Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingoo
tag
Na akkor én is csatlakozok.
Sajnos a 1-2 Switchet majd csak hétfőn-kedden tudom átvenni a boltban, mert volt egy kis kavar. Tokot pedig majd rendelek a netről. Bigben üvegfóliát vettem. Nagyon könnyen felhelyezhető és elég jó minőségűnek tűnik.Szerencsére az utolsó db Zelda az enyém lett. Még jött utánam valaki a boltba, akinek már nem jutott sajnos. (Remélem tudott szerezni végül
)Már nyomtam egy kupát MK8ban. Zseniális. A régi N64 Emulátoros korszak jutott eszembe... Mennyi órát beleöltünk anno tesómmal... Na persze most is ez lesz majd

A Zeldát is elindítottam. Kb 20 perce megy. Eszméletlenül jó.Egyedül a konzol támasztója nem tetszik. Szinte látom magam előtt, ahogyan a kezemben marad
Na de majd ha megjön a tok, akkor annak a támaszát használom. Addig meg csak nagyon óvatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos a 1-2 Switchet majd csak hétfőn-kedden tudom átvenni a boltban, mert volt egy kis kavar. Tokot pedig majd rendelek a netről. Bigben üvegfóliát vettem. Nagyon könnyen felhelyezhető és elég jó minőségűnek tűnik.
koncsik
Sirandrish