Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTai
csendes tag
válasz
koncsik
üzenetére
Köszi a tippet!
Próbálta valaki a GC appot mostanában? Elvileg updatelték az analóg kar érzékenységét, de nekem nem tűnt fel, hogy olyan óriási javulás lenne. Az input lagról nem is beszélve. Szomorú, hogy még mindig a rajongók által fejlesztett Dolphin a legjobb megoldás GC emulációra. -
Pöttön
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Végül sikerült megoldanom köszönöm!

Érdekesség az, hogy a switch-en nem enged játékot venni, error kódot dob be kifizetéskor, pedig eleinte 1 pár játéknál működött...
Viszont ha pc-n veszek az account-omra, akkor a switch egyből érzékeli és automatán le is szedi.
Nagyon fain kis cucc, nagyon tetszik!
-
Sanraith
aktív tag
-
Rigormortiis
veterán
-
Döglött Róka
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
"Amikor kifogynak az ervek, kossunk bele az ekezetek hianyaba" klasszikus esete

De nezd a jo oldalat; igy biztos lehetsz benne, hogy nem a ChatGPT valaszolt neked.
Amugy ertem en, hogy jo szandek allt mogotte, de a pokolba vezeto ut is azzal van kikovezve.
ChatGPTvel kommunikalni szemelytelen, igenytelen. Ennyi erovel egy google talalati listat is linkelhetsz.Varni az Absolum Switch 2 updatejet varom.
-
kicsako
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
- Ha lesznek érdemi változások akkor Monster Hunter Stories 3: Twisted Reflection
- Fire Emblem Fortune's Wave
- Nem hivatalos de az új gen pokemon is jön jövőre leakek szerint év végén.Teszem hozzá én csak a Pokemon+Fire Emblemek miatt tartom a konzolt, meg néha van 1-2 egyéb ami érdekel.
-
Scarletiel
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Én várni a Fire Emblem új részét várom.
Remélni már többet:
- Új Xenoblade (vagy más a Monolith-tól)
- Egy rendes minőségi Pokemon játékot
- Egy új 3D Marió játékot
- Egy új Mario Party játékot
- Bayonetta 1-2-3 remaster/remake
- Astral Chain Switch 2 60 fps patch
- Xenoblade 1-2-3-X Switch 2 patch (High res+60fps)
- Egy új Vampire survivor féle játékot mert én még csak most kattantam rá de jobban beszippantott mint annó a nagy címek. -
Sanraith
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Meglepő módon a Nintendot kihagyva egy hasonló kérdésből már sokkal kevésbé elnéző az AI, és arra hivatkozik hogy még az US-en belül más címet megadva is törvénybe ütköző lehet a régió váltogatás.
Nem is az volt a célom, hogy le legyen szabályozva a téma, csak meglepett hogy a warezzel ellentétben a régió hoppolás ilyen elfogadott.
-
ooooobi
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
De ezek mind kulönböző accountok voltak amik között váltogatott ha épp ott volt akció nem? Mert én régen a sima eus accal átállitottam hogy usa legyen, töltöttem rá online vett giftcardot aztán amíg volt raja peénz addig nem engedte visszajöjjek vele euba. El kellett vele zsonglőrködni míg sikerült ilyen nagyon olcsó plusz egy sor gamekkel.
-
Scarletiel
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Nem haragszom én, csak szerencsétlen gyerek már nem tudom hanyadjára lett úgymond "kinevetve" a 30 fps-es megszólalása révén és már soknak éreztem. Amúgy van ahol nem zavar a 30 fps. Mondjuk az Animal Crossing ilyen. Vagy egy Naruto játék ahol az animációk meg minden 30fps-re vannak megcsinálva. Egy Fire emblem játéknál se zavarna, kivéve ha warriors féle. Vagy még azoknál tudom elnézni ahol tudom, hogy ez egy PS4 erősségű masina és kapunk rá egy Cyberpunk szerű játékot vagy FF7 remaket.
Viszont sokkal fluidabb az élmény 60fps mellett így ahol van rá lehetőség ott szerintem bele kéne erőszakolni. Az tény és való, hogy a Nintendo amióta én ismerem nem igazán a "for the players" mentalitással dolgozik, így örülni kell annak ami van, csak én speciel szeretem minden cég orrára hányni ha valami nem szimpatikus elvégre fizettünk érte nem keveset
-
válasz
koncsik
üzenetére
Hasonló kihasználatlan feature a HD rumble. A Welcome Tourban van demo, aminél rendesen hű-ha érzésem volt, hogy ez ilyet is tud? Játékokban meg bz-bz vagy bz-bz-bz... (3rd partynál nem lepődök meg, de a Bananza pl. kifejezetten kihagyott ziccer, egy ilyen kaliberű rombolós játékban domboríthatott volna jobban is a rumble)
-
kicsako
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Mondjuk az hogy mi tetszik a népnek/kritikusoknak.. Legends Z-A is 4.0-n áll játékosoktól, közben meg mindenki akit ismerek és próbálta imádja. Pokemon Sword/shield ugyanez, egyik kedvenc pokemonom, mégis lepontozzák metacriticen
Fire Emblem Engage is 80/7.0 értékelésen áll mégis baromi jó és mindenképp érdemes esélyt adni neki ha valaki szereti a műfajt, a hardcore kedvelők szerint jobb is mint az FE3H aminek jobb értékelése van. -
-
válasz
koncsik
üzenetére
Tőlem teljesen szokatlan módon elkezdtem játszani. 12h kb. az egész, én 30 perc körül vagyok. Nem akarom elspoilerezni, maradok általánosságoknál.
Sajnos a Pro C. lemerült, levett JC-kal játszottam eddig, kényelmetlennek érzem, de amikor belemerülök a játékba (és ez nem nehéz az MP4
esetében szerencsére), akkor megfeledkezem róla. Egér módban nem próbáltam, gondolom a gigantikus egérpad diszkréten erre próbál ösztönözni
Az amiibokat (2 jelent meg eddig, 1 jön holnap) bontatlanul is be tudja scannelni a JC
TV-n (Pana OLED 5 éves) játszottam (4k/60 quality), át lehet kapcsolni 1080p/120-ra, azt majd handheldben. Recennés nélkül futott eddig, gyönyörű a grafika, nagyon bejön a sci-fi jelleg.
A hangok. Hát. Az elején nagyon szól a zene, többször egyre halkabbra vettem. Nagyon csörömpölt, mélynyomó nagyon ment. Amikor normál háttérzenére kapcsolt, jobb lett, sőt nagyon hangulatos, ekkor vettem észre. hogy valamiért fejhallgatóra volt állítva hangszórók helyett az audio... átállítottam, nagy különbséget nem észleltem, de lehet, hogy ez volt a probléma az elején...
Most is csak azért hagytam abba a játékot, mert a gyermek elbitorolta a TV-t, úgyhogy lehet, hogy most jön a handheld FHD/120 kipróbálása + fejhallgató - lehet kipróbálom megint az elejétől, remélem a Pro C is feltöltött valamennyire. Handheld Pro Controllerrel, logikus nem?
Summa summarum, nekem ez eddig 9/10 minimum (10/10 nekem még nem volt). Majd még kiegészítem, ha tovább játszottam, ne adj Isten befejeztem. -
ldave
félisten
válasz
koncsik
üzenetére
De ahogy láttam, igazán hasznát venni a játékokban nem igazán lehet. Mármint adnak egy-egy power up dolgot, de semmi olyat, ami érdemi hozzáadott dolog lenne. Szóval ha az a cél, hogy ingame legyen értelme, akkor talán felesleges kiadás. De ha polcra is szeretné, mint dísztárgy, akkor persze más kérdés.
-
woros
őstag
válasz
koncsik
üzenetére
Ugyanezt rendeltem elő én is, majd eladtam a játékot és megvettem +3k ráfizetéssel megint az itthoni előrendelői ajándékokkal is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy itthon csak a GamePark-tól érdemes rendelni. Ha lecsúszol az előrendelőiről, akkor konzolstúdió, platinumshop vagy alza (külön ki van emelve, ha van mellé ajándék). -
Norb79
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Az a baj, hogy minden fenntartás mellett is megint több dolgot mutattak be, amit meg fogok venni és játszani fogok, mint amire időm kellene, hogy legyen a többi platform mellett.
Mondjuk nekem az sokat nyom latba, hogy a Switch1-2 az első nintendo konzoljaim, szóval nekem minden felújítás új játéknak számít(ott). -
válasz
koncsik
üzenetére
Engem ezzel a Metroid csomaggal megvettek, de nagyon sok minden tetszett még.
Félek, hogy ha mindent összeadok (anyagilag), át kell gondolnom, mi az ami tényleg kell és mi az, amiről le kell mondanom, sajnos...
+
több h.sz.-sal is egyetértek (már a Switch kapcsán is ez volt), hogy ezek az újrakiadások a kevéske plusszal elég elkeserítőek... gondolom az árban új játékként fognak megjelenni.
Biztos megveszem őket, de lehet hogy átkell gondolnom hány verzióban kell egy játék. Meg hány Switch kell nekem igazán. A Wii U pakkomat már felszámoltam, 1-2 gyűjtői dologtól eltekintve. Lehet, hogy a 3DS-en is el kell gondolkodnom.Nem hirdetés, nem eladó semmi, csak filozofálgatok szomorúan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi haladó szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egyik ok, amiért megvettem a gépet
ChatGPTvel kommunikalni szemelytelen, igenytelen. Ennyi erovel egy google talalati listat is linkelhetsz.

Sirandrish