Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
"Okay, so just played through the brief opening, it runs at 60fps on Switch 2, they used the OG hair without the TressFX, but on the face model from the Definitive Edition. I'm kinda 50/50 with that, because although I think the OG hair is better because the physics weren't really nailed down until Rise, and do prefer the new face model at a base level, it was inherently less expressive due to the motion capture and rigging not being made for it at the start. Won't really affect my enjoyment of the gameplay though."
Ha ez tényleg 60FPs és minden benne van, multi is, akkor lehet berántom ennyiért
-
taki01
őstag
-
tomee007007
addikt
Megjött az NL Indika tesztje
Pedig gondolkoztam a beszerzésén...nagy kár érte....
-
-
Bad Pritt
félisten
-
taki01
őstag
válasz
Kazuma989
üzenetére
A grafika kb Series S szinten van, csak 30 FPS-sel. A menüben néha vannak döcögések:
Anno csináltam gameplay videot róla: https://youtu.be/NLwPYE35p5E?si=Q-Ef3AyP9dcmuuIS
Online részével nem tolom. Szerintem megér 35 euro-t. Most jött egy frissítés, ami miatt kicsit fluid-ban érződik a játék. -
Kazuma989
tag
Switch1es hez képest van előrelépés?Megéri a 35€-t szerinted?Grafika mennyire béna?nekem videók alapján tök hasonló(fifa23 van meg ahhoz tudok viszonyítani)
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
BOTW tényleg más élmény így, tegnap visszaszorultam S1 oled-re, mondom mi ez a darabosság?
Wii U-n vajh' milyen lehetett? Nekem is döcögősen indult, az a baj, ha leteszem pár napra, "kimegy" a kezemből az irányítás. Na meg kb. semmit sem néztem meg előre, hogy mi várható, így kb. csak 50 óra alatt jutottam el az első Divine Beast-ig, amiről mindaddig azt hittem, hogy egy nagy hús-vér szörny, kelleni fog vagy 20 élet, meg csodafegyverek - aztán lehet, hogy a többihez kelleni is fognak?
Na pont ez tetszik benne, lehet menni szabadon próbálkozni. -
Kazuma989
tag
Sziasztok! Online része mennyire játszható?(Switch2)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Köszi a visszajelzést, anno az elején probáltam a botw-t switch1-en akkor nem ragadott el, de lehet ezután adok esélyt neki igaz kb 5-6 órám van még benne.
-
Scarletiel
őstag
No egy 45 óra alatt lepörgött nálam is az ezer éves Age of Calamity. Így stabil 30 fps-el már sokkal emészthetőbb volt a helyenkénti crash-ek ellenére is. A végére már teljesen meg is szűntek, pedig patch-et nem kapott ha jól tudom. Még szerintem van benne egy 10 óra, míg kimaxolom a mapot. Nekem nagyon tetszett, szerintem ha valaki mint például én is nehezen tud belekapaszkodni a Breath of the Wild-ba, annak érdemes ezzel kezdeni, mondjuk chronologiailag is ez van előbb. Már csak azért is, mert itt vannak karakterek akik ha jól tudom visszaköszönnek a Botw-ben és mivel itt megkedveled őket, így már van egy kapaszkodópont amolyan fanservice/easter egg hangulata. A történet is fain volt, a karakterek is. Összességében elégedett vagyok.

-
nagyatt
tag
A metroid 4 előrendeléshez hol lehet kapni előrendelői ajándékot ? Nem láttam feltüntetve egyik boltban sem.
-
-
meoindil
aktív tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Erre gondolsz?
Zseniális indie soulslike sidescroller! -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez open world játék lenne, legalábbis nem a Botw vagy Witcher 3 értelemben. Szerintem csak így akarták egy nagyobb bolygó érzést kelteni, hogy nem csak egy loading screen van a helyszínek között, hanem ez a motorozás.
De már nem kell sokat várni és kiderül.
Az előzetesek sajna eléggé rossz képet festenek a játékról, mármint a Metroid-ságáról, szóval kicsit elvette a kedvem. -
gainwardgs
veterán
Most fedeztem fel a Tales of Iron-t, le volt árazva
Mi ez a játék
non adja
-
tl-x
addikt
Ezt csak úgy itt hagyom, hátha nem igaz.
-
Bad Pritt
félisten
Most néztem meg, baromi kíváncsi leszek, hogy Ninti vajon fel tudja-e tölteni normális tartalommal ezt az open world-öt. Uncharted 4, Gears 5, Halo Infinite mind attól szenvedett, hogy egy jó csőjáték alapba beleerőszakolták ezt a nyílt furikázást tök fölöslegesen.
Nagyon gondolkodom az előrendelésen, de lehet előbb a Remasteredet elsőt meg a Dreadet kéne megvenni. -
RangerFox
veterán
-
tl-x
addikt
Aqua-ban 180e a gép cetelem kártyával.
-
meoindil
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Nincs upgrade opció hozzá, kettő különálló game a switch2-es hogwarts meg a sima.
-
markknight
nagyúr
15 euró most a Hogwarts + Quidditch HP játékok. A Hogwarthoz meg lehet venni külön a Switch 2 upgradet?
-
Bad Pritt
félisten
Forog a Zelda film. Ha más pozitívuma nem is, a környezet tuti szép benne.

-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki játszott velük. Melyiket érdemesebb megvenni? Melyik jobb Switch2-n, a Mortal Kombat 11 Ultimate vagy a Mortal Kombat 1? Vagy esetleg nem jól sikerült portok?
Most mindkettő akciós. -
ADAM1337
nagyúr
Torchlight 2 most 4euro a shopba, ennyit bőven megér.
-
vicces
addikt
sziasztok!
ti vennétek aliexpressről switch2-t? kb 100 euróval olcsóbb lekuponozva. francia és spanyolt raktárból láttam hirdetve. ma még nem néztem.
a doboza elég hasonló, de lent ahol a bunde leírása van ott van egy kína sor.
elsősorban azért kérdezem, hogy vajon lenne-e rá gari így, illetve van-e valami softveres korlátozás
-
kurion
senior tag
válasz
atty_hor
üzenetére
Hali,
Aliexpress-ről vettem. PC-n nem használtam így arról nem tudok nyilatkozni. Mac-en frissítettem az SW-t meg mindent.
NIncs nagyon viszonyítási alapom, nem használtam még Pro controllert se.
Viszont ezek ellenére, nagyon elégedett vagyok vele, már több játékkal is kipróbáltam, az hogy a ravaszok lenyomása állítható, kb minden játékra tökéletes volt. -
bmakszim
őstag
Ingyenes Red Dead Redemption Switch 2 upgrade december 2-án.
On Nintendo Switch 2, we’ve taken full advantage of this new hardware with support for DLSS, HDR, mouse controls, and the same fluid 60 frames per second gameplay at high resolution.
(...)Switch 2 players can continue with their previous save data from the previous Nintendo Switch console.
-
taki01
őstag
Az amikor lekommunikáljàk egymással, hogy pl hány volttal töltsön, milyen felbontással menjen a hdmi stb. Linus Tech Tips csatornán csináltak egy tök jó videót, hogyan is néz ki ez és miért nem mennek a 3rd paty dokkolók a Switch2-vel.
-
kicsako
őstag
Pokopia bemutató pörög épp:
https://www.youtube.com/watch?v=SDh6COB0Nqk -
bmakszim
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
"a Hogwart's Legacy NS2 upgrade még mindig etalon"
Azért, mert az NS2 verzió egy külön játék, nem szimpla upgrade. Mint egy remake kvázi. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
A poén, hogy itt az "upgrade" azt jelentette, hogy akciós áron megkaptad az NS2-es verziót külön és így a virtual gamecard-ok között megjelenik mindkettő, mint teljesen különálló verzió.
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Na arra már nem is emlékszem pontosan...nekem úgy rémlik, mintha ott az S1-es játékra települt volna az S2 update, de hiszek Neked, néha azon is el kell gondolkozni, hogy a lurkókat kiraktam-e reggel az ovinál, sulinál

Azért nálam a Hogwart's Legacy NS2 upgrade még mindig etalon kb, akkora grafikai fejlesztést nem nagyon láttam azóta sem S2-n.
A legnagyobb csalódás nekem a High on Life (ingyenes) upgrade-je volt, kb csúnyább lett, mint volt, de a legalább 8 giga helyett lett 28 Gb
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Ugyanilyen módon lehetett áthozni a Hogwart's Legacy NS2 Editionben a NS1-es verzióból a mentéseket. Érdekes megoldás.
-
tomee007007
addikt
Aktiválódott is reggel a Yakuza Kiwami NS2 Edition, nem láttam még ilyet Switch-en, hogy a játék menüjében lehet az előző generációs mentést áthozni, de tökéletesen működött
Nem nyomkodtam sokat, de handheld módban is látható volt, hogy sokat javultak a textúrák, illetve a framerate is jó +50%-ot növekedett így első blikkre, fluidabb az egész.
Nekem megérte azt a 10€-t az upgrade
Ami plusz, hogy az S1 verzió 22,9 Gb volt, az S2 már csak 20,4, szóval még a tárhelyen is spóroltam
-
KKaresz45
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Dokkolt módban ugye nagyobb teljesítménnyel futnak a játékok amitől jobban is melegszik a gép. Feltehetően emiatt van az extra venti a dokkban.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Mini PC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DOOM - The Dark Ages
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Wii U-n vajh' milyen lehetett? Nekem is döcögősen indult, az a baj, ha leteszem pár napra, "kimegy" a kezemből az irányítás. Na meg kb. semmit sem néztem meg előre, hogy mi várható, így kb. csak 50 óra alatt jutottam el az első Divine Beast-ig, amiről mindaddig azt hittem, hogy egy nagy hús-vér szörny, kelleni fog vagy 20 élet, meg csodafegyverek - aztán lehet, hogy a többihez kelleni is fognak?

non adja
Gariztatni a gameparkba kell vinni úgyis.

Sirandrish