Hirdetés
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
No, beerősítettem kicsit a Nintendo vonalat, sikerült szereznem egy fehér-piros 2DS-t, illetve az évek óta porosodó Switch v1-et lecserélni egy Switch Lite-ra (a gyerkőc miatt úgysem játszok tv-n, meg úgy egyáltalán
). Sokkal masszívabb érzetre, mint a joyconokkal a v1, kényelmesebb nekem, és a kijelzője is szebb.Ráadásul szerintem szebb is ez a limitált kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- VGA kibeszélő offtopik
- Diablo IV
- Milyen routert?
- VR topik
- Linux kezdőknek
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars Jedi: Survivor - Befutottak az első értékelések
- BMW topik
- További aktív témák...
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Sokkal masszívabb érzetre, mint a joyconokkal a v1, kényelmesebb nekem, és a kijelzője is szebb.
koncsik
Sirandrish