Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Egy kontraszt szegény, local dimming nélküli közepes minőségű LCD kijelző van benne, max 450 nit fényerővel. Semmi értelme, az SDR mód ugyanúgy néz ki rajta.
Elvileg a nagyobb színmélység miatt egyébként megérheti használni, csak figyelj oda, hogy HDR esetén mindig max fényerőn legyen a kijelző!
-
Pöttön
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Ezen én is meglepődtem, úgy voltam vele hogy az első játékok közt a diablo 4 lesz amit megveszek switch-re, aztán szembesültem vele hogy még nincs switch-re..
Gugliztam a témában, aztán találtam pár cikket ahol azt közölte le a Blizz hogy a live services játékokat nehéz megoldani hordozható konzolokon.
Ami mese habbal, mivel steam deck-re már kismilió éve van D4.. -
pzstm
titán
-
Scarletiel
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nem tudom de rém egyszerű lenne a recept. Hozzák el a gépre az alábbi címeket, garantálom, hogy végtelen bevétel lenne és milliók akarnák mégjobban a gépet.
A teljesség igénye nélkül:
- Genshin Impact
- Wuthering Waves
- Rainbow six siege
- Marvel Rivals
- Overwatch 2
- Diablo 4
- Warframe
- Infinity Nikki
- Forza Horizon 5
- Red Dead Redemption 2
Ha valamelyik már van a rendszerre akkor sorry érte. -
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Én is a sokat játszottam velük (3 gyerekkel), de hiába nem volt időm miután ők abbahagyták, csak nem bírtam ellenállni az újabb drágaságoknak
(Most egy ideig biztos nem tudok komolyabban legózni, már az is nagyon lassan megy, hogy a fehér Porsche B modell-nek + MOC-oknak nekivágjak...)Elnézést az offért mindenkitől.
-
Rony949
addikt
-
Szabi®
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
40k ért nem fogják vinni a játékokat, egy-egy minőségileg kiugró címet max, de hogy ez legyen a standard árképzés. . . Kizártnak tartom hogy Magyarországon ugyanannyian ugyanannyi játékot vegyenek, mint eddig . . . Erre otthon nincs meg a lehetőségük/fizetésük az embereknek. Kizárt. Ráadásul ez nem olyan, mint az iphoneok, hogy mindegy mennyibe kerül, majd szolgáltatónál hűségre megvesszük 4év alatt pedig kifizetjük.
Itt ilyen lehetőség nincs, ha kódos lesz, akkor kvázi az önrendelkezési jog is ugrott, tehát továbbadni sem lehet . . . Ez egy teljesen új szituáció ami nagyon sok embert fog rosszul érinteni a világon.
#3034 markknight Annyit meg egy remastered főleg nem ér. Reális ára/értéke 10k, vagy annyi sem. Zelda esetében 23, amennyiért megy Switch 1-en. Attól mi indokolja hogy drágább legyen ? Egy japán lány megpuszilta a tokját ? Vagy eltűnt a köd effekt ? Ez nagyon agyrém . .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish