- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Vadernagyúr #59175 üzenetére
-
válasz
Vadernagyúr #59159 üzenetére
Nekem lite-om nincs, így leírás alapján csak elképzelni tudom, de szerintem aliexpressen fogsz találni hozzá alkatrészt.
Ez pl. nem az amit keresel?
[link] -
japunk
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #2525 üzenetére
Megeri megvenni. A sima gripet ki sem szedtem a dobozbol, csak a Proval jatszom a Zeldat. Marha kenyelmes cucc!
woros: Koszi szepen, egy ilyenre en is ranezek.
-
neksztpro
csendes tag
válasz
Vadernagyúr #2525 üzenetére
Szia,
sajna azt még nem vettem, ezért erről nem tudok nyilatkozni!
Majd valamikor a jövőben... -
ldave
félisten
válasz
Vadernagyúr #2323 üzenetére
Fura, mert böngésző van a gépen, a játékok meghívhatják, de direktben, user által nem indítható.
-
woros
őstag
válasz
Vadernagyúr #2228 üzenetére
Amíg a Hudson Soft csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest