Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
őstag
Természetesen de, ha látják social median karakter névvel, vagy valaki reportol érte, de ez ritka, amúgy nem foglalkoznak vele mert a fél populáció modokkal oldja meg a játék hiányosságait beleértve a raideknél is. Előnyt nem adnak amúgy ezek a modok, viszont ha elvennék gyanítom becsukhatnák a boltot.
-
markknight
nagyúr
Értem én amit mondasz, meg nem is rágom magam ezen egész nap, de csalódott vagyok mikor ilyeneket olvasok és a fórumon ennek természetesen hangot is adok.
Most például itt az új Pokémon Champions 30 fps-sel, Switch 2 verzió nélkül döcörög a konzolon. Nyilvánvalóan ez sem tetszik,
-
markknight
nagyúr
Ha a világot nem is, de ezeket a gaming témákat eléggé, ja. Mondjuk tettek róla a stúdiók
Hidegzuhany volt ez a hír tegnap estére, mivel régóta meg akarom ezt venni. A Dispatch-et cenzúrázták, Cult of the lamb switch 2 port valszeg nem lesz, ez Q3-ban jön, Overwatch ki tudja mikor érkezik, és még lehetne sorolni az ehhez hasonló 3rd party Switch élményeimet. -
-
Bad Pritt
félisten
Hát nem tudom... kevés infóból nehéz okosnak lenni, de ha azt nézem, hogy 10 év alatt vajon mennyi pénzt égethettek el rá összesen, Switch 1-2-re is megjelent, így toronymagasan ennek a résznek volt a legnagyobb felvevő bázisa és amúgy egy elég sokrétű marketingkampányt is kapott akkor az az 1 milliós példányszám egy karácsonyi szezonban tényleg karcsúnak tűnhet.
BTW már most kapott kártyán egy 40%-os leárazást a Switch 1 változat, annyiért megy, mint a Remastered... Switch 2-es is 18 alatt van, ennyiért elgondolkodtam most rajta.
-
Meg még sok mindent... (online multiplayer, cloud save backup, NES, SNES, and Game Boy játékok, exkluziv játék (Tetris 99), voice chat a mobil appon keresztül, speciális ajánlatok.
Van még egy opcionális Expansion Pack is (N64, Game Boy Advance, SEGA Genesis és GameCube címek és néhány DLC van benne).Családok állandóan szerveződnek az optimális kihasználás érdekében. -
pzstm
titán
-
Bad Pritt
félisten
Jahm, a szint végül nem volt gond, pár chapter alatt lvl 50 lett a party, HP up és MP up materiákkal vagyok csak elmaradva nagyon. Vicces módon csak egyszer haltam ch.3-ban annál a mellékküldetésnél, mikor a kigyúrt kutyalényt kellett levadászni, túl bátorak voltunk és kicsit nagyobbat csapott, mint normal nehézségen.
Az is mókás, hogy ilyenkor jön rá az ember, ezeknél a japán játékoknál milyen eszeveszett sok az átvezető, átugrálom az összeset és kb. 3 óra alatt már ch.7-nél vagyok, pedig még a mellékküldetéseket meg a Tifa discoveryt is megcsináltam.Granblue Fantasy Relink pont mától akciós PS-en, nagyon gondolkozom rajta is meg a Scarlet Nexuson is, ez utóbbi félbemaradt még megjelenés környékén Xboxon, most jó olcsóért mérik.
De hogy on is legyek kicsit: Fire Emblemből a Three Houses vagy az Engage, ha ez lenne az első?
-
Bad Pritt
félisten
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, bedaráltam a maradék sima trófeákat és elkezdtem a hard végigjátszást, rohadt nagy feeling.
Lement a scorpion boss elsőre, de már érzem, hogy valszeg farmolnom kéne előbb xp-t meg materiát, mert szükséges lesz a sok magas szintű MP up-ra... -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nekem az árazással van bajom ezeknél. A Doom, Quake felújítások mind filléres tételek és többnél van tartalmi változás is, ezek a Dragon Questek meg a FF Tactics az áruk alpaján olyanokkal versenyeznek, amik tartalmilag és játékmenetben is masszívabb felújítások (FFVII, Resident Evil). A DQI-II, DQIII, meg ez DQVII 26 ezresért nagyon furcsa szerintem.
-
Na de milyen témában? A film az Galaxy lesz, 1+2 meg nemrég lett újra kiadva játtékként, a monda szerint az Odyssey-csapat a DK Bananzán dolgozott (és hát ugye nem launch cím volt, szóval valószínűleg el lehettek havazva), így Ody2 nem valószínű. Bowser's Fury az nem önállóan jelent meg, kétlem, hogy tovább vinnék a gigamacska-szálat (filmhez se tudnák nagyon kötni).
Galaxy 3?
-
Hagy pörögjön az AI:
Igen, erre most már van friss, megbízható információ — és a válasz attól függ, hogyan használod.
Az általad kérdezett témáról több forrás is ír:
A Gfinity szerint a Switch 1 töltője nem használható Switch 2‑höz dokkolt módban Gfinity Esports. A ChargerLab részletes tesztje szerint kézi (handheld) módban viszont működik, tehát tölti a Switch 2‑t az eredeti Switch 1 töltő Chargerlab.
Ezek alapján a helyzet így néz ki:
🔌 Kompatibilitás összefoglaló
Használati mód Switch 1 töltő működik a Switch 2‑vel? Forrás
Handheld (kézi) mód ✔️ Igen, tölti a Switch 2‑t ChargerLab Chargerlab
Docked (tévés) mód ❌ Nem, nem működik Gfinity Gfinity Esports
🧠 Miért ez a különbség? A Switch 2 dokkolója nagyobb teljesítményt és más USB‑PD profilt igényel, mint amit a Switch 1 töltője tud. Kézi módban viszont a Switch 2 elfogadja a Switch 1 töltő teljesítményét, csak lassabban tölthet, mint a saját gyári adapterével. ✅ Összegzés
Igen, használhatod a Switch 1 töltőjét a Switch 2‑höz kézi módban.
Nem, nem fog működni dokkolóval, tehát TV‑s játékhoz mindenképp a Switch 2 saját töltője kell.
Ha szeretnéd, megnézhetem azt is, milyen alternatív USB‑C töltők kompatibilisek a Switch 2‑vel (Az AI, nem én
) -
Most aztán jól kicsesztél velük, amúgy meg ez a "vàltogatàs" kb 1 percet vesz igénybe, aki nem a pénze ellensége, nos annak azért elég jó opció 🤔
RangerFox-Nekem mondjuk Amex kártyám van azt mindenhol elfogadják, de sokszor feltöltő kártyával szoktam az USA-n vásárolni, ami marad pénz ugyan úgy működik mint a Ps5 esetében, tehát a következő vásárláskor feltudod használni, ha ez lett volna a kérdés...
Plusz én nem igazán szoktam váltogatni a régiót/profilt, egyszerűen a Nintendo oldalán az USA van beállítva, mert az a legjobb és legolcsóbb, arra kell figyelni itt is, hogy olyan helységet kell megadni címnek ahol nincs tax/adó, például Nevada Las Vegas
Szóval itt máshogy van mint a Ps5-nél, itt nem kell váltogatni a profilok között mivel egy profil van, hogy a normális saját profilod alól tudj játszani, itt csak a régió változik a profil marad, tehát ilyen szempontból felhasználó barátabb 😁 -
ldave
félisten
Na, megjöttek az első tech bemutatók, hát sajna nem lett túl acélos ez a Switch 2 változat, remélem foltoznak rajta, mert a játék viszont nagyon jó (Warhammer 40,000: Rogue Trader ).
-
Crvsh3R
senior tag
+ #10210 kicsako
Köszi az infó!
Egyelőre PC-n néztem rá az eShopra és nekem úgy tűnik, hogy ugyanaz van ennél, mint a Hogwart's Legacy-nél: nem upgrade, hanem teljesen különálló a Switch 2-es verzió. Legalábbis az eShopban nem upgrade-et hozott, hanem nullázta a Switch 2 Edition árát.
Kérdés, hogy az ügyeskedőeknek, akik szereznek egy kártyás verziót, azoknak is engedi-e ingyen beszerezni, úgyanúgy, ahogy a Hogwart's-nál a kedvezményt adta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Crimson Desert
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hidegzuhany volt ez a hír tegnap estére, mivel régóta meg akarom ezt venni. A Dispatch-et cenzúrázták, Cult of the lamb switch 2 port valszeg nem lesz, ez Q3-ban jön, Overwatch ki tudja mikor érkezik, és még lehetne sorolni az ehhez hasonló 3rd party Switch élményeimet.
(ha az utolsó pillanatban még szerezett valaki, egy évig érvényesek egyébként megszerzéstől).
)

Sirandrish