- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
MS-nek van más. GP, plusz a legerősebb konzol cím, plusz valami 3rd party AAA csomag és kész. A SONY sokkal jobban függ a saját címektől szerintem. De tudja a franc, ahogy állunk, még karácsonykor se lehet majd csak úgy leemelni egyet a polcokról, úgyhogy végülis tök mindegy, most az egyszer megtehetik.
-
opr
nagyúr
Nem lenne túl meglepő. Azt kivéve, hogy valamit a karácsonyi szezonra muszáj mutatni, tehát ott biztos lesz valami AAA sony játék. Ha a hfw is csúszik, akkor mi maradhat még egyáltalán? Gt, god of war is elvileg 2022,bár gt az eddigi tapasztalatok alapján jó, ha nem 2023...
-
opr
nagyúr
Nem tudtam. Annyira ugy van az egesz beharangozva, hogy kifizeted azt a havi 10 penzt aztan adieu, soha tobbe semmi, minden IS ingyen van hejehajj, hogy En marha elhittem.
Igy viszont mar mas a leanyzo fekvese, igy sokkal konnyebben lehet profitabilis a dolog. Az egyetlen, amitol lehet felni az, hogy ezt erosen bele fogjak szamolni, mikor fejlesztik a jatekokat, plane amikor mar a fejlesztes indulasakor lehet tudni, hogy a cel a gamepass.
-
opr
nagyúr
Series S egy nagysagrenddel egyszerubb minden szempontbol. Plane, hogy az az X APU, ami nem sikerul, jo esellyel meg tokeletes S-be. Alaplap is egyszerubb a kevesebb memoria miatt. Igazabol annyival egyszerubb az S gyartasa, hogy nem lepodnek meg akkor sem, ha kideulne, hogy a nyomott ar ellenere konkretan nyereseg van rajta, az X-en meg a magasabb ar ellenere veszteseg.
-
opr
nagyúr
Ahhhh, igen, jogos, ez eszembe se jutott, pedig az is egy teljesen valid gondolat. Igy jobban belegondolva akar meg az is lehet, hogy cloudba tobb megy, mint a polcokra, mert az egy teljesen mas/konnyebben gyarthato form factor.
Tehat vegeredmenyben akar teljesen zavaros is lehet ez az egesz, ahol az MS tobb "alaplapot" gyartott, mint a SONY, viszont a SONY tobb konzolt gyartott, mint az MS. -
opr
nagyúr
Ami adatokbol szamomra a legerdekesebb az, hogy valamiert az MS kozel feleannyit tudott csak gyartani ugyanannyi ido alatt. Mert meg mindig az van, hogy barmelyikbol barmennyi kerul a polcokra, a nepek levadasszak pillanatok alatt - ha egyaltalan eljutnak a polcokig, mert sok boltban meg mindig az (elo)rendeloket szolgaljak ki, es meg mindig honapok vannak egy rendeles es egy atvetel kozott.
Tudom, hogy soha a budos eletben nem fogjuk megtudni miert (vagy ha de, akkor mar akkor, amikor mar reg nem erdekel kb senkit ugyse), de nagyon erdekelne, hogy milyen okok allnak mogotte.
Igy hirtelen a tippjeim:
- Nagyobb nyers teljesitmenyu APU->nagyobb a hibas lapkak aranya
- Komplexebb belso felepites/hutes->nehezkesebb/lassabb gyartasTeljesen legbolkapott tippjeim:
- Valami alkatreszhiany/egyeb hianyossag beszallitoi oldalon, ami valamiert csak az MS oldalt erinti(?)
- Esetleg kevesbe hatekony valami a gyartasi/szallitasi folyamatban(?) -
NyMRooD
őstag
Az, hogy a PS5 verzióért külön kérnek el pénzt elég nagy faszság, de azért ne egy live service játékhoz hasonlítsd, a 20 dollárért kapsz egy vaskos dlc-t, ha jól emlékszem a forza 3-hoz sem ingyen kaptam lekerülés előtt a season pass-t vagy mit (amiben benne volt a Hot Wheels és a blizzard mountain), de más forza horizon dlc-k is fizetősek (meg gondolom van még ms játék amihez van fizetős dlc). A sonynak a'szem nincs live service játéka, ha jól tudom a no mans sky-nak csak az exkluzivitásáért fizetett.
-
NyMRooD
őstag
De erre egyszerű a megoldás, mármint a fejlesztők megtudják leckézetni ezért a Sony-t, úgy, hogy nem promóztatnak, nem adnak ki játékot ps-re, etc. Persze ezzel ki kell lőniük a platformot, de szerintem most generáció váltás alatt többen beleállnak akkor elérhetnek valamit. Egyébként a 30% miatt valszeg az MS-t sem tartják szentnek, bár konzolokon lehet annyira nem bánják, mert ott mindig is fizetni kellett a platform holder felé.
-
_drk
addikt
Pénz pénz pénz!
Ahogy adja majd a matek a következő vezető excel táblájában!
Az a baj ezek a game-ek most kellenének és nem 2 év múlva, meg 6 év múlva mire kész a TES.
Addigra túl nagy lehet az elvárás e két játéktól és már a statfiled után bontják megint az egészet.Majd Bobby Kotick megveszi a bethesdát és lesz alternatív nácis Cod meg Fallout Cod meg fantasy Cod!
-
hombre[EU]
veterán
hát csak kihúzzák a hónapot
max hitelt kérnek
egyébként szerintem a TES/Fallout valamilyen szinten mtiplatform lesz, pl. timed ex.
valahogy nem tudom elképzelni,hogy egy akkora ip-t mint az elderscrolls beszórítanak az egyik legkisebb platformra. ugyanúgy,mint a minecraftnál...ott is tudták,hogy visszalépés lenne kivonni a tömegbōl. meg persze az mmo-kat, a többi viszont biztosan lakat -
NyMRooD
őstag
Én sem, bár annak örülök, hogy TPS nézet is lesz, így lehet rápróbálok majd.
(mondjuk addig kellene egy értelmes vga vagy egy xss/xsx, engem még mindig nem győztek meg a generáció váltásról sem a zöld sem a kék oldalon, egy switch-et akarok, de már megint átvertek a pro érkezéséről szóló pletykák)
-
NyMRooD
őstag
7.5 milliárd vs 100-200 millió (a kettő összesen), nem hiszem, mondjuk arányaiban MS-nek lehet kisebb összeg a 7.5 milliárd
De ez meg megint olyan siránkozás volt mint az x rajongóktól az, hogy milyen szemét a Sony mert mindent exklúzívan hoz ki, most, hogy MS Starfieldet azzá tette valahogy nincs egy siránkozó hangsem a zöld oldalon, ahogy a ps rajongók őrjöngő táborát sem látom a pc megjelenések miatt (pedig mint tudjuk ami előbb utóbb jön pc-re az nem is ex cím), szerintem fölösleges az ilyesmivel foglalkozni.
-
ρσгτσ
addikt
Ezek korábbi elemzői becslések, nem teljesen pontosak. Nem stimmelt nekem már akkor sem..., hogy mit szeretnének ezzel.
Itt az eredeti grafikon, amiből sok minden látszik. Átlagolt eladási árakat néznek, ami PS -nél még nagyjából elmegy, (ott sem az igazi), de Xbox -nál nagyon pontatlan eredményt ad.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
De az jó, hogy egyáltalán foglalkoznak ilyenekkel. hogy dupla fps. RDR1 az van gamepassban? Nekem kimaradt, de azt tudom hogy a 2. rész kvázi folytatása. Érdekelne az is. Ha nincs, akkor az X360 dvd-t kell megvenni?
Olyat is hallottam hogy a Rockstar dolgozik egy remasteren, de hogy abból lesz-e valami..?Lassan, de azért ezzel is haladnak. BFV 60 fps?
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Most már lejött, rosszul emlékeztem. Nem mai csirke már, és úgy rémlett hogy arról beszéltünk akkoriban, hogy igaz hogy minden multi cím jobban fut boxon, de itt meg van Black!
Az tiszta hogy fut SX-en, de az érdekelne, hogy milyen minőségben. 1080p? 4k? 30 fps?
Nem ez fog visszatartani a vásárlástól, csak kíváncsi vagyok.
Ez a gamepass is teljesen új nekem, 360-am volt utoljára. -
Moby
veterán
Egy olyan listába, amibe a Medium belefér, a Godfallnak is bele kellene, csak az egyiket ingyen osztották, eszerint lett/van mérve, a másik meg teljesen indokolt mennyiségű pénzért próbálják meg eladni, és ennyiért nyilván nem kell. Ingyen az is beleférne egy közepes játéknak sokaknál.
-
Moby
veterán
-
opr
nagyúr
Nem kell vele foglalkozni, a másik oldal pont ilyen hülye, most épp ott tartanak, hogy konkrétan pozitív, hogy nincs rá új játék...
The Xbox Series X lack of games is making it a better console [link]Szóval mindkét oldalon vannak érdekes figurák, ignorálni érdemes őket leginkább.
-
l.skywalker
titán
Az iPhone6 vízálló ha előtte megmikrózod... ez is ment egy darabig a Twitteren, mire párszáz ember leírta tapasztalat alapján, hogy ez nem igaz
Nem kell ezekkel foglalkozni. Instant block az összes ilyen stílusú fiók. Nálam rengeteg Twitter profil van blokkolva minden oldalról.
Nem mellesleg meg lehet jelölni már valahogy, hogy fake news
-
hadam98
senior tag
A Sony-nak nem csak az Xbox-tól kell félnie.
A Microsoft Xbox-nak se már a Sony a konkurens hanem a nagyobb cégek mint az Amazon, Google vagy pl. a Facebook. Jelenleg az Amazon és a Microsoft most a legnagyobb konkurens de ki tudja mit hoz a jövő. A Sony kis cég ezek a nagy cégek már látják a streamingbe a jövőt és fel falnak mindenkit akit csak tudnak. Várni kell még beindul a dolog. Itt mindenki fel kötheti a gatyáját, de csak, hogy tisztázzuk a Sony-nak mindenkitől félnie kell, amit most fel épített az Xbox már csak olyan cégek ellenfelek számára mint az Amazon. Kiváncsi vagyok mi lesz.
-
opr
nagyúr
Az ilyen agymeneseket soha nem ertettem. Egyaltalan, mit keresne egy barmilyen konzol egy e-sport versenyen? Max ha csinal valaki valami konzol exkluziv e-sport jatekot, ami ennek ellenere annyira befut, hogy verseny lesz belole. De valahogy ezt nehezen tudom elkepzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest