- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
A bányászat amúgy miként működik? Most van egy küldetésem, amihez kellene 5 valami, amiből 2 megvan már, de nem tudom hogyan.
-
Faterkam
addikt
Ez azért nem túl bíztató :/
(#9577) ayo Igen ok, de így meg aki fontolgatja a konzol megvételét, az is 5x meggondolja, mert amit szeretne hozzá, az sem kapható :/
(#9578) mirci18 Szerinted a boltoknak előre ki kell fizetni a berendelt játékokat? Szerintem utólag számolnak el, mint a könyvekkel (lehet nem jól tudom) De most is decemberbe? Mikor mindent el lehetne sózni? Ilyenkor sem rendelnek be? A játék árakról ne is beszéljünk, ebben tökéletesen igazad van, sajnos :/
-
Faterkam
addikt
Na én pont a KSZ.-től nem rendelek többet! Előrendeltem 2 játékot és a megjelenés után 3-4 hét múlva sem történt semmi, se E-mail, se telefon, se semmi. Megrendeltem máshol mérgemben, másnap vehettem át. Ott meg lemondtam. Persze pár óra múlva jött egy érdeklődő E-mail, hogy miért. Megírtam, na erre már nem jött reakció
Szóval mindenkinek van már ilyen ügye sajnos :/
-
ayo
veterán
valahogy így lehet már már 3-4 éve csak poénból nyomom meg hátha a gombot, aztán berendelem máshonnan...
csak nekem az a fura, hogy több éve ez a helyzet náluk és még is több boltjuk van a mai napig, miközben nem egy ismerősöm csalódott már bennük. na mindegy...platinumshopban már szállítás alatt felirat van, szóval ott már lehet át is tudod venni
-
KTai
csendes tag
-
sagit
veterán
Ohh, ez azért kicsit csalódás. 5 fős a társaság akivel használom a konzolt, így a mario party kb ki is esett. A mario Land viszont frankó 5en.
Rayman demót is próbáltuk öten de az se az igazi.
Más amivel lehet öten játszani? Party u?Illetve a konzol power gombja szokott néha narancssárgán világítani, miért?
-
Mister_X
nagyúr
Na azért ne írjuk le előre a konzolt. A Nintendo tudja, hogy nem adhatnak ki még egy rétegkonzolt - be kell állniuk a többiek sorába és amellett villantani az innovációt meg tolni ezerrel azt, amihez értenek (exkluzívok). És azért lényegében pozitívat kehet hallani (mínusz our beloved Pachter) az NX-ről és a Nintendo szemléletváltásról a koncepció terén.
-
g@bo
nagyúr
én se adnám el, főleg amennyiért megváltak tőle páran.... 35-40k? annyiért elál és tolom rajta a régi wii cimeket.
nem full hd... de azért játékélményre üt.nekem a nintendo hozzáállása unszimpatikus, de nagyon. a gép magyarországon /mediamarkt v nagyobb/ gakorlatilag ki is halt.
a játékok ára brutális, a letölthető anyagok árán sem hajlandóan finomitani.
-
Köszönöm a beszámolót, sajnos nagy SW rajongó vagyok...
Elnézést, hátha valaki olvassa, akinek van felesleges...
2 db játék regisztrációs számot (a játékokhoz adott piros lapon az ezüst lekaparós) szeretnék beszerezni hiányzó 400 Nintendo Club csillaghoz.
Előre is köszönöm! -
Azt hiszem, megvárom a véleményed, mennyire jó, bár a Boba Fett figura nagyon bejön. Általában a sw rajzfilmek figuráinak megformálása nem annyira tetszik... Amúgy is jönnek az amiibo-s skylanders dark edition-ok. Na az lesz még durva. Meg a Lego Dimensions (lehet, az is ki fog maradni)
-
Bocs, visszatérve az infinity-hez... Van egy ilyenünk:
Azt írja a 16,49 fontos akciónál (nekem annyit akar levonni), hogy a platform és legalább 1 figura kell a 3.0 sw-en kívűl, elvileg mindegy melyik.
Mi kell ahhoz, hogy a Star Wars témát tudjuk játszani?
Infinity 3.0 SW figurákat 15 Euroért láttam SCS Toys'R'Us-ban, itthon 3890 Ft, vagy ez?
Nem mélyedtünk nagyon bele az infinity témába, kösz a segítséget előre is. -
-
adalbert1
veterán
Na igen, ez egy egyértelmű hátrány (a másik nagy hátránya, hogy el sem lehet adni), jobban szeretem én is valamilyen kézzel fogható formában gyűjteni a dolgokat. Előnye talán egy van a digitális játékoknak, hogy néha elég komoly akciók vannak (pl. a már említett Xbox 360 leárazásoknál sok 1-3 éves AAA címet vettem 1-2k környékén, annyiért bőven elviselhető az a tény, hogy nem tudok később megválni tőlük).
-
boost
veterán
Ezért nem veszünk teljesáron digitális játékot. Egyszer vettem, de azt is megbántam. Feültem a hype vonatra, és nem tudtam egy hetet várni.
Akciók, meg egyéb dolgok, azok érthetők. Meg ha az ember nosztalgiázni szeretne, akkor ott a steam, megveheti a tízéves játékokat pár dollárért, és tolhatja őket egy két órát. Arra tökéletes.
-
tariattila
veterán
látom már játszol is vele...
-
tariattila
veterán
vannak benne eszementJóó gamepad vs tv feature-ök !
ne húzzátok le!
mondjuk az a központi lépegetős motívum nekem se jön be...
3.99-et kacagva megér!
azon agyalok letöltöm, a lemezem meg eladom...mondjuk kezdek aggódni, hogy ha betojik a konzol akkor hogyan viszem ezt a sok digitális cuccot át a másikra...
...újra letöltögetni nem sok kedvem van... most vagyok túl egy ilyen kalandon....elééég!
a toki tori2+ ra a gyerkőcök azt nyilatkozták, hogy durván jó... pedig ez náluk már jelent valamit... általában minden foshh
Letöltöttem a rayman legends-t is a plusz funkciók miatt (pc-n végigtolták)
agyalok még valamin de nem tudom mi legyen...
hmmm...
ezek a lövöldözős, öldöklős dolgok egyelőre kizártak...
gyerekeknek való van még az akcióban ami megéri? -
-
Szalontahó
tag
Így is a 3. helyezett. [itt a link]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nem feltétlenül kamu, mert a Famitsu csak 33k-t mért. Van köztük szórás, de valószínűleg így is-úgy is alacsonyan nyitott. Az más kérdés, hogy a japán piac eladásait egyre kevésbé lehet fokmérőként használni az egyes játékok megítélésekor. Ott csak a nagyon japán címek mennek, Nyugaton meg a nagyon nyugatiak. Alig volt az utóbbi időben olyan játék, ami mindenhol egyöntetű siker volt. A Mario Kart 8 végülis nem fogyott rosszul Japánban sem, meg talán a Smash lesz még olyan, ami ott is és a nyugati régióban is sikeres lehet.
-
adalbert1
veterán
Én pl. nagyon sajnálom, hogy snes címek nem jönnek 3DS Virtual Console-ra, azokért boldogan fizetnék, sok mindent nagyobb kedvem lenne 3DS-en játszani.
Mister_X: igen, a Mario játékok eladásai elég szépek, múltkor az egyik vita kapcsán néztük, hogy pl. csak a New Super Mario Bros. DS-ből több fogyott, mint az összes Little Big Planet részből.
g@bo: Golden Sun-t talán még itt-ott lehet kapni, igaz eléggé drágán. Szerintem a Nintendo már csak presztizsből sem megy le erre az árszintre.
-
horkovy24
senior tag
Itt nem arról van szó hogy nincs elég ember a port elkészítésére hanem ahogy a mai Ubisoft nyilatkozatból is kiderült egyszerűen nem fogy elég a játékból Wii U-n! Valószínűleg ezért is nem jelenik már meg a Wii U-ra a Rouge sem. Ami érthető is viszont azt már nem tudom megérteni hogy amit ennek ellenére kiadnak a Wii U-ra az technikailag miért sz@rabb mint a PS3-as meg az Xbox360-as verzió?!Holott maga a Wii U erősebb gép náluk. Magyarul én ezzel csak annyit akarok ezzel mondani ha már ki adják erre is a játékot legalább hozzák ki a gépből amit tud és ne egy egyszerű általuk lesz@rt portot akarjanak már teljes áron adni!
-
n000rbi
senior tag
On 27 of August Nintendo will release an update for Mario Kart which will include this option:
Drivers will now have the option to display the course map on the TV screen during races
Users will be able to check out statistics such as their total number of coins accumulated, win-loss record from online play, and their most frequently selected character overall
Users will be able to change options of others’ Mario Kart TV downloaded highlight reels, such as changing the focus to a new character or event
The order of the menu after each race will be changed to “Next Race”, followed by “Watch Highlight Reel”
The game will remember the most recent customised kart settings that were selected, even if the Wii U system is powered down
Improvements to stability of connection in online play to enhance the user experienceHoppá, ezt nem is figyeltem eddig
-
n000rbi
senior tag
Legalább lenne benne egy coinszámláló, hogy mennyi van még hátra 10000-ig (ha jól tudom ennyi kell valamelyik arany cucchoz)
Azon viszont jót röhögtem, amikor minden kupa kicsillagozása után indításnál Luigi fogadott a főmenüben és "Luigi Kart 8" felkiáltással indult a játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest