Új hozzászólás Aktív témák
-
Már mindegy... Az van a dobozára írva, M.o.-n kereskedelmi forgalomba mem hozható... (Valahol találtam jóárban még szeptemberben, a VW camper után "kötelező". A nagyobbik fiamnak 6 éve nagyon tetszett egy technic dust bike, megvettem, félretettem ( most 110 usd az amazonon, én talán 5000 Ft.-ért vettem...).
Kiváncsi lennék egy Lego - Nintendo összeesküvésre (sajnos a knex nyomja az official licensed nintendo "lego"-kat).
Ez a despecialied érdekes, most nézek utána, köszi
Aya: ez jó hír, mostmár nagyon kíváncsi vagyok! -
SW ügyben még rosszabb a helyzet, mint Friends ügyben... 3 féle VHS verzió (majdnem mind 2x, mert Feleségem is Jedi), DVD, BD gyűjteményes kiadások... Nekem a Revell easy kit kollekció van meg, Lego SW-be nem vágtam bele.
Karácsonyra creator expert mini cooper-t szeretnék...
Vett valaki valamit feketepénteken? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Asztali konzoloknál inkább tolódni fog az élettartam kifelé, rövidülni biztosan nem fog. Egyre több időbe telik ezeket a nagy felbontású játékokat elkészíteni, ami miatt egyben drágábbak is. Muszáj, hogy sok konzol legyen eladva, csak így van esély ezeket legalább nullszaldósra visszahozni . De ehhez a mértékű piaci terítéshez meg kellenek az évek, más gyógymód erre nem létezik.
-
horkovy24
senior tag
Ebben igazad van valóban elég lenne egy PS3-at vagy egy Xbox360-at vennem ehhez a játékhoz de már minek?! Kifutó gépek már szóval annyit nem adok értük amennyit üzletben elkérnek érte én meg használtat nem veszek semmiből sem. Azért vagyok úgy vele hogy inkább majd megveszem az új generációs gépek egyikét ha lement egy kicsit az áruk. Meg aztán ezeken a gépeken lesz már az igazi a GTA5 mind látványban mind mindenhogy.
-
horkovy24
senior tag
-
ayo
veterán
azokat természetesen megértem, viszont a Linknek még a beállása is más és a haja is ahogy látom. ezek a sárga témák nagyon bénák nem is értem miért kell ezzel elrontani főleg. bár eleve nem értem minek kell oda azok az átlátszó tartó cuccok, manapság azért meg lehet ezeket oldani más rögzítéssel is vagy legyenek akkor más pózban, de így szerintem sokat ront az összképen.
-
fuwiradis
aktív tag
már eldőlt, a first print átvétele után vettem is volna, az lett volna az első cím a gépre. csak persze én megkaptam a szöveget, hogy már rosszkor rendeltem, ami nettó hazugság, mert rendelhető volt.
a vicc, hogy egy méltányosan megnövelt árat is hajlandó lettem volna kifizetni érte, de ahogy most is előjött, a +27k az nagyon nem az.
-
Sirandrish
legenda
-
ahogy tariattila is gyanitotta:
Mutterom 81 éves, ez az anya a gyerekeim anyja...
wii party u-ban (is) nagyon jó, de ő a Starcraftot szerette (mármint a feleségem)
Aztán nyomtam egyet a MarioKarton, láttam még online vagy, de hirtelen elaludtam... ami késik, nem múlik... -
adalbert1
veterán
Ebben azt nem értem, hogy pl. az MS már az Xbox360-nál képes volt arra, hogy ezt megoldja (a teljes felmásolást) - gondolom sok erőfeszítésbe az N-nek se kerülne megoldani.
Én most a Wii Fit U-val
, és a Mario Galaxy-val játszom. Utóbbi a kora ellenére is nagyon jó játék, csak az zavar, hogy hiába gyűjti az ember az életeket, a mentés visszatöltésénél visszaáll alapállapotra.
-
horkovy24
senior tag
Érdekesnek tartom hogy mennyi ember megjegyzi a géppel kapcsolatban hogy úgymond idegesíti a hangja ahogy pörög benne a lemez meg olvassa. Csak azért mondom mert engem egyáltalán nem idegesít mert személy szerint ha egy játékkal játszok akkor annyira belemerülök hogy észre sem veszem. Nehogy félre értsd nem kötözködésből írom csak érdekes.
-
Lien
aktív tag
Én 1 hete ezt a pakkot vettem 90 000 forintért. Alig 1,5 hónapos makulátlan Wii U és makulátlan játékok, a 2DS meg ajándék volt mellé, ami csak 50 órát volt használva.
Szerzeményem. -
horkovy24
senior tag
-
adalbert1
veterán
Én azt vettem észre, hogy lassan a játékok/konzolok beszerzése és a netezés sokkal több időt elvisz, mint a tényleges játék, emellett talán egyre kevesebb is az a játék, amibe rendesen bele tudom élni magam.
Jövőre pedig azt a stratégiát szeretném majd követni, hogy meghúzok egy összeget, hogy max. ennyit fogok idén konzolra költeni, azon felül max. a használt játékok/gépek eladásával (nagyjából tudom, hogy mik érdekelnek, pl. új 3DS, illetve PS4/Xbox One közül valamelyik, de egyiknél sem érzek ellenállhatatlan ingert a beszerzésre)
Milyen Oracle certet csináltál meg? DB vagy Java, vagy valami más?A Wii U pedig jó döntés tud lenni, ha az ember meg tud barátkozni a multiplatform címek hiányával, illetve az se hátrány, ha nem veti meg a Mario franchise-hoz tartozó játékokat.
Viszont sikerült 2 újabb N-hez illő húzással talákoznom: Wii Fit U-ban van olyan játékmód, amihez Balance Board és 2 db Remote Plus is kellene - így, hogy a legtöbb játék nem igényli a Remote Plus-t (max. extra kontrollerként), ezt nem néztem túl jó szemmel. Illetve a Wii Sports címek közül párat megcsináltak Wii U-ra, és ahogy néztem e-shop-ban, sportonként 8-9 font körüli összeget kellene fizetni.
Sirandrish: nekem konkrétan vannak olyan Xbox360 játékok, amik több mint egy éve a fiókban várják, hogy végre játsszak velük (és nem is rossz címek, pl. L.A. Noire, Fallout New Vegas) - sokszor kedvem sincs, illetve időm se (egy Fallout szerű játék elé szerintem nem lehet ilyen fél-1 órákra leülni, a legjobb, ha az ember 3-4 órát nyugodtan tud játszani egyhuzamban).
-
Sirandrish
legenda
Én kb ugyanebben a cipőben járok.
Megvettem a HD TV-t a HD konzolhoz és hála istennek pénzem is lenne a konzolra, de nem bírom magam rávenni.
PS3/X360 és WiiU a kiszemeltek, de már se kedvem se időm nincs úgy nekiülni játszani mint mondjuk 5-6 éve, így meg felesleges lenne. A WiiU-ra amúgy sincs perpill annyi számomra kihagyhatatlan cím sajnos.
Ezért is jó a 3DS...előkapom 20-20 percre és annyiNyilván nem lebeszélni akarlak vagy rábeszélni bármire, csak megemlítettem hogy ismerős a szitu
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A hivatalos listaárak közt megvan a 100£ különbség, csak az objektivitás végett (Wii U-t is kapsz 60e HUF-ért boltban). Játékokról szólva, nálam inkább csak két fajta létezik: jó és nem jó. A jó játék ismérve, hogy több száz órát is el tudok vele bíbelődni, nem jó játékkal maximum 10-20 órát és utána elő sem veszem. Személy szerint nem sorolom egyébként az évi rendszerességgel a piacra zúdított sorozatokat az igényes játékok közé, ezek igazi tömegtermékek, amik az átlagos elvárásoknak igyekeznek megfelelni. Inkább kevesebb, de jó játék jelenjen meg. Nekem 3DS-re van nyolc AAA játékom, meg pár kicsi, de ezekben caklipakli ~1200 órám van benne. Én kis számú játékkal szoktam nagyon sokat játszani, ezt a habitusomat a N tökéletesen ki tudja szolgálni. Persze kinek a pap, kinek más.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
horkovy24
senior tag
Persze megértelek! Nekem is furcsa lenne úgymond egy vadidegenhez átmenni játszani.
Viszont az ajánlatom áll ha esetleg meggondolnád magad. Még a végén haverok is lennénk. Mi a haverokkal amúgy is szoktunk ilyet csinálni hogy felmegyünk egymáshoz gépezni persze az más tészta mert alapból is ismerjük egymást a haverokkal.
Én már sajna lemaradtam a first print editin-ről mert mire észbe kaptam hogy mi is van addigra egy darab nem volt belőle így nekem csak a special edition maradt ami tartalmazza az első és második részt lemezesen.
-
horkovy24
senior tag
Értelek! Szerintem én akkor elég durván fan vagyok mert én úgy gondolom ezekből sosem elég!
Azzal sem lenne gondom ha fél évente jönne egy újabb Mario játék ha mindegyik ilyen szuper minőségü lenne mint például a Galaxy!
Egyébként láttam már itt az aprón olyan hírdetést hogy kölcsönözne az emberke Wii U-t de nem igazán jött neki össze. Amin egyébként nem is csodálkozok. Értem én hogy te a komplett árát odaadnád letétbe de ezek akkor is olyan dolgok hogy jobb szereti az ember ha magánál tudja.
Egyébként ha akarod nálam nyugodtan végigtolhatod majd ha akarod!
-
horkovy24
senior tag
Szerintem azért ha már Wii U-ban gondolkozol a jövőben akkor a Super Mario 3D World is meg ér egy misét mert van benne kihívás nem is kevés. Meg aztán a New Super Mario Bros U sem utolsó hiába oldalnézetes Mario játék. Nekem megvannak mert ha Nintendo-ról van szó azon belül is a Wii U-ról ezek a játékok szerintem kötelező darabok.
-
mirci18
addikt
Ne csak a nagycímekre gondolj van még sok kisebb játék ami itt is elfért volna.
Ezzel a gyerekbarát konzol besorolásoddal nem értek eggyet soha nem akartam olyan konzolt venni ami gyerekbarát.
Emiatt nem kiadni bizonyos játékokat a Wii u-ra nevetséges és ez jelentősen vezet is a bukásához. -
horkovy24
senior tag
GTA 5-nek meg a Dark Souls-nak én is örültem volna.
Viszont ez a gyerekbarát dolog amit mondasz az valami vicc szerintem. Most komolyan attól ha jött volna a gépre mondjuk egy GTA 5 nem feltétlenül kötelező megvenni a szülőknek ezt a gyereknek és ennyi. Meg aztán gondoljunk csak bele itt a Wii U ha már ennyire gyerekbarát akkor a ZombiU is az meg a Fatal Frame is?! Ez ugyanúgy elmondható a Wii-re is sőt arra meg pláne mert azon még több horror játék is volt meg olyan játék amit nem feltétlenül vettem volna meg egy gyereknek. Szóval erről ennyit szerintem.
-
horkovy24
senior tag
Valóban ebben igazad van a Sprinter Cell tényleg Wii U-n lett a legszebb. Viszont a helyzet az hogy én nem igazán szeretem ezeket a lövöldözős játékokat ez a széria meg kimondottan távol állt tőlem egész életemben. A másik meg hogy nekem van x összegem amit általában erre a szórakozásomra tudok fordítani és azért nem fogok egy játékot teljes áron megvenni hogy a Ubisoft normális portokat (Assassins Creed4) készítsen. Szerintem ennek alapnak kéne lennie ha már ugyanazt az összeget le kell csengetni a játékért mint egy másik platformon ahol ilyen problémák nincsenek a játékkal. Mert én nem is azt írtam hogy nekem az a bajom hogy nem hoz multi címeket már a gépre hanem az hogy amit elhozott azok elég silányak 1-2 kivétellel.
-
Én megvettem mindkettőt, rajtam ne múljon... SC 4k vagy 3k volt, AC BF Buccaneer edition (szobor, ost cd, stb) bazi nagy doboz 15k... 576-ba a strözsömbözsöm kft utolsó darabokat vitt múlt csütörtökön, Westendet kifosztottam (Zelda limited edition-nel együtt). Godolkozom, hogy menjenek-e tovább ebay-re, mindkettő 40k körül van...
-
adalbert1
veterán
Az én szemszögemből az a gond ezzel, hogy számomra az AC sose volt az a játék, ami 10-18k-t megérne (főleg, hogy előtt Live-on is volt már 1-2k-ért akciózva az első pár rész) - sőt, talán egyik ubisoftos cím sem olyan (igaz, én az elmúlt pár évben nagyon ráálltam az olcsón vásárlásra, zavvi-s 8-15 fontos akciók rulez, illetve Xbox Live akciók, Media Markt készletkisöprések, pár használt játék), ennek ellenére pl. a Splinter Cell-el is most jól elszórakoztam Wii U-n (de azt is 10 fontért vettem, mikor az e-shop-ban le volt árazva).
Persze teljes áron is megvettem címeket, de azok nagy része olyan volt, ami még jó hosszú ideig nem lesz leárazva (nagyrészt Nintendo saját címei, Lego City, GTA V). -
horkovy24
senior tag
Most nem azért hogy beleszóljak ebbe a vitába mert nem szoktam ilyet tenni!Sőt a politika sem nagyon érdekel mert nem miattunk emberekért van hanem azért hogy néhány f@szkalap jól megtömhesse a zsebét!Hozzáteszem én pártatlan vagyok tehát az én meglátásom az tök mindegy ki van hatalmon mert a végeredmény mindig az imént leírt dolog. De a lényeg hogy jön bárki is ahhoz ez esetben te hogy megmondd min is kell mirci18 kollégának dolgoznia meg hogy mennyit játsszon?! Arra nem is gondolsz hogy nem is biztos hogy ez a dolog áll a kevesebb keresetének a hátterébe?! Tudod nem mindenkinek adatik meg az hogy egy gazdag anyuci meg apuci a háttérből támogassa az embert addig amíg a méreg drága tanulmányait elvégzi ahhoz hogy utána jól keressen ha egyáltalán elvégzi és nem a szüleit húzza le meg él a nyakukon! Sok embernek tudod akik nem szerencsések nem is azért kell abbahagyni a tanulmányai mert hülye hanem azért mert az otthoni körülmények ezt nem engedik meg és el kell mennie dolgozni! De ezek szerint és most nem akarok számokkal dobálózni mert nem vagyok tisztában vele te azt mondod nagyon sok embernek Magyarországon hogy ha 100 ezer forint alatt keres akkor Ez elég nagy baj ezen dolgozzon és kevesebbet játsszon. Annak ellenére hogy a fenn felsorolt tényezők fel sem merültek a fejedben. Mert biztos vagyok abban hogy nem csak mirci18 kolléga van így!
-
Köszönöm horkovy kollégának is. Világos.
Olyan 20 éve végigjátszottuk a super mario-t snes-en, azóta nekem a játékélmény a nintendo-t és valamennyire Japánt jelenti. Hosszú szünet után (pc, wii, xbox - mind ugyebár másolt, softmod, chiptuning) határoztunk wii u mellett, 3 gyermekemet is figyelembe véve. Ezt végre teljességében élvezem, mindenhová beregisztráltam, mindenkinek van mii-je, már ezek készítését is nagyon élveztük, visongás ment. Minden eredeti, maximum használtan vett, de a pinkód még azokban is sokszor érintetlen volt. Fitmeter reggel a mobil mellé, stb.
Még nem hívatom Marionak magam...
Cégünknek UK irodája is van, lehet ha sikerül a csillagokat beváltani, lesz 1980-as nintendom is a dsixl mellé... -
horkovy24
senior tag
Valóban a félreértések elkerülése végett azt el szeretném mondani hogy amikor leírtam azt a játékkal kapcsolatban hogy a látvány nagyon durva én azt a gép erejéhez mérten írtam meg úgy általában a többi kiadó által a gépre szállított multiplatform címekhez képest. Egy szóval sem állítottam hogy párban lenne a PS4/XboxOne-al. Ha már a látványnál tartunk és most az általam is utált számokhoz érünk azt nem szabad elfelejteni hogy a PS4/XboxOne párosban azért jóval izmosabb összetevők találhatóak viszont a véleményem szerint a jó játékok nem csak a számok függvénye. Azt azért el szeretném mondani hogy nekem az első konzolom a Nintendo háza tájáról egy Nes volt amit követett egy Snes. Ezek után jó pár évig a Nintendo felé sem néztem magam sem tudom miért. Az N64 meg a Gamecube nekem egy az egyben ki is maradt mert utána átálltam egy playstation 1-re amit követett egy Playstation 2 utánna pedig egy Playstation 3. Mégis valami megmagyarázhatatlan dolog (ami a Super Mario Galaxy volt
) visszacsábított engem a Nintendo Wii-hez. Ami nekem nagyon bejött szóval gondolkodás nélkül vettem is meg utána ezt a Wii U-t amit el kell hogy mondjak hogy a Nintendo minden bénázása ellenére sem bántam meg. Most már hogy azért van jó pár év a hátam mögött konzolos téren és hogy más platformokat is megjártam azt azért el kell mondanom hogy a Nintendo még a Wii u-al is el tudja érni azt nálam amit anno a Nes-el meg a Snes-el. Mégpedig a felhőtlen szórakozást meg az önfeledt játékot.
Amit egyébként a többi platform már nem tudott 100%-ban megadni nekem főleg a Playstation 3 korszaktól mert véleményem szerint ettől a korszaktól megkezdődött a Sony és a Microsoft egymással szembeni pöcsméregetése amivel bizonyos esetekben a játékosok jól jártak bizonyos esetekben pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest