Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz icemad #47712 üzenetére
+ #47709
Ellenvélemény.Playstation-ök (PS5 is), Xbox-ok (XSX is), gamer PC, Meta Quest 2... és lehet tippelni mi megy a legtöbbet. Igen, a Switch. Gyakorlatilag bármilyen exclusive címükhöz nyúlok, vigyorogva tolom végig... mert hiába szép egy RDR2, ha egy lelketlen, üres, ötlettelen roncs. A Sony gépén meg Returnal, TLOU-k, GoW-ok és úgy kb. ennyi amiért nagyon lelkesedni tudtam... a többi: me-me-meh.
Nálam eddig ezek mentek végig Switchen, mögötte a saját értékelésem:
- Mario Rabbids Kingdom Battle + DLC - 8/10
- Captain Toad Treasure Tracker + DLC - 8/10
- Yoshi's Crafted World - 8.5/10
- Super Mario Odyssey - 9.5/10 - Szégyen vagy sem, a legjobb Mario játéknak tartom ever.
- New Super Mario U Deluxe - 8.5/10
- Luigi's Mansion 3 - 9.5/10 - Ez... atyaég, minden pixele gyémánt.
- Zelda Breath of The Wild + 2 DLC - 9.8/10 - No comment. Életem 2. legjobb játéka.
- Hyrule Warriors Age of Calamity - 7/10
- Zelda Link's Awakening - 6/10 - Életem eddigi legrosszabb Switch játéka.
- Donkey Kong Tropical Freeze - 9/10 - Irgalmatlan nagy pozitív csalódás.
- Astral Chain - 8/10 - Meglepően jól betalált...
- Metroid Dread - 9/10 - Ez még annál is jobb volt, mint amire előzetesen számítottam.
- Xenoblade Chronicles Definitive Edition (+ Future Connected) - 7.5/10
- Xenoblade Chronicles 2 - 8/10
- Xenoblade Chornicles 2 Torna The Golden Country 7.5/10Polcon, de még nem toltam:
- Super Mario 3D All Stars
- Paper Mario The Origami King
- Bayonetta 2
- Zelda Skyward Sword HD
- Fire Emblem Three Houses
- Hyrule Warriros Definitive Edition
- Super Mario 3D World + Bowser's Fury
- Pikmin 3 Deluxe
- Ring Fit Adventure
- Pokemon Let's Go PikachuAmit feltétlenül még beszerzek:
- Xenoblade Chronicles 3 + DLC-k
- Zelda Tears of the Kingdom
- Mario Rabbids Sparks of Hope
- Kirby Star Allies
- Kirby and the Forgotten Land
- Mario Kart 8 Deluxe
- Pikmin 4
- Pokemon Sword
- Bayonetta 3
- Fire Emblem EngageSzóval, ha választanom kéne, hogy melyik gépet törik holnap darabokra, akkor a PS5-ért (az anyagi veszteségen kívül) az arcizmom se rándulna a Switchért meg John Wickbe mennék át...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest