszitek hanem valamelyik nap pont erről olvastam a gamekapocs-on hogy emberek azon vitatkoztak a Metal Gear Solid Ground Zeros kapcsán hogy melyik konzolon van árnyéka a fűnek!Akkorát nevettem!Könyörgöm kit érdekel ha egy játék szórakoztat?!Én például nem emlékszem hogy egy 3D-s Mario játéknál néztem volna hogy a fűnek van-e árnyéka!Pont ezért mert a játék annyira szórakoztatott hogy ezeket a dolgokat pont letojtam magasról!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #2411 üzenetére
Én PS3-at nem a grafikai adottságai miatt vettem, hanem az exkluzív felhozatala (és a PlayStation Plus) miatt. Nem szabad ennyire csőlátásúnak lennie senkinek sem, akármelyik térfélen is áll. Minden konzolnak megvannak a maga adottságai, a maga exkluzív felhozatala, ami miatt megveszik a vásárlók. És végül is, a játékok miatt veszünk konzolt, nem?
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2407 üzenetére
A Luigi U az jár a csomaghoz, ha azt választod, nem kell külön megvenni. A NSMB 2 pedig csak 3DS-en érhető el, nem adták ki Wii U-ra.
Azt még vedd figyelembe, hogy ha Wii-s játékokat is tervezel Wii U-hoz, akkor venned kell még hozzá irányítót is, a Gamepad kikapcsol Wii módban.
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2399 üzenetére
És van még WiiU -ra a New Super
MarioLuigi U, ami igazából (bár külön lett kiadva és külön is játszható) csupán egy Mario Bros. U DLC. Csaknem ugyanaz a környezet, full ugyanaz a gameplay, de valamivel (jóval ?) nehezebb. Mert ugye Luigi nagyobbakat ugrik. Komoly kihívás végigvinni, az biztos. -
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2399 üzenetére
Én mindenképp a Wii U-t javaslom, tudom hogy drágább, de jóval időtállóbb választás. Lesz rá még sok-sok jó játék.
Wii-re nekem csak 1 2D-s Mario játék rémlik, a New Super Mario Bros.
Amúgy kiderült menet közben, hogy a DS és a Wii online része azért szűnik meg, mert azokat is a Gamespy üzemelteti.
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2395 üzenetére
A 3D World egy csoda, egy műremek. Talán nem ér fel a Galaxy-hoz, de hát tudjuk, "az űr, a legvégső határ", szóval onnan már nem nagyon lehet továbbmenni
A Wii-re van a 2 Galaxy játék, a Wii U-ra pedig a 3D World, ami 3D-s. 2D-s mindkettőre 1-1 van. Amúgy a Wii U-n lehet a Wii-s játékokkal is játszani, csak kell hozzá Wiimote és Nunchuck.
Ez a 3 darab 3D-s Mario játék szerintem jelenleg a videojátékok csúcsa. A látvány, az irányítás, a zene, a pályatervezés mind-mind tökéletes, minden pálya valami újat hoz, sose fogod látni ugyanazt a megoldást egyik játék során még egyszer. Már csak ezért a 3 játékért megéri venni egy Wii U-t
A 2D-s Mario játékok nekem annyira nem jönnek be, a Rayman Legends szerintem jobb játék abban a kategóriában, fura azt kimondani, de szerintem most a franciák jobb játékot tettek le az asztalra, mint a japánok. Szerencsére az autóiparban még nem történt ilyen.
-
horkovy24
senior tag
válasz
mirci18 #2393 üzenetére
Pedig hidd el nekem a grafikában is eget rengető a Super Mario 3D World!Szerintem ezt nem nagyon lehet leírni miben különbözik a Wii-s verzióktól szerintem az a legegyszerübb ha kipróbálod valamelyik üzletben!Viszont azt garantálom hogy utánna rohansz is majd megvenni a gépet is meg a játékot is!
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2298 üzenetére
Az FAT X360 -asok meg a Slim PS2 -esek csinálták ezt. Jellemzően az olvasófej szalagkábele ér hozzá a lemezhez és hagy egy halvány kör-karcot rajta. Ha idejében észreveszik a dolgot, akkor menthető a lemez (polírozással). Nálad két dolod fordulhatott elő:
1. a gép megmoccant olvasás közben (bár ennek vagy nincs sok esélye, vagy ha mégis megmozdult, akkor sem nagyon lehet ok egy kisebb elmozdulás mert a diszket a helyén tartja egy elektromágneses leszorító korong)
2. az olvasó szalagkábelének a rögzítése "adta meg magát". fellazult a dolog vagy hasonló történhetett.
Ezek a legjobb tippjeim, de való igaz, ez egyáltalán nem általános jelenség. Bár én eddig csak fektetve használtam konzolt ( Slim PS3 -at kis ideig állítva ), pont a hasonló dolgok miatt. A múltkor is behoztak hozzánk egy PS2 -es (IGEN!) FIFA 14 -et, amit 16k -ért vett pár napja a srác. A gépének a szalagkábele fullra kinyírta a lemezt. Kör-forma karc volt ott is.
De fontos: MINNÉL ELŐBB nézesd meg szervizessel a géped, mert innenntől (ha ez utóbbi eset a hiba oka) akár fektetve is okozhatja ezt a géped !!!WiiU Pro-Controller: kicsit olvass vissza, pár egy-két hónapja bőséggel értekeztünk itt róla, pro/kontra minőségben egyaránt. Jó olvasgatást !
-
PandaMonium
őstag
válasz
mirci18 #1915 üzenetére
És ezt miért én kaptam? Vagy csak úgy általánosságban szólt?
Pont azért válaszoltam mert megint a Wii U-t ostorozták amiért 1-2 embernek "elfogadhatatlan" az az állapot ami éppen van és nem hajlandóak várni a helyzet javulásáig. Csak azt nem értem, hogy az ilyeneknek miért kell, hogy ezt kismillió alkalommal közöljék itt. Sebaj, többet nem reagálok ilyesmire, úgy is láthatóan menthetetlenek az említett illetők. -
Devil198909
tag
válasz
mirci18 #1915 üzenetére
Üdv!Egyébként itt senkinek nem azzal van a baja hogy a Nintendo nem akar beleilleni a tömegbe meg hogy új utakat keres!Nekem speciel azzal van bajom hogy amíg ők új utakat keresnek addig kéne játékot is kiadni a gépre vagy valami ilyesmi!Még a letölthetős Gamecube játékok sem érkeztek meg az e-shopra amit már a Wii U megjelenésénél megígértek!Mert ha már félévente jelennek meg a Nintendo-s exlusive-ok akkor addig legyen már legalább mivel játszani!Mert ügyebár itt van a Super Mario 3D World is amit a megjelenése után 1 hónappal 100%-ra végig is toltam azóta meg a Donkey Kongot várom hogy legalább legyen valamivel rajta játszani!
-
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #1915 üzenetére
ha ez a kérdés akkor a kis wii messze a legjobb ár/érték arány..
ahogy olvasgatlak titeket az jön le, hogy ettől nem is biztos, hogy kellene előre lépnem (most)... sőőőt...
van wii-re valami gamecube emulátor?
gyerkőcöknek lehet nagyobb játékélmény a játszhatóság és a számtalan játék mintsem a sokdimenziós fullHD csodák... -
Devil198909
tag
válasz
mirci18 #1829 üzenetére
Hát akkor mi a francèrt nem lèpik meg azt a kùrva árcsökkentèst?Valahogy már ki kène törni ebböl a szarból amit csináltak!Ha meglèpnèk ezek szerint több lenne az eladás ebböl következik hogy több játèkot is adnának ki rá amit az emberek meg is vennènek!Többek közt èn is elèg sok címet megvettem volna amiböl a Wii U kimaradt a másik kèt konzol mellett!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18 #1634 üzenetére
Egy röpke bemutató videó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest