Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Tegnap kicsit toltam a Mario Kart-ot, hát remélem lesz hozzá még pálya, mert ez így elég karcsú. Amúgy nagyon szép meg minden. Külön pozitívum hogy a szivárványos pálya nem annyira rikító.
-
pzstm
titán
Meg iden erkezik es teljes jatek a kartyan lesz

-
LeventeV
őstag
Sziasztok!
Korabbi hozzaszolasban lattam, hogy ha hivatalos Nintendo fizikai uzletbol rendel valaki, akkor az irorszagi a preferalt. Ez miert van igy? Mashol nincs az EU-n belul? -
Jinx L. Joke
tag
Az elmúlt hetekben 3 különböző gripet/tokot próbáltam ki, írtam róla pár tapasztalatot. Ha van kérdés kérdezzetek bátran.
Savage Raven NeoGrip - nagyon kényelmes, dokkolható, ráadásul több markolatát adnak hozza és jók a különböző grippek. Egyik hátránya, hogy a JoyConok nem eltávolíthatóak, a másik hogy a tokba csak a legkisebb grippek férnek be, de az a legkevésbé kényelmes.
Savage Raven StandGrip és EDC tok - ez egy egyben műanyag tok, ami tökéletesen belefér a hordozó táskába. A fogása nagyon jó, de dokkolni nem lehet benne a Switch 2-t. (De elég könnyű kivenni és visszatenni a tokba.) Eddig legtöbbet ezzel használtam, prémium érzést ad.
JSAUX Split protective case - Ez dokkolható is, csak kicsit szorosan fér be a dokkba. A JoyConok is levehetőek vele (bár többen írták, hogy a tok megkarcolja a JoyCont én ezt nem tapasztaltam). Fogásra is kifejezetten kényelmes.Én végül a JSAUX mellett döntöttem, mert én úgy használom a Switchet, hogy ki-be veszem a dokkból, és a JoyCon levehetőség is fontos, de minőségben a Savage Raven azért eggyel jobb szerintem.
Nintendo Switch 1-nél nem használtam semmi ilyet, ott nekem nagyon kényelmes volt magában is a fogása a konzolnak, de Switch 2-nél azt éreztem, muszáj hozzá valami markolat a kényelmes használathoz.
Ti mit használtok hozzá?
-
taki01
őstag
Leadtam szervízbe a gépet. Remélem SW Outlaws megjelenéséig visszakapom.
-
tomee007007
addikt
válasz
Jinx L. Joke
üzenetére
Nálam Spigen Dual Grip van fent, azzal meg vagyok elégedve.
-
kicsako
őstag
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Arra figyelj hogy pl. amit a képen küldtem csak sima grip, át kell kattintani a tölthető verzióra
Nehogy véletlenül simát rendelj, alin ugye egy terméken belül kell ezeket kattingatni sokszor. -
Scarletiel
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szerintem kiadója meg készítői válogatja mi az amit csak a pénz miatt adnak ki és mi az amiben van szív és lélek.
-
peternac
tag
Hollow Knight: Silksong - Special Announcement
/spoiler: szeptember 4, de melyik év?
-
tomee007007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Meglátom, lehet várok vele, végülis Pc-n, xbox-on megvan....
Sosem értem ezeket, amikor Switch 1-re olyan játékokat megtudtak csinálni remek minőségben, mint a Skyrim, Witcher 3, vagy 2-re a Cyberpunk
-
Scarletiel
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én a helyedben az Outlaws-t elengedném. Ahogy az a Switch traileren kinézett az valami förmedvény és szerintem stabilan se fog futni a butítás ellenére.
-
Crus
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
PC-n is retek volt technóban. Sose tanulnak már meg programozni, az biztos.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Én inkább a From Switch 2 exkluzív játékát várom, nem titok, hogy a gép beszerzésében elég nagy szerepe volt
-
Bad Pritt
félisten
-
pzstm
titán
Kirby and the forgotten land frissült, Switch2 editionre felkészítve. Én előrendeltem, ma vonta le a kártyáról és ikonja is frissült a játéknak
-
pzstm
titán
He cooks! He cleans! Enter Chibi-Robo, a tiny robot programmed to spread happiness!
Plug into adventure in Chibi-Robo!, available to play now with Nintendo GameCube – Nintendo Classics on Nintendo Switch 2 for Nintendo Switch Online + Expansion Pack members!
erre kivqncsibleszekneste majd. Biztos kiprobalom
-
kicsako
őstag
válasz
playmore
üzenetére
Itt tudsz pontokból vásárolni. Nem tudom biztosra de valószínűleg kell hozzá valódi pénzért is rendelni valamit, erről majd a többiek kijavítanak.
https://store.nintendo.ie/en/my-nintendo/my-nintendo-rewards -
playmore
tag
Szeretnék egy kérdést feltenni a platinum pontokkal kapcsolatban. Eddig csak ikonokra váltogattam be őket, de most már elég sok összegyűlt. Viszont emlékszem régebben olvastam, hogy fizikai ajándékokra is be lehet ezeket váltani és ki is hozzák Magyarországra. Mi ennek a menete? Előre is köszönöm!
-
kicsako
őstag
válasz
poszmetpeti8
üzenetére
Nekem ilyesmi volt, nem pont ez a márka de gond nélkül töltötte

-
poszmetpeti8
csendes tag
Sziasztok.
A segítségetek kérném. Adott egy Switch 2 konzol amihez vettem Switch 1-hez tartozó joycon párt. Ugyebár tölteni így nem tudom, 10k+-t meg nem szeretnék költeni töltőre ha lehetséges. Tud-e esetleg valaki javasolni valamit mondjuk Aliexpress-től vagy társaitól? Van-e olyan olcsó töltő ami megbízható? Nem muszály charging gripnek lennie.
Előre is köszi.
-
Jacob Gibbs
tag
-
taki01
őstag
Mielőtt elvinném szervizbe a gépet előtte érdemes factory reset nyomni rá vagy nintendo fiókomat valahogy leválasztani a gépről?
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én meg pont a Prince of Persiat untam meg és adtam el anno. A Dreadből meg már a 3. végigjátszás pörög. Elég szubjektív dolgok ezek
-
Bazsi1987
őstag
Talált már valaki valami videót pl a elden ringről vagy a borderlandsról?
-
kicsako
őstag
20perc és indul a Gamescom, mivel nem tudom melyik nap és mikor lesz pontosan a Nini bemutató így ma és holnap is küldöm majd a linket indulás előtt:
https://www.youtube.com/watch?v=ZYLwnnPhw_k -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Magnolia is tetszeni fog.
Dreaddel kapcsolatban egyetértek, volt nálam egy kölcsön kártya egy hónapja, de két nap után ment vissza a tulajához, 5000 forintért mérnek különb metroidvaniákat. A nagyobb baj, hogy a Prime 4 sem tűnik nagy eresztésnek az eddigiek alapján, remélem adnak még ki belőle valami anyagot, ami rendesen odabasz és automatikusan odairányítja az ujjam az előrendelés gomb fölé. -
Rigormortiis
veterán
Annyira megtetszett az Ender Lilies, hogy most megvettem a folytatást (Magnolia) is

Ugyanakkor még mindig értetlenül állok a Metroid Dread-et kísérő ováció előtt. Próbálkoztam vele, de ahhoz képest, hogy a monetáris értékét tekintve a legmagasabbra van emelve (legdrágább), szerintem baromi monoton, a játékmenet sem kifejezetten modern és nívós és hát a kinézet sem top kategória.
Gyakorlatilag a legtöbb indie metroidvania körbefutkozza a legtöbb vonatkozásban, de pl a Prince of Persia konkrétan kettétöri. Oké, ha valaki Samus Aran rajongó, neki biztosan többet ad, de amúgy a játéktípus rajongójaként a legkevésbé sem győzött meg.
No de az Ender Lilies most 10 euro, aki kedveli a stílust, ki ne hagyja!
-
tomee007007
addikt
válasz
playmore
üzenetére
Outlaws-t én tuti előrendelem, úgy is, hogy Ubisofr+ Premiumban megvan. Ami érdekes, hogy majd harmadik annyi tárhely kell neki mint xbox-on vagy Pc-n. Mondjuk ha az Indiana Jones-al is ez lesz az akkor is 50 giga lesz Switchen

Remélem ezek a portok is legalább olyan jól sikerülnek, mint a Cyberpunk. -
Indiana Jones jön SW2-re.
-
pzstm
titán
válasz
RangerFox
üzenetére
Metroid, Pokemon, Splatoon Raider es Hyrule szerintem mar januar-februar csak mert nem fer hova….
amugy en akkoriban nem voltam Nintendos de az oregek kozul (kulfoldiek) elsosorban azt mondjak 20 eve erre ankirbyre vartak
en meg a DLC +Switch2 upgradere meg Augusztusban
-
Elderath
addikt
Hát ez a kirby játék elég meh. Kíváncsi leszek mikor kapunk olyan játékot nintendótol ami nem switch 1 kinézetű. MK mellett ennek nincs sok keresnivalója, úgy néz ki mint egy smash mod
-
playmore
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Sajnos az a játék egy ipari hulladék és a beígért javítások között semmit sem látok ami egy kicsit is jobbá tehetné.
-
tomee007007
addikt
-
kicsako
őstag

-
Magyar feliratos játékok Nintendo Switchre:
3000th Duel
Agony
Among the Sleep - Enhanced Edition
Aragami
Aragami 2
Assassin’s Creed: The Rebel Collection
AvoCuddle
Balan Wonderworld
Baldur's Gate Enhanced Edition (bizonyos kiadásoknál)
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans 2
Charons Staircase
Chasm
Chernobylite
Chicken Police (Magyar fejlesztés!)
Cloudpunk
Conarium
Darq
Date Z (2024)
Defunct
Dex
Dorfromantik
Double Pug Switch
El Hijo - A Wild West Tale
Endling- Extinction is Forever
Extinction is Forever
Factorio
Fall of light
Farm Manager 2022
Farm Together
Feudal Alloy
Firebat – Revolution (Magyar fejlesztés!)
Gibbous – A Cthulhu Adventure
Glitchs Trip (Google fordítós minőségben)
Hello Neighbor
Hello Neighbor: Hide & Seek
House Flipper
Ittle Dew
Ittle Dew 2+
Jewel Fight: Heroes of Legend (Magyar fejlesztés)
Johnny Rocket (Google fordítós minőségben)
Kao the Kangaroo
Kaze and the Wild Masks
Kholat
Kingdom Come Deliverance (Csak a magyar ellenségek egyes szövegei)
Lake
Lanternium
Late Shift
LEGO Horizon Adventures
LEGO Worlds
Life of Delta
Little Mouse’s Encyclopedia
Lumbearjack
Maid of Sker
Minecraft
Minecraft Legends
Mini Metro
Moonshades: A Classic Dungeon Crawler
Mosaic
My Memory of Us
Neighbors back from Hell
Niffelheim
Odallus: The Dark Call
Operencia: The Stolen Sun (Magyar fejlesztés!)
Ori and the Will of the Wisps
Oxenfree II: Lost Signals
Pile Up! Box by Box
Planet of Lana
POSTAL: Brain Damaged
Real Farm
Remothered: Tormented Fathers
Rive
Sam & Max Save the World
SCHiM
Scrapnaut
She Sees Red
Sine Mora EX (magyar hang, angol felirat) (Magyar fejlesztés!)
Space Commander War and Trade
SpyHack
Stardew Valley
Subnautica
Subnautica: Below Zero
Terraria (?)
The Bridge
The Count Lucanor
The Forbidden Arts
The Shapeshifting Detective
The Uncertain: Last Quiet Day
The Wandering Village
The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (Bizonyos kiadásoknál)
Thief Simulator
Tomb Raider I-II-III Remastered
Truck Driver
Tunic
Xenon Racer
Vaporum
Voidwrought
Warplanes: WW1 Sky Aces
Warplanes WWII Dogfight
WarriOrb
Ziggurat 2 -
A FB linken van friss info...
(Legalább) Magyar feliratot tartalmazó, esetleg magyar nyelvű játékok
Frissülő FB link
Felirat:
The Count Lucanor
Late Shift - felirat minősége kétséges...
Lego Worlds
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans
RIVE: Ultimate Edition
Fall of Light - Darkest Edition (UK eShop)
Feudal Alloy
Chasm
The Witcher 3 (HUN kiadás, vigyázat: A játéknak ~7 verziója kerül kiadásra. Ennél most számít a régió, mert az elérhető nyelvekben különböznek. Így van olyan egyébként EU-s kiadás amiben nincs magyar felirat. Magyar szinkron pedig egyikben sincs. thx@petymek)
Stardew Valley
Baldur's Gate I & II (magyar felirat és magyar nyelvű menű)
Thief Simulator (magyar felirat és magyar nyelvű menű)
Operencia: The Stolen Sun (magyar felirat)
3000th Duel (magyar felirat) -
jcrk
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan játékot 9 évesnek ami vagy magyar nyelvű/feliratos. Zeldákkal jól elvan, de sokszor elakad ha nem vagyok ott neki fordítani.
-
taki01
őstag
Úgy érzem elért a ethernet port issue dockon. Nem érzékeli a kábelt, pedig kipróbáltam géppel is, meg andriod tv-vel is. Olvastam a nintendo life-t és ott írták, hogy ez gyakori issue. Kipróbáltam több kábellel és több router-rel is.
-
Jacob Gibbs
tag
Igen, ez egy szép nagy lépés a jó irányba.
Amit várok, hogy egyszer behozzanak olyat, mint mondjuk egy Rock Tomb esetén a megtámadott Pokémonnak először ki kelljen szabadulnia a "fogásból", például Rock Smash, Bullet Punch, vagy egyszerűen Dig használatával.
A környezeti elemek használata is hozzátenne az élményhez, például csúszós jégen nehezebb lavírozni, cserébe ha megolvad, víz lesz belőle, ami kritikus találatot adhat az elektromos támadásoknak (például a Zeldák ugye már használnak valamennyit ezekből). Esetleg a felgyújtott aljnövényzet boostot ad a tűz típusoknak.
Tovább nem is csavarom, ezek is talán 20 év múlva megvalósulnak.
-
woros
őstag
Ma 20:00 Mario Kart World magyar futamok. Csatlakozás 19:50-től. Bővebb infó Mario Kart Hungary vagy Csak a játék fb csoport.
-
pzstm
titán
ha dokkban tartja más is és melegedett neki, akkor pár nap teszt utána. "tökéletes megoldás" emgvan számomra. Ugyebár kábel is van a dokkban, és az alábbi opció alapból be van kapcsolva. Ha ezt kikapcsolom akkor teljesen hidegen tudom kivenni a dokkból.
-
kicsako
őstag
Új pokemonról néhány infó:
- If a trainer attacks when you aren’t looking, the opponent gets that free first attack, and is also a critical hit- Pokémon Moves are based on cooldowns
- The game has a real-time combat system
- You can order your Pokémon to attack freely, but their moves are on a cooldown- Use Z-Targeting by holding the ZL button and then pressing the face buttons to instruct your Pokémon which move to use
- You can’t instruct your Pokémon to dodge or perform any other maneuvers besides those four attacks, though Pokémon can miss attacks if the opponent is too far from the attack’s range
- You can also still switch out Pokémon mid-battle to maximize your type advantages, but if you’re not paying attention, the other trainer can rattle off a string of attacks and knock out your Pokémon
- The move Stealth Rock places rocky mines around the playspace instead of previously only hurting enemies when they were released from their Poke Balls
- In trainer battles, you can’t be damaged or take the hit for your Pokémon
- Trainer gets damage during a of Rogue Mega-Evolved Pokemon Battle
- By dealing damage against a Rogue Mega-Evolved Pokémon, they'll drop Mega Orbs that will charge your Mega Ring, allowing you to Mega Evolve your Pokémon -
Balazs_
senior tag
EA FC 26 bétája van valakinek? Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lett jobb az FPS a mostani frissítés után, de Redditen össze-vissza írnak mindent.
-
-
pzstm
titán
Kicsit tobb mint 2 evnyi Nintendo 700 orwnyi elvezetet nyujtott eddig
-
pzstm
titán
Allitolag ez nagyszeru jatek volt. Nekem nem volt akkoriban Nintendo szoval tuti ranezek majd.
-
horkovy34
tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Pont a CPU limitáció miatt nem volt szerintem Gta 5 a sima Switchre sem. Valószínűleg erre sem lesz a Gta 6-ról meg ne is beszéljünk. Az a durva hogy sok esetben a Gta 5 még a PS4 prociját is megfektette ezért is volt néhány esetben teljesítmény probléma meg persze 30fps sőt néha még annyi sem. Durva ha azt nézzük hogy eredetileg egy PS3/X360-as játékról beszélünk.
-
playmore
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Csak a Zelda frissítések járnak a tagsággal, másról egyelőre nem volt szó. Illetve ugye van néhány felbontás és framerate frissítés, de az mindenkinek jár.
-
pzstm
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
akárcsak a Jamboree esetében
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Gitáros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nehogy véletlenül simát rendelj, alin ugye egy terméken belül kell ezeket kattingatni sokszor.

Sirandrish