Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacob Gibbs
tag
-
jófejsrác
senior tag
válasz
playmore
üzenetére
Szégyen ami folyik a világban. Nekem meg a legelső szériás ps5 van amit megjelenéskor vettem 180ert. 5-6 evvel később meg már 280 ezer lesz kb itthon.
Emiatt cseréltem le az S1 Oledet is 1 hónapja S2re meg ha nem is lett volna feltétlen muszáj… De nem bántam meg, klassz gép
-
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Redditen azt olvastam, hogy a kártyás verziót nem tudod upgradelni.
tomee007007 Neked digitálisan van meg? Ez igaz lehet? -
Norb79
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Ezt én értem, és azt is kiírhatják nyugodtan, hogy 2026 májusától kezdve a Switch2 egy hibrid konzol lesz és onnan kezdve dockolva és kézben is lehet használni, csak ugye az nem fog azon mit se változtatni, hogy amúgy első naptól kezdve hibrid konzol.
Már rögtön az első nintendo által kiadott switch2 játéknál is eltért a fizikai és a digitális kiadás ára. Akkor is ha 2026 májusától kezdődően van így.
Úgy látszik tavaly nyár az 2026 május után van akkor. Nem értek a maja naptárhoz, de lehet azt használják, és azért./szerk: és nyilván úgy értik, hogy eddig csak teszteltük mit szól a piac, és akkor májustól kezdve minden esetben így lesz, míg azt megelőzően csak szúrópróba szerűen pár címnél volt így. Elég szerencsétlen a szóhasználat, csak annyi volt a mondandóm lényege, de ettől még értem mit mondanak.
-
válasz
playmore
üzenetére
Nem hallottam, érdekes, de úgy olvasom, hogy erős mágnes kell hozzá, na meg szerencsére eddig nincs is key-card-om.
Nem kapcsolódik, de S1-re újonnan vett Snipperclips kártyám nulla napos korától olyan, hogy 3-4-szer ki-be kell tennem, hogy felismerje a konzol, pedig semmilyen szennyeződés nem érte.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Értem az érveket, bár azért kérdés, hogy mikor jönne ez a verzió, és addig nem-e drágul (újra?) egy szépet a konzol a 'RAM pánik' miatt.
A nagyobb kapacitású csereakksi talán az egyetlen érv számomra, ami miatt várnék a vásárlással, bár azt elég ócskának (és elképzelhetetlennek) tartanám, hogy egy nagyobb kapacitású cucc majd nyomja kifelé a konzol hátulját, ami talán befolyásolná a dokkolhatóságot is, feltételezem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Jajmá', 31 leszek, de nekem még volt klasszikus mobiltelefonom (a jó öreg Nokia 3310), tudom, hogy akkoriban az akksi csere két mozdulat volt csak.

Viszont azóta nagyon sok idő eltelt, változtak a dolgok, és ez valahol szerintem tökre rendben van, ahogy rávilágít markknight is. Nem tudom, a Switch 2-ben milyen gyorsan degradálódik az akku, de ha szükségét érezném, elvinném szervizbe kicseréltetni, és nem fájna az a (gondolom) 15-20K anyag és munkadíj sem.
Én egyébként Switch 2 vásárlás előtt állok, és most nem tudom, várják-e erre a cserélhető akkus verzióra. Egy ideje nagyon viszket a kezem, hogy legyen végre egy Nintendo konzolom is a PlayStation mellé.

-
markknight
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Én picit másként látom, de ez már nagyon off
Ha valaki újat vesz, akkor a régit el fogja adni és az új tulaj, aki valszeg nem engedhet meg magának egy új készüléket, az el fogja vinni cseréltetni az aksit. Ezt az elmúlt 10+ évben kb mindenki megszokta, jól működik, soha nem éreztem semmi vágyat arra, hogy bármiben akut cseréljek, de biztos van akiknek ez nagyon hiányzik. Mellesleg majd landolnak ezek is szimplán a kukába, leadni szinte senki nem fogja, szemetelünk a végtelenbe.Azokat támogatnám meg hasonló opcióval amikben SEHOGY nem lehet cserélni az akksit. Airpodsok meg vezeték nélküli fülesek mennek raklapszám a kukába csak az aksi miatt, mert egyébként műszakilag hibátlan állapotuk van.
-
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Jó, most kiemelted a legnagyobb játékot. A valóság viszont az, hogy van kb 4-5 játék még ilyen 50-60 GB körül, az összes többi meg max 20-30. El lehet ott bőven férni. De ha mégsem, mert te egyszerre 8-10 játékkal akarsz játszani (másra ugyanis nemigen használható jelenleg a Switch 2), akkor is van lehetőséged bővíteni a tárhelyet.
Továbbra se érzem kritikusnak a game-key card problémát. A gyűjtői okokat megértem, de ez nagyon réteg igény. -
ldave
félisten
válasz
playmore
üzenetére
Tényleg, érdekes. Most nézem a japán Amazonon:
※「Nintendo Switch」で「Nintendo Switch 2 Edition」をプレイする場合は、「Nintendo Switch」版に準拠した機能や性能となります。
Google fordítva:*When playing the Nintendo Switch 2 Edition on the Nintendo Switch, the functions and performance will conform to the Nintendo Switch version.
-
válasz
playmore
üzenetére
Disney Illusion Island: nos, első boss fightig elpötyögtem vele, de sanszos, hogy nem fogom befejezni a promo időszak végéig. Számomra elképesztően egysíkú, nekem hiányzik az érzés, hogy a rengeteg baktatásért cserébe kapjak valami "jutalmat", olyan érzésem van, mint a Stop shop 2-ben A Gyűrűk Ura jelenetnél.

Motiválhatna, hogy majd megszerzem még a további képességeket, de inkább frusztrál, hogy ha megszerzem, majd vissza kell baktatnom azokra a helyekre, ahová most még képességek hiányában nem tudok bejutni... Lehet, hogy local coop-ban kéne tolni a családdal, akkor izgibb lenne?
A zene szerintem parádés, nagyon hozza a (kicsit retro?) Disney univerzumot, az animáció, a gegek szintén jól működnek.
-
-
válasz
playmore
üzenetére
Köszi majd meglesem a videókat, hát LGG5 van, jelen pillanatban ennél jobb képi megjelenítő nem létezik 😁 Amúgy ha kikapcsolom a HDR-t, hát nekem nagyon sötét úgy a kép
Biztos beállítás kérdése, de például Ps5Pro gépnél ilyen nincs, tehát nem sötétedik a kép kikapcsolt HDR mellett, biztos tényleg a Nintendo sajátja ez is, vagy nem tudom...na mindegy majd állítgatom probálkozok még, ja meg elengedhetnék már a játékokból ezt a homály vagy nem tudom milyen effektet, Zeldában a legszembetűnőbb ez, biztos tudjátok miről beszélek, mintha köd lenne mindig😂 -
abrtom87
tag
válasz
playmore
üzenetére
Az a baj, hogy nézegettem a gép tudását. Elvileg PS4-et hoznia kellene hardverileg. De nagyon nem hozza sajnos. Rajzfilmes Nintendo saját játékok szépek, de AA portot nem láttam még ami lenyűgözött volna. LA Noire-t is megvettem volna újra végigjátszani, de elment a kedvem így vagy Alien Isolationtől szintén. Mert PS2 mindkét port kb. Cyberpunk nem tetszik, de megnézem majd mit tud, ha annyira mondjátok, hogy szép. Értem a gép hátrányait, olvasgatok is, de jó lenne látni mit tud maximum egy játékkal ami nem rajzfilmes és nem Nintendo
-
bmakszim
őstag
-
abrtom87
tag
válasz
playmore
üzenetére
Értem, köszi a részletes segítséget! Még ismerkedünk a rendszerrel, sok helyen olvasok ellentmondó infókat, főleg az update, meg 1-2 verziók tekintetében. Pl megvettem digitálisan az NBA 2K6+WWE-t de fogalmam sem volt, hogy behúzza a fél belső tárhelyet és ezt inkább kártyán kellett volna megvenni helyspórolás miatt. Ezekre rá kell még jönni. Most volt jó Black Friday akció, 15 játékot megvettem. A Mario-kat mindenképpen kártyán kellett volna, most esett le milyen jól és gyorsan eladhatóak úgy. A fentieket kártyásan fogom megvenni már.
Vannak csalódások is: MK1 nagyon jó áron meglett, azt hiszem 10 euró volt, de nagyon gagyi a grafika. Hogy azért mert nincs update vagy alapból ilyen… TV egy új Sony OLED, HDR, stb. A grafika meg olyan kb. mint egy PS3 játék. Need for Speed Hot Pursuit Remaster szintén, sőt az még rosszabb is. Nintendo játékok nagyon szépek, Sonic, Crash Bandi 4, Dragon Ball Fighterz is. Lego játékokat is mindet megvettem, azok se túl szépek, PS2 szinten kockásak. A Star Wars talán a legszebb, de az se olyan mint vártam. Mindet dock módban próbálgatjuk.
-
markknight
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Low effort munkából már régen kihozhatták volna a Switch 2 upgradeket a menő Switch 1 játékokhoz, én nem is értem miért csepegtetik meg ülnek rajta ennyit. (Értem én, így is fogy a gép, szal minek)
Játszanék a régi Pokémonoktól kezdve Mario Wonderen át, kb mindennel de hát ebben a homályban nem igazán élvezhető. Ugyan nem Nintendo, de ez a Shinobi is úgy néz ki S2-n mint a veszedelem, sírni tudtam volna mikor megláttam

-
Bad Pritt
félisten
válasz
playmore
üzenetére
Csak miheztartás végett: 24 játékot adott ki a Sony PS5-re 2020 óta Ghost of Yōtei-ig bezárólag, ha nem vesszük a felújításokat, csomagokat, PSVR2 címeket, regionális kiadásokat, Concordot, viszont az Astro's Playroomot, crossgen címeket és MLB játékokat igen. Több címmel indult a konzol anno és ez egy gyenge generáció a közvélemény szerint.
De én inkább a Wii launchot tartom referenciának, ahhoz képest ez a teljesítmény minimum megmosolyogtató, de majd jövő ilyenkor a Tomodachi Life tuti akkorát fog durranni, hogy a fal adja a másikat, főleg mert Switch 2 verzió jelen állás szerint nem is lesz belőle.
-
tomee007007
addikt
válasz
playmore
üzenetére
A Nintendo spórolós hozzáállása engem is bosszant, és maximálisan egyetértek azzal, hogy direk kreálták, hogy majd 2 év múlva ismét eladhassák a konzol upgrade változatát. Tudják, hogy megveszed majd Te is, én is, más is.
#924230z.Samu: Szerintem senkit sem az OLED hiánya zavar, hanem, hogy lcd panelből is a legalsó polcról választottak, olyat, amit alapból mondjuk a V2-be kellett volna rakni sokéve. Legion Go-ban is LCD van, na ott nem hiányzik az oled, mert annyira jó az az LCD panel, pedig én nagy oled párti vagyok. A legelkeserítőbb az volt, amikor egyik barát nemrég áthozta a kínai 20 ezer forintos minikonzolját, abban van egy 5 colos 720p-s lcd kijelző és én szégyelltem magam a Nintendo helyett, hogy tized annyiba kerülő hardverbe tudtak jóval szebb színmélységgel operáló megjelenítőt tenni. Sokunkat szerintem ezek zavarnak leginkább, és persze, a V1-hez, V2-höz képest jóval jobb a kijelző, de a mai minimum sztenderdeket nézve, messze van az elvárttól. Imádom a Switch 2-t, de azért ezeket a kritikákat meg kell vele szemben fogalmazni.
-
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Alzánál mobilappos kuponnal 23 alatt van. PS-en, Xboxon 20k leárazva a digital Gold edition. Én nem számítok túl nagy akcióra a közeljövőben. Meg amúgy sincs túl sok játék NS2-re még.
Technikailag tényleg zseniális. Kis motion blurrel egész elviselhető a 30fps is.
Viszont nagyon látványossá teszi az IPS kijelző hátrányait. Elég sötét környezetben indul a játék, így az egész képernyő kéken világít és nagyon kontrasztszegény . Ezzel együtt arra is rávilágított, hogy a HDR-t csak akkor érdemes bekapcsolni handheld módban, ha full fényerőn használod (mondjuk ez igaz TV-re, monitorra is). A játék kiírja, hogy 450 csúcsfényerőre van kalibrálva a HDR és ezt nem is változtathatod. Ha lejjebb veszed a fényerőt, akkor túl sötét lesz a kép az SDR módhoz képest. -
tomee007007
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Minden platformon jellemző mostanában, hogy megjelenés utáni 1-2 hónapban kapnak egy átlag -20% diszkontot.
Nyilván, ha nincs az ember ráizgula, érdemes kivárni, de ha igen, úgy is megveszi
SW tényleg parádés lett Switch 2-n.
Tegnap idő hiányában Cronos kimaradt, de ma este már előveszem
-
-
matezz00
csendes tag
válasz
playmore
üzenetére
na ezaz, gyönyörű az egész, de amit leírtatok, hogy gyakorlatilag egy fancy autókázos játék, legendás múlttal, de ennek ellenére mégis elényésző a tartalommal, hát nem tudom... 2025-ben ranked systemet, player-made pályákat, folyamatos eventeket, rendes lobby rendszert várna az ember, nem matricákat
-
kicsako
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Itt tudsz pontokból vásárolni. Nem tudom biztosra de valószínűleg kell hozzá valódi pénzért is rendelni valamit, erről majd a többiek kijavítanak.
https://store.nintendo.ie/en/my-nintendo/my-nintendo-rewards -
tomee007007
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Outlaws-t én tuti előrendelem, úgy is, hogy Ubisofr+ Premiumban megvan. Ami érdekes, hogy majd harmadik annyi tárhely kell neki mint xbox-on vagy Pc-n. Mondjuk ha az Indiana Jones-al is ez lesz az akkor is 50 giga lesz Switchen

Remélem ezek a portok is legalább olyan jól sikerülnek, mint a Cyberpunk. -
bmakszim
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ezt is idézi pont az általad linkelt cikk:
"Hasonló módon egy GPU-függő, 30 fps-es Series S-játék is szépen portolható."Szerinte a gond a cpu intenzív játékokkal van, ott szükség lehet extra optimalizációra.
De a Hogwarts Legacyból kiindulva én sem számítok sok jóra. A Switch 1-es verzióhoz képest tényleg generációs az ugrás, de a Series S-től nagyon elmarad. És az Outlaws ronda már az Xboxon is.
-
Yodamest
veterán
válasz
playmore
üzenetére
Én elég hardcore gamer vagyok, összes eddigi fromsoft gémet végigtoltam, kompetitív lolozok stb. de pont ezért is akarok tartani egy nintendot, hogy ezt kompenzálja akár ilyen bugyuta, full easy játékokkal, nem zavar. Esti órákban mondjuk 9-10 között ezek tökéletesek, amikor már nincs reflexem, nem akarok lol match queue-ba beállni stb.
-
Yodamest
veterán
válasz
playmore
üzenetére
Köszi, hát igen ezt látom én is, hogy ha mindent számításba vesz az ember akkor kb
50-50, csak az egyik fele annyiba kerül. Én is mindig amondó vagyok, hogy valahol spórolni kell és mindig gyanakszom, ha egy termék olcsóbb ugyanazzal a tudással vagy hát sőt még nagyobb tudással fele annyi. Viszont nagyon sokat utána olvasva, kimondott kontroller szétszerelői in-depth videóteszteket megnézve is, tényleg mindenki csak dicséri a GameSir minőségét.Szóval itt nincs bújtatott kompromisszum, nincs az, hogy jaj viszont sokkal gagyibb a műanyag vagy bármi hasonló. Ugyan az a jó anyagminőség, egyedül annyi, amiben a pro kontroller verhetetlennek tűnik, hogy nagyon halkra csinálták, ez egy egyedi feature. Akik hangoztatják, hogy "a világ legjobb kontrollere" nem vicc, rengeteg helyen olvastam ezt, nem tudom hol kaphatott szárnyra ez a mondás, de totál nem tűnik igaznak objektíven nézve. Közös pont továbbá, hogy akik ezt hangoztatják egyik sem hasonlította a GameSir cuccokhoz, csak maximum a S1 pro kontrollerhez....
-
sittes79
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Ja errol jut eszembe sikerult a Hogwarts Legacy switch 2 digital verzio 10 dollar+4 eur postafordulta amazonhoz(switch 1 kartyas hogwarts legacy). Szoval kb az egesz ugy 12 eur volt.
Tenyleg kicsit vadkeletes a dolog, de a kiskapuk azert vannak, hogy bemenjunk rajtuk, right? JA es olyan rendes voltam, hogy valamilyen varazs kalap skin kodot se hasznaltam fel. Egy hos vagyok.
-
Yodamest
veterán
válasz
playmore
üzenetére
Fú köszi, hát igen ez elég ködös. Ezért láttam Bálnánál pl. hogy koronát (KR) írt ki az áraknál, ő akkor valami északi svéd vagy dán régióra állíthatta. Rettenet filózok most ezen, ha nem léteznének emulátorok és a nintendo eltörölte volna őket a föld színéről, akkor azt mondanám nem kérdés... Viszont így, hogy azért egész jól működnek továbbra is az emuk, nem tudom ez az egész nuisance kell-e nekem. Nem a pénz a probléma, illetve nem csak az, hanem úgy minden együtt: hallottam melegedési gondokat is, + még egy eszközt el kell helyeznem akkor az asztalomon, ahhoz is kontroller, minimum 3 kábellel több, illetve sokat hallom milyen genyó a nintendo, nem törődik a vásárlókkal stb. ez is kedvemet szegi valamilyen szinten, bár nem feltétlen értek vele egyet. (Mario Kart körül is most ez a hatalmas blama, hogy tönkretette a legújabb patch..... szerintem simán kijavítják majd egy következő frissítésben, nem kell ezen megőrülni)
-
Scarletiel
őstag
válasz
playmore
üzenetére
99%-ban 1st party játékokkal játszanék a maradék 1% pedig ilyen multiplatform cím lenne mint mondjuk egy Persona cím lenne vagy egy indie játék mint a Sea of Stars, Catherine. A nagyobb multiplatform játékok közül csak a Final Fantasy VII érdekelne de addig kibírnám hogy mondjuk csak 2-3 játék van mellette. Amúgy is malac vagyok ha bőség kosara van mert mindenbe belekezdek csak nem fejezem be.
-
Norb79
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Ma már több okostelefon van, mint ember, mobilnet a szahara közepén is elérhető, változnak az idők.
Még áram is kell majd a géphez, és az se volt evidens 100 éve, de hát közben eltelt 100 év. Ezek a múltra mutogató példák nem minden esetben relevánsak.Egy pillanatra osztod a netet a telefonról, aktivál és kész. Mennyi vásárló lesz, akinek nincs okostelefonja? 0?
-
Crus
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Ez így egész szimpatikus POV... lehet átveszem akkor, és olvasom a több ezer beszámolót.
Amúgy az mennyire biztos, hogy később többe fog kerülni? Értem ez alatt azt, hogy eltelik 1 év, aki akarta megvette, előbb-utóbb lesz rá akció szvsz, eddig mindenre volt. OLED engem hál' égnek nem érdekel, a kijelző úgyis az amire rá lesz dugva.
-
tboy93
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Ott nem csak ps4-es jatekok eseten van anomalia. Pont a napokban gondolkodtam ezen, hogy mintha egyre szarabb minosegu jatekokat dobnanak piacra, a nativ ps5 jatekokkal is akad bajom boven. Most hogy csak az utobbi vegigjatszott jatekaimat emlitsem, a High on Life es a Robocop is mindketto nativ Ps5 jatek es mindket cim game breaking bugokat tartalmazott ami miatt ujra kell inditani a jatekot, mert nem lehetett tovabb haladni. A RoboCop eseten latvanyos volt, hogy minel tovabb volt a memoriaban a jatek, annal szarabb lett. Tehat ha 2-3 hetig jatszogattam vele, elraktam rest mode-ba majd onnan folytattam akkor egyre jobban akadt, azt jottek a bugok, aztan johetett a komplett PS5 restart…
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
playmore
üzenetére
"Ha sok pénzem és időm lenne akkor most indítanék egy csatornát ahol Switch 1 játékokat tesztelnék Switch 2n. Szerintem sok néző lenne aki szeretné tudni, hogy megy-e a játék amit kinézett rendesen vagy majd X óra után elszáll."
Szerintem erről megjelenés után nem sokkal már lesz olyan lista, amit 2 perc alatt átnéz az ember. -
morfondőr
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Switch 2 File Sizes Are MASSIVE (yt video)
Split Fiction: 73 Gb
Yakuza: 53,7 Gb
Street Fighter 6: 48,8 Gb
Cyberpunk: 59,7 Gb
Ezzel a 4-el már majdnem meg is telt a belső tárhely!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos beállítás kérdése, de például Ps5Pro gépnél ilyen nincs, tehát nem sötétedik a kép kikapcsolt HDR mellett, biztos tényleg a Nintendo sajátja ez is, vagy nem tudom...na mindegy majd állítgatom probálkozok még, ja meg elengedhetnék már a játékokból ezt a homály vagy nem tudom milyen effektet, Zeldában a legszembetűnőbb ez, biztos tudjátok miről beszélek, mintha köd lenne mindig😂
). De amúgy nagyon tetszik. Lehet el is csábulok jövőre emiatt egy S2-re.

a mágnes is gyengülni fog idővel szvsz
Sirandrish