Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy ha nem AAA címekkel játszik első sorban az ember, akkor szintén jó a Switch, még akkor is ha a first party címek nem érdekesek. Én nagyobb részt játszok a Switchen nem Nintendo játékokkal, az a konzol maga az indie paradicsom. Na meg retro pótlásokra, újrázásokra is perfekt (hunyorogva, na
). Az elmúlt két évben egy csomó mindent ott játszottam újra a régi kedvenceimből, Crysis, Republic Commando, Saints Row, de be van zsebelve az ACII trilogy is. Indie-k közül meg aztán tényleg fel sem lehet sorolni mennyi jó játék van rá. (Lorelei and the Laser Eyes, Everspace, Hades, Cult of the Lamb, he Talos Principle, SteamWorld játékok, Undertale, Dredge, Dave the diver, Pentiment, Animal well, Ender Lilies és Magnolia, New Star GP, Balatro, Ori, Celeste, Stardew Valley ...)
-
Döglött Róka
veterán
Ertem, de pc (x64) architekturara epul, es windowst futtat.
Attol hogy egy zart branch-e az onecorenak, attol meg windows. Kicsit utanajarsz es rajossz hogy one-on (ott meg win8-10 kernel ment rajta) meg volt win32 garazsprojekt is rajta.
De ertem, neked ez nem pc. Nincs ezzel baj. Attol meg technikaliag az. Mas a megkozelitesunk, ebbol kifolyolag mindkettonknek igaza van.
Csunyakat meg ne gondoljal, nincs ertelme
Minel erosebben fogalmazol, annal gyengebb lesz az ervelesed.
UI: az xp embedded is x86 architeckturara epult es win32 apit hasznalo alkalmazasokat futtatott. 2015 kornyeken jutottak el egyaltalan arm tamogatasig az embedded windowsok.
-
Döglött Róka
veterán
Nem baj, ha nem ertesz az os-hez csak ne hangoztasd Nem attol lesz valami windows hogy pen driverol inditasz random exeket.
Ugyanaz a windows fut rajta mint egy atlagos laptopon, csak az ui mas plusz nem cipeli magaval azt a rengeteg default drivert.
UI <> OS azert azthittem ez alap.
-
Moby
veterán
Nem a mivel lehetne a megoldás, hanem a ki. Csak sajnos eltűntek a gamer közösség számára hiteles arcok a vezetésből. Alig van élő ember, aki a COO nevét le tudná írni internetkapcsolat nélkül. A másik CEO szintén ismeretlne a világ ezen felén, Hulst meg egy dögunalmas fickó, akiről senki sem érti hogy került oda, meg hogy mit is csinál. Shu-t szerette nép, csak őt meg a pincébe lökte a Jimbo éra. Arctalan lett az egész brand, legalábbis játékosszemmel, és ez az arctalanság nem is akar mondani semmit. Ha egy arc mondanan legalább valami kismorzsát, abba tudna a közösség kapaszkodni.
-
Moby
veterán
A PS2-ben sok ilyen volt, de sosem kérném számon, hogy ez ma már miért nincs. Őrültség lenne, és nem is tettem ilyet. Nem igénylem, hogy legyen ilyen, erre ma már nincs valódi lehetőség, nem is vezetne sehova, és nincs rá szükség sem. Pusztán rögzítettem a tényt, hogy ez ma így van.
-
Moby
veterán
>Azota megvolt a hatraarc,
Jelenleg felfedhetetlen, hogy ennek mikor lesz látható hatása. Természetesen hiszek neked, de vagytok egy maréknyian, akik ezt tudják és látják, vannak kevesen akik ezt talán elhiszik, és van a masszív többség, aki erről semmit nem tud, vagy úgysem hinné el. És ez nem csak a kommunikáció hiánya, hanem részben azé, hogy eltünetett minden népszerű arcot a színről a sony. 10 év múlva talán már senki nem lesz, aki ezzel a korszakkal azonosítja a playstationt, ahogy a ps3 korszak korai bénázásáról sem emlékeznek már meg sehol, mondjuk az nem is tartott eddig, vagy már nálam is megszépült
-
Moby
veterán
Tervezni egy kontrollert, meg tervezni egy csipet, az azért messze van egymástól
Ez a lépcsőfok még a kínaiknak sem ugroható meg könnyen. Éshát innováció nem igazán van a dualsense-ben sem. Hacsak az nem, hogy korábban senki nem használt kontrollerben egy régóta létező megoldást, a HD rumble ötlete és alkalmazása meg azért megelőzte a sonyt. Szeretem a dualsense-t, de amikor hardverfejlesztésről írtam, nem igazán ezen a szinten gondoltam rá
-
Moby
veterán
>Ami biztos, hogy nem a gaming iparban lesz az új, mert ez ami ott újabban megy, ez kell
a halál faszának.Szörnyű, elborzaszó, ijesztő, hogy semmi mást nem lehet hallani
Mi a tököm lesz ezzel az iparággal? Lassan már csak azok maradnak ott, akik nem mernek, vagy nem tudnak váltani.
-
_drk
addikt
Köszi hogy így bővebben leírtad.
Hát igen, erről beszéltünk itt sokszor, hogy nagyon látszik a pénz emberek műve, ami kreatív és félig meddig művészeti munkával egyszerűen nem illik össze.
Lehet azt mondani, hogy jó lesz az már úgy, Egy TLoU-ban már csinálnak felesleges dolgokat, de fullba nem lehet tolni.
Erre meg még rá ment a szivárvány kommandó az katasztrófa.
Concord után azért mindenki reménykedett, hogy ekkora pofon csak elég lesz már, nem csak a Sonynak, hanem mindenkinek is.A Pro-val már nem zaklatlak. Eleget mondtál már így is.
-
Carlos Padre
veterán
Hat azert nem sok kellett hozza, hogy Jim Ryan legyen a Playstation Brian Krzanich-ja. O is eszmeletlen sikeres CEO volt es imadtak az amerikai befektetok ahogy evrol evre rekord profitot szerzett a cegnek. Szerencsere a japanok idoben kozbeleptek es visszavettek a vezetest az amerikaiaktol, de most pont ott tartunk, ahol a PS3 eraban, hogy csak az elozo generacio lendulete viszi tovabb a Playstationt. Szerencse a szerencsetlensegben, hogy ez azt jelenti, hogy a PS5 generacio vege nagyon eros lesz es ez jot fog tenni a brand visszaepitesenek valamint a PS6 eladasoknak.
-
Bad Pritt
félisten
Nem baj, hogy hosszú lett, érdekes insight volt, köszi. Erre reflektálnék:
Bonusz, hogy sok, nagyon nagyon kiemelkedo tehetsegnek olyan szinten tette be a kaput az, hogy fel evvel az elott meg a melluket vertek, hogy nalunk sose volt leepites, hogy leleptek a picsaba, annak ellenere, hogy oket nem epitettek le.
Ez az én akkori mumkahelyemen is így történt és hidegzuhanyként érte a menedzsmentet. 50 embert akartak elküldeni összesen, ebből végül a meghatározott időszakon belül 60 feletti létszám lett az önkéntes távozókkal együtt, amire nagyon nem számítottak. Érdekesen szar tapasztalat volt az az időszak, nem szívesen élném át újra.
-
_drk
addikt
Meddig tart a titoktartásid?
Milyen volt a belső hangulat a Sony-nál? Éreznek abból ők valamit hogy kéne játék, meg nagyon elkúrták?
Remélem azért Concord után végigfutott, hogy ilyen szart azért nem kéne csinálni.
Meg a Pro-ról belső vélemények, hogy ennyiért azért már lehet drága egy konzol, nem? -
alratar
addikt
Azért szerintem kikiáltani őzt egyedüli hibásnak, enyhén elrugaszkodott dolog.
Ugyan nem látok a színfalak mögé, de gondolom a befektetők nem egyszer kérték számon, hogy nekik miért nincs GaaS játékuk.
Továbbá azér az ő regnálása alatt csak összejött két SM, két Horizon, két Ratchet,, egy Lou, egy GoT stb.
Igen, voltakfaszmegkérdőjelezhető döntései, de melyik vezetőnek nincsenek? -
Én rájöttem hogy számomra is totálisan felesleges. Az elején amíg be nem mutatták még mozgatott valamennyire, de aztán amikor megláttam hogy mit is fog majd tudni a valóságban minden lelkesedést elvesztettem
Arra az évi 250 óra playstation-re bőven megfelel nekem a PS5. Switch 2 jobban érdekelne, mert ott már azért elég kevés a hardver, de az építkezés miatt szerintem az idén skippelve lesz.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Ez nem az autóról szól, nem a komfortról. Akik rosszul vannak, azok nem a futőműtől, vagy a zajtól vannak rosszul. Hanem attól, ha egy képernyőt bámulnak, a periférikus látásukban meg mozog a táj, attól beszédülnek, rosszul lesznek. Ez ember függő csak. A másik pedig a kanyargós szerpentinek, de oda kijelzőt sem kell bámulni.
Szerencsére nekem sosem volt ezzel bajom. De mostanában egyre többet hallani ezekről, hogy mindenki rosszul van a kocsiban. Feltéve pont a telefonbámulás miatt. -
GEIL
addikt
A gyomrommal meg velem lehet a gond, de valahogy mozgó járművön / járműben nem bírok játszani, de még filmet nézni vagy olvasni is kb képtelen vagyok....15 perc után hányinger és onnantól kezdve el sem múlik csak ha vége az utazásnak vagy megállunk és eszek iszok szusszanok a járműből kiszállva.
-
Döglött Róka
veterán
Nincs mit, jómagam NRS játék addikt voltam (MK + injustice) de az MK1-el tönkretették a játékmenetet (nekem pl a lore teljesen mindegy, főleg hogy az MK széria kimondottan egy paródia) és otthagytam fél év után.
Régóta gondolkozom hogy nekiállok az SF6-nak csak már nem szívesen szánnék rá itőt. -
Döglött Róka
veterán
Nem vagyok pro de azért elég sokat öltem beléjük. Franchiesonként más a formula, ha csak a három nagyon tekintjük (Street Fighter, Tekken, Mortal) már eleve nagyon más a megközelítés.
SF ben nincsenek kombó stringek pölö, te rakod össze magadnak attól függően, hogy a frame data mit enged. Védekezni is sokkal nehezebb benne mivel nincs külön blokk gomb.
Tekkenben irdatlan hosszú kombó stringek lehetségesek, plusz a 3d nem kevés szabadságot ad.
Mortalban a legalacsonyabb a belépési küszöb de epizódról epizódra variálják a tempót. Az MKX egy rushdown kombó szörny cucc volt, MK11 sokkal inkább a neutral és zoning irányba ment. Az MK1 próbálta a kettőt ötvözni egy rettenet elcseszett új mechanikával (Kameo, ami teljesen szétkúrja a balanszt, a footsiet kidobja az ablakon szerintem, ott is hagyták sokkal hamarabb, mint a 11-et.
Mindegyik játék epizódról epizódra próbál tekerni egyet a mechnikákon, a meterek felhasználási módján, hogyan lehet kombót törni stb. Rettenet mélyvíz amiből a laikusnak csak annyi jön le hogy de szépen kombóz a másik, miközben egy rendes meccs arról szól inkább hogy hogyan töröd fel a másik védelmét.
-
.LnB
titán
A verekedős játékok is kb így fejlődnek: [link]
Csak az érti a különbséget, aki szereti, és játszik vele.#18120_drk
"Nincs is annál jobb amikor összeültök öten, és az egyik haverod a kisrúgás spammel agyon ver mindenkit"... Ti meg őt akarjátok irl, vagy repül a kontroller.És hiába üvöltöztök vele, hogy csináljál már valami mást!! Ő csak nevet, hogy de minek?!
Ez a "real" casual szint. #kisrúgásFatality
-
Zó
aktív tag
Még az elhangzottakhoz hozzátenném azt az "apróságot", hogy például azért, mert a GP-ben sem örök időkre vannak benn a játékok, főleg nem az MS-kiadásúak. Így ha már a GP miatt próbáltad ki vagy kedvelted meg a játékot, akkor nagyon is adja magát. Ha van egy 100 órás RPG, ami bejön, de nem egyből bekerüléskor ugrottál neki, többször végigjátszanád stb., akkor alapból necces (Yakuza van benne bő 500 órányi is, ha mással nem játszanál, akkor sem túl esélyes végigjátszani a szériát így). Alólam már nem egyszer húztak ki hosszabb játékot, amit aztán kénytelen voltam megvenni. Igaz, többnyire PC-re veszem meg, mert úgy vagyok vele, hogy PC-m mindig lesz kéznél biztosan, de a konzol bizonytalanabb. Azt nagyobb eséllyel adom kölcsön, és ha például tönkre megy, nem biztos hogy másik Xboxszal pótolom; következő generációban is ki tudja, milyen konzolom lesz; nem előfizetéses a multi stb. A Play Anywhere ami ezen tud segíteni, de személy szerint nem az MS-ökoszisztémát preferálom - máshol gyorsabb a letöltés, jobb a kliens, van family sharing, nagyobb a kontrollom.
További okot kínálhatnak a DLC-k is. Azok nem nagyon vannak GP-ben, így azokat úgyis venni kell, akkor meg már gyakran érdemes az alapjátékot is (pl. mert ne kifutó játékhoz vegyek DLC-ket, kedvezőbb ajánlatt az egybecsomag).
Ott vannak akkor a store-ból is lekerülő játékok, mint volt a Forza Horizon 4. Hiába saját MS-cucc, az egyetlen opció a vásárlás volt.
-
l.skywalker
titán
A Game Pass ill. úgy általában az ilyen game library előfizetések egyszerűen túl sok játékot tartalmaznak ahhoz, hogy specifikusan használjam ki. Azon túl, hogy 1-2 day1 játéknál kihasználtam, hogy volt aktív előfizetésem, az esetek nagyobb százalékában én demózásra használtam. Vagy épp "kikerülés" miatt vagy témakör/világ miatt vagy csak úgy random elkezdtem játékokat és ha megtetszett akkor megvettem, volt olyan eset, amikor akkor is, ha végigjátszottam (és itt jön képbe a #17964 F-ECT$ által feltételezett dolog). De ez oda-vissza működik. Volt olyan játék, amit kipróbáltam a Game Pass-ban és tudtam, hogy nem fogom megvenni és nem kell rá költenem soha az életben.
-
F-ECT$
titán
Nekem is 40 mp körül volt először. Amikor írtam, akkor 36-ra vittem le. Azóta megnéztem 1-2 videót, de szerintem nekem nem menne végig az, amit ott látok (a folyamatos boost technika)
Szóval ilyen 32-33 lehet meglenne, de a rekord már 28 alatt van.
Azt kellene kipróbálni, hogy egy tényleg rossz idővel (kb 2 perc) hova rakna be, hányan próbálkoztak ezzel a pályával.
-
_drk
addikt
Munkához való hozzáállásról van szó, nem az iparról
De hát Így működik a globalizáció és vadkapitalizmus, meg ahogy fejlődés hatással van mindenre.
De nem is ez a lényeg.Azért mikor az ember vállalkozást indít, vagy többen összefogva hisznek valamiben teljesen máshogy néz ki. Ott magáért dolgozik az ember. Legtöbb esetben éjt nappála téve meg se állnak. Aztán vagy bejön vagy nem.
Ez szerintem független miben utazik az illető.Ős Blizzardosoknak azért bejött pl. De biztos van akinek ott sem.
Ma valószínű az indik ugyan ezt csinálják. Hány ember másodállásból épít ki valamit, és akkor már 8+ kitudja hány órás munkáról beszélünk.Ezzel szemben meg jönnek a hírek, hogy a Sonynak fingja nem volt róla, hogy a Csucsima 2 az nem Csucsima 2 lesz
Ubisoftnál is fogalmuk nincs mi történik...Aki ezeknek dolgozik 12 órát, szerintem magában kell keresni a problémát.
-
Bad Pritt
félisten
Lehetne ingame valutád olyan dolgokért, amiket azzal tudsz megvenni, vagy közvetlen az itemeket tudnád megszerezni és akár átjárás is lehetne a kettő között teszem azt a Battle Pass esetén, de csomagokat nem tudnál venni.
Most is van rengeteg játék, ami így működik, van egy játékkal megszerezhető pénzed és van egy (nagyrészt) valódi pénzzel megszerezhető pénzed és vannak olyan itemek, amiknél eldöntheted, hogy melyikkel akarsz fizetni. -
Bad Pritt
félisten
Nem lennének ingame valutacsomagok, minden itemért valós pénzben tudnál fizetni és így pontosan annyit költenél, amennyiért listázva van. Ez azért nem nagy ördöngösség, mert valószínűleg jelenleg is valós pénzben van meghatározva az értékük, csak átfordítják ingame valutára, szóval még kevesebb melójuk is lenne, cserébe nem tudnák lehúzni a játékosokat.
Az ingyen megszerezhető, meg játékkal összeszedhető cuccokat és pénzt nem érdemes idekeverni, mert nem azok miatt rágtak be a tisztelt fogyasztóvédők. -
negyven2
veterán
Elvileg ha mindet rászámolunk, akkor az USA-n belül, a legnagyobb "áfa" (mindenfajta, az államitól kezdve a városi, meg a bolti), akkor az olyan 13.5% (de igazából az valójában inkább olyan 9-10% között van) Louisiana-ban. De az átlag "áfa" az inkább olyan 6-7%. De a leggazdagabb részeken ennél átlagnál kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest