- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
consono #16948 üzenetére
1700 forintbol megoldottam a problemad
@Proevofan: az amator, en a felesegem hazisoret iszom.
-
Moby
veterán
válasz
consono #16948 üzenetére
Oké, csak ez a kép sem ad amagyarázatot erre a slim kontra fat relációra
Szóval azt nem nagyon látom a képen, hogy hol van az, ahol a slim még pont elférne, a fat meg már nem. Oké, nincs egy ideális tv állványod, ezt értem, de kb bármelyik bárhol elfér, ha akarod. MINIMÁLIS a kettő között a tényleges különbség helyszükségletben.
-
Moby
veterán
válasz
consono #16937 üzenetére
Vonyító, sípoló jetengine. Éppen a harmadik ventit várom bele, és ezzel ki is pipáltam a ps5 slim ventilottó összes szelvényét, bár nyilvánvalóan felesleges csodavárás.
Amilyen kultúrált, jóravaló gép volt az első generációs fat, ez annak kereken a reciproka. Persze nem meglepő, lassancskán vált egyre szarabbá a hűtés az egyes kaidásokkal, de amit ezzel a slimmel összetaknyoltak, ez még a sonyhoz képest is gáz.
A helyhiány meg ilyen dimenziókban nem lehet érv. Hacsak nem egy pockot túrtál ki az odújából, de az meg inkább állatkínzás, mintsem helykérdés. -
Zó
aktív tag
válasz
consono #16822 üzenetére
Mai szemmel nem olyan nagy az a térkép. Meg hát lehet játszani is ikonról ikonra utazós letudás helyett. Azt persze nem bánom, ha készíthetők saját jegyzetek a játékbeli térképre (pl. Wizardry 8).
A Gothicokban amúgy nem volt respawn (ez ugye tudja húzni az időt is), csak ha haladtál a főszállal (ilyenkor jelezte, hogy új fejezet van már), de akkor is korlátozott volt. Ettől ki tudott halni az erdő, de ez még mindig jobb szerintem, mintha pár lépés után újra ott van mindenki ugyanúgy. Persze játéktól is függ, milyen megoldás illik bele a többféle működő modellből.
A HZD-ben volt olyan, hogy még többé-kevésbé kezdőfegyverekkel kitakarítottam egy kitakarítandó pontot, de játékidőben eltelt harccal egy nap, így mikor az utolsó robotdöggel harcoltam már, bespawnolt a többi is újra. Na, ez nem tetszett.
A Final Fantasy VII random encounterei ingerlőek tudtak lenni, de például a Betrayal at Krondorban elég magas scouting skill segített abban, hogy a csapattag informáljon a rajtaütés esélyéről, irányváltással vvagy elégséges stealth skill birtokában pedig elkerülhetted. (Illetve így tudhattad, hova kell menned, ha a bujkáló ellenséget keresed.)
-
-
ldave
félisten
válasz
consono #16527 üzenetére
Amúgy szerintem ez nem ilyen egyszerű, mert a másik irányból nézve is áll a kérdés, hogy ha 30k helyett mondjuk 35k az ár (ahogy egyre több az ilyen 100+ eurós limited, collector, akármi kiadás)? 20k-ért vennék többen vagy aki 30k-t kiad, az 35k-t is hajlandó lenne? Mennyi a lemorzsolódás felfelé? Mennyi a több eladás lefelé? Melyik irányba növekszik jobban a profit?
-
Zó
aktív tag
válasz
consono #16455 üzenetére
Lehet, hogy megérdemli a HB2, de 2 óra után fogalmam sincs, hogy a grafikán és a sztori folytatásának tényén kívül minek szól a 2-es sorszám. Márpedig a "jobbak" a njátékban százalékosan itt tartva már rivjúzni szoktak
MIndenesetre ha erre trialként tekintenék, az első rész kedvelőjeként és vásárlójaként legfeljebb fillérekért venném. De én eleve úgy éreztem, hogy ebből annyi szép volt, jó volt, elég volt, inkább új vizekre kéne eveznie a Ninja Theorynak. De hátha meggyőznek még.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
consono #16442 üzenetére
Hát és akkor Hellblade II-t max filmként nézem a vonaton, Lords of the Fallenbe is bele kéne majd kukkantani és a T-Rex kennel sem az igazi JW Evo 2-ben.
Meg közben megkért egy ismerősöm, hogy segítsek kicsit tesztelgetni a játékát, egészen durva, hogy középhaladóként miket össze tudnak ma már hozni Unityben.
-
negyven2
veterán
válasz
consono #16414 üzenetére
Hivatalosan ez egy kísérleti project pár emberrel. Mondjuk a Hellblade II-t is valami 60-70 fős project volt, és igazából csak 2020-ban álltak neki. A 2019-es trailer igazából egy target concept volt (de azt megcsinálták UE4-el). ÉS azért őket is elég erősen érintette a COVID, tehát ott is megnövekedett a fejlesztés idő. Vagyis becslések alapján ezt a játékot COVID nélkül, igazából olyan 3 év alatt is össze tudták volna rakni.
-
.LnB
titán
válasz
consono #16298 üzenetére
Fú de jó, hogy ezt megírtad. Mert eszembe jutott, hogy hogyan tudom jól leírni az én "bajomat".
Én addig nem tudok eljutni, hogy "rácsodálkozzak" a játékokra. Ez a baj. Mert már az elején látom, hogy mi vár egy Spider-Man-ben, egy Starfield-ben... És nem akarom. Farmoltam már eleget, pucoltam már ki a városokat eleget, repkedtem a semmibe hülye mellékküldetések miatt eleget. És sokáig a mai játékok nem mutatnak újat. Ugyan azt a sablont követik stíluson belül. És el se tudok jutni odáig, amikor kijönne esetleg az egyediségük, vagy az érdekesség a történetben.A Final Fantasy VII Rebirth nagyon érdekel. Mert biztos agyeldobós jelenetek vannak benne, igazi fasza Japán agymenés, amit imádok. De ismerem már az utat odáig, hogy ez elkezdjen kibontakozni.
De például az Alan Wake 2 az minden percében érdekes és újnak hatott számomra. Kicsit bízom a Hellblade 2-ben (túltéve magamat a rohadt 30fps-en). Viszont a játékmenete az első résznek sem volt az erőssége.Döglött Róka:
[kép] 0 kilométeres. (Azóta kapott normális Elite kulacstartókat: [kép]) A másik meg egy régi Cube, az marad téli bringának. -
opr
nagyúr
válasz
consono #16156 üzenetére
Igen, ezek az "elemzesek" nevetsegesek. Osszevissza baromsagokat josolnak evrol evre, aztan ha bejon, verik a melluket, ha nem jon be, az meg kizarolag a csillagok varatlan allasa miatt lehet, es zero kovetkezmenye van a dolognak. Marmint az elemzokre nezve, mert mindenki mas sziv, mint a torkosborz, ha eppen nagyobbat csaptak a hasukra, mint kellett volna.
Es akkor az ilyenek miatt van az, amikor minden szempontbol rekordot dont egy ceg, de elemzo Bela nem a szokasos ketto, hanem harom csikot szippantott fel, amikor "szamolt", ugyhogy meg nagyobb szamokat mondott, igy az ev "uzletileg kudarc"-nak tekintheto...
-
Zó
aktív tag
válasz
consono #15863 üzenetére
A QoL-dolgok valóban tudnak hiányozni, de az elmúlt 10 évben kevés szinten volt olyan nagy ugrás, hogy feltűnjön. De én akár a 80-as évekig is vissza tudok menni, így nincs problém. És nem is minden játékra mondanám, hogy nem éppen azóta lett egyszerűbb (amellett, hogy a régi vagy új egyszerű is lehet nagyszerű, és a túl komplex is szép magyar szóval bloated).
Ha már felmerült, a Falloutot szeretem, telepítve is van az első rész, de érdekes módon, abban pont meg tudok őrülni bizonyos megoldásoktól (pl. a társak és a nagy eszük...), csak ezzel együtt is jobban bejön az a dizájnfilozófia, mint a Bethesdáé.
-
Moby
veterán
válasz
consono #15710 üzenetére
A részletek végletekig kidolgozottságán túl technikailag nem mutatott semmi olyat az sem, amit ne láttunk volna korábban.
Nagyjából tudjuk mostanra hogy dolgozik a ND, a pc portok óta meg egy kicsit mégjobban: minden, de mindent megicsnálnak per helyszín baked cuccokbók, meg shaderekből, de az egész emiatt rettenetesen statik az adott scene-re, emiatt az egész annyira technikai szempontból nem egy óriási truváj, és nem is egy túl produktív valami, mert csak az alaptooljaikat tudják minden egyes új játékra felhasználni. A "motort" nem. -
ρσгτσ
addikt
válasz
consono #15516 üzenetére
Nem teljesen ehhez...de ha elengednék a konzolos cégek ezt a kontrolleren is működjön jól az irányítás dolgot, akkor még elég sok játék jöhetne. Nem egy MMORPG, LoL, egyebek.
Akár eldönthetné maga a felhasználó is, hogy vesz -e a konzolhoz pár ezerért egy vezeték nélküli billentyűzetet és egeret.
-
Moby
veterán
válasz
consono #15367 üzenetére
Tizenpár éve, amikor még aktívan kódolgattam, videofeliratozó szoftverben csináltam én is olyanokat, hogy az eszközök közötti framemozgatások assemblyben irtam meg, mert a fordító lassú kódot fordított. Máig létező termék, csak már a fejlesztőim viszik tovább, de a mai napig ezekhez a részekhez nem mernek hozzányúlni. Nekik ez kínai
Szükség a mai gépek mellett már nem lenne rá, ma már javascript is elvinné, de jól műlködik, így megfelel mindenkinek. -
Bad Pritt
félisten
válasz
consono #15341 üzenetére
Én is kétkedve vártam a marketing alapján és bizonyos szempontból kudos a Sonynak, hogy nem árultak zsákbamacskát, a végeredmény pontosan olyan lett, mint a reklámanyagok alapján sejteni lehetett, manapság már ez is tiszteletet érdemel.
Team Ninja iránt tiszteletből elindítottam, megpróbáltam szeretni, nem sikerült, talán legközelebb. Hozzáteszem Wo Long se húzott be megjelenéskor, mostanra értem meg rá. -
Bad Pritt
félisten
válasz
consono #15335 üzenetére
Friss, ropogós példám: Series S-en Wo Long ezrezésben vagyok, közben ránéztem a Rise of the Roninra is PS5-ön. Hiába van legalább egy kategória különbség grafikában a Ronin javára* a platform különbségek és kor miatt, a Wo Long annyival jobb játék, hogy megy is vissza a Ronin kölcsön lemez a gazdájának, két év múlva PS Plusban jó lesz kategória nekem.
*és amúgy még így is elég csúnya, de legalább nem kap az ember szemrákot tőle, mint a Wo Longtól a kicsi Xboxon.
-
_drk
addikt
válasz
consono #15323 üzenetére
Dehogy kell annyi pixel. Sok esetben meg se próbálják, csak megy az upscale 720pről ugyan úgy.
Textúrák fejlődnek valamennyit, de sokszor az se.Döglött Róka.
Ez a mostani elvileg nem lenne az, a sima PS4 és Xbox one az volt, mégis ki tudták sajtolni ami kellett.
Ebből meg szinte semmit. -
l.skywalker
titán
válasz
consono #14858 üzenetére
Pedig egész nagy felhajtás volt amikor a Pirate's Life megjelent, mert bekerül a Johny Depp-es Captain Jack Sparrow mint karakter:
Sea of Thieves: A Pirate's Life - Gameplay Trailer (youtube.com)
Annyi, hogy nem Johny volt a szinkronja
-
negyven2
veterán
válasz
consono #14858 üzenetére
Lényegében a játékban lévő mechanikákra épülő dolgok vannak megfűszerezve sztorikkal, vagyis nem teljesen nevezhetőek Story Mode-nak, de attól még érdekesek, és érdekes helyre visznek el téged. Az alap 9 fejezetes Tall Tale (Shores of Gold), mellé még jött egy játékbeli event-et felvezető 2 részes, majd utána jött a kettő "nagyágyú" A ' The Pirate's Life' ami a Pirates of the Caribbean filmekre épülő 5 fejezetes történet, és tavaly a 'The Legend of Monkey Island' nevű, a Monkey Island játékok elött tisztelgő 3 fejezetes Tall Tale.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
consono #14845 üzenetére
Hát nem akartam bántani őket, de ja. Főleg ezek a Game Boy formájúak elég hit and miss tudnak lenni főleg akkora méretben, mint pl. az eredeti Miyoo Mini. Hobbit népek előnyben.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
consono #14839 üzenetére
Minden arról függ, hogy melyik generációig szeretnéd használni az eszközt. Ha például PS1 -ig, akkor könnyen megoldod a dolgot. Feljebb már kicsivel tovább kell nyújtózkodni. Illetve érdemes még tovább például egy Steam Deck -re.
Valószínű később Anbernic -en OS -t cserélek, de egyelőre nem igazán akarok ezzel foglalkozni. Meg ezen a verzión eleve 10 ezer játék van különböző konzolokról. Ami nyilván módosítható.
Egyébként én a retrot is eredetiben szeretem, ami érdekel vagy szeretem azt megveszem és van hozzá konzolom is. Csak egy ilyen eszköz szerintem tök jól jön pluszba. Ráadásul nem is drága.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
consono #14833 üzenetére
RG35XX H 64+128 giga. Magasabb árkategóriában már valószínű inkább a Steam Deck felé kacsintanék, de annyira azért nem hoz lázba ez a téma, hogy annyit költsek rá.
Majd meglátjuk hogyan tovább, mert a retrot is általában eredetiben szeretem. Csak kellett egy jó kis kézi konzol.
-
Polllen
félisten
válasz
consono #14789 üzenetére
Xcloud-dal az a bajom, hogy van egy-két játék ami annyira ronda, hogy az valami elképzelhetetlen. Nem tudom, melyik Ghost Recon van a csomagban, de olyan pixeles volt fullhd monitoron is, hogy kifolyt a szemem. Próbáltam többször, különböző időpontban elindítani, hátha a stream van leskálázva, de mindig ugyanazt kaptam, lehet ott a vas ennyit bírt. Többségében amúgy jó volt, kb 1 évig használtam egy 3400G-s APU-val és jobb élmény volt legtöbbször, mintha telepítve kellett volna küzdenem az APU-val.
-
opr
nagyúr
válasz
consono #14771 üzenetére
Igen, ilyenekre nagyon jo a cucc. Csak idealis esetben jol ki kell tesztelni es/vagy megerteni, amit irt, es akkor nincs nagy gebasz. De az teny, hogy egyszeru scriptelos/automatizalos dolgokra zsenialis. Itt se valtja ki az embert, a hozzaerto embert meg aztan plane nem, de a munkat rendesen fel tudja gyorsitani.
Nade aki ettol varja azt, hogy AAA szintu/komplexitasu jatekokat fog nullarol csinalni AI-al, ott lesznek bajok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
consono #14259 üzenetére
Nem tudom, hogy a jövőben milyen partneri kapcsolat kialakítása várható a Nintendo -val. Ott például esélyesebbnek látom, hogy lesz valamilyen együttműködés, de valószínű már csak a következő generációban. Hogy milyen módon, az majd kiderül...már ha tényleg lesz valami.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
consono #14192 üzenetére
Sok embernek szerintem sem ideje, sem kedve nincs több konzolhoz. Nálam is több konzol van, de nekem ez hobbi. Tehát én is azt gondolom, hogy lehet őket együtt tartani. De az is elfogadható, hogy valaki nem akar több konzolt tartani. Vagy ha több is porosodik a polcon, akkor az általában egy márkától van.
-
Szabi®
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest