Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az mitől lehet, hogy néha elmegy a kép, gyanítom köze lehet a HDR-hez ennek is, mert elfeketedik a kép majd vissza jön és írja a tévé, hogy HDR bekapcsolva tehát valamit ott operál a Switch 2
Eddig egyik konzolnál sem volt ilyen probléma, ezeket a képi dolgokat tényleg gatyába rázhatnák... -
válasz
meoindil
üzenetére
Hát nem tudom, én hajnalig toltam nem tudtam letenni, hangulat/harc/zenék áh nagyon adja 10/10 nálam, grafika is pazar még úgy is, hogy hozzá vagyok szokva a Ps5Pro-hoz, mondom ezt úgy, hogy eddig nálam is a régi Metroid Prime volt az etalon, ezek a különböző oldalakon lévő értékelések pedig soha sem érdekeltek, plusz jó ideje már mindent is lehúznak mindenhol 😳
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Hajrá, jó játékot neked is
Jó látni, hogy ennyi ember megmozgat ez a játék. -
tomee007007
addikt
Elhatároztam, hogy előbb végigjátszom a Prime Remastert, de csak nem tudtam kihagyni

-
-
-
Scarletiel
őstag
Yakuza 0 nagyon szépen fut Switch 2-n főleg handheld módban. 1440p-s monitoron azért a háttérben lévő dolgokon én csiszoltam volna még, de együtt lehet vele élni. 60fps amúgy
-
-
-
NIceh
junior tag
Metroid Prime-ba belekóstolnèk.
Kezdèsnek tùl merèsz a 4 (Beyond) ??
-
Küldtem barát felkérést pár embernek ha nem baj, akiket ismerek innen S.Zolika néven, legyen már itt Nintendon is pár ember 😁
-
Megjelent a Skate Story.

Sajna az NWR tesztje alapján:
Graphical and performance issues on Switch 2 in both handheld and docked mode.
De ettől függetlenül nagyon jó játéknak ígérkezik, talán javítanak rajta idővel. -
válasz
markknight
üzenetére
Mondjuk az tény, hogy az év eleje eléggé sűrű lesz, új Resident evil, Code Vein 2, NioH 3, és ez csak január február, majd kiderül meddig tart a Nintendo láz 😂
-
válasz
markknight
üzenetére
Nem igazán tudok azonosulni egyik játékban sem az adott karakterrel, így nekem egy kutya 😂 Maga a játékmenet legyen jó és hangulatos, és élvezzem ez a lényeg

De most ez a Switch 2 gép berántott, Ps5Pro már 1 hete pihen, egy darabig szerintem fog is, holnap érkezik ez a Hyrule játék is, meg pótolni akarom a Xenoblade összes részét, akkor itt a Metroid 4 és remaster, plusz a Zeldák és Hades 2, hát szerintem tavaszig el leszek 😜 És akkor már a Donkey Kongot és Mariokat már meg sem említem, azokat is be akarom szerezni! Switch 1-en megvolt a legtöbb játék, de ott elvette a kedvem a 30fps néhol még annyi sem, és a 480-720p felbontás...így elég gyorsan abbahagytam mindet!
Habár ha a régebbi játékok ugyan úgy futnak Illetve festenek ezen a gépen is, nos akkor kizárólag az újakkal vagy amelyik kapott Switch 2 patchet azokkal fogok játszani... -
Narxis
nagyúr
The Nintendo Switch 2 BUYER'S REMORSE is Very Real [link]
Hmmm, érdekes gondolatok.
-
Na az ajánlott videó alapján beállítottam a Switch 2 -őt, így azért jobb valamivel, viszont én bekapcsolva hagytam a HDR-t a nem támogatott játékoknál is, mert így sokkal világosabb színesebb és jobb minden tekintetben az adott játék! Például a Metroid Remaster, nos gyakorlatilag olyan sötét volt és elvesztek a részletek, hogy nem élveztem csöppet sem, viszont HDR-el baromi jó, szóval én a szememnek hiszek nem pedig a beállítás videóknak😁
Megvettem a Hades 2-öt kemény 9700ft-ért, nagyon jó game ez is, mondjuk az elsőt is imádtam, ebbe is belcsúszik szerintem 40-50 óra

-
Amúgy most a Prime 4 kapcsán nagyon jól jön, hogy az új Pro kontrollerbe lehet fülest dugni, sokkal jobb így az élmény, mint a tévém hangszóróján (igen, sajna nincs semmi külső hangfal megoldásom). PS5-ön is gyakran játszom így, most már Switch-en is lehet

-
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nekem ezek eddig kimaradtak (és most akciósak) melyiket ajánljátok inkább? Melyik jobb Switch2-n?
Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition
vagy
Fire Emblem: Three Houses
Előre is köszönöm a válaszokat! -
RangerFox
veterán
Épp játszom a Tomb Raider remasterrel, de így ennek ebben a formában ilyen minőségben kb. semmi értelme. Ki akar így játszani egy lassan 13 éves címmel?
Még a PS3 verziónál is silányabb néhány helyen, hiába magasabb a felbontás. -
penge111
addikt
Ide is beteszem, ha nem gond:
Kb 6. óra alatt a végére értem Kaze the Wild Masks játéknak. Egy nagyon kellemes Donkey Kongra hajazó platformer. Szép a grafika, fluid az irányítás. A pályák nagyon ötletesek, a bossfightok nehezek, és emlékezetesek. Maga a játék elég nehéz is, pláne ha valaki maxolni akar minden pályát. Többféle maszkot kell majd felvennünk, és ekkor teljesen megváltozik a játékmenet. Rengeteg gyűjtögetni való van, ami új pályákat old fel. Az ellenfelelek lehettek volna picit változatosak, zene jó, de nem kiemelkedő. Szerintem megér egy végigjátszást.
-
válasz
playmore
üzenetére
Köszi majd meglesem a videókat, hát LGG5 van, jelen pillanatban ennél jobb képi megjelenítő nem létezik 😁 Amúgy ha kikapcsolom a HDR-t, hát nekem nagyon sötét úgy a kép
Biztos beállítás kérdése, de például Ps5Pro gépnél ilyen nincs, tehát nem sötétedik a kép kikapcsolt HDR mellett, biztos tényleg a Nintendo sajátja ez is, vagy nem tudom...na mindegy majd állítgatom probálkozok még, ja meg elengedhetnék már a játékokból ezt a homály vagy nem tudom milyen effektet, Zeldában a legszembetűnőbb ez, biztos tudjátok miről beszélek, mintha köd lenne mindig😂 -
-
playmore
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem ajánlott a HDRt bekapcsolni nem kompatibilis játékokhoz, mert rosszabb képet ad. A kompatibilis játékok közül a legtöbb - még a saját Nintendosok is - gyengén vannak masterelve HDRben ezért általánosan nem ajánlott HDRt használni csak specifikus címekhez.
A Switch 2 HDR beállítása olyan Nintendosan nagyon... furcsa, ezekből kiindulhatsz:
https://www.youtube.com/watch?v=X84e14oe6gs
https://www.youtube.com/watch?v=WtpKFBhB9-4
A legfrissebb rendszer már kiírja hány nit a fényerősség tehát nem kell egy Xbox vagy Cyberpunk a beállításokhoz, de tudnod kell a saját TVd képességeit is ha jót akarsz. Valamilyen oknál fogva a minimum/maximum fényerősség állítás minden más hasonló eszközzel ellentétben annyira sokra van osztva, hogy rengeteget kell nyomkodni a napocskák beállításához. Ha nincs "minőségi" tone mapping a TVden akkor max tippelni lehet. Ha frissítenek valamit az alapszoftveren (system software) ami érinti a képernyőbeállításokat az visszaállítja a HDR beállítást alapállapotra
-
-
Scarletiel
őstag
válasz
horkovy34
üzenetére
Mondjuk én ezzel mindig úgy vagyok, hogy ha akarja hirdesse a Zeldát 30 ezerér, vagy egy RTX 3060-at 300 ezerért, a piac úgy is eldönti, hogy elmegy-e vagy nem. Nálam is van, hogy el szeretnék adni valamit, megnézem a HA-s árakat, belövöm és 3 hétig senki nem ír rám. Leviszem egy picivel és 4-en írnak 2 napon belül, hogy szeretnék elvinni. Aki ilyen drasztikusan nagy árakat ad meg, annak meg úgy sem fogják elvinni, mert nálam például úgy néz ki, hogy ha a boltban a Zelda 18 ezer + 1800 szállítás és HA-n meg 15 ezer + 1500 szállítás, inkább boltban veszem meg zsír újan, és nem szarozok. Ha mondjuk 12-ért adja valaki szállítással akkor meg rámegyek ha pozitív az értékelése.
-
horkovy34
tag
Tényleg vigyázzatok ezzel a témával, mert nekem itt már a fejemhez vágták, hogy ugyan mi bajom is van azzal ha valaki csak 1000 forintal adja olcsóbban a játékát használtan a bolti árnál?!
Érvként az volt felhozva hogy így is 1000 forintal olcsóbban adja a bolti árnál az 5 éves játékot............ Hát oké
Biztos az én gondolkodásommal van baj.

-
markknight
nagyúr
Abból a szempontból amúgy érdekes ez a Metroid, hogy amikor 120hz-en játszol handheldben, akkor nem csak a játék lesz 720p hanem a UI elemek is.
-
Troy.
addikt
Ha valaki kipróbálná, kézbe venné az S2-t, akkor a Westendben lehet vele játszani (alsó szint, ahol a karácsonyfát szokták kiállítani) . Kb. 10-12 gép kint van, 3 gép handheld módban. Meglepően szép a kijelző, én még nem láttam személyesen. Nekem egy switch oledem van. Bár kérdés, hogy meddig vannak kint.
-
válasz
markknight
üzenetére
uuh, bocs, lehet csak én látom?

-
válasz
markknight
üzenetére
Egy kérdés zöld kristállyal kapcsolatban: újratermelődik vagy új helyeket kell keresni?
A választ spoilerban kérném szépen örök hálával...
-
markknight
nagyúr
Ez a zöld kristályos gyűjtögetés elég keserédessé varázsolta nekem a Metroidot, nagy kedvem nincs felfedezni, de mégis rá van az ember kényszerítve ha végig akarja játszani..
-
válasz
Scarletiel
üzenetére
Jaja ismerős
-
-
-
-
penge111
addikt
válasz
nagyatt
üzenetére
Szia, én Switch 1-en játszom kb 5 órám van benne. Nekem nagyon tetszik, a Prime-ot is szerettem. Brutális mit ki tudtak hozni a kis öreg masinából, zene bitang jó, hangulat a környezet nagyon hozza scifi érzést, Samus meg kurva vagány nő
A moci is gyáá, van pár újdonság amit még nem láttam korábbi részekben pl lövedék mozgatása, irányítása. De még sehol nem járok, szóval véleményem szerint nagyon jó... -
nagyatt
tag
Mennyire lett jó az új Metroid ? Gondolkozom, hogy megvenném, de nem tudom megéri-e belevágni. Eddig a Dreddel játszottam meg a régi SNES-es verziókkal.
-
Amúgy most vettem a gépet, és tesztelgetem a játékokkal, hát mit mondjak például a Zeldák na ezeknek így kellett volna már eleve kinézniük amikor megjelentek, azért így teljesen más még játszani is velük, főleg nagy oled tévén, mert handheld módban annyira nem volt szembetűnő, de nekem például aki 90%-ban dokkolva használom nagyon számít ez, ezért nem igazán preferáltam a Nintendot eddig, de úgy érzem ezek után máshogy lesz
-
Köszi, nekem Amex kártyám van, azt mindenhol elfogadják 😅
Más: van ajánlott képi beállítás Oled tévéhez, vagy is van az a HDR csúszka vagy mi,azt hogy érdemes beállítani,hogy a 2db napocska mennyire látszódjon, vagy a Peak brightness mennyin legyen, már mint a szám? 🤔 Illetve érdemes a HDR-t állandóra bekapcsolni, vagy csak a kompatibilis játékokra állítsam, habár úgy elég sötét...
-
-
Szép estét
Ha a profilomnál át állítom a régiót USA-ra, és Store felületén dollárban van megadva a játék ára, akkor dollár árfolyamon fogja levonni a kártyámról az összeget ugye? Mert nem mindegy, hogy mondjuk az új Metroid például úgy 23K-ra jön ki mivel eléggé lent van most a dodó, viszont euróban közel 28K lenne, nem mindegy
-
Bad Pritt
félisten
válasz
RangerFox
üzenetére
Vannak azok a tipikus folytatások, amik az önmagában legfelső polcos, piedesztálra emelt első részeket is túlszárnyalják és arany standarddá válnak a saját zsánerükben, gondolok itt a Sonic 2-re, Halo 2-re, Uncharted 2-re, Battlefront 2-re, stb. és véleményem szerint ezt az illusztris társaságot vezeti a Super Mario Galaxy 2. Nincs tökéletes játék, de ha egyet kéne mondani, ami közel került hozzá az valszeg ez lenne.
-
válasz
markknight
üzenetére
Mi a baj? Vannak a save pontok, meg boss-ok előtt ment a játék (checkpoint). Ennél több kell?
-
Norb79
addikt
válasz
kicsako
üzenetére
Olvastam én is ezeket, de én játszottam a mobil játékkal amikor kijött, és csak annyi baj volt vele, hogy nagyon el volt nyújtva minden harc (minden ellenfél dmgsponge volt), hogy vegyél boostert, ezt nem tudtam elképzelni, hogy teljes áru játékban boostert kell venni, amúgy meg nagyon octosan octo volt a mobil játék is.
Meg én mindig úgy vagyok vele, hogy mindenkinek hiszek, de a legjobban magamnak, szóval megnézem én ezt magamnak, és eddig nem csalódtam, de még az elején tartok. -
tl-x
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Igen első körben nekem nem se mentette el a gamet valami korábbi ponton kezdhettem újra

-
válasz
markknight
üzenetére
metroidokat egyben kell letolni mentes nelkul, különben nem emlékszel a pályára 😀
-
tl-x
addikt
Ez a Metroid valami elképesztő
-
Norb79
addikt
Nagy a csönd, mindenkit elnyelt az Octopath traveller 0, mint engem?!

-
Elderath
addikt
Az új pro kontrollernek jobb a rezgése switch 2 címek alatt érezhetően mint az egynek? Én régit használok, de szinte nem is érzem a rumblet, amikor néha játszok handheld módeba, akkor érzem mennyire jó az új HD rumble új játékokba, mint pl DK, MK vagy az új kirby air riders. Lehet megérné venni egy 2es kontrollert hamarosan, főleg hogy már steam is támogatja PCn
-
ADAM1337
nagyúr
Tudtok valami jobb kártya tartót a dokkoló elé szeretnék rakni valamit, ne az asztalon csuszkáljanak a kártyák ilyen átlátszó vagy lehet fekete nyerőbb esetleg amibe nem lötyögnek a kártyák még jobb lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Eddig egyik konzolnál sem volt ilyen probléma, ezeket a képi dolgokat tényleg gatyába rázhatnák...

Jó látni, hogy ennyi ember megmozgat ez a játék.

Még a PS3 verziónál is silányabb néhány helyen, hiába magasabb a felbontás.
Érvként az volt felhozva hogy így is 1000 forintal olcsóbban adja a bolti árnál az 5 éves játékot............ Hát oké

majd akcióban jó lesz..

Sirandrish