- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
válasz
tboy93 #18952 üzenetére
Nem pálcát törni jöttem, csak ha már az ajánlásban felmerült a lefekvés előtti játék, mint kézikonzolos előny, a probléma említése nélkül nem tudtam volna jó szívvel ajánlani. Pár sör után simán tudok kipiheten ébredni (bár hetek óta nem fogyasztottam egy korty szeszt se), kijelzőzés után kevésbé, attól elég "másnapos" tudok lenni.
A "méret a lényeg" kijelzőmániámon túl ezért is nem kultiválom a handheldet (harcolok az minimum 55"-os kijelzős telefonokért is), úgy szeretek játszani, ha nyugodtan vagyok, nem ha úton valahova, vagy már fellőtték a pizsamát. De persze ez már egyéni preferencia kérdése.
-
opr
nagyúr
válasz
tboy93 #18952 üzenetére
Tudod, mint a tobb, mint 100 eves rabbi a viccben, mikor a fiatal csiko kerdezi tole, hogy mi a hosszu elet titka:
- Haaaat, fiam, ne dohanyozz.
- Rabbi, en soha, meg se kostoltam.
- Jo... Jo, az jo. Ne is igyal!
- Jajj, rabbi, hat en szinte soha. Maximum alkalmakkor, es akkor is csak mertekkel!
- Jo, jo... Az jo. Ne is drogozz!
- Ugyan rabbi, meg inni se szoktam! Ki se probaltam, soha nem is fogom.
- Jo... Az jo. Es ne nozzel sokat, ne rohangalj allandoan a szoknyak utan!
- Ah, rabbi, en tudod, meghazasodtam hamar, en mar nem csajozok.
- Jo, az jo. De ne told tul a szexet sem! Esszel, mertekkel!
- Rabbi, maximum havi egyszer csinaljuk.
- Jovan fiam, az nagyon jo. Es semmi kave, izfokozos gyors kaja, cukor, ilyesmi ne legyen!
- Nem rabbi, nincs semmi. Minden reggel edzek, vegetarianus vagyok, nagyon egeszsegesen eszek.
- Jovan fiam, az jo... Jo, nagyon jo.
- Es rabbi, akkor hosszu eletem lesz?
- Azt nem tudom fiam, de hogy kurva hosszunak fog tunni, az biztos! -
Zó
aktív tag
válasz
tboy93 #18944 üzenetére
Mondjuk, közvetlenül lefekvés előtt kijelzőt bámulni nem tesz jót az alvásminőségnek, de nyilván mindenki azzal rombolja magát, amivel akarja, én is szoktam néha. Mindenesetre inkább könyv dukál akkor, ha másnap újult erővel akar játszani az ember
De ha már választani kell, a szoftverkérdést még nem sikerült tisztázni. Switchre nyilván kéne venni játékokat, és Forza nincs rá. Szóval ha van nagy meglévő könyvtár, a Switch csak akkor játszik, ha más (nintendós) játékokra lenne igény, ennek az anyagi vonzatával (nyilván el is lehet adni őket).
-
bul07
nagyúr
válasz
tboy93 #18861 üzenetére
Kormánnyal pedállal akar autózni
Pedig átnéztem vagy sokszor és nem láttam a pd5 fórumát
......
Én hajlok rá hogy most ajánlom neki hogy vegyen egy Xbox Series S (120e Ft), meg kormányt hozzá
És majd jó pár év múlva lehet újítani
Nem hiszem hogy egy ilyen kisgyereknek nem lenne elég és szerintem tök felesleges lenne egy majd 2-3x annyiba kerülő Xbox Series X vagy PS5 Pro -
Zó
aktív tag
válasz
tboy93 #18834 üzenetére
Ha nem is launchkor, de nem véletlenül vettem 2021-ben az XSX-et, de most már - ha mai árakról beszélünk - nem terveznék vele főgépként 7-8 évre
Ráadásul újonnan csak drágább lett, korábban ilyenkor már fél-/harmadáron lehetett konzolt venni, így a gen végéhez közeledve is megérte. Persze most sem megfizethetetlen ajánlat a lehetőségekhez mérten, pláne használtan, de legalábbis ártartó és nem filléres tétel.
Egyébként meg egy launchkor vásárolt konzol is kapja sorra a rossz portokat 7-8 év után (na jó, a PS3-nak ez már day1 összejött, néhány port élményétől máig PTSD-m van), tehát ha ki is jön rá minden, adott a kompromisszumkényszer, ahogy írtam is. Ettől függetlenül meg leeht kötni ezt a kompromisszumot, nekem is vannak, mindig is voltak régi vasaim használatban, csak hozzátartozik a képlethez. Olyan, hogy 7-8 év komoly kompromisszummentes mókavonat, semmilyen platfomon nem létezik, ha friss AAA címekben (nem mintha az AA vagy az indie nem lehetne gépigényes) is gondolkodik az egyszeri játékos.
-
.LnB
titán
válasz
tboy93 #17782 üzenetére
Valószínűleg most sem az lett felelőségre vonva (megróva) aki igazán tehet erről a bukásról. Mert szerintem a Concord a megjelenés előtt bukott el. Utána már mindegy volt. Erre a legegyértelműbb jel, hogy nagyon gyorsan le is lőtték. Esélyt sem adva neki F2P-ként, esetlen Ps Plus-ban...
Nekem van egy tippem, ami persze csak tipp, hogy a stúdió mindent megcsinált, amit fentről kértek. Rajtuk max dizájn dolgok mentek félre. De lehetett ott jó pár újratervezés, hogy ilyen sokáig készült, ilyen sok pénzből.
-
GEIL
addikt
válasz
tboy93 #17599 üzenetére
Sajnos nekem évek alatt sem sikerült megszokni a "célzást" controllerrel.
egyszerűen ide oda lődörög a célkereszt és nem vagyok képes összehozni a mozgással anélkül, hogy el ne kapna egy kis émelygés mint pl VR esetén.
(billentyűzet + egér az én terepem ha lövöldözni kell)Autós, verekedős vagy oldalra scrollozós 2D platformerek esetén semmi gondom nincsen....de ha 3D a játék és célozni kell akkor jön a hányinger....Last of us és god of war esetén is.....képtelen vagyok megszokni
-
GEIL
addikt
válasz
tboy93 #17514 üzenetére
Játszottál vele...ez igaz...de ami GTA5 verzió kijött PS3-ra és Xbox360-ra, hát az erősen hagyott kivánnivalót maga után.
Persze, tudom, hogy ne a PC-s felhúzható grafikás verziót hasonlítsam hozzájuk, de az már akkori szemmel is hümmögős volt a részletességet és felbontást tekintve. -
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #16984 üzenetére
Ez az optimalizálást már én is csinálom, és több helyről is hallok hasonlókat. És ahogy írod is kicsit egymással is versenyeznek a hang / film / játék előfizetések, mert havi fix díjért alig tudod őket kihasználni.
(Egyébként nálam is a YT Premium miatt ment a Spotiy a levesbe, játékból csak PS+ Extra van, filmből meg Netflix / HBO /Skyshow-t osztjuk 3-an a családban úgy, hogy mindenki egyet fizet.) -
Wesder
titán
válasz
tboy93 #16981 üzenetére
Én egyelőre még megtartom, pedig Rocket Leagen kívül nem nagyon játszok már semmivel. Ha jön valami Day1 ami érdekel, akkor jó ha van.
Valószinüleg egyébként idővel majd az lesz mint a Ubi+-szal hogy befizetek 1-1 hónapot, ha olyan kerül be, ami érdekel. Még így is olcsóbb, mintha megvenném az adott játékot. -
l.skywalker
titán
válasz
tboy93 #16981 üzenetére
Nekem májusban járt le és nem hosszabbítottam meg pedig a Game Pass bevezetése óta folyamatosan előfizető vagyok és a 4 gyermekem is előszeretettel játszott GP játékokkal. Azóta sokat megy itthon a konzol és még eddig nem hiányzott nekik, de már az eddigi drágulás fényében sem éreztem úgy, hogy ki tudnánk használni. Egy újabb drágulás abszolút eltávolít attól, hogy újra hosszú távú előfizető legyek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
tboy93 #16740 üzenetére
Ezt amúgy a PS Blogos bejegyzésben le is írják. Jól is tették, van egy szép nagy demo és lesz hozzá most egy teljes játék.
Júni 7-től él az előrendelés, három ujjamon meg tudom számolni, hány játékra repül csuklóból a pre-order, de az Astro köztük van. -
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #16314 üzenetére
Ez bennem is megvolt, de aztán erővel leszoktam róla, mert rájöttem, hogy az időm értékesebb annál, hogy nem tetsző játékokkal játszak csak azért, hogy elmondhassam, hogy végigjátszottam
Régebben filmeket, könyveket és elkezdett sorozatokat se hagytam abba, de most már ezeket is leteszem, ha nem jönnek be. Túl sok jó dolog van ahhoz, hogy a rosszakkal túl sok időt töltsek.
-
negyven2
veterán
válasz
tboy93 #15868 üzenetére
Már nem emlékszem melyik cég melyik játékáról volt szó, sőt arra se, hogy ott magát a céget zárták be, vagy csak az adott játék folytatását lőtték le, de ott a vezető fejlesztő tett egy olyasmi kijelentést, hogy: "ha megvettétek volna a játékunkat akkor nem történt volna ez meg. Mert hogy szimplán a sikeres kritikákból még nem tudja kifizetni a házán lévő jelzálogot."
-
l.skywalker
titán
válasz
tboy93 #15070 üzenetére
cégnév nélkül: mi kicsivel több mint 1 éve kezdtünk el felépíteni indiai részleget. Már több mint 1500 indiait vettek fel. Én pont a demand & capacity planning részt viszem a pénzügyi tervezés mellett és látom hol jön idén a tervezett változás a hazai leányvállalatnak... izgalmas lesz főleg, hogy nem volt 4 éve infláció követő fizetésemelés sem. És mi csak az IT szolgáltató szektor vagyunk.
Az ismerősöd nem a váci IBM-nél dolgozott? Én itt élek és most zárt be az itteni részleg 28 év után.
-
Moby
veterán
válasz
tboy93 #14965 üzenetére
Ott általában már nem is a 60 a cél. Kompetitívhez jórészt kevés, a storymesélős dolgokhoz meg be lehet lökni a framegeneket, ami dupláz, azoknál nem gáz a nagyobb latency. Meg hát nem is szokás limitálni. Freesyncet, gsyncet, vrr-t ma már minden is tud. Megy, amennyit bír a vas.
-
consono
nagyúr
válasz
tboy93 #14770 üzenetére
Én nem vagyok fejlesztő, leginkább csak scripteket írok, meg data wrangling miatt kódolok, de nekem sokat segít
Mondjuk leginkább én is a stackoverflow helyett használom, mert nem önérzeteskedik, meg nem olt le és mellette gyorsabban ad használható megoldást komplex kérdésekre. Meg van, amikor nem ad. De az látszik, hogy segítségnek jó tud lenni, de önmagában én sem használnám...
-
opr
nagyúr
válasz
tboy93 #14696 üzenetére
es zozika84, Wesder: Koszi sracok!
Eddig ugy nez ki, ezt a kort en most megusztam, de persze meg semmi sem biztos. Marmint, azt kiveve, hogy ebben a jelenlegi piaci helyzetben nagyon, de nagyon, rohadtul nem akarok uj munkat keresni.
Nameg az, hogy tovabbra is szeretek itt dolgozni, nehez lenne masik, hasonlo melohelyet talalni, ami ennyire fekszik nekem, szoval eddig "orulunk, Vincent". -
_drk
addikt
válasz
tboy93 #13320 üzenetére
Meg ezaz a műanyag amiből nem kiveszed a cuccot és megy a kukába mint az esetek 95%-ában, hanem megtartod vagy tovább adod.
Mivel elég nagy érték van hozzá rendelve így nem is árasztja el ez utcákat még ha a játék szemét is.
A ráöntött forma tökéletesen védi a lemezt.
Talán ez az egyik felhasználás ahol teljesen jó és elfogadott a műanyag használata. -
Bad Pritt
félisten
válasz
tboy93 #13280 üzenetére
Ez adta az ötletet.
Márciust kell valahogy túlélni, Alone in the Dark, Rise of the Ronin és Dragon's Dogma 2 óriási kísértés lesz.
Azért év végén még berendeltem egy Miyoo Mini Plust retro bohóckodáshoz.Játékokban és élményekben gazdag boldog új évet mindenkinek!
-
-
-
_drk
addikt
válasz
tboy93 #11513 üzenetére
1-2 játékért nem veszel konzolt!
Nyilván ha tele vagy akkor megtehetedet.
Nyilván ha Pesten élsz és benne vagy nagyon az adok veszekbe is könnyebb.
De a több platform fenntartása/változtatása nem egyszerű.
Mondjuk ki, Rohadt drága!
Switch is 2 zeldával, rendes joyyal 220 körül lenne?
Na annyit egy kipróbálás nem ér.PS4-re is úgy váltottam, hogy ott hagytam a sok éves konfigot, most megint szinte nem is játszok PC-n, csak a PS5 megy.
PC-t meg nem adom el!Tavaly vettem a ps-t, pörög az elofizu,az évben már vettem 3 játékot, már a BG3 se fér bele. Év végén újrázom az elofizut és max annyi a Gaming budget. (Asszony már így is csúnyán néz!)
Ezért szar exkluzív tartalom!
-
.LnB
titán
válasz
tboy93 #10239 üzenetére
Azért az Apple esetében más lehet. Egyrészt ha megcsinálták, akkor vélhetően ez működik is. Na nem hiszem, hogy azért úgy, ahogy a prezentációba, de jól. Értem ez alatt, hogy ez valószínűleg nem egy félkész, teszt termék.
Másrészt meg a cég neve. Ez már egy hitvallás. Az is veszi majd, akinek szüksége sincs rá. (Ahogy a mobilokat, és az órákat is...)
Nem mondom, hogy áttörést fog jelenteni, de ha valaki, akkor az Apple talán sikerre tudja vinni.
Írom mindezt úgy, hogy nem vagyok Apple rajongó. Egyetlen Apple termékem sincs. Mert iszonyat túlárazottnak tartom mindet. -
l.skywalker
titán
válasz
tboy93 #10239 üzenetére
A Hololens-ből már van második verzió, tény, hogy főleg az ipari és hadászati felhasználásra vitték át a fő fókuszt: Microsoft HoloLens | Mixed Reality Technology for Business
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tboy93 #10070 üzenetére
Szerintem esélytelen hogy 100k alatt legyen itthon.
________
ρσгτσSzerk.:
Jah meg az sem utolsó kérdés, hogy mekkora akkumulátor lesz benne, meddig fogja bírni...ha már Sony -ról van szó.Igazából tök mindegy nem, úgyis csak otthon használja majd a legtöbb vásárló, lévén wifi only cucc.
(most a külsős hálózattal meg hotspottal megoldott mobilnetes streamet ne hozzuk fel, átlag user nem csinál ilyet szerintem
)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #10078 üzenetére
Azért a Sony -tól nem áll távol, hogy nem a piachoz árazza be a cuccait. Vagyis maga a Sony név jelent még pár darab ezrest.
Persze nem mindenben van így, de azért nem lenne meglepetés, ha itthon 100 rongy körül lenne. Aztán lehet 200-250 dodó körül nyit, de még azt is kicsit soknak érzem.
Meg azért nézzük meg először, hogy milyen kijelzője lesz. Milyen fajta, milyen minőség, kitől veszi, mennyiért. Mert én például felső kategóriás Samu telefont nem "cserélnék" le bármire. Mármint ha ezt a fajta játékmódot nézzük.
Szerk.:
Jah meg az sem utolsó kérdés, hogy mekkora akkumulátor lesz benne, meddig fogja bírni...ha már Sony -ról van szó.Tehát nem csak az árazás lehet az egyetlen kritikus pont.
-
NyMRooD
őstag
válasz
tboy93 #10055 üzenetére
Igen, valahol már leírtad az érveid, ez tényleg neked lett kitalálva, bár tartom, hogy ez nagyon réteg termék lesz és valószínűleg még így is az árazás lesz a döntő. Egyébként neked mennyit érne meg ez a + kényelem? Szerintem egy Logitech közeli árazás lesz 100+ ezer ft-ért.
-
_drk
addikt
válasz
tboy93 #10055 üzenetére
Így kell választani konzolt!
Ezért is van már ennyi féle, switch sikerét meglovagolva meg egyre több kézikonzol is érkezik.
Egyik haver munkahelyen remote játszik ps5-el telón. Nyilván egyszerűbb dolgok, például Elden ringben farmolt és nézte a buildeket. De én hiába néztem, mondom majd otthon.
Sok helyen elképzelhetetlen hogy apuka este 7kor befoglalja a nappalit a tv-vel és mindennel. Külön gamer szobához hely kell és rengeteg pénz. -
ρσгτσ
addikt
válasz
tboy93 #10055 üzenetére
Ez szerintem érthető, mert ebben az esetben kényelmesebben kapcsolódik egy DS tulajdonságú kontroller, és mondjuk nem nyalja le az akksit egy olyan eszközön, amit másra használsz. Mint a telefon. Bár ez is megoldott, mert vannak gamepad -ok, amin keresztül vezetékkel tölthető játék közben a telefon.
Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy ez egy nagyon réteg cucc. Inkább a telefonom és egy jó gamepad. Tuti nem költenék erre, pedig sok felesleges szart megveszek.
Az biztos, hogy nem vagyunk egyformák...de szerintem nem ez az eszköz lesz a Sony legnagyobb sikere.
-
Bad Pritt
félisten
Miért éreznéd pazarlásnak? Pont arról szól a kommented, hogy megérné, mert több minden szóba jöhet Decken.
Nem kér enni, nem kell hozzá előfizu, ami ketyegne, megveszed, ott van a "kis" táskájában, aztán ha megjelenik valami Steamen, ami tetszik, előveszed.
Böszme, nehéz, kicsi az akksija, nem jó a kijelzője, de közepes beállításokkal 40 fps-sel elsétált rajta a Hogwarts Legacy és úgy van támogatva, mint semmi más a videojátékiparban. -
l.skywalker
titán
Én még mindig az új stúdiók alkotásait várom ill. azokat a projekteket amiket már régen, nagyon régen bejelentettek. Fable, Awoved, Project Dark (habár ez utóbbi szerintem már most magán hordozza a Halo betegségeit)
De arra is kíváncsi leszek, hogy Kojima mit fog összehozni
-
ρσгτσ
addikt
Engem mondjuk a kettő közül egyik sem érdekel.
Meg sanszos a büdzsé sem azonos. Bár mindent el lehet rontani. Akkor is, ha drága.
Az biztos, hogy nem is ilyen szutykok miatt kell venni Xbox -ot, de ez még megjelenés előtt sem tűnt jónak. Csak kell valamin pörögni. Meg hát a szart is tudták fokozni a sok hibával.
-
Moby
veterán
Ez egy párezer forintos megoldás, van nekem is dualshock4-hez.
-
ρσгτσ
addikt
Az a baj, hogy a 2 fenti jómadár össze-vissza beszél, és már több féle koncepciót is említettek az utóbbi időben. Ez most került elő.
Már ha egyáltalán megvalósul ez a dolog. Mert amúgy tervezési fázisba sok mindennel próbálkoznak ezek a cégek, de nem minden kerül utána forgalomba, illetve gyártásba.
Valószínű erre a sorsra jutott az Xbox cloud box is.
Viszont arra, ha valakinél foglalt a TV a legjobb megoldás az, ha kicsapja a képet egy olyan készülékre, ami mindig kéznél van.
Szerk.:
Ez az én esetemben nem sokat ér, mert ha utazok, akkor Kishi -t és Switch OLED -et viszek magammal. Mert így konzoltól, dokktól függetlenül is tudok játszani.Utazáskor, ha nem vagyok otthon én áramtalanítani szoktam az otthoni eszközöket. Kivéve, ami fontos. Pl. hűtő.
Nem 1-2 napos, hanem 1-2-3 hetes távollétre gondolok.
-
ρσгτσ
addikt
-
NyMRooD
őstag
De ha a gyerek ps5-ön játszik akkor te ezen nem tudsz (bár lehet félreértem és nem azért nem tudsz a gyerek miatt játszani mert ő foglalja el). Azért 50-60 ezerért én inkább Switch lite-ot használnék vagy a ps5 kontrolleremhez vennék egy telótartó kínai vacakot pár ezer forintért és akkor bárhol játszhatok vele remote play-el, esetleg egy direkt telóhoz szánt kontrollerre ruháznék be. Igaz a switch-el nem érném el a ps5-öt, de cserébe sok játék van ott is, a telós megoldással meg akár ios akár android még egy sor másik játékhoz is hozzáférek (sőt gamepass-hoz is, meg egy sor más dologhoz). Mondjuk ha 30 ezerért egy ds kontrollert adnának amihez lehet telót csatolni, akkor azt mondom, hogy oké, de így, hogy szinte mindenkinek van okos telefonja, a célközönségnek még ps5 kontrollere is, nem nagyon látom ennek az eszköznek a létjogosultságát, a legrosszabb esetben nincs otthon fölös ps5 kontrollered, de akkor veszel egyet és mindennel együtt megvagy 30 ezerből.
például egy ilyet (nem tudom, hogy megbízható-e az oldal) -
.LnB
titán
Én tökre elismerem a BotW-t. Három éve tetszett is (akkor pótoltam).
De most visszagondolva, nekem nem került oda a legek játékai közé. Másoknak meg ez a nonplusz ultra.
Szóval ez a trailer se váltott ki belőlem szinte semmit. Azon mosolyogtam, hogy a fiamnak folyamatosan ilyen, számomra noname, craftolós játékokat kell megvennem steam-en, mert ezekkel játszanak.Ezt a formulát teszik bele a Zelda-ba is, csak ez mögött egy Nintendo méretű cég áll, elég komoly kreativitással.
Szóval biztos marha érdekes, meg komplex lesz. Viszont szerintem nem fogja hozni a BotW sikerét. Eladásokba igen, de ez nem lesz akkora kult játék. Így első ránézésre. Én meg tuti nem veszek negyedjére is Switch-et emiatt. -
-
Farkassacred
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest