Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
abrtom87
tag
válasz
playmore
üzenetére
Az a baj, hogy nézegettem a gép tudását. Elvileg PS4-et hoznia kellene hardverileg. De nagyon nem hozza sajnos. Rajzfilmes Nintendo saját játékok szépek, de AA portot nem láttam még ami lenyűgözött volna. LA Noire-t is megvettem volna újra végigjátszani, de elment a kedvem így vagy Alien Isolationtől szintén. Mert PS2 mindkét port kb. Cyberpunk nem tetszik, de megnézem majd mit tud, ha annyira mondjátok, hogy szép. Értem a gép hátrányait, olvasgatok is, de jó lenne látni mit tud maximum egy játékkal ami nem rajzfilmes és nem Nintendo
-
Ezt a szálat a konzolokról ITT ne vigyük tovább, irány vele az off-topik, vagy ha valaki személyes(kedő) megjegyzést tenne, azt inkább privátban... Köszönöm.
-
bmakszim
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mert szerinted én mit csinálok?

Most egy kicsit boomernek érzem ezt a kommented. Nehogy már szomorúak legyünk, hogy ma már minden játék fut 60fps-sel is a megfelelő konzolokon. -
tomee007007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Amik még talán augusztusban kijöttek gameplay videók azok eléggé meggyőztek, szépen ment.. kíváncsi leszek

-
Scarletiel
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát ha azt az optimalizálatlan szart el tudja vinni a Switch 2 szépen akkor emelem nem létező kalapom. Itt a Borderlands-ra gondoltam
Viszont ha az megy neki, akkor nincs mentség, mindent szépen kell vinnie
-
Bad Pritt
félisten
Switch 2-re lesz egy ilyen Resi pakk, ez abszolút best buynak tűnik, ha jól értem a VII meg a Village is kap Switch 2 portot és azt csomagolják a Requiem mellé 35K-ért.
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nekem javarészt még mindig arról szól hogy csak játszok. Ha annyira izgatna a felbontás és az FPS akkor építenék PC-t.
-
bmakszim
őstag
-
playmore
tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Emlélszem amikor kijött a jelenlegi Xbox meg PS és mi is ezt mondogattuk mert minden új játék a régi Xbox/PS 60fps/"4K" változata volt. Aztán eltelt 5 év és talán egy maroknyi játék van ami szignifikánsabban jobban néz ki csak cserébe a felbontás visszamászott az előző generációra

Baráti körben közkedvelt humorizálás, hogy ha a GTA6 kijön akkor végre megjelenik az első játék amiért jelenlegi gent érdemes volt venni. -
playmore
tag
válasz
abrtom87
üzenetére
Az első lépés a Switch esetén az az, hogy a Nintendo játékokon kívül MINDEN egyes kinézett szoftvernek EGYENKÉNT utána kell nézni. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy még Nintendo játékok esetén is jó lenne mert kerültek ki szégyenletes darabok régen és most is. A Switch 1 nagyon gyenge gép és a Switch 2 is relatíve gyenge a többihez képest. Ha nincs frissítés egy adott Switch 1 játékhoz akkor a legtöbb esetben a lebutított maximum 30 fps maximum 1080p változatát kapod egy multiplatform játéknak. Nem egyszer előfordul, hogy még egy Xbox 360 / PS3 is megveri a portokat bizonyos szempontból. A Switch 1es játékokat - frissítés nélkül - soha nem tervezték 4K képernyőre így ott még rosszabbul mutatnak. Sokan emiatt szinte csak Nintendo játékokat és nagyon jól sikerült portokat (vagy csak szimplán olyan egyszerű a játék, hogy bármi elviszi) vesznek Switchre.
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
10 milla eladott switch userbol 9 milla MKW van es 3,5 milla Bananza (utobbi hat het alatt ha jol remlik)
ezeknek a szamoknak sokplatform eseten egy ev utan is orulnenek a nagy kiadok mashol

tudjak ok eleg pontosan mit tesznek…..a decemberrel bezaro idoszak lesz erdekes mi hogy fog allni. Jo esellyel alleejtos szanokat lathatunk
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
MKW szerintem csak húzócím jellege miatt Switch 2 only, amúgy simán elpöfögne az előző generáción is alacsonyabb lod beállítások mellett. A versenyek látványosak, de az open world pl. elég statikus és üres. Bananza már érthetőbb, iszonyat effect heavy játék, rendesen recsegne a Switch 1 alatta, de szerintem mindent elmond a Switch 2-ről, hogy a két legtöbbet emlegetett kiemelkedő játék a fél évtizedes Cyberpunk port meg a SW Outlaws (patchelve).

-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Dehogy hagynak. Sok minden megjelenik még S1-re is. Nem minden, de sok minden. 2-3 évig szerintem jönnek még rá játékok.
-
Farkassacred
őstag
Az érdekes. Otthagynak magára ennyi switch 1 felhasználót?!
Meglepett a dolog, pár éve még hogy mondogatta a vezér figura, hogy a konzol még csak a ciklusa felénél tart.
Gyengébb beállítások mellett én még biztosan kiadtam volna rá.
Jómagam a kövi Zeldával fogok switch kettőre váltani. -
Scholes9
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Megveszed használtan dobozosan és max eladod kb. 0 bukóval
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem jelent meg, ahogy az uj mario kart world sem, vagy a Hyrule warriors vagy kirby airride. Nem beszelve arrol hogy uj Pokemon es nemsokara megjeleno Metroid ugyan kiadasra kerul regebbi generaciora de mintha mas jatekot jatszanal

-
Farkassacred
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nézegettem a konzolvilágban a Switch kettes címeket és hát nem sokat találtam a polcon a sajnos. Remélem lesznek azért még többen is majd, jelenleg még nem ruháztam be a konzolra pont emiatt.
A legújabb Donky Kong játék switch egyre már meg se jelent egyébként? -
gainwardgs
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Szerintem simán jó, nekem nagyon nem tetszett mikor bemutatták, mert én továbbra is 2d platformert szerettem volna,de aztán adtam neki egy esélyt és hát azóta le sem tudom tenni
2d kívánságom is teljesült benne, nagyon ügyesen megoldották
demót próbáld ki
-
Scarletiel
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Én szeretném elhinni csak fosok megvenni mert én annyit látok benne aztán lehet nagyon is tévesen, hogy minden pályát porig rombol az ember és max abban van variáció, hogy hogyan rombolj, de ez nekem 40-60 órán át sekély. Valahogy nem nézem ki belőle, hogy hasonlóan jó és érdekes lenne mint az Odyssey. Persze simán láthatom rosszul is.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Pedig a DK nagyon király
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Én 1-2 hete 8500-ért kattintottam le alzán, annyiért teljesen jó.
-
bmakszim
őstag
Szerintem a Switch 2-t baromira visszafogja a forgalomban lévő 150 millió switch 1. Egyszerűen túl nagy a piaca, hogy ne az kapja a nagyobb fókuszt jelenleg. Jó példa erre a Tomb Raider switch verziója, ahol abszolút az NS1-en volt a hangsúly és az NS2 csak egy szimpla fps/resolution boostot kapott.
-
abrtom87
tag
Azt tudom, nem is magamnak vettem, hanem a gyereknek. Csak megállapítottam, hogy így 2025-ben többet várna az ember ennyi pénzért meg amennyibe kerülnek a játékok. Igen, nem mentem utána annyira-annyira, de amit egy kettő produkál az kritikán aluli. Youtube videókon jobban néztek ki, tény és való. 4K kijelzőn már nem. Csinálta volna a Nintendo, hogy csak azt lehessen letölteni 2-re amin van patch és tudja a nagyobb felbontást és képfrissítést. Tudom, így egyszerűbb és nem égnek be a 10 címes katalógussal, lehet mondani, hogy 500 játék elérhető, de mégis keserű szájíze van az embernek. A gyereknek nem tűnik persze fel, nem a grafikát nézi elsősorban, de még így is hogy akcióban vettem mindent, úgy gondolom ennyit se ért a többség.
-
Scarletiel
őstag
Amúgy csak annyi kéne, hogy a Switch 1 főbb címeit (Fire Emblem, Pokemon, Zelda, Xenoblade, Smash, Mario, Bayonetta) meg mellé a nagyobb sikerű multiplatform játékokat patch-eljék ki Switch 2-re akár ráfizetősen is, mert most már simán bírná a gép a nagyobb felbontást meg 60 fps-t bizonyos címeknél.
De amúgy én is kíváncsi leszek mit hoznak ki majd azoknál a játékoknál amik teljesen Switch 2-re jelennek csak meg. Eddig se a DK se a Kirby se az MKW nem fogott meg.
-
kicsako
őstag
Mondjuk amikor a szájberpunk meg a hóharc legáciája egész jól néz ki a konzolon, elvárható lenne hogy lassan kiadjanak hasonló minőségű grafikával ellátott játékokat(akár csak updatet régebbi játékokra).
De nemrég visszanéztem a Fire Emblem trailert, végre nem lehet számolgatni a pixeleket mint a régieknél, nekem ennyi már elég
-
abrtom87
tag
válasz
playmore
üzenetére
Értem, köszi a részletes segítséget! Még ismerkedünk a rendszerrel, sok helyen olvasok ellentmondó infókat, főleg az update, meg 1-2 verziók tekintetében. Pl megvettem digitálisan az NBA 2K6+WWE-t de fogalmam sem volt, hogy behúzza a fél belső tárhelyet és ezt inkább kártyán kellett volna megvenni helyspórolás miatt. Ezekre rá kell még jönni. Most volt jó Black Friday akció, 15 játékot megvettem. A Mario-kat mindenképpen kártyán kellett volna, most esett le milyen jól és gyorsan eladhatóak úgy. A fentieket kártyásan fogom megvenni már.
Vannak csalódások is: MK1 nagyon jó áron meglett, azt hiszem 10 euró volt, de nagyon gagyi a grafika. Hogy azért mert nincs update vagy alapból ilyen… TV egy új Sony OLED, HDR, stb. A grafika meg olyan kb. mint egy PS3 játék. Need for Speed Hot Pursuit Remaster szintén, sőt az még rosszabb is. Nintendo játékok nagyon szépek, Sonic, Crash Bandi 4, Dragon Ball Fighterz is. Lego játékokat is mindet megvettem, azok se túl szépek, PS2 szinten kockásak. A Star Wars talán a legszebb, de az se olyan mint vártam. Mindet dock módban próbálgatjuk.
-
markknight
nagyúr
Fire Emblem Three Hopes 50%-os kedvezménnyel alzán. Meg van pár jó cím akciósan ezeken kívül is
-
playmore
tag
válasz
abrtom87
üzenetére
Frissítés szempontjából semmilyen különbség nincs kártyás és digitális játék között. Ha ingyen van az update akkor mindegyikhez ingyenes, ha fizetős akkor mindegyikhez az. Illetve egy különbség azért van. Ha Nintendo Switch 2 Edition kártyát veszel azon rajta van a Switch 1 és Switch 2 változat is, mindkét gép olvassa a sajátját, míg digitálisan külön kell megvenned mindkettőt.
Használat szempontjából a fizikai változatot el is tudod adni és - ha nem kulcs kártya - nem foglal csak egy minimális helyet a belső tárhelyen. A digitális esetén viszont nem kell hurcolnod és cserélgetned a kártyákat. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Lehet jobban jártál vele szerintem így.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Emlékeim szerint csak a tárgyak lilás sziluettjeit látod, ha csapkodsz, nincs odavezető nyom (lehet, hogy a kis videó csak a hanghullámokat szemlélteti, vagy valami korai verzióból maradt benne...
). -
abrtom87
tag
Nézem én, a héten írtam az aprón több eladónak is, hogy vennék, de válaszra egy sem méltatott. Úgyhogy úgy vagyok vele irreleváns mennyi használtan ha nem tudom megvenni. G2A-t néztem még, ott is magasabb az ár. Viszont úgy gondolom, a digitális jobb vétel lehet. Azt olvastam, hogy azokra ingyen jön az update, a kártyásra meg esetenként rá kell fizetni dlc formájában.
-
Scarletiel
őstag
No a vége az lett, hogy behúztam a Dave the divert a dlc-vel meg patch-el Switch-re. A Persona-t meg megvegtem PC-re
-
ngaben94
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy switch 2-t és lenne pár kérdésem.
8bitdo controllerből melyik jó hozzá?
Fóliát rendeltem hozzá, nagyrészt dokkolva lesz. Van esetleg valami tok amit ajánlanátok hozzá+ még valami kiegészítő?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
abrtom87
tag
Sziasztok. Szerintetek megeri ujonnan, foliasan, legalis forrasbol 15 ezer /db aron Mario Deluxe, SW Outlaws, Sports, DK Bananza? Kartyasak. Vagy erdemes hasznaltan nezni inkabb?
-
Sirandrish
Topikgazda
DK-ban ehhez a Sonarhoz kéne valami item vagy mi? Minivideó alapján kis lábnyomoknak kéne feltünni a földön, de sehol semmi. Direkt maxra húztam, gondoltam majd akkor, de semmi.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Handheldbe tényleg elég blurry valamiért, tv-n jobb a szituáció de ilyen ps2 éra egyelőre a game, csak ráprobáltam, de tetszik az art meg a stílus úgy hogy végig fogom vinni fix.
-
markknight
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Handhelden sokkal jobb játszani ezt a játékot. Sok az olvasás benne, kanapén azt jobban preferálom. 30 fps, nem túl éles, nem is túl szép. A PS5 verzió fényévekre tőle, hát még a PC-s.
-
Scarletiel
őstag
Azt vágom, csak youtube-ról nem jön át mennyire látványos, hogy nincs patch hozzá. Mondjuk PC-re is akciós, ott menne maxosan és 99% dock-olva használom a gépet szóval adódna, hogy ezt hova vegyem meg, csak mégis annyira az az érzésem, hogy ez handheld-re való.
-
ldave
félisten
válasz
Scarletiel
üzenetére
Tudtommal nem kapott semmilyen Switch 2 patchet és hát az Atlust ismerve, nem is fog ingyen kapni, előbb lesz fullos, teljes áras P5 Royal S2-re...
-
mahoni
tag
S2 és Márió party Jambore+Tv kamera nélkül is játszható v ha játszható akkor kamera nélkül is élvezhető vagy kamerával az igazi csak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ADAM1337
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Van itt aki nem rendelte elő a Metroidot?

Mostanában a Platinumshop-tól szoktam előrendelni, eddig nem csalódtam bennük, megjelenés napján itt voltak a játékok
Remélem most sem lesz másképp. Lehet megyek is egy kicsit Dreadezni 
-
Scarletiel
őstag
Hát beismerem tán kevesebbet kéne gyűlölködnöm a vállalatok felé és azt az energiát a játszásra fordítani, mert tényleg van mivel nyomni Switch-en. Nem győzök pótolni és most a Three Hopes rendesen beszippantott már egy 16 órával, pedig csak az egyik route felénél járok
Aztán ott van még a Yakuza is o.O -
kicsako
őstag
Kicsit off kérdés, amikor eladjátok a kártyás játékokat, azt mibe csomagoljátok be mégis?
Pokemon volt az első nem digitális játékom pont azért hogy el tudjam adni, de ötletem sincs mibe csomagoljam
Sima boríték? -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
megnyitod a mapot és megfelelő ikon mutatja...forgatod a mapot és megpróbálod megtalálni
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
lehet fejleszteni azt is illetve unlockolhatsz térképeket, kincsek lelőhelyeit
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet növelni a sonar hatótávolságát, de engem az őrületbe kergetett mikor túl nagyra fejlesztettem, mert így mindig megláttam valamit ami eltérített a céltól. Szerencsére ingyen vissza lehet állítani a pontokat.
-
Sirandrish
Topikgazda
Azt tudom hogy te nagyon nyomtad, és én is tuti végigviszem, de azért az Odyssey nekem jobban tetszik

Amúgy lesz később valami radar, vagy bármi? Vagy csak ássak fel mindent ha találni is akarok valamit?
Az a R-es sonar meg mikor mutat valamit? Mert én hiába ütöm a földet, nem látom hogy mutatna bármit
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jobban imadtam mint az Odyssey-t

DLC -t meg nem vettem meg
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah meglestem az a DK Bananzat...2-3 órácskát játszottam vele. Alapvetően tetszik, de ezzel a minden rombolható dologgal szerintem pindurt átestek a ló túloldalára. Mármint nekem kicsit "sok"nak tűnik.
Nyilván gondolom anélkül is végigjátszható hogy pályánként 30 percig zúzom a mindent, de nálam itt nyer értelmet a "kevesebb néha több" kifejezés.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam az S1 csinált ilyet egyszer még jópár éve. Az ütő is megállt bennem, de végül nem lett baja.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nekem még a V1nél volt hogy lakásfelujítás alatt elpakoltam a dobozába, és úgy maradt hónapokig. Nyilván lemerült, de a töltés se indult el, hanem kellett neki vagy 30 perc hogy megérezze az áram szagát
-
Scarletiel
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem olyan volt egyszer hogy hagyta zéróra lemerülni a dokk a gépet. Volt pár áramszünet előtte faluban építkezés miatt. A neten írták húzzam ki meg be a dugaljt és azóta tökéletes. Lehet valami védelmi cucc vagy bug volt.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Me' odatekertem, csak azért
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is volt ilyen hogy percek kellettek hogy magához térjen. Már azt hittem hogy elromlott, gondolkoztam mikor tudnám gariztatni. De miután bekapcsolt rendben volt vele minden.
Szerk.: ugyanúgy dokkolva volt.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Besértődött Zelda...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
tomee007007
üzenetére
Nálam most pihent egy hónapot az tuti, de ilyenről még nem hallottam.
Aztán ki tudja miket ki nem találnak a Nintendo mérnökei
-
tomee007007
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálunk kisfiam V2-ese csinál hasonlót, ha kb 1,5-2 hétig nem nyúl hozzá...lehet valami "rejtett" mélyalvás mód?
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs rajta valami hard reset? Volume - + Power vagy ilyesmi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semennyire sem tud lemerülni dokkolóban. Az úgy lehet offos, ha semmire nem reagál.

-
Sirandrish
Topikgazda
Dokkolóban tartott masina le tud annyira merülni hogy nem kapcsol be?
Tény, hogy most pár hétig a gép közelébe se mentem, most gondoltam megnézem a DK-t, erre se kép se hang. Controller se ébreszti fel, és a gépen lévő powergombra se reagál. Rádugtam töltőre, de semmi led nem világít ami jelezné a töltést, legalábbis egyelőre..Megnyiffant volna álló helyben?
-
kicsako
őstag
Credited on 8 Games from 2015 to 2022
Splatoon 3 (2022 on Nintendo Switch)
New Pokémon Snap (2021 on Nintendo Switch)
Code Vein (2019 on Windows, PlayStation 4, Xbox One...)
Ace Combat 7: Skies Unknown (2019 on Windows, PlayStation 4, Xbox One)
Monster Hunter: World (2018 on Windows, PlayStation 4, Xbox One)
Mario Sports: Superstars (2017 on Nintendo 3DS)
Tales of Berseria (2016 on Windows, PlayStation 3, PlayStation 4)
Rise of Incarnates (2015 on Windows) -
pzstm
titán

-
playmore
tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
A Fortnite 900/1200p 60fps a gépen. Az alacsonyabb felbontás annyira nem jön ki rajta mert a felskálázás erős és nagy gépeken is jóval kisebb felbontásban fut mint 4K. Viszont a grafika egy (észrevehető) kategóriával gyengébb mint új gépeken mert nincs semmilyen ray tracing. Összességében egy kicsit feljebb van a teljesítmény mint PS4/XBOn mert stabil a frame rate, magasabb a felbontás, gyors a töltés és általánosan részletesebbek a textúrák. Körülbelül 42GBot foglal (ez a frissítésekkel lassan nő), de a frissítés idejére jóval nagyobb tárhelyet is igényelhet (legutóbb +20GBra volt szükség).
Az egyetlen előfizetés a gépen a Nintendo Switch Online (alapcsomag) és a +Expansion Pack ("Prémium" csomag). Ezekhez az online játékon kívül egy adag (lassan bővített) régi Nintendo konzolos játékot kapsz emuláción keresztül. Az alapcsomaghoz csak nagyon régi gépek vannak a prémiumhoz újabbak is. Ha van lehetőséged emulációra máshol akkor nem sokat ér, de lehet multizni is velük neten keresztül. Olyasmi mint a Game Pass vagy PS Plus vagyis új(abb) játékok egy csomagban az nincs. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
kérlek segítsetek az alábbiakban:
- Fortnite fut rajta megfelelően?
- Van bármi olyan előfizetés amivel "ingyen" lehet játszani ha van élő előfizetés?
- Switch Sports megy rajta? Csak a focis "lábas" kiegésíztő nem megy?Van ennél jobb ajánlat most?
https://www.alza.hu/gaming/nintendo-switch-2-mario-kart-world-d12945313.htmköszi
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont ha az megy neki, akkor nincs mentség, mindent szépen kell vinnie