- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
90Quiet
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1477 üzenetére
Soraid olvasva az eufória öntött el! Így kell ehhez hozzáállni kéremszépen
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #1450 üzenetére
Mondjuk ami meglepő hogy konzolt nem találok sehol használtat meg ebay en sem (csak US -t ) hardverapron meg 81 ert van fent deluxe gari nélkül annyit nem ér inkább hozzárakok +10000 et és kapok új gépet játékkal annyiért.
-
Brasco31
csendes tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1439 üzenetére
Akkor rosszul tudod. 2 játék van 1 lemezen.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1432 üzenetére
Én is csak a hallomásból ismerem a soroztatot, de most rákerestem, hogy miről is van szó: lényegében egy hadsereg parancsnokát kell irányítani, a csata előtt el kell rendezni a csapatokat és kitalálni a stratégiát, majd utána pedig belevetni magunkat a küzdelembe és nagyjából egyedül végezni az összes ellenséggel. Nemtom ez miként állja meg majd a helyét Hyrule világában.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1429 üzenetére
Ez a Hyrule Warriors csak nekem tűnik nagyon gyengének?
A Sonic DLC se nagyon ragadta meg a fantáziámat, jobb lett volna ha a Zeldás DLC pályákat mutatták volna meg a videóban.
A Mario Kart 8 viszont nagyon várós, szerintem kb. best-seller cím lesz. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1429 üzenetére
Hyrule Warriors
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1419 üzenetére
Köszi
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1401 üzenetére
Igaz, akkor több boltban is voltak ilyen akciók, persze csak külföldön.
-
Scarletiel
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1398 üzenetére
Értem, hát akkor csak reménykedem, hogy nem fog a konzol jobban drágulni addigra, mert előbb sajnos nem lesz rá pénzem ^^ Köszönöm a válaszod!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1369 üzenetére
Szivatsz, hogy a Wind Waker csak 1.73GB helyet foglal
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1343 üzenetére
Nemtom, szerintem ugyanannyira esik ki az ember az akcióból, hogy a játék menüjébe lép be hogy elérje mondjuk a táska tartalmát, mintha ha csak lenéz a kijelzőre az ölében.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1336 üzenetére
Szerintem ez annyiból nem is csoda, hogy a Nintendo konzoljaira sokkal több olyan cím van, ami egy gyereket érdekelhet. Remélem jövőre még jobban felpörögnek a Wii U eladások, ha kijönnek a régebb óta várt címek.
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1334 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek, én is remélem, hogy sok öröme lesz benne a családnak és jómagamnak.
Igen egyébként az összes system update lejött, ezért is írtam, hogy nem olyan vészes azért a töltési idő.
Most tudtam játszani egy kevéske Zeldát, az eddigi tapasztalataim: A játék meglehetősen szép, de az irányításon és a kamerán azért meglátszik, hogy nem mai játék, sokszor estem le vékony platformokról akaratlanul (mert ugye Link magától ugrik) a felvezetés pedig ugye kicsit hosszas, dehát ez minden Zeldánál így van. Addig jutottam, hogy fent vagyok a kalózhajón úton a madár fészke felé, szóval eddig ettől többet nem tudok mondani. Karácsonykor ha minden jól megy még esetleg egy Super Mario 3D World és egy pro kontroller következik, de aztán szünet mert a pénztárcám nem, hogy nem dagad de már lassan homorú. -
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1330 üzenetére
attól még szerintem kb 300-an vettek olyat. vagy 1200-an. Sokat nem dob hozzá.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1328 üzenetére
az a mario Mega Bundle csak Uk only, és csak Nintendo Webstore-ból.
Szóval adj hozzá kb 300at -
moli.hu
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1322 üzenetére
europaban nintendo helyett commodore64 (plus4, amiga, pc xt) volt.
-
Zigur
senior tag
válasz
Úgy van, ahogy Mister X írta, az USA játékosok NES-en nőttek fel, számukra ezek jelentik a kiindulópontot. Mario, Zelda, Metroid instant seller címek ott.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
A Nintendo mindig is tett EU-ra, míg az amerikai videojátékos piacot a NES mentette meg. Meg Mario, ugye.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1320 üzenetére
Európa a Sony legnagyobb piaca, az Xbox pedig a PlayStation legnagyobb konkurense, a 360 sok helyen odapörkölt a PS3-nak. Nagyon erős brandek, továbbá inkább látszanak a laikusok szemében következő generációsnak, mint a Wii U...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1318 üzenetére
USA nem kérdés, ott még mindig népszerű Mario, de úgy látszik angoloknál már nem szereplő szegényke, legalábbis a Wii U-n. Persze igaz, hogy idővel megelőzi majd a kortársait, ahogy szokta.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1315 üzenetére
Most olvasom, hogy angoloknál csúfosan kezdett a 3D World, még a Knack is megelőzte.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1310 üzenetére
Tipikus helyzet: elsőre egész jól sikerül a pálya, de a végén egy rossz ugrásnak hála nem jön össze, majd utána már az a csillag, ami elsőre megvolt könnyedén, már nem akar sikerülni és így tovább
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1310 üzenetére
menniyre hasonlít a 3D Land a 3D World-re?
Mert kb 3 nappal ezelo"ttig nagyon szerettem volna WiiU-t a 3D mario miatt, meg a WW és a Pikmin miatt.
De 28.án jött az ingyen mario, és eléggé flusztráltá tett, úgy a 6-7edik világ környékén. (Nekiálltam bepótolni a csillagokat). Szóval ebbo"l most épp elég. Zelda élményem is van (LBW), most nem hiányzik a WiiU. -
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1307 üzenetére
Van egy fix kamera, de kitudod mozditani jobbra és balra egy kicsit ,pont elég.
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1303 üzenetére
Nekem volt már ilyen , de tudod kicsit mozgatni a kamerát , tehát nem zavaró. Egyébként a második világban vagyok.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1303 üzenetére
Így az elején még nem, de nem is volt még olyan pálya, ahol nagyon ki kellett volna számolni a lépést.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1301 üzenetére
Így elsőre ugya adja magát a 3D Land-hez hasonlítás, de itt jóval nagyobb a bejárható terep. Az első pár pálya nem volt igazán nehéz, 1 kivételével meglett mindegyiken elsőre a 3 csillag. A macskaruha jópofa, van pár hely, ahova csak abban lehet eljutni. Bár fix a kameranézet, pár helyen azért körbe lehet nézni.
Grafika és zene viszont brutális, szokásos Mario minőség
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1290 üzenetére
Beszéltem velük és ha minden igaz, akkor angol kiadás van nekik, hazafele odamegyek, a konzolvilágot meg lemondom...
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1284 üzenetére
Sajna melóban nem tudom megnézni, le van tiltva szinte minden videójáték oldal.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1279 üzenetére
Ez arra jó, hogy a következő vásárlásodkor kevesebbett kelljen otthagynod vagy mondjuk gyűjtögetsz. GameStar pontokból nekem kapásból lesz 4000 (mondjuk csak 500-asával lehet felhasználni) és törzsvásárlói pontokat is duplán szokták felszámolni
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1266 üzenetére
Azért azt is érmeses figyelem előtt tartani, hogy pl. Wii-ből nem egymillió volt a japán piacon a Galaxy megjelenésekor, tehát arányaiban nem rossz ez a nyitás.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1266 üzenetére
Azt lenne még jó látni, hogy mekkora volt az 'install base' a gépekből a megjelenés első hetében, azt tudom, hogy a Mario 64 és a DS-es változat nyitócím volt. Amúgy szépek a hosszútávú eladások, főleg hogy N játékok esetében 1-2 év múlva is teljes árú címek, szóval nem keres rajtuk kevesebb a cég.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1264 üzenetére
Nemtom, nem néztem még utána, csak picit kevésnek éreztem, hogy csak minden 10. Wii U tulaj vett Mario-t.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1260 üzenetére
Ungárisul, please.
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1246 üzenetére
erekció
ezen már elgondolkoznék, hogy ne használtat vegyek majdnan, hanem újat.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1235 üzenetére
Van 2 db Wiimote-m, szóval ha valakinek van kedve jövő hétvégén átjönni és tolni egy kis 3D World mutlit, akkor szóljon
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1234 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1235 üzenetére
Pöpec, már teljes mértékben a vonaton utazom
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1232 üzenetére
Ráférne már a Wii U-ra egy kis siker
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1219 üzenetére
Én nem HC játékosként évi 2-3 új játékot veszek. Ez meg is felel a PS3-as átlagnak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1212 üzenetére
Ha vennék U-t, Monster Hunterrel és Wind Wakerrel venném, tehát mondai arimasen
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1212 üzenetére
csorgassátok csak a nyálam..
ha veszek egy WiiU-t PS4 helyett, akkor nagyon jól szórakozok az ünnepekkor, még utána is egy kicsit, mondjuk húsvétig, aztán jönnek a rendes PS4 címek, és csak nézni fogom, hogy a WiiU-ra meg nem jön semmi, esetleg jövő ilyenkorra egy Zelda, meg egy 2D Mario.
(PC-m nincs) -
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1209 üzenetére
ZombiU, Lego City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, Pikmin 3, Wonderful 101, Wind Waker HD - nem is értem, hogy miért PC-t vettem
Minden játék játszható GamePad kijelzőn? (azaz a GamePad legyen az elsődleges megjelenítő)
-
boost
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1209 üzenetére
hát ja, jól látod.
PS3as címekből egy kcisit elég volt, és mivel úgyis lesz ps4... ps3 helyett jöhetne egy wii motion plussal, vagy egy wiiu.
Ami érdekelne: Mario 3db, Zelda WW, Pikmin ez 5.
meg kimaradt a Wii paletta.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1184 üzenetére
Egész pofás ez a lemezkép!Már akarom a gyűjteménybe!
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1176 üzenetére
Cod nál, a csillag értékelés nem sokat számít sajnos a a rajongó tábornál, csak egy dolog nagyobb az ellen drukker tábor
Pikk pakk lepontozzák mindenhol, valahol érthető is, Crysis 3 at vár mindenki 60 playeres multiban.
Egyébként a multiplayer játékok közül az egyik legjobb, én nagyon szeretem a rendszert amit kitaláltak hozzá.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1158 üzenetére
Az ilyen akcióktól eltekintve tényleg vicces árakkal dolgoznak, van ami szerintem még az 576-ban is olcsóbb, mint náluk
. Most a DS topikból jött a tipp, igazából DS játékot mentem venni oda, csak akkor már kicsit körbenéztem... De amúgy igen, többször is sikerült már ilyen-olyan akcióba belefutni, remélem ez maradni is fog...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1153 üzenetére
MK8 csúsztatva lett?
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1149 üzenetére
Igen, szerintem is túl vannak árazva, egy 20k-val olcsóbb ár lenne a reális. Illetve ha már bundle, akkor tartalmazhatna valami pluszt is, pl. a Lego City bundle-be mehetne a játék limited változata, ahol egy lego figura is mellé van csomagolva, vagy valami hasonló vevő csalogató húzást bevethetnének (oké, Zelda fanoknak biztos érték az egyedi kontroller, de semmi hasonlóval nem találkoztam).
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1141 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mennyibe fognak kerülni itthon. A Zelda bundle már megjelent, azt 92-100k között látom. A Lego City-s bundle napokon belül kijön, annak még kíváncsibb vagyok az árára, ahogy néztem ott még olyan extra sincs, hogy egyedi játékvezérlőt kapna az ember, csak egy sima gép+játék összecsomagolás.
-
magic2
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1141 üzenetére
Lehetséges, hogy piacon csak a deluxe modell marad, az alap modell pedig ehhez hasonló gépcsomagokban él majd tovább. Esetleg a készlet elejéig.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1136 üzenetére
Épp ma délután néztem meg újra azt a techdemót, most így a WW után én örülnék neki, ha a TP féle kicsit realisztikusabb kinézet felé mozdulnának el.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1134 üzenetére
Ezt nem tudom, viszont az mondták nemrég, hogy nem Nintendo inhouse készült, hanem kiszervezték a nagy részét a Hexadrive nevű cégnek. Ők csinálták az Okami HD-t, szóval volt tapasztalatuk ebben a stílusban.
Amúgy meg másik Zelda hír, hogy a producer, Eiji Aonuma szerint jól haladnak az első új, Wii U-s Zeldával, szóval akár 2015 végére kész is lehet
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1132 üzenetére
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1130 üzenetére
Hja, elkapott a nátha, szóval nem sokat játszottam, kúrálom magam... De az a pár óra varázslatos volt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1128 üzenetére
Izé, ez csak példa volt, nem kell kitekergetni a szavaimat.
De amúgy nekem inkább legyen Suzukim, mint BMW-m. Mindenesetre nem hülyeség, hogy ő is látni akarja működés közben a konkurenciát.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #1124 üzenetére
Na és aztán? Ez olyan hülyeség. Ha nekem Suzuki gyáram van, akkor nem lehet BMW-m? Ő is szeret játszani, plusz ha én is gazdag lennék, nekem is lenne mindenféle konzolom.
Mondjuk miért kettő? Egy a nappaliba, egy a hálóba?Ja, már látom, egyik JNTSC a másik NTSC. Jól nyomja. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1122 üzenetére
Itthon vettem, de nem a 3számos boltban, mivel bezárták itt a plázában lévő üzletüket, így kikerültek a közelségi körből.
Amúgy a Wii U update után lehet játékképet felölteni a böngészőből, a fentit is így csináltam, jóval egyszerűbb, mint a Miiverse-s megoldás volt eddig.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1118 üzenetére
Érdekes gondolat, Ubisoft talán az egyetlen a nagyok közül, aki rendesen támogatja a Wii U-t, Balcklist, Assassin's Creed 4 és a Watch Dogs is jön a gépre, ráadásul a hírek szerint Wii U-n a látvány valahol PS3 és PS4 között lesz, szóval ki is használják, hogy erősebb a vas, mint a jelenlegiek. Lehet a Watch Dogs-ot meg is veszem majd a gépre, AC4 a a Blacklist kevésbe vonz.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1111 üzenetére
- a Wii-játékok is megjeleníthetőek a Wii U tábláján, bár
irányításukhoz továbbra is szükség lesz a wiimote-ra
Hát ez így vicces, gombokat is aktiválhatnák a Gamepad-en... -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1107 üzenetére
Remélem lesz valami új cím bejelentés.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1102 üzenetére
Kart tuti tarolni fog, a 3D World esetében nem vagyok annyira biztos. Amúgy a WIi Party U is jópofának tűnt, amíg vártunk a Kart-ra, addig néztem ahogy bohóckodnak vele, volt pár jópofa minijáték.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1096 üzenetére
DS-re jópár rész elérhető, klasszikusok közül a 4 és az 5, újnak pedig a 9.
Én szeretek online hülyéskedni, a WoW-tal játszottam vagy 5-6 évet
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1086 üzenetére
Nálam, kezd érdekes dolgokat művelni a wii u. Fagyások, játék közben, internetezés közben folyamatosan, toltam rajta egy resetet, az se ment végig... Lehet visszaviszem, hogy ránézzenek.
-
Zigur
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1064 üzenetére
Szerintem a Platinum a szokásos formáját hozza, azaz nem lesz sok eladás. A stúdió eddig soha nem csinált nagy robbantást, pedig igazán nincs gyenge játékuk, de mind valahogy rétegjáték lett.
-
magic2
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1062 üzenetére
Remélem tévedtem de egyenlőre az európai eladások se sokkal jobbak mint a japánoknál.
http://www.vgchartz.com/game/72209/the-wonderful-101/ -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1056 üzenetére
Sony annyit mondott, hogy a memória nagysága, a választott cpu és gpu architektúra, a kontroller mind-mind a játékfejlesztőkkel folytatott párbeszéd során körvonalazódott.
Amúgy meg a Nintendo legnagyobb ellensége lassan saját maga lesz. Lassan 1 éves a rendszer, de a VC támogatás megakadt a SNES szinten, hol vannak az N64 vagy GC játékok? A géphez kötött vásárlások is eléggé ideje múltak, a régiózár szintén.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1052 üzenetére
Lesz Lego City-s gépcsomag? Akkor lehet, hogy engem megvettek.
A Battle City-t szerintem én se játszottam végig soha, de előbb-utóbb rászánom magam (amúgy hihetetlen, hogy ezek az akkori, mai szemmel viszonylag egyszerű játékok mennyire jók, a Contra-t azóta is végigjátszom pár évente, remélem kiadják Virtual Console-ra is - nem csak a másik részt, ami már kijött - ).
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #1042 üzenetére
A tankos játék, amire gondolsz véletlen nem ez volt: Battle City. A Contra mellett az egyik kedvenc NES játékom volt anno.
ldave: az az 1% pc változat elég vicces. Innen is látszik, hogy a játékok nagy részénél mennyire nem célcsoport a pc-s közönség (vagy milyen sokat warezolnak).
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1042 üzenetére
Ezek a party játékok valahogy mindig hidegen hagytak, bár az is igaz, hogy nem volt még alkalmam egy nagyobb társasággal kipróbálni eddig egyiket se.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1036 üzenetére
Gyorsbillentyű nincs, hanem vagy rajzolsz kézzel, vagy a jobb analóg karral viszed be a mozdulatot.
Viszont belefutottam megy durva bug-ba, van pár rész, amikor a Gamepaden kell játszani (pl. épület belsejében) és a kamera megadta magát, folyton a plafont mutatta, bármit is csináltam.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1029 üzenetére
2-3 órát játszottam ma vele, easy-n tolom, a normál nehézség az már szerintem ufóknak készült.
A látványvilág és a hangulat nagyon jó, a hétvégi reggeli rajzfilmek stílusát idézi, küldetések között újra bejön a főcím, néha a narrátor mesél egy kicsit, szóval ilyesmi. A szöveg eléggé vicces, pl jön ez egyik ellenfél és nekiáll röhögni a csapaton, hogy mi ez a jelmezbál, mikor pont épp előtte magyarázták el hogy milyen ruhát is hordanak. Nem veszi komolyan magát ilyen szempontból a játék és ez nagyon jól áll neki.
Maga a játékmenet viszont brutális, sok idő kell, hogy megértse az ember, hogy mi is történik éppen, épp a Bayonetta után vagyok, az sokkal könnyebben volt számomra olvasható, itt tényleg néha csak kapkodom a fejem, hogy hol is vagyok és mi történik. Ez a videó jól bemutatja a harcrendszer lényegét. Iszonyat mélység van benne.
-
Drakk
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1032 üzenetére
Koszonom. Van olyan party jatek, ami megmozgat? Orulnek, ha a csemetek mozognanak nem csak a padat nyomkodnak.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1029 üzenetére
A borító és a lemez 10 pontos, majd lövök róla képet
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1026 üzenetére
Már alig várom!Ahogy kijön a játék már rohanok is érte!Legalább egy kicsit meghajtom a Wii U-t!
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1021 üzenetére
Nem az nem a saját gépem hanem egy közeli ismerősömé!Csak rám bízta hogy passzoljam el neki mert nem kell neki a gép!Megvette de nem játszik vele!Odaadta a gépet és az összes cuccot hozzá mert neki nincs mostanában nagyon ideje ezzel foglalkozni!Tényleg gyönyörű szép gép szinte nem is használta itt van nálam mindene!Ezt az árat jelölte meg nekem hogy mindennel együtt próbáljam meg neki eladni!De ahogy elnézem nem nagyon fog sikerülni mert nem nagyon jelentkeznek érte!Az enyémet eszem ágában sem lenne eladni mikor most fognak jönni az ütős játékok!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1019 üzenetére
Zelda és a DKC nagyon jól néz ki, kell a polcra
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1012 üzenetére
Akkor az alapmodellt talán kiárusítják, szerencsével még talán nálunk is leviszik az árát (bár ismerve a magyar boltok, nem sok esélyt látok rá, szerintem itthon még jövőre is lesz basic pack a polcokon...), szóval érdemes lesz figyelni, aki szeretne olcsón gépet venni és elég neki a basic csomag.
-
Feverke
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1006 üzenetére
Ó igen, bocsánat, a MH felett elsiklottam csak a számok bűvöletében úgy nézett ki mindent az amerikaiak akarnak
de látom a pikmin is japánban kelendőbb. na jól van akkor. helyre állt a rend a világomban
-
Feverke
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1003 üzenetére
Szerintem a ZombiU a bundle pakk miatt fogyott ilyen jól, mert akinek a nintendo land "kevés" volt az inkább komolyabb játékkal vette a gépet. majd a Wind Waker bundle pakkra vagyok kiváncsi, az is tuti jobban fogy majd mintha csak siman a játek jönne maga. amúgy én meg a MK8 ra pályázok majd
géppel együtt, de várom már!
Azért érdekes így utólag megnézni hogy minden Amerikába fogy a legjobban, még a Mario is, azt hittem Japán nagyobb felvásárlóerővel bír
-
magic2
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1003 üzenetére
Itt a teljes lista http://www.vgchartz.com/platform/47/wii-u/
Valószínűleg nincsenek benne a letöltések. Például a Trine 2 is 0 darabon áll.
A Black Ops 2 200 000 darabon áll. -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #1000 üzenetére
Én most még mindig a W101-re vadászom.
A Pikmin 3 extra küldetései jó nehezek, egyelőre pihentetem a dolgot. Meg coop-ban lenne az igazi, de azt még nem tudtuk rendesen kipróbálni.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #992 üzenetére
Nekem egy western digital mybook merevlemezem van ezt gond nélkül kezeli!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #988 üzenetére
Lassan kéne tartani egy újabb PH-s Nintendo rajongói klub találkozót
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #976 üzenetére
Üdvözletem mindenkinek!Na látjátok ez a probléma hogy ezeknek a játékoknak már mindenkinek ott kéne lennie a Wii U-ja mellett!Nekem is!Már rég az új játékokat kellene itt mutogatni és akkor talán a gép eladásai is rendben lennének!Itt már nem mutogatni kéne hanem letenni valamit az asztalra!Mielött megtámadna valaki hogy Nintendo ellenes vagyok!Ez nem így van Wii-m is volt most pedig van Wii U-m is!
UI:Egy olyan ember aki szeretné már élvezni az új generációs konzolját és nem az életciklusa végéig várni az új játékokra! -
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #968 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni. Én a Bayonetta 2-ben bízok nagyon.
@ldave: most már mögéjük állt a Nintendo. Kíváncsi leszek majd a jövőre (Wonderful 102, Bayonetta 3, esetleg új IP-k).
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #968 üzenetére
Üzletileg szerintem ezek is úgy járnak mint a többi Platinum Games játék, megbuknak
Miközben persze a sajtó adja nekik sorban 9-10 pontokat.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #951 üzenetére
Nyugaton szeretnek a Zelda dobozoknak aranyszínt adni. Skyward Sword is színes volt Japánban, nálunk arany.
-
idegen lény
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #944 üzenetére
Na jó, akkor ezt még idézem neked: "Ha a Wii U tényleg ,,csak,, a Ps3/360 szintjét üti meg hardverileg, akkor ha kijön az új Ps, új X-box, akkor a NINTENDO-nak lehet jóval előbb kell majd kiadnia a 9.generációs konzolját, mint vetélytársainak. Ez a rész egyenlőre még csak egy feltételezés. Vagy így lesz vagy nem..." Nem tudtam, hogy szabad saját blogot nyitni.
Amúgy eredetileg szándékosan a PS4-es topicba írtam ezt, mert nem akartam a nintendósok kedvét szegni, de mivel onnan törölték, így nem tudtam máshová. Sajnálom, ha ezzel valakinek fájdalmat okoztam, de szerintem az igazi boldogsághoz nem az elvakultságon keresztül vezet az út. Ezt meg a Nintendónak üzenem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #922 üzenetére
Egy WWHD bőven elég lesz egy ideig
Ha esetleg nyomottabb áron lesz, akkor lecsapok rá.
-
moli.hu
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #918 üzenetére
ja, ezt a gondolkodasmodot en se ertettem. konzolt (meg barmilyen zart rendszeru tartalommal ellátott rendszert) vennit csak megjelenes utan 3 evvel szabad.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #912 üzenetére
Mint látod, kellett azért 17 és fél óra
De még a gyümölcsök harmada hátravan, szóval van mit csinálni benne bőven. Meg van pár Mission is, bár azokat coop-ban kéne, de sajna csak kanapés megoldás van, internet keresztül nem lehet.
-
Elderath
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #901 üzenetére
Gameparktól. Elvileg ott van a hivatalos nintendo szerviz is, ahogy kivettem az oldalon. Nem volt nekik se fent a honlapon, de rákérdeztem chatbe és mondták, hogy van. Tegnap megrendeltem mára ki is hozták.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #891 üzenetére
Fővonalas Mario-t még nem toltak el, ahogy Mario Kartot sem. Hát majd kiderül, hogy mi lesz, rosszat nem sejtek. Én még azon gondolkozok, hogy PS4 helyett inkább Wii U-t veszek és a különbözetből meg televásárlom magam játékokkal. Igazat megvallva már most is elégnek kellene lennie nekem az aktuális felhozatalnak (ZombiU, NSMBU, Lego City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, Pikmin 3), de még jön ugye egy Watch Dogs és ACIV is - meg ugye SM3DWorlds és MK8.
-
Devil198909
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #891 üzenetére
Igen ezt én is így látom!Ha a Super Mario 3d World és a Mario Kart 8 bukik akkor valószínűnek tartom hogy maga a gép is!Én megmondom az őszintét hogy néztem a trailereket,gameplayeket és a Mario Kart 8 nekem eléggé tetszett biztos nem lesz rossz!Viszont ezzel a 3D World-el már annyira nem vagyok kibékülve mert nekem ez nagyon 3D Land koppintásnak tűnik és nem bízok benne hogy ez annyira fellendítené a gép eladásait!Olvasgattam oldalakat és a legtöbben Super Mario Galaxy 3-at vagy Super Mario Sunshine 2-t vártak!Mondjuk szerény véleményem szerint egy Super Mario Galaxy 3 bejelentés beindította volna itt a dolgokat!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #881 üzenetére
Már teljes a csapat. Amúgy az elején tök nyugisnak indult a játék, de most hogy már 3 fele kell figyelni, napnyugta előtt néha kicsit kapkodni kell, hogy mindenki visszaérjen biztonságban a bázisra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #877 üzenetére
10. napon tartok, eléggé sokat bénázok, az irányítást szokni kell. Gamepad-del játszom, Wii-s cuccokat még nem kötöttem rá a Wii U-ra. Egy játékbéli nap úgy 15-20 perc lehet és mindig az elején ment egyet a játék, szóval menet közben nem lehet játékállást menteni.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #878 üzenetére
Hm, lehet az Amazon eladta a teljes készletét, ilyenkor már a külsős boltok ajánlatait mutatja csak.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #849 üzenetére
Passz, első indítás során update-t követelt, nem tudom mi volt az alapverzió, de egy lépésben a legfrissebb lett, szóval okés. 3DS-ről áthoztam a Mii-t, szóval készen áll minden. Jövő pénteken Pikmin 3, addig eShop
@Mister_X: meg, kedden rendeltem, ma már itt volt. Amazon a király
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I. #846 üzenetére
nem érvágás, hanem hogy nem szeretek feleslegesen szállításért fizetni, a bolt meg sajna nem pesten van, így személyen átvétel nehéz, mivel nincs autóm. De úgy látom, hogy nem nagyon kapok ilyet máshol, így kénytelen leszek megrendelni.
Teljes update majd utána a beállítások kb 1 óra 10 percet vett igénybe, most kezdem csak el nézegetni a dolgot, játékom még nincs, szóval csak eShop-os dolgok jöhetnek szóba egyelőre.
Ja, az network id-m: ldave82.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest