- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Este csinálok majd, most nem vagyok otthon. De amúgy sima 1,5 cm átmérőjű kis korongok, szerintem Ysk-ben vettem, vagy Aldiban, azokat ragasztottam be.
3rd party töltőt vett már valaki, ami bejött? Tudom, volt két napja képes magyarázat, de konkrét típus érdekelne. Sajnos a Huawei supercharger nem az igazi, pedig a Mate 9-et elég bika módon tölti.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Interactive Brokers társalgó
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish