- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabeunit
tag
válasz
cactuar #44559 üzenetére
Köszi az infót.
Így tettem, de a hard nehézségi fokozatot nem vállaltam be. (Majd következő kijátszásra azt teszem.) (Már volt egy soft resetem a legelején a mock battle-nél... xD )
Szerinted, vagy szerintetek van értelme megvenni az expansion pass-t most, vagy várjam meg a következő leárazást, vagy ne vegyem meg egyáltalán? -
consono
nagyúr
-
válasz
cactuar #44128 üzenetére
Vajon keresztben kompatibilisak? Én az OLED-et kézben használom, de a dokkolója vajon működik a V1-gyel - konkétan a LAN működik a V1-gyel? Nem kellene, hogy gond legyen. Hmm.
Válasz: igen.
Nintendo's own FAQ says the OLED's dock is compatible with the regular Switch, though you may need to do a software update to get full functionality. If you're in need of a dock and you were planning on adding a LAN port anyway, going with the OLED dock seems like a no-brainer. -
Scarletiel
senior tag
válasz
cactuar #44069 üzenetére
Vagyis akkor van 6 fix karakter és egy aki választható 10-20 másik karakter közül? Az nekem olyan vérszegénynek hangzik, jobb lenne ha a 6 másik is kicserélhető lehetne a 20 karakter közül bármelyikre vagy Storynak megfelelően legyen X mennyiség lockolva a partiban de a maradék meg cserélhető.
Tudom nehéz eset vagyok -
morfondőr
addikt
válasz
cactuar #43284 üzenetére
És akkor most tegyük fel a kérdést, hogy vajon a Nintendonak mennyire sürgős előállni egy új konzollal, mikor a régi elavult switch-ből több fogyott 1 év alatt, mint a hiperszuper 4K, raytracing PS5-ből másfél év alatt? Persze a PS5-nél gyártáskapacitási gondok vannak, de egy új Nintendonál ugyanez lenne.
A statisztikát pedig köszönjük, érdekes számok ezek!
-
nylontacsko
senior tag
válasz
cactuar #43041 üzenetére
A Kirbynek nekiláttunk tegnap mi is.
Felváltva játszunk a lányommal (11 éves)
Őszintén mondom, hogy közelebb az 50-hez, mint a 49-hez, óriási élmény.
Nem vagyok egy nagy "gamer", maximum 1-2 óra nálam a limitidő, bármilyen jellegű játékban.
Na de most... Egyszerűen nem tudjuk "lerakni".
Kétségtelenül hajaz a klasszikus Mariokra, de ez valahogy mégis más. Kedves, ügyes és egyszerű.
Még nekem is van vele sikerélményem -
Sonja
nagyúr
válasz
cactuar #42812 üzenetére
Amúgy kódokat használod? Sok cuccot adnak!
ほおばりヘンケイでだいぼうけん - Star Coin x100, Car-Mouth Cake BRAWLINGCOLOSSEUM - 500 Star Coins and 1 Attack Boost CLEARDEMO - 300 Star Coins FIRSTPASSWORD - 100 Star Coins GAMENEWS - 1 Rare Stone KIRBYMICROSITE - 150 Star Coins and 1 Attack Boost KIRBYNEWSDESK - KIRBYSTORY - 300 Star Coins KIRBYTHEGOURMET - 1 Rare Stone and 1 Car-Mouth Cake MOUTHFULMODE - 100 Star Coins and 1 Car-Mouth Cake NEWADVENTURE - 300 Star Coins and 1 Rare Stone THANKYOUKIRBY - 1000 Star Coins and 1 Rare Stone THANKYOUMETAKNIGHT - 3 Rare Stones -
Norb79
őstag
válasz
cactuar #42279 üzenetére
Pedig tök jó a dokkoló, mi abban töltjük az oledet mindig. Nem tudom van e más funkciója is töltőállványkodáson kívül, mert azt még nem próbáltuk.
A v1 dockolót azt használtuk párszor képet továbbítani a képre, lehet az oledé is tud ilyet, de még tapasztalatunk nincs vele.
-
cactuar
senior tag
válasz
cactuar #42183 üzenetére
Az új Kirby trailer után csak még jobban várom a játékot, nagyon tetszik
Tavasszal Kirby és Mario Kart 8 új pályák, nyáron Mario Strikers és Splatoon 3, ősszel Xenoblade 3, huh lesz mivel játszani
A Chrono Crosst viszont sajnálom, hogy ilyen lusta remastert kap. Ennél többet érdemelne. -
válasz
cactuar #42023 üzenetére
Még ha topogott volna. De sorra olyan új funkciók kerültek bele amik miatt azonnal abbahagytam őket.
Itt meg nem hogy nem kell tutujgatni őket, látod midet a mapon, tehát nem kell azt várni hogy beadja amit el akarsz fogni. Ha én alszok ők is felgyógyulnak. Dobálom a lasztikat a fáknak meg az ásványoknak de se megállnom nem kell se felszedni semmit mert mindent begyüjt a kiküldött poké.
Harcban sem kell sokat menüzni ha pokét váltanék, ha mégsem harcolnék akkor csak elszaladok, mert ugye a karakter szabadon mozog harc közben is.
Majd egyszer megnézem a felújított diamond-pearlt, de ez az új játékmenet és irányítás nagyon tetszik. -
Scarletiel
senior tag
válasz
cactuar #41991 üzenetére
Nagyon örülnék neki!!! Igaz a 2-ben is csak chapter 5-nél tartok és van már benne 80 órám, de letenni alig tudom 😂 Csak remélem a 2-nek a stílusát viszik tovább. Szeretem ezeket a fanservice dolgokat, főleg, hogy nem tolják túl. Kellően komoly, animés és vicces is helyenként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest