Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nekem kb zero elvarasom van
-
kicsako
őstag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Silksongból lesz játszható demo gamescomon, szóval szerintem ott láthatunk belőle többet.
-
kicsako
őstag
Csütörtökön indie world direct
https://www.youtube.com/watch?v=mTv0HmKoUqw -
pzstm
titán
Nintendo released an overview trailer for Kirby and the Forgotten Land + Star Crossed World.
- New Levels
- Hardest Bosh Rush Mode
- 3 New Mouthful Transformations
- New Collectibles
- Better Visuals
- Better FramerateKirby and the Forgotten Land – Nintendo Switch 2 Edition + Star-Crossed World – Overview Trailer
-
Ma jön az Apex Legends, én imádtam PS4-en, de már ott is kevés volt a hardver, úgy láttam, SW2-n még jobban fog futni

-
tomee007007
addikt
válasz
Ghostman78
üzenetére
A dokknak elvileg 65W kell. Nekem itthon iFixed 100W-os töltőről megy egy 2 méteres, 100W-os Baseus Supreme kábellel hiba nélkül
Szerintem a Baseus 45W nem elég neki, a Samsung 65wos trió tápjának elvileg meg kellene hajtani ha Samsung 5A kábelt használsz. Alapvetően szerintem szinte bármelyik 100Wos töltővel plusz 100Wos kábellel működnie kellene. Ha kinézel Ugreen, Baseus vagy Esseger töltőt, ezekből nekem kb 20 fajta van itthon, kipróbálom neked ha küldesz konkrét típust, ami megvan. -
playmore
tag
válasz
Ghostman78
üzenetére
Szándékosan nem szabványos az USB-C kapcsolat a dokkolóban, tehát más (értsd nem eredeti Nintendo) eszközök elhasalnak rajta. Van egy két direkt olyan third party cucc ami megbirkózik vele, de neveket nem tudok mondani. Illetve mivel lehet frissíteni a dokkolót ezért ha esetleg túl sokaknak sikerül majd megugrani a lécet akkor módosíthatják is majd véletlenül szóval kissé rizikós mással próbálkozni.
-
dunc
nagyúr
válasz
Ghostman78
üzenetére
HDMI ből szinte bármi jó ami 2.0 ás, dokkolva nekem is csak sajáttal ment. Xiaomi 35 wattos elvileg jó. (gyári xiaomi kábellel) Samsung 15 wattos nem jó, azt próbáltam.
-
A gyári (saját) hdmi és, töltőt kilehet váltani másikra ?
Fixen rászeretném tenni a dokkolót a tévére, xbox saját hdmi kábel jónak tűnik de nem találtam olyan USB - C fejet és kábelt amit szeretne a nintendo (sajátján kívül)
Próbáltam 65W Samsung és Besus 45W fejekkel, kábelekkel.
Mi a gondja a cuccnak ezekkel ?
Csak a saját táppal van kép , másikkal, bekapcsol majd le is kapcsol rögtön....
-
kicsako
őstag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Gamescomon elvileg lesz játszható PLZA demo, szóval 2 hét múlva okosabbak leszünk.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
kicsako
üzenetére
Mindenképpen figyelem a ZA-t, mert az alap koncepció tetszik.
A megvalósítás az amiről még sokat nem mondtak. Pl hogyan fog működni ez a "kerületekre osztás", meg ez a 2F2F-szerű éjszakai illegális harcok
, stb.. És ez max a tesztekből derül ki, ha előtte nem lesz egy külön Nintendo Direct vagy tree house.Egy jó single player RPG-t megnéznék végre ebből a szériából, ami elengedi az ember kezét, és hagyja hogy az embert játszani, rájönni dolgokra. Tudom bilibe lóg a kezem...
-
kicsako
őstag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Lets go pokemonokra emlékeim szerint előre figyelmeztettek hogy gyerekeknek készül, és nem a megszokott pokemon feeling lesz.
Pokemon ZA pedig pont hogy az Arceus stílust viszi tovább, nem a megszokott főszálas pokemont kapjuk majd. Nekem tetszett amit eddig láttunk, és elsősorban pokemon+fire emblem miatt vettem a konzolt így tuti nem maradhat ki
Nem is tudom mit fogok játszani a megjelenéséig a konzolon.. valószínűleg semmit. Egyébként egyes pletykák szerint az új Pokemon Champions megjelenésével a Switch játékok kevesebb multis részt fognak tartalmazni, teljesen átkerül az összes bajnokság oda, így több erőforrás lesz single player részére.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
kicsako
üzenetére
Hát nem tudom... 1 Pokemon játékot rendeltem elő eddig, a Let's Go Pikachu-t, de nem hozta amit vártam tőle (Fire Red/ Leaf Green- szerű élményben reménykedtem).
Azóta a Legends Arceus volt talán a 2. vagy 3. Pokemon játék amit játszottam, és találtam is benne vmi élvezeteset.
Amire ki akarok lyukadni, hogy vannak fejlesztőcsapatok, akiknek a játéka szinte instant pre-order lehetne, mivel tudod, hogy amit kiadnak az jó is lesz (pl. Rockstar, belsős Nintendo fejlesztők - bocs neveket nem tudok, de gondolok itt Odyssey, Bananza, TOTK, BOTW stb..
, valaha a Rocksteady - még bőven a SS-KTJL előtt, Guerrilla Games, Naugthy Dog hellyel közzel, és a lista folytatódik).Na a GameFreak nekem pont nem ez.Nagyot kellene villantaniuk (értem ezalatt, hogy stabilan fut a játék, új értelmezhető játékmechanikát hoznak be és nem csak parasztvakítást, esetleg vmilyen szinten rombolható környezetet, talán vmi skill tree?, de mondjuk nehézségi fokozat választás is előrelépés lenne) ezzel meg a követketző pár Pokemon játékkal, hogy rájuk bízzak egy előrendelést. - szvsz

-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyilvan nem gamebreaker, egy aranyos “tisztelges” regi DK elott, ahogy DK “lakasa” is egyik challenge palyan
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mar nincs tobb, nem tudsz “venni” sem egy ido utan
es ez kell hogy a teljes skilltree maxos legyen illetve aranyos kis easter egg van 1000 banan es full skilltreee unlock utan de azt nem akartam bekuldeni ide
-
Sanraith
aktív tag
válasz
kicsako
üzenetére
26k lesz az inkább itthon a hivatalos előrendelői ajándékkal, ami elvileg a három kezdő figura közös talapzaton.
-
kicsako
őstag
-
kicsako
őstag
Pokemon Legends Z-A-ról van bárkinek infója, hogy itthon lesz-e bárhol előrendelői ajándék? Láttam külföldön adnak mindenféle jóságot, van ahol playmatot, van ahol plüsst, de hazai boltoknál nem láttam semmi ilyesmit

-
pzstm
titán
Amugy ha ugy van gamechates gamesharet valakivel szivesen kiprobalok/segitek
-
pzstm
titán
-
Bazsi1987
őstag
ezt hogy kell össze szedni? sehogy se tudok lemenni -
pzstm
titán
A mu elkeszult, az alkoto megpihen.
Tobb mint 65 ora tomeny elvezet, 1000 (777+223) Banandium es 696 Fossil utan….. nehez szavakat talalni…a story is nagyot utott nalam, az aftergame talan meg nagyobbat. Odyssey-t minden tekintetben egy utcanyival felulmulta
ha valami hatalmas meglepetest meg nem dob be Nintendo iden, akkor nalam megvan az ev Jateka 🤗

-
pzstm
titán
Csak remélni tudom, hogy ezt a részt a Bananzából mindenkinek lehetősége lesz átélni
Erősen SPOILER (bár nem story-related). Csak Saját felelősségre nézd meg! Nincs már messze az 1000 banán és köszönet Nintendo az élményért
https://packaged-media.redd.it/ln2ky9kepmgf1/pb/m2-res_1080p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1754168400&s=075ef3212f3b1c073d9c42ff659a813a533eee2b#t=37.74357337433962 -
Dé
aktív tag
Gondolkodom a little nightmares 2-n, most hogy akciós, de switch 1-en eléggé alacsony volt a felbontása meg kicsit hangyás is a kép
S2-en játszott vele valaki, jobban fest? -
sittes79
addikt
Hi,
Valaki tud linket egy jobb 3d nyomtatott joycon-egér tokhoz? Haver nyomtatna egyet.
-
pzstm
titán
-
NIceh
junior tag
Köszi mindenkinek! Ìgy màr minden vilàgos.
Pofon egyszerű, Kolombusz tojàsa.
-
Scarletiel
őstag
Ha van Switch 2 verzió alapból akkor azt vedd meg. Ha már megvan a game switch 1-re és van Switch 2 upgrade akkor mehet az upgrade, de nézd meg mit tartalmaz mert a jamboree esetében elég gyér az upgrade és a kamera is kell hozzá. Általában az upgrade jobb fps-t magasabb felbontást meg extra tartalmat ad illetve ezek kombinációja.
-
NIceh
junior tag
Amit kiadtak switch1-re ès most switch2-re is pl. Mario jambore vagy Zelda vagy ami Kirby most lesz Aug 28-àn.
Azok (switch1) upgrade patchel hozzàk azt mintha a switch2 verziòt megvennè belőlük az ember?
Tehàt leegyszerűsìtve a kèrdèsem, ha a switch2 minősèget szeretnèm, akkor upgradelès vagy switch2 verziò megvètele a jobb döntès?
-
pzstm
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
En meg kartyasan a Link’s awakeninget beszerzem jovo heten.
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Nem, az csak a "nextgen" patch.
-
30z.Samu
titán
válasz
Scarletiel
üzenetére
Egyébként a BoTW-hoz érdemes megvenni a DLC-ket?
-
Scarletiel
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Én csak az alapjátékot vettem de úgy most már meglenne a chronilogiai sorrend a zeldákkal 🤣 Igaz előtte még végig kéne vinni a Xeno 3-at megint a DLC-k miatt és a helyzeten nem segít hogy a Wuthering waves is beszippantott PC-n.
-
tomee007007
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Az AoC-t én is ma tervezem
Mondjuk már vagy 3 éve tervezem, de majd ma a Deluxe-ot
-
Scarletiel
őstag
Na nem bírtam magammal és behúztam a Xeno X-et meg az Age of Calamity-t
-
Norb79
addikt
https://youtu.be/f8tytp2SJMY?si=ydrKWvGRNg_gvDZQ
Tegnap kapott egy 8,3 gigás ingyenes javítást a Dragon quest 3HD. Ingyenes switch2 update, jobb képminőséggel és 60 fps móddal, ami szintén szebb, mint patch nélkül volt s1en.
Ez kéne minden játékra, minimum!
-
kzkz
őstag
-
kicsako
őstag
Próbálta valaki a The Adventure of Elliotte demoját? Elkezdtem, tök élvezetes kis mókának tűnt, aztán bementem egy challenge területre ahol 20percig szenvedtem és inkább offoltam
-
ribizly
veterán
válasz
Crvsh3R
üzenetére
Ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy az Ultimate 2 Wireless is működik Switch-el, csak BT-n keresztül nem.
A support-al kellett kicsit kommunikálnom, de ez a megoldás:
--------------------------------------------------------------------
Update the Firmware for the Controller and its Dongle:
1. Download the Ultimate Software v2 on your Windows PC.(click the link to download the software)
2. Extract all the files to D, E, F or an individual drive. DO NOT EXTRACT them to C drive/system drive.
3. Run the software.exe, connect the controller to your PC via wired connection.
4. When the software recognizes the controller, plug the dongle into the charging dock while connecting it to your PC via USB cable.
5. Click on Update section, update the controller and dongle separately to the latest firmware versions.
6. The latest one for the controller is version 1.06, for its 2.4G dongle is version 1.04.
7. When the update is complete, close the software and disconnect them.Connect the controller to Switch 2:
1. Keep the dongle in the charging dock, connect it to Switch 2 dock via a USB cable.
2. Ensure the mode switch at the back of the controller is turned to 2.4g position.
3. Go to Switch settings and enable [Switch Pro Controller Wired Communication] option.
4. Ensure the controller is OFF first, hold the Y button while pressing the Home button to turn it on.
5. Your controller should now paired and connected to your Switch 2.
--------------------------------------------------------------------Na most ez ilyenkor Switch Pro controller-ként ismeri fel az eszközt.
Tehát nem lehet az alsó gombokat konfigurálni (mivel nem Switch 2 Pro controller-ként jelenik meg ugye), de ha az Ultimate Software v2-ben azokat a gombokat átlövi az ember valamire, akkor az úgy már természetesen megy. Akár a gombkiosztást is át lehet variálni, hogy a feliratoknak megfelelően legyenek (bár akkor kicsit lehet ez az kényelmetlen lesz).
Ami viszont ennek az előnye, hogy így az 1000Hz-es polling rate működik, ergo sokkal jobb lesz a játékélmény, mintha BT-n kommunikálna. -
Jacob Gibbs
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az Age of Calamity-t egyszer végigjátszottam, de azóta nem vettem elő. Jó volt látni hosszabb és akciódúsabb animációkat (nem úgy mint a fősodorbeli Zeldákban ugye..
), a szinkront, és "megélni" azt amit a BOTW leírva elmond, hogy mi volt 100 éve.. Így nagyobbat ütött. A vége viszont olyan keserédes dolog volt.. olyan mi-lett-volna-ha jelleggűnek tűnt, vagy mint amikor egy film végén kideül hogy minden ami történt azt az emberünk csak álmodta. Olyan befejezetlennék éreztem.
Persze tudjuk mi a sztori... de ééted'.
-
pzstm
titán
Kicsit megpihenek…legalabbis mara
-
taki01
őstag
válasz
Scarletiel
üzenetére
A Warframe-t is fogják csinálni, csak nem jutott nekik DEV Kit nekik.
-
NIceh
junior tag
Dk bananzànàl 4k-ba tapasztaltàtok ti is a konzol melegedèsèt a dokkolòban?
Ez remèlem termèszetes mivel azèrt combosabb jàtèk!
-
Scholes9
nagyúr
Jöhetne lassan egy Metroid megjelenési dátum is
-
Elderath
addikt
Kipróbáltam elliot meg shinobi demókat. Mindkettő nagyon jó
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem a nintendo se akar a gépére fullos AAA felhozatalt, szépen vegye mindenki a saját címeket máskép lehet nem lenne 20-40 millás eladások... na megyek vissza banánt keresni
-
Balazs_
senior tag
A Genshin még be is lett jelentve Switch-re 2020 környékén, azért mostmár kijöhetne a 2-re.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, stb.. És ez max a tesztekből derül ki, ha előtte nem lesz egy külön Nintendo Direct vagy tree house.
, valaha a Rocksteady - még bőven a SS-KTJL előtt, Guerrilla Games, Naugthy Dog hellyel közzel, és a lista folytatódik).Na a GameFreak nekem pont nem ez.

de csak ahhoz az egyhez
ezt hogy kell össze szedni? sehogy se tudok lemenni

Persze tudjuk mi a sztori... de ééted'.