- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Stylerr #2484 üzenetére
mivel a cod "ps friendly" játék ezért valószínū fog érkezni natív ps5 verzió belōle míg SeriesX-en lehet úgy hagyják,ahogy van...ami nem éppen kiváló. a gameplay legnagyobb részében az a 120 inkább 90fps
ha a szobában a loot cratet nézed akkor lehet stabil 120 egyébként közelében sincs
szerintem ps-en oda fogják tapasztani, mert abba mindig több melót rak az activision -
consono
nagyúr
válasz
Stylerr #2484 üzenetére
A kontrollerről pillanatok alatt át lehet szokni, személyes tapasztalat. 3-4 évig PS4-en toltam mindent, majd decemberben lett XSS, nem kellett egy hét sem a kontrollerhez. Mondjuk a PS4 előtt 360-on játszottam, nem teljesen nulláról kezdtem az XBox kontrolleresdit
Egyetlen dolog volt fura a DS4 után: az XBox kontroller súlya, érzésre jóval nehezebb, de már nem tűnik fel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Stylerr #2478 üzenetére
A két említett játéknál akkor sincs 120 FPS mód.
PS5-ön jelenleg ezek a játékok mennek 120 FPS-sel:
Borderlands 3
Call of Duty: Black Ops Cold War
Destiny 2 - Csak multi
Devil May Cry 5: Special Edition
DIRT 5
Monster Boy and the Cursed Kingdom
The Nioh Collection
Tom Clancy's Rainbow Six: SiegeLinkelt kérlek a Warzone 120FPS-es videót, amiben tesztelték, mert én nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest