Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
tag
A Steam játékok a BETA kliensben már támogatják a Switch 2 Pro (csak USB) és Gamecube kontrollert. A véglegesbe hamarosan jön.
LINK -
playmore
tag
Pontosabban a Like a Dragon az eredeti japán cím. Nyugaton azért lett Yakuza mert a marketing úgy gondolta ez egy élesebb/figyelemfelkeltőbb cím. Újonnan azért nevezték vissza mert a franchise egyrészt elég ismert, másrészt a sorozat amúgy is rohamléptékben távolodik az eredeti maffiózós / gyilkolós vonaltól. Most már inkább mindenki által fogyasztható dráma. A főszereplőt meg azért próbálják lecserélni mert az eredeti szinkron már elég öreg és nagyon drága az ideje is.
-
mlinus
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
A like a dragon nem más franchise. Japánban ugyanúgy Ryu Ga Gotoku név alatt megy és a yakuza like a dragon japán címe Ryu Ga Gotoku 7 pl - nincs semmilyen rebootrol se szó.
a történet is ugyanúgy folytatja a régebbi szálakat, akkor is ha más a főszereplő - de ugye ott van a Like a Dragon Gaiden ami gyakorlatilag a yakuza 6 direkt folytatása (és japánban RGG 7 Gaiden a neve) és direkt módon az Infinite Wealth (RGG 8)-ba vezet.
-
pzstm
titán
válasz
ADAM1337
üzenetére
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch2/s/WZdyJqor6b
teljes patch notes -
ADAM1337
nagyúr
Érdekesség o.O
-
ldave
félisten
Pikmin 4 volt fura, mert nemrég kapott tartalmi frissítést, de a Switch 2 update kimaradt. Pedig ha már egyszer hozzányúltak, akkor ez is beleférhetett volna. Szerintem egy Switch 2 patch több lehetséges új vásárlót hoz, mint egy frissítés azoknak, akik már régen megvették a játékot.
-
tboy93
nagyúr
Jaj. Kipróbáltam a RE4-et Switch OLED-en. Se difficulty választás, se angol subtitle, se autosave, el vagyok én ettől szokva. A vagy mész vagy lősz dologtól meg főleg.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Maximum nintendo címtől várhatsz el ilyet de inkább új game switch 2 edition és pénzért cserébe.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Scarletiel
üzenetére
Gondolom újra kéne tesztelniük, nem magától értetödő, fix hw-re fejlesztettek.
Akárcsak a textúrákat is kikéne cserélniük ugye. -
Scarletiel
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen hogy nem 60 fps
Am nem tudom de gáz hogy nincs 60fps patch sok jó címhez
-
válasz
tomee007007
üzenetére
random crashelt
-
Ver. 21.0.1 (Released November 24, 2025)
- Fixed an issue where Error Code: 2011-0301 or Error Code: 2168-0002 would repeatedly occur on a Nintendo Switch when attempting a system transfer using local communication from a Nintendo Switch system to a Nintendo Switch 2 system.
- Fixed an issue where sometimes, after waking up the system from Sleep Mode or turning off Airplane Mode, wireless controllers or Bluetooth audio devices were unable to connect.
- General system stability improvements to enhance the user's experience. -
Jott frissítés.
-
csaba951
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kiwami-ből és Kiwami II-ből van direkt Switch 2 változat.
-
Scarletiel
őstag
Köszi srácok, ha jól láttam a Kiwami is van Switch 2-re?
-
playmore
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy Kiwami (remake) 1-2 van és utána 3-5 remastered majd a 6. Ha pedig ráér akkor a 3 ból lesz egy Kiwami (+Dark Tides). A 6 után pedig igazából még oda illik a Like a Dragon Gaiden is.
A Yakuza Ishin! pedig egy teljesen más (történelmi) sztori, de ugyanazokkal a karakterekkel, gyakorlatilag a 0-2 után csak úgy fogyasztható bármikor. -
csaba951
veterán
válasz
abrtom87
üzenetére
A SNES részlegben ott van a Super Mario All-Stars.
Ezeket a játékokat tartalmazza:
* Super Mario Bros.
* Super Mario Bros.: The Lost Levels
* Super Mario Bros 2
* Super Mario Bros. 3Vagyis az eredeti NES játékok remake-elt kiadása. Sokkal szebb grafika. Az eredeti alkotók csinálták. Nagyon örültek neki, hogy végre nem korlátozza őket a NES technikai korlátai.
Ha tényleg ügyes a gyerek, akkor "Gyere és játszd ki apának a Super Mario Bros.: The Lost Levels-t!"
-
abrtom87
tag
Sziasztok. Vennek Mario platformert a fiamnak Karacsonyra. Melyik lenne jobb egy gyereknek? A U Bros Deluxe vagy a Wonder? A klasszik NES Super Mario Bros-szal szokott jatszani, ugyes benne. Ugy tudom a Wonder ki fog jonni tavasszal 2-re. De az odebb van. Azert is gondolkodom, hogy erdemes-e megvenni az 1-es verziot most. Vagy inkabb akkor a U Bros es majd tavasszal a Wonder 2.
-
csaba951
veterán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Yakuza Kiwami és utána a számozott részek, 2-6-ig.
Megjegyzés: A Kiwami igazából az első rész volt a sorozatban. A 7. meg 0. címmel jelent meg, eredettörténetként. Részről részre finomítottak a játékmeneten, ezért a 0 lett a legfejlettebb, legkidolgozottabb (és nagyon jó története is van). Ezekben a részekben végig közös a főhős (Kazuma Kiryu) és nagyjából ugyanabban a városrészben (külső helyszíneken) játszódnak, csak eltérő időpontokban. A történetek összefüggnek.
A Like a Dragon már egy másik franchise, más főszereplővel.
-
penge111
addikt
Beteszem idei is, bár most nem olyan mély teszt:
Kb. 35 óra után végére értem a Mandragora játéknak. Ez egy magyar fejlesztésű metroidvania játek, Soulslike elemekkel megspékelve. Értelemszerűen a játék magyar feliratot is tartalmaz. Szemnek nagyon tetszetős darkos grafikája van. Összesen hat karakterosztály közül választhatunk. Mindegyikhez egy hatalmas skillfa tartozik. Jól is fut a kis masinám, ha sok kis mobot sikerül összehozni akkor röccen meg kicsit a játék. A töltési idők picit hosszabbak. Maga a játék nem nehéz, de a játék utolsó részében elégé bedurvul. Azonban jó hír, akit a nehézség tántorítana el, egy csuszka segítégével bármikor a kedvünkre szabahatjuk ezt is. Ami zavart az a sok kis miniboss újrahasznosítása, illetve bizonyos skilleket (duplaugrás) nagyon későn kapunk meg. A zene számomra nem ütött akkorát, mint sokan írták. Mindent összevetve egy jó kis cím volt.
-
ADAM1337
nagyúr
Fire Emblem Warriors: Three Hopes - Nintendo Switch most kb mindenhol akciós alzán 8,5k egész jóra van értékelve, de sok más game is bekerült a BF-be.
-
kicsako
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Vak vagyok, engedd el
Three Housest olvastam. -
Scarletiel
őstag
válasz
kicsako
üzenetére
Basszus van hozzá DLC? Mármint a Three Houses-hez tudom, hogy van, már csak az a route kell a többit kipörgettem, de a Warriors játékhoz én nem láttam, ellenben lehet vaksi voltam mindjárt rálesek

Egy másik kérdés, Yakuza 0 után mi jön sorrendben? Eddig csak a Like a Dragon + Infinite Wealth-et nyomtam, de az előzmények is érdekelnének
-
kicsako
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
FE3H-hoz érdemes megvenni a DLC-t is, anélkül kicsit mintha lyukas lenne a sztori szerintem, és baromi jó!
-
Rony949
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Kettő, kurva hosszú játék. Elleszel velük.
-
Scarletiel
őstag
No hát nem bírtam magammal, behúztam a Fire emblem Three Hopes és a Yakuza 0-át a vásáron

-
tomee007007
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Én is görgetem már, amióta megjelent, nagyon be tud szippantani.
Pozitív, hogy S2 free upgradet megkaptam, jót is tett neki, bár nem futott rosszul eddig sem, szóval hajrá
Sok most az akció, FC26-on gondolkozom, nem játszottam focis játékkal a Fifa 2001 óta
De majd 80 giga, így sem férek el
No meg Songs of Conquest, de azt már tolom egy ideje kézi PC-n, azért Switch.en is jó lenne, de még igy lowest price-ban sem olcsó.... -
RangerFox
veterán
Nem bírtam magammal, megvettem Switchre is a Dave the Divert. Nagyon kíváncsi vagyok rá, egyik kedvenc indie címem az utóbbi évekből, és a hordozhatóság sokat dob az egészen. Most 40% kedvezmény van rá, akit érdekel (4k Ft).
-
kicsako
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Surprise tradeben amúgy sztem 90%ban hackelt pokemonok vannak.. Amúgy ha zavar hogy könnyű volt velük a játék, akkor miért használtad őket?
-
markknight
nagyúr
Lepörgött a Violet. Jó kis játék volt, bár nekem a Z-A jobban tetszett valamiért. Ezek a körökre osztott csaták nagyon szívják az időt. Ami viszont szívás, hogy kipróbáltam a surprise tradeet, aztán kaptam egy 100-as majmot, meg egy százas szürke charizardot és ezzel a két pokémonnal konkrétan szétaláztam az utolsó kettő gym-et, meg még a vége bajnokságot is..
-
Scarletiel
őstag
No az Age of Calamity után belekezdtem a Botw-be ismét és beszippantott. Tipikus még ezt meg azt nézzük meg és eskü utána alvás

-
RangerFox
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
A DLC-t automatikusan megkapják a Switches vásárlók, minek kellene a deluxe kiadás?
-
taki01
őstag
AC Shadows fent a eshop-ban. 62.7GB fog foglalni az adatlap szerint. Előrendelni nem lehet.
-

Kijött a dobozos kiadás, hajrá
-
taki01
őstag
Itt leírják, hogy melyik SSD-vel megy rendesen NVME to microSD Express átalakító:
https://kicadrookie.blogspot.com/2025/06/secret-nintendo-doesnt-want-you-to-know.html
Itt meg, hogy mi hova lett kötve, hogy működjön:
https://github.com/NVNTLabs/switch2-SDEX2M2 -
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Gondolom ilyen gyászos ár/érték arány mellett nincs olyan hatalmas kereslet 1TB-re - Switch2-n kívül van bármi, ami express only?
Beszédes az is, hogy ilyen projektre vetemedik valaki:Reddit link: Nintendo Switch 2 MicroSD Express to M.2 SSD Adapter Is in the Works
ADAM1337: ~23e/db-ra jött ki szállítással együtt, így, hogy kettős pakkban rendeltem, de még nem próbáltam ki, hogy nem csak egy darab műanyag-e...
-
Crvsh3R
senior tag
-
Egyenesen az usákiából!4!
(Nov. 1-i rendelés, szimplán postaládába kézbesítve, hát nem tudták, hogy ez kincs?
) -
kicsako
őstag
Most volt egy Xbox partner showcase, az első játék végén rögtön ott virít az NW2 logo, még most nézem szóval többet nem tudok mondani
https://www.youtube.com/watch?v=BgOiQPxEF-I -
pzstm
titán
válasz
NyMRooD
üzenetére
egyetlen órám vna benne eddig kb vagy még annyi sem. Ezt a fajta irányítást és logikát szokni kell, de nagyon szimpatikusnak tűnik
(letoltam a 11 main Traininget, hogy alapokkal ismerkedjek, azt mindenkinek ajánlom)Teljesen más mint a Mario Kart, összetettebb, az egyes masinák statjai meg a riderek statjai és kombinációi miatt szinte RPG-t is érzek benne.
Szóval tényleg más, nagyon színes és látványos és abszolút stabilan fut.
2GB-os patch letöltéssel kezdett
-
Rittixz87
csendes újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Windows 11 támogatja a Switch 2 Pro kontrollert?
Azért kérdezem, mert a régi kedvencem, a Guild Wars 1 decemberben kap egy patchet és kontroller támogatást pc-n, és mivel amúgy is kacérkodtam már az S2 Pro kontrollerrel, jó lenne két legyet ütni egy csapásra.Köszi
-
Norb79
addikt
válasz
-Nándesz-
üzenetére
Hűtőmágneseket szeretem, azok kint vannak a hűtőn, a matricákat is kiragaszgattuk régen a gyerekbútorra, amikor még kicsik voltak a gyerekek, ma már fiók aljára kerül, a poszterekkel együtt.
Volt tornazsák Marios, az tök poén volt alsóban a fiamnak, és volt kulcstartó, az is használatban van. -
Egyébként ki, mit csinál az ilyen előrendelői ajándékokkal?
Sokszor adnak használati tárgyat, de én nem akarom tönkretenni/elhasználni ezeket, nagyrésze meg nem éppen vitrinbe, nézegetni való tárgy.
+ ide vennéma platinum pontért vásárolható cuccokat is.
Egyedűl pár posztert keretesztetnék be és kitenném, de valahogy annyira nem illik az interior dizájnhoz.
Én egy szépen leragasztott karton dobozba gyűjtöm ezeket, eladni se kedvem, se szívem nincs.
-
pzstm
titán

-
ADAM1337
nagyúr
FC26 alza-n 15k-ért akciós akit érdekelhet pont szembe jött velem.
-
pzstm
titán
Kirby Air Roders 1.1.1 nagyobb patch elerheto
-
pzstm
titán

-
ldave
félisten
Előfizetés meghosszabbító ajánlat.

-
gainwardgs
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Képet láttam először ilyen side by side, azt hittem poén meg trollkodás, de nem. Kegyetlen ocsmány.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ps4? Egy mobil is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[link] -
-
meoindil
aktív tag
válasz
meoindil
üzenetére
Most megint akciós a Tails of Iron!
-
Bad Pritt
félisten
Na ez egy valid félelem. Előtört a Ragnarök boi ptsd-m.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De hamar rájöttem hogy bilibe lóg a kezem.

)

Sirandrish