- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
-
válasz
PiszokAlfréd #2718 üzenetére
Nem probaltam, nem az eger + bill a bajom, hanem az ulespozicio. Miota megszületett a masodik gyerek, a dolgozoszobamnak fuccs, atkerult az irodai setup a haloba, fele akkora helyre. Kicsi es kényelmetlen az asztal + szék kombo, nem jo ott jatszani
mashova meg mar egyszerűen nem fer, foleg nem olyan helyre ahol vedve lenne két 3 év alatti gyerektől. Marad a fotel a nappaliban gémelésre neha napján este 9 utan.
-
válasz
PiszokAlfréd #2713 üzenetére
Multkor megvettem a DA Inquisition-t valami 1-2e Ft-ert. Utana dobbentem ra, hogy az első reszbol amit pc-n nyomtam anno mar semmire nem emlékszem, a 2. is kimaradt. Jo lenne ha tudnam nyomni oket konzolon.
Deus Ex-el is igy voltam, megvettem a Mankind Divided-ot, de mindenki azt mondta hogy elotte erdemes vegignyomni a Human Revolutiont is. Az meg persze hogy csak PS3-ra van... Kinomban megvettem PC-re steamen 2 eur-ert. Vegigszenvedtem a PC elott gornyedve es itt a szenvedes a PC elott ulesrol szól, mert amugy a jatek cefet jo volt. Nem is ertem hogy maradt ki nekem anno.
-
l.skywalker
titán
válasz
PiszokAlfréd #2706 üzenetére
Az RDR2 az első rész előzménye ha jól tudom
-
Wesder
titán
válasz
Nem làtod hogy a 120-as csoportban van?
A RDR1-et Storeból tudod megvenni 1-2k szokott lenni mikor akciós. Most épp nem az. -
hombre[EU]
veterán
válasz
120 SX-en a bf 1,4,5
-
Wesder
titán
válasz
PiszokAlfréd #2702 üzenetére
360-as jàtékokra van valami felbontàsnövelés, de hogy pontosan milyen, azt nem tudom. Az biztos hogy a RDR1 az 4K@30
A Black még 720p sem volt, így arra nagyon talàn 1080p-t tudnék mondani. fps tekintetében pedig ugyan úgy futnak, mint ahogy az eredeti gépen. One-os jàtékok kezdtek kapni dupla fps módot, de jelenleg kb 15-20 ilyen cím van. -
Wesder
titán
válasz
PiszokAlfréd #2700 üzenetére
Hogy lett volna PS2 exklúzív, mikor megjelent Xbox Classicra?
Digital gép csak az SS van.
Az Alan Wake, Fable, Black mind fut SS-en meg SX-en is. -
Wesder
titán
válasz
PiszokAlfréd #2697 üzenetére
A Halo MCC kapott Series patchet.
Minden ami nem kapott Series patchet a One X szintjén fut Series X-en, ha az adott jàték kapott az előző generàcióban One X patchet. Ha azt sem kapott, akkor a One S szinjén fog futni. Series S esetén minden One S minőségben fut, kivéve, ami kapott Series patchet. -
zkxdn
őstag
válasz
PiszokAlfréd #2697 üzenetére
"A PS3/X360 generáció után úgy érzem megint egy olyan gen jön, amikor érdemes lesz mind a két konzolt beszerezni."
Egyetértek, nálam most úgynézki egy PS5 disc meg egy Series S párossal fogok játszogatni ebben a generációban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged