Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Adata-án kívül ezt találtam itthon egyedül 1 TB-ban, de Adata-át akkor sem vennék, ha csak ők gyártanák
Volt tőlük pár pendrive, hdd, egyik sem bírt pár óránál többet, szinte azonnal tönkre mentek.
Alapvetően én is Sandisk párti vagyok, nekem az 512-esem az, ami most eladó sorba lép, de sehogy sem akar tőlük kijönni ez a tárhely méret, és ez most egész jó áron is van a bestbyte-nál, Silicon Power-em nem volt semmi, de így globálisan jó értékelései vannak kb minden típusú adathordozójára, így belevágtam
Most jött meg rá a garijegy is, azon életartam gari van.
Már töltöm rá a játékokat, ez jó kis teszt lesz neki a hétvégére
-
Norb79
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Totál érthetetlen ez a megoldása a nintendonak, hogy a dokkoló megállítja a VRR-t és hogy hdmi2.0át tettek rá, hogy a 4k@120at se engedje (ha a kép valósan nem is 4K, a jel attól még az, és 120hz-el vagy frémmel ott már kéne a hdmi2.1).
Na mindegy, evvan.De a 40@120 módhoz, ami így valójában 120fps mód, nem 40, csak a 120fps-ben 40 eltérő van, és mindegyik 3x ismétlődik, kell a VRR is és a 120hz-es kijelző is, ezért tudja HH, mert a beépített kijelző az tudja mindkettőt.
-
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Több, mint 2,5 óra azért még este belement handheld, ennyit is bírt vele az aksi 60 fps-en, lehet átváltok ma 40-ra, eléggé el van mosódva, illetve a textúrák sem az igaziak, mindenesetre szerintem jól sikerült port. A hangok keverése viszont ezen a platformon sikerült szerintem a legjobban, ami meglepő volt számomra.
Nálam nem volt semmi hasonló bug, azon azért nagyot röhögtem, hogy a Minuteman kezdő küldetésénél, amikor Sturges-el megy a dialógus, és ott az elhíresült bug, amit a Bethesdának vagy 5 évébe telt kijavítani, újra benne van
Aztán most ugye a Skyrim is kapott egy nagy 60 fps-es update-et, szebb is lett, remélem ezt is kezeli szépen a Bethesda, bár a Fallot 4 AE PC-s verziója nálam még mindig elég instabil, de Nintendon nem tapasztaltam tegnap semmi gondot. -
-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Nekem nem is dob találatot az aliexpress a játékra, szóval passz, hogy mit árulnak. Úgy tudom, hogy a nem japán verzióban benne az összes felirat, a voiceover pack pedig nem japán eshopból szedhető le utólag (hangból nincs magyar).
A japán verzió cenzúrázott, és csak japán és angol nyelv van hozzá, csak japán eshopból tölthető az angol. -
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Nem AI válasz
1/ Szerintem a Switch...123, amivel a Switch "képességeit" akarták bemutatni, tartalmaz jópofa nagyon rövid játékokat, mozgásra fókuszálnak.
Plusz a sport/torna játékok (Nintendo fejlesztésű) abszolút
2/ Switch 1 ÖF-ból:
(Legalább) Magyar feliratot tartalmazó, esetleg magyar nyelvű játékok
Frissülő FB link
Felirat:
The Count Lucanor
Late Shift - felirat minősége kétséges...
Lego Worlds
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
RIVE: Ultimate Edition
Fall of Light - Darkest Edition (UK eShop)
Feudal Alloy
Chasm
The Witcher 3 (HUN kiadás, vigyázat: A játéknak ~7 verziója kerül kiadásra. Ennél most számít a régió, mert az elérhető nyelvekben különböznek. Így van olyan egyébként EU-s kiadás amiben nincs magyar felirat. Magyar szinkron pedig egyikben sincs. thx@petymek)
Stardew Valley
Baldur's Gate I & II (magyar felirat és magyar nyelvű menű)
Thief Simulator (magyar felirat és magyar nyelvű menű)
Operencia: The Stolen Sun (magyar felirat)
3000th Duel (magyar felirat)
Nyelv: --
Nyelv és felirat is: -- -
taki01
őstag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
PC-n itt: https://www.nintendo.com/en-gb/Search/Search-299117.html?f=147393 próbáld meg. Utána benne lesznek a letölthető gamek között.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Update:
Loaded.com-os eShop giftcardok működnek az itthoni (UK, €) régiós fiókokkal, simán feltölti, hiába írja, hogy nem aktiválható Magyarországon. Picivel olcsóbban adják, mint amekkora összeggel tölti fel az accountot (gondolom ez változik az árfolyam függvényében vagy a beszerzés). -
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Szerintem a 2-es legjobb a link-kel
Here’s the short, practical truth: Nintendo does NOT publish an official list of USA‑exclusive eShop games, and no public database fully tracks it either. But there are reliable methods to figure it out — and you already have one of the best clues open in your browser.
Let me break it down clearly and give you a method that actually works.How to Identify Games Available Only on the USA eShop
This is the same technique described in the Reddit post you’re viewing【edge_current_page_context†source】:
Highlight the game on your Switch home screen.
Go to Software Information → Nintendo eShop.
Choose your USA‑region account.
If the game is USA‑exclusive, you’ll see:
Error Code 2811‑6003 – “Software currently unavailable.”
This error means the game does not exist in your region’s eShop1.
This method works for:
Digital‑only games
Physical games with region‑locked DLC
Games delisted in other regions🔍 2. Check community‑maintained lists (partial but helpful)North America–exclusive Switch games (Fandom list)
There is a community list of games released only in North America:
Includes titles like America’s Greatest Game Shows, American Ninja Warrior, etc.
It’s not complete, but it’s the closest thing to a database.🌍 3. Compare eShop pages manually (slow but accurate)
Search the game on:
Nintendo.com (USA)
Nintendo.co.uk (Europe)
Nintendo.co.jp (Japan)
If it appears only on the US site, it’s likely a USA‑exclusive.🧩 4. Look for region‑specific publishers
Some games are published only in the US because:
The publisher has rights only in North America
The game includes licensed content (e.g., US TV shows)
The developer didn’t submit it to PEGI or CERO
These often end up USA‑only.🧪 5. Cartridge product codes (for physical games)
From your open Reddit page:
If the last letter of the product code differs between regions, DLC compatibility differs.
If a game has only a USA code, it’s likely a US‑only release【edge_current_page_context†source】.
This doesn’t apply to digital‑only games, but it’s useful for imports.
📌 So what’s the best method?
If you want a definitive answer for a specific game, the fastest and most accurate method is:
👉 Try opening the game’s eShop page with a USA account.
If it loads → not USA‑exclusive
If it errors → USA‑exclusive
Nintendo’s own error code system is the closest thing to an official confirmation.
If you want, tell me the game(s) you’re curious about, and I can help you check them or walk you through the region‑checking steps.References (2)
1Error Code: 2811-6003 | Nintendo Support. https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/28781/~/error-code%3A-2811-6003
2Category:North America exclusive games (Switch) | Nintendo | Fandom. https://nintendo.fandom.com/wiki/Category:North_America_exclusive_games_(Switch) -
ayo
veterán
válasz
Crvsh3R
üzenetére
nem a fő EU fiók régióját érdemes váltogatni, hanem csinálni egy külön US accountot csak vásárlásra. Dying Light digitálisan EU-ban nincs, US shopban igen (JP is játszik, de US egyszerűbb, angol biztos). US gift card (Play-Asia, Amazon), beváltod, megveszed. Ha marad egyenleg, nem vész el, csak azon a régión költhető el, később DLC-re vagy kisebb cuccra jó. Letöltés után EU fiókkal simán játszható, frissül, nincs hátrány. Arra figyelj, hogy a DLC-t mindig ugyanabból a régióból kell venni, mint az alapjátékot. A fő account régióváltogatása nem ajánlott, mert Gold pontok el tudnak veszni.
-
bmakszim
őstag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Úgy érzem, a szerencsétlen gyerekkel meg lettem szólítva, pedig sem szerencsétlen, sem pedig gyerek nem vagyok.
Az, hogy számomra mi az elsődleges szempont, el tudom dönteni magam is. Attól, hogy egyesek nem képesek elfogadni, hogy ez nem egyezik az ő prioritásaikkal, nem én leszek gyerek.
Az említett játék esetén pedig továbbra is szomorúnak gondolom a 30 fps futást annak fényében, hogy egy 4 évvel ezelőtt megjelent tablet is képes a 60-ra.PS5-höz való hasonlításáról pedig szó sem volt. Egyrészt érvként hoztam fel, hogy számomra miért irreleváns a docked mód.
Másrészt fontos lenne megérteni, hogy ez egy Switch 2 topik. Többen vagyunk itt, akik ezzel a konzollal léptünk be a Nintendo világába úgy, hogy már rendelkezünk más asztali konzollal is, ahol a 60 fps alap, és ehhez hozzá vagyunk szokva.
Elfogadom, hogy a veterán Nintendósok számára ez nem probléma, de nem is a Switch(1) topikban panaszkodom emiatt, hanem egy idén megjelent, elvileg a legújabb, a 10. konzolgenerációt megkezdő gép fórumában.Csak, hogy ON is legyek:
A Fenyx Rising egy igazi hidden gem, szvsz sokkal élvezetesebb, mint a BotW. De nem veszem meg, mert nem tud 60 fps-t handheldben. -
Scarletiel
őstag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
De mondjuk meg lehetne oldani, hogy handheld módban gagyibban nézzen ki cserébe 60 fps legyen. Én teljesen megértem amit mondasz és ahogy mondtam valahol meg tudom bocsájtani a 30 fps-t. Divinity-nél még igen mert egyrészt a játék van olyan jó, hogy elvigye magával az embert, másrészt mert körökre osztott. Én csak azt nem szeretem mikor van egy hiányosság amit le lehetne fedni egy performance/quality mód választási lehetőséggel, hogy a user eldöntse, jó-e neki az 1 óra handheld üzemidő a 60 fps-ért cserébe, de ezt nem lépik meg és itt vagy máshol meg tűzzel vassal védjük mert a szeretett/választott konzolunk. Én ugyanúgy ekézem a PC-n is a dolgokat, PS-en is ha nem tetszik valami, mert ezeknek igenis hangot kell adni úgy vélem. Persze aztán mérlegeljen az ember, hogy annak ellenére, hogy ez nem gyerebe, megveszi-e vagy sem.
No de én lezárom, túl van ez tolva már úgy vélem mindkét irányba.
-
Scarletiel
őstag
-
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Én ezt úgy oldom meg, hogy az adott játéknak felíratkozom (Following) a csatornájára az eShop-on keresztül, aztán utána már a főmenüben a News résznél mindig kijönnek az azzal kapcsolatos friss infók. Illetve nézem naponta a NintendoLife-ot

Valamikor nyáron írták a fejlesztők a News-ba, hogy tudják, hogy késésben vannak a AT DLC-vel Switch-re, de dolgoznak rajta, sok sorry...aztán ha jól emlékszem szeptemberben vagy októberben meg már írták a novamberi NS2-es update-et, és hogy jön vele az AT DLC is...az valami zseni lett, pedig még az alap játék sincs kész
Minden karaktert egyenként viszek végig minden szinten, szóval megy vele az idő...
Az AT-ben ez a curse-rendszer nagyon jól sikerült.... -
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Igen, már egy két hete (sőt tegnap új patch), és nagyon jót is tett a framerate-nek, főleg amikor már nagy a durvulás, csak azért nem raktam be, mert nem gondoltam hogy mást is érdekel ez a játék
, sőt már kapható hozzá az Abyssal Terrors kiegészítő is....én már vagy 300 órát belenyomtam, de nem tudom megunni 
-
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Gondolom ilyen gyászos ár/érték arány mellett nincs olyan hatalmas kereslet 1TB-re - Switch2-n kívül van bármi, ami express only?
Beszédes az is, hogy ilyen projektre vetemedik valaki:Reddit link: Nintendo Switch 2 MicroSD Express to M.2 SSD Adapter Is in the Works
ADAM1337: ~23e/db-ra jött ki szállítással együtt, így, hogy kettős pakkban rendeltem, de még nem próbáltam ki, hogy nem csak egy darab műanyag-e...
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Na arra már nem is emlékszem pontosan...nekem úgy rémlik, mintha ott az S1-es játékra települt volna az S2 update, de hiszek Neked, néha azon is el kell gondolkozni, hogy a lurkókat kiraktam-e reggel az ovinál, sulinál

Azért nálam a Hogwart's Legacy NS2 upgrade még mindig etalon kb, akkora grafikai fejlesztést nem nagyon láttam azóta sem S2-n.
A legnagyobb csalódás nekem a High on Life (ingyenes) upgrade-je volt, kb csúnyább lett, mint volt, de a legalább 8 giga helyett lett 28 Gb
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Az elmúlt fél évben, ha meglátom, hogy ups szállít, már fogom a fejem, hogy valami lesz, de minimum +2/3 nap csúszás...nagyon lement a szolgaltatásuk színvonala, átlag havi 3-5 külföldi csomag mellett mondom ezt. Kár értük.
Igen, MTU-nál 1400 az alap, nem tudom mennyit dob rajta ha átrakod, kérdés, milyen otthon a neted, de az hogy 1400 vagy 1500 túl sokat nem nyom a latban. De ha nagyon erős és stabil a net, rakhatod 1500-ra, akkor a Switch már megoldja.
-
tomee007007
addikt
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Sajnálom, hogy ennyit szenvedtél vele, így ezek alapján tényleg kezelhetetlen az egész

Legalább most már tudjuk, hogy nem is érdemes nekiállni, minden redownload, aztán csókolom.
Én egy kávéra (vagy sörre
) mindenképp az adósod vagyok, SanDisk nekem ma adta át a ups-nek a kártyát. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Írtam a Nintendo Store Support-nak, eléggé érdekesen nyomják... Kérdeztem, hogy honnan tudom letölteni a vásárláshoz járó invoice-t. Erre 48 óra múlva jött egy e-mail, hogy adjam meg a post code-om. Ezt tegnap elküldtem, erre meg most jött egy e-mail:
Az első részét nem értem, mert mindenki állít ki minden vásárlásról számlát. Rájuk nem vonatkozik semmilyen törvény?
A második részét a levélnek meg végképp nem értem, hogy azt miért írták oda. Senki sem említette nekik, hogy cég lennék, viszont a WD (Sandisk) a 30 év gari regisztrációhoz kéri invoice-t vagy proof of purchase-t. -
ribizly
veterán
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy az Ultimate 2 Wireless is működik Switch-el, csak BT-n keresztül nem.
A support-al kellett kicsit kommunikálnom, de ez a megoldás:
--------------------------------------------------------------------
Update the Firmware for the Controller and its Dongle:
1. Download the Ultimate Software v2 on your Windows PC.(click the link to download the software)
2. Extract all the files to D, E, F or an individual drive. DO NOT EXTRACT them to C drive/system drive.
3. Run the software.exe, connect the controller to your PC via wired connection.
4. When the software recognizes the controller, plug the dongle into the charging dock while connecting it to your PC via USB cable.
5. Click on Update section, update the controller and dongle separately to the latest firmware versions.
6. The latest one for the controller is version 1.06, for its 2.4G dongle is version 1.04.
7. When the update is complete, close the software and disconnect them.Connect the controller to Switch 2:
1. Keep the dongle in the charging dock, connect it to Switch 2 dock via a USB cable.
2. Ensure the mode switch at the back of the controller is turned to 2.4g position.
3. Go to Switch settings and enable [Switch Pro Controller Wired Communication] option.
4. Ensure the controller is OFF first, hold the Y button while pressing the Home button to turn it on.
5. Your controller should now paired and connected to your Switch 2.
--------------------------------------------------------------------Na most ez ilyenkor Switch Pro controller-ként ismeri fel az eszközt.
Tehát nem lehet az alsó gombokat konfigurálni (mivel nem Switch 2 Pro controller-ként jelenik meg ugye), de ha az Ultimate Software v2-ben azokat a gombokat átlövi az ember valamire, akkor az úgy már természetesen megy. Akár a gombkiosztást is át lehet variálni, hogy a feliratoknak megfelelően legyenek (bár akkor kicsit lehet ez az kényelmetlen lesz).
Ami viszont ennek az előnye, hogy így az 1000Hz-es polling rate működik, ergo sokkal jobb lesz a játékélmény, mintha BT-n kommunikálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sirandrish