- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
Nayrobi #17032 üzenetére
Na ezt én sem tudtam, pedig azt az oldalt linkeltem, csak le kellett volna görgetni
. Szóval akkor ez erősíti az eredeti hozzászólásom, hogy a Sony beengedné a GP-t ha nem lenne Xbox mint hardware (bár lehet, hogy már most is csak az MS-nél nincs meg az akarat), szóval ha esetleg oda jut a dolog az MS előtt egy jóval nagyobb piac nyilna meg. Más kérdés, hogy előfizetők terén szvsz nem tudna annyit szerezni mint most saját konzollal, akár milyen szarok is az eladások, szóval tippre nem fogják ők elengedni a hardware-t (majd esetleg akkor ha a cloud elég nagy lesz).
u.i. aztán majd így vagy úgy jól ránk cáfolnak, mert itt a 10 millió fotelelemző országában mindig így szokott lenni.
-
Moby
veterán
válasz
Nayrobi #9123 üzenetére
A bloomberges cikket az a faszi írta, csak a számok nem a faszitól jönnek, hanem az IDC-től. Tőle csak ez a pricecutos öltetelés jön. Mondjuk ha kiderül, hogy a számok kb valósak, akkor egyben az is kiderül, hogy a preoder cikknél is igaza lehetett, csak egyszerűbb volt belekapaszkodni a sony szerencsenmosdatásába, és lehülyézni a rossz hírek hozóját
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Nayrobi #6734 üzenetére
ha ezeket a jelentéseket olvastad akkor nincs itt nagy bullshitelés...sony kicsit túldramatizálja, micro alulértékeli
de ebbōl világos mit szeretnének a felek. ms rövid idōm belül csak magának a codot, sony pedig nem akar rakás pénzt veszíteni,ezért toporzékol.
én csak nevetni tudok rajta,mert a sony biztosan milliárdokat veszít (amit a usereken bepótol), a micro pedig elōbb-utóbb tönkreteszi a codot
#micsaknyerünkrajta #versenyvan
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Nayrobi #5273 üzenetére
Összevissza beszél. Nemrég még azt mondta, hogy az exkluzív címek nem számítanak. Nekem senki ne mondja, hogy 60 milliárd dollárért megveszik az Activisiont, akkor nem lesz kb minden exkluzív... Teljesen egyértelmű hogy az lesz. Ha játszani akarsz Activision játékokkal, akkor veszel GPUt, erre megy ki a játék, ez teljesen nyilvánvaló. Kivéve sz MS fanoknak.
Remélem nem megy át az üzlet pl briteknél, mert az a Sony halálát jelenti. A COD értéke kb akkora, mintha az iPhone alól kihuznánk az iOSt és megjelenne más telefonon is. A sony nem viccből fél -
ρσгτσ
addikt
válasz
Nayrobi #5270 üzenetére
Ez inkább a kiforgatása a korábbi állításoknak.
Pont ezt csinálja a gamesindustry is.
Lassan elvárás lesz, hogy minden nyilatkozatában külön kiemelje a Sony -t és a Nintendo -t is.
Szerk.:
Korábbi Brad Smith nyilatkozat:"We’d like to bring the other popular titles that Activision Blizzard has, and ensure that they continue to be available on PlayStation, [and] that they become available on Nintendo,"
Ez szintén a januári téma után volt, amin még mindig lovagol néhány újság. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Nayrobi #5267 üzenetére
Phil egyértelműen kijelentette, hogy nem az exkluzív címekben látják a jövőt, hanem a több platformos megjelenésben. Ezt a CoD kapcsán is elmondta. Erre részben a fenti cikk is hivatkozik.
Az hogy a felvásárlással előnybe fognak -e kerülni már más kérdés.
Szerk.:
Utóbbi bekezdésben egyrészt a Game Pass megjelenésre gondolok. Másrészt meg arra, ha tartalmakkal is betámogatják a játékot, amit csak Xbox felhasználók kapnak meg, vagy őket kimeleten kezelik...stb. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Nayrobi #5264 üzenetére
Ahogy ezt is:
“After almost 20 years of Call of Duty on PlayStation, their proposal was inadequate on many levels and failed to take account of the impact on our gamers. We want to guarantee PlayStation gamers continue to have the highest quality Call of Duty experience, and Microsoft’s proposal undermines this principle.”
Itt sem az exkluzívitásról van szó, hanem a paritásokról. Szerintem a gamesindustry egy kicsit túltolja a témát, és egészen mást akar sugallni, mint amiről konkrétan szó van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Nayrobi #5256 üzenetére
Itt egy januári témáról van szó. Most azt boncolgatja a gamesindustry. Plusz azóta millió dolog történt már. Bár ezt korábban kifejtettem a CMA sztorival együtt.
"In January, we provided a signed agreement to Sony to guarantee Call of Duty on PlayStation, with feature and content parity, for at least several more years beyond the current Sony contract, an offer that goes well beyond typical gaming industry agreements,"
Ez számomra nem az exkluzívitásról szól. Hanem arról, hogy nem fogja az Xbox olyan plusz tartalmakkal betámogatni a játékot, ami egyenlőtlen lenne a Sony -nál szolgáltatott tartalommal.
Így tehát az sem biztos, hogy day1 GPU tag lesz a következő években megjelenő CoD.
A Sony ekézi az üzletet, és megpróbál jó pozícióba kerülni. Valószínű már az sem tetszik nekik, hogy a Game Pass beszívja ezeket a címeket és egy amúgy olcsó szolgáltatás mellé "ingyen" kapják a felhasználók azt, amit a Sony -nál meg kell venni.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Nayrobi #4005 üzenetére
Köszi. Vannak kétségeim a tesztek alapján, de ha jó áron hozzá tudok jutni, akkor megveszem valamelyik platformra. Azt még nem döntöttem el melyikre, de sanszos Xbox -ra, mert jó messzi régióból arra vannak a legjobb árak "pult alatt".
Igazából a multi része volt érdekes. Mivel valószínű nem lett akkora siker, mint azt remélték...én azért bíztam benne, hogy a multiban vannak más jelentkezők is. E tekintetben akkor nincs probléma.
-
balazs025
senior tag
válasz
Nayrobi #3490 üzenetére
Ez mondjuk jogos. El is felejtettem, és néhány megbízhatóbb ember is átvette, hogy bár nincs megerősítésük, de hihető a story, ez pedig megzavart. Na mindegy, túl sokat már nem kell várni, meg a végén még kiderülhet, hogy két játékon is dolgoznak (tudom ez már tényleg nem valószínű).
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy a santa monica még min dolgozhat a gow mellett, de sajnos kétlem, hogy ezt most megtudnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Építő/felújító topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged