- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Mondjuk a Dűne 1-2 rohadtul mozis élményt kíván. Otthon a felét se adja a film, próbáltam..
Másrészt meg alig van olyan film a mozikban mint a Dűne, így nem csoda hogy az emberek nem akarnak menni.De Gamingben is ez van, 6 év alatt 200 millióból normális játékot kéne csinálni és lenne eladás is.
-
ρσгτσ
addikt
Mellesleg tegyük hozzá, hogy az utóbbi években már egyre több háztartásban ott virítanak a jobbnál jobb megjelenítők. Így ha nincs nagyon elb*szva a HDR/DV, és a nit sincs a béka segge alatt, akkor azért sokkal kényelmesebb otthon bármit enni, bármit inni, és akkor kimenni a WC -re, amikor te akarsz. Olyan emberek között, akik nem zavarnak.
Kivéve, ha van otthon egy 2 éves szirénázó hangot adó kisördög.
-
alratar
addikt
Nem hal bele, ez tény.
De akkor adják féláron. Persze azt már nem fog menni.
És az a helyzet, hogy nem fognak pl. egy plakátnál megállni, mert egy NFS-ben ki veszi észre?
És szerintem senki sem fog belemenni - a fogyasztok közül persze -, hogy 70 dollár után - ami GTA6 után több is lehet - még bannert is bámuljanak.
Legalábbis én ott dobom ki a konzolomat. -
Polllen
félisten
De jó, hogy nem játszom mobilon.
Amúgy nem értem az elvet. Bár már a netflix-nél sem értettem. Fizetek valamiért, hogy nyugodtan használhassam, majd ugyanúgy fizetek, de megjelennek a reklámok...
Ha pénzt akarnak termelni, akkor gyártsanak fizetős tartalmat, de ne kelljen már ott is a reklámokat nézegetnem. -
Jazz^
tag
Persze, egyértelmű, hogy ez sok ember játékának keresztbe tesz (bár steamdb-n ebből nagyjából semmi nem látszik egyelőre) és ez valós probléma, amire remélhetőleg lesz valami megoldás a refundon kívül.
A nemértésem a tényleges rinyához szól, mint a review bombing és társai, ami olyanoktól hangos igazán, akiket látásból se érint a probléma, mert támogatott országban élnek, csak be kell kattintani még egy accot a másik 10 mellé és hát az bizony istenkáromlás. Elég csak átfutni a steam fórumát, szokás szerint hemzseg az ilyenektől.
Már majdnem olyan gyerekes hozzáállás ez, mint zozika konstans kárörvendése minden egyes sonys hir alatt.;D
-
Zó
aktív tag
Az alaphangulatot már a méltán lasszikus első rész lefektette, az egyik kedvenc játékintrómat tudja felmutatni: [link]
Ezzel együtt ma azért elég retró, szóval nem egyszerű vele megbirkózni, de legalább jó és "igazi" RPG, ha sikerül. A harcokban az AI elég idegesítő tud lenni, főleg, hogy az esetleges társaknak csak minimális instrukciókat tudunk adni, a kutyának meg annyit se. (Bár sok minden megoldható harc nélkül, de ez játékstílustól függ, és vannak random encounterek, ha mozogsz a térképen. Igaz, van képesség az esélyük csökkentésére.)
-
Moby
veterán
A játékok (vagy inkább a jobbak, tehát amiket nem a beth csinált
), sokkal nehezebben emészthetők ma már, mint a sori, bár mindent, MINDENT a játékokból vettek át, szóval könnyű lenne rávágni, hogy ha zabáltad a sorit, akkor a játékokat is fogod. Nem feltétlenül. A sori humora sokkal direktebb, könnyebben átjön, a játékok némiképp fajsúlyosabbak, ráadásul a sori elég jól körülírja a körülményeket, a világot, stb, amit a játékok csak lassan, és nem is ilyen átfogóan tesznek meg, ahhoz több rész kell.
Szóval nem véletlenül utaltam én arra, hogy nagyon megérdemlnének a gamerek a sori kapcsán egy ütős fallout játékot a mában. Őszintén, én is zabálnám./nem minden részlet igaz amit leírtam, a sori pl abszolút nem fedi fel a ghoulok mibenlétét. De lehet, hogy ez majd a folytatásban lesz, de ez most így az első évad után szerintem a nézőlknek nem igazán tiszta.
-
Moby
veterán
Én ezt tökre tudnám támogatni, egyetlen apró pici kiegészítéssel. Én biztos vagyok benne, hogy lenne aki simán adna többet is, mint $70 egy játékért utólag. Még azt sem tartom kizártnak, hogy én is adnék. De akkor legyen az, hogy majd én utólag megmondom minden játéknál, hogy NEKEM mennyit ért. Nincs fix $70 a semmire, az igéretekre, nincs perorder, nincs nagyszájúskodás, hanem bele kell nézni az ügyfelek szemébe, és akkor lehet az több, mint 70, és lehet kevesebb is, majd én megmondom, hogy mennyi az annyi.
-
Moby
veterán
Évekig ment nálunk is csak a nickjr. Csodálom, hogy nem égett bele az oledbe
Mára kinőttek belőle hál a jóisten. Gyűlölöm azóta a rajzfilmeket. MINDENKIT elásnék, akinek köze volt a mancs őrjárathoz, vagy a láng és szuperverdákhoz
Akkor se nézték, de szólnia kellett a bútoroknak. Az őrületbe kergettek vele.
-
Moby
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
opr
nagyúr
Mert a konzolnak eleg fontos hivoszava az, hogy kibont, bekapcsol, jatszik.
Ha elmegyunk abba az iranyba, hogy kibont - bekapcsol - kikapcsol - forumozik - ebay-t es amazont bongeszget - rendel - visszakuld - refundot var - forumozik - tesztet olvas - rendel - orul - jatszik, akkor azzal elveszik a konzol lenyege.A PC piacon mukodik ez, de az egy teljesen mas vasarlokor/kultura.
Plusz a konzoloknal a mai napig szempont, hogy a nappaliban, kanapen ulve jatszol kenyelmesen.
Plusz abszolut megengedhetetlen marketing szempontbol is. Milyen dolog lenne mar az, hogy valaki megveszi a konzolt xy jatekhoz, aztan az elso elmenye az, hogy mehet vissza a boltba eger-billentyuzetet venni, mert az elso jatek, amit felrakott, hasznalhatatlan volt kontrollerrel?
Egyi ideje van eger-billentyuzet tamogatas jopar jatekban, es hat az a helyzet, hogy olyan keves ember hasznalja ki, hogy akar ki is hagyhatnak a picsaba. Az egyetlen ok, hogy nem hagyjak ki az az, hogy ezek a jatekok ugyis multiplatform cimek, amik jonnek PC-re is, szoval ugyis meg kell csinalni, aztan akkor mar nem oszt-nem szoroz, hogy bent hagyjak-e.
-
ρσгτσ
addikt
Természetesen olyan játékoknál értettem, aminél nem lehet normálisan megoldani a kontroller portot. Ez esetben lehetne jelölni, hogy billentyűzet+egér szükséges hozzá.
Szerintem nem olyan bonyolult ez, és júzer kezébe adná a választást. Mert hát simán lehet játszani kanapéról is vezeték nélküli billentyűzettel+egérrel.
Rengeteg játékost venne fel és a konzolt is vonzóbbá tenné. Egy fix. hardveren, viszonylag hosszútávú támogatással, driverezés és egyebek nélkül szerintem sokak számára vonzó lenne.
Ráadásul ezek közül sok lazán futna egy mostani konzolon is.
-
negyven2
veterán
Meg még sok más (érdekes?) dolgot is mondott. Pl. hogy a konzol piac nem a klasszikus értelemeben növekszik, hanem főleg azok vesznek konzolt, akinek már korábban is volt (lecserélik a régit, új generációra váltanak). Ezt amúgy eddig is lehetett sejteni, mert pl. PS4/Xbox One-ból is összesen közel annyi ment el mint előtte X360/PS3-ból (160-70 millió). De előtte is PS2/Xbox (GC/DC) esetén is nem sokkal több)... vagy előtte PS1/N64/Saturn) esetén is. Úgyhogy egy ilyen piacon úgy néz ki nem igazán van hová növekedni.
Illetve ott van az is, hogy a Gen Z és az utána lévő generáció esetében már nem annyira fontos az exkluzivitás (Fortnite generáció), és az, hogy min játszanak (nekik nem fontos, egy TV-re köthető műanyagdarab már).
Persze fel lehet fogni úgy is, hogy egy újabb Phil Spencer agymenés, hogy felmentse a szánalmas Xbox brand-et, a gyenge teljesítménye miatt!... -
-
consono
nagyúr
Én PC-n meg TV is játszottam már Xcloud gaminget, annak ellenére, hogy régi a mesh itthon és csak 100 megát tol wifin teljesen jól használható. Ha foglalt a TV a nappaliban és épp valami GPU játékkal játszom simán tudom folytatni a notin, vagy a TV-n. Sőt a notin a lokális remote play is megy, direkben az XBoxról, az meg nyilván még jobb.
-
negyven2
veterán
Ettől még az alapprobléma fent áll, hogy hiába veszik meg a FIFA nevet, attól még egy FIFA-val egyenértékű, vagy közel egyenértékű játékot le kell tenni az asztalra. Ez a Konami-nak se sikerült a f2p PES-el (eFootbal).
A 2k Sports pedig nem igazán csinált még focis játékot. -
F-ECT$
titán
akkor láttam volna komolyabb problémának, ha az EA FC 24 szezonnál már kijött volna valaki FIFA nevű játékkal
Így van, minél később fog kijönni egy FIFA nevű játék, annál kevésbé lehet arra építeni, hogy a neve el fogja adni. egyébként a FIFA részéről voltak nagypofájú nyilatkozatok arra vonatkozóan, hogy majd ők csinálnak egy király játékot, ha senki sem veszi meg a nevet, de persze azóta ők is kussolnak. -
Polllen
félisten
Én ezt a részét értem és igazat is adok részben neked.
DE a Fifa itt egy márkanév. Generációk nőttek fel úgy, hogy focis játék helyett a FIFA szót használják. Ezt a tradiciót nem lehet megtörni azzal, hogy azt mondjuk, FC 2024.Nyilván ezt a másik oldal is érezte és olyan megállapodást akart, ami már nem érte meg az EA-nak. Az ő dolguk.
Ettől még 10-ből 9 ember úgy fogja áthívni a haverját focis játékot játszani, hogy "Átjössz FIFÁzni"?
Ezt meg lehet lovagolni.
-
.LnB
titán
Mi az, hogy aki ezt terjeszti? Ezt én írtam, az én véleményem.
Majd kiderül, ha esetleg tényleg összejön a deal. Mert én nagyon máshogy gondolom ezt, mint te.Pollen
És hát ez is érdekes kijelentés, hogy a "Sikeres focis játékhoz egyébként nem is fontos"
A Konami-nál biztos like-olnák ezt a kijelentést. -
.LnB
titán
Szerintem viszont rengeteget számít már maga a név. Gondold el, hogy ott lenne a polcon egymás mellett az új Fifa és a EA FC (vagy mianeve?). Az átlag vásárló egyértelmű, hogy melyiket venné.
Ráadásul ha tényleg tudnák hozni az NBA 2K minőségét. Ami szerintem pár éve a legjobb sportjáték. Akkor az EA nagy gondban lehetne.Csak mondjuk az nem úgy megy, hogy elsőre hozol egy NBA 2K játék színvonalat, csak most fociban. Másrészt ha tényleg milliárd dolláros a licensz ára, akkor komoly kockázat is ebbe belevágni. Szóval a Fifa-nak mindenképp engednie kellene az árból.
-
Szabi®
addikt
Én is , sőt egy modern Warcraftban is bizakotam, bitangul nézne ki mai motorokon. Nálam a Witcher 3, Skyrim szinte 2-3 évente előkerülnek, annyira szeretem őket. Skyrim amolyan téli játék, télen szoktam nyomni.
#14292 Döglött Róka A mai rts-k meg kb sehol nincsenek hangulatban a régi nagyokhoz.
-
NyMRooD
őstag
Azt nem jelentették be hivatalosan, amit bejelentenek ahhoz tartják magukat. Ekkora cégek rengeteg mindennel kisérleteznek a szinfalak mögött, aztán van, hogy maguktól kaszálják, van, hogy direkt kiszivárogtatják és megmérik milyen lenne a fogadtatása és esetleg utána kaszálják vagy módosítanak rajta.
-
NyMRooD
őstag
Mióta Phil van az élen nem váltogatnak stratégiát és elégé tartják magukat az igéretekhez, de tény, hogy csak annyit mondtak, hogy jelenleg nincs ilyen terv, de tudtommal azt egyáltalán nem mondták, hogy volt ilyen csak a Sony vagy Ninti nem engedte (bár amennyi sz@rság kiderült az ABK felvásárlás alatt, lehet csak nem emlékszem).
-
ldave
félisten
Igen, bőven vannak furcsa szoftveres limitációk a Switch esetében, pl. hogy nem lehet üzentet küldeni, vagy a voice chat megoldása. De ez is olyan, hogy mindenkinek más fontos, más funkció hiányzik.
Ami még eszembe jut hogy nagyon szükségszerű lenne, az a villámgyors tárhely, mert a töltési idők jobban zavarnak, mint a Zelda 30 alá beeső fps-e. -
-
opr
nagyúr
Igen, ez teljesen rohejes. PLane PC-n, ahol egy olyan egyszeru dolog, mint hogy mikor van a shadercompile eldontheti, hogy ugy egyaltalan jatszhato-e egy jatek.
Ami futas kozben szamolja, es emiatt egy i9+4090 mellett is jatszhatatlan a folyamatos microlag miatt, az mindegy mi van, nem lehet jobb, mint egy gyenge kettes. Mert hol nem szarom le, hogy amugy milyen lenne az a jatek, amivel nem lehet jatszani?
De ha nem PC, hanem konzol, akkor meg ha nincs meg minimum a stabil 30fps, tearingel, ilyesmi? Szinten. Maximum kettes. Aztan hirtelen meg lenne a penz meg a manageri akarat, hogy ez a resze rendesen meg legyen csinalva a jatekoknak. -
negyven2
veterán
-
opr
nagyúr
Igen, ott ilyeneket neznek, hogy megfelel-e a branding cuccoknak, egyaltalan elindul-e, acsik stb rendben vannak-e, illetve egyaltalan jatszhato-e a termek (ha pl tul sokszor lefagy egy eleg alap proban, akkor se megy at), vannak-e olyan vizibilis bugok, ami miatt nem jelenhet meg (vibralo/rohamveszelyes kepernyok pl), rendben vannak-e a licencek, ilyesmi.
Szoval ami meg ezen se megy at, raadasul nem csak az egyiken, hanem egyiken se, ugy, hogy meg szeretnek jelentetni... Ott kurva nagy gondok vannak.
-
Moby
veterán
Ami érthető. A zsánert övező relatív érdektelenség éppen a húzócímek identitászavarának köszönhető. Mára kiégett franchise-ok ezek, amik szimulátornak gyengék, arcade-nek unalmasak, és egy gyönyörű autókat fotózó grafikai enginné korcsosultak. Erre meg már alig van igény.
-
ρσгτσ
addikt
Inkább töröltem és a hivatalos oldalt linkelem...
Lesz szemüveg is.
The Lenovo Legion Go is expected to be available starting November 2023 starting at €799 EUR (incl. VAT).
The Lenovo Legion Glasses are expected to be available in October 2023 starting at €499 EUR (incl. VAT).
The Lenovo Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear Headphones are expected to be available in October 2023 starting at €49.99 EUR (incl. VAT).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest