- Google Pixel topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Hali mindenki.

Lenne egy nagyon nagy problémám. Nemtudom hová írjam, mivel nemtudom mi lehet a hiba:

Tehát a hiba: Elindítom a gépet, feláll a windows, eddig semmi probléma, de egy kis idő utána, amikor netezek, és nyitom-csukom az explorer ablakokat, egyszer csak kifagy a háttér, mármint nem reagál semmire, se jobb klikk, se mappák megnyitása, semmi....
Ezt az okozza, hogy kifagy az intenet explorer, de nem úgy, ahogy mindenki ismeri, hogy maga az ablak fagy kis és kész, hanem nem látszik, tehát olyan, mintha minden rendben lenne, de mégsincs. Ezt csak 1 módon lehet orvosolni, a feladatkezelőből, becsukom az akár 4-5 futó explorert
Nemtudom hogyan futhat, amikor bezárom, és sehol nem jelzi ki hogy fut, csak a feladatkezelőben....és csak ott lehet bezárni is... De mostanság az msn is kiszokott fagyni, nem reagál semmire, fut, de nemlehet megnyitni a tálcáráról.
Nos itt kérném a segítségeteket, hogy mi a szent szösz lehet az oka??????

A windows nem lehet, mert már 3 fajtát raktam fel, egyik sem segíttett...
Én a hdd re tippeltem, mert van rajta 4 hibás szektor, ami nemtudom, hogy okozhat e ilyet, de jobb ötletem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI Alaplap + Intel Core i7-10700K
- ASUS TUF Gaming B550-PLUS Alaplap + AMD Ryzen 9 3900X
- Ryzen 5 7600X + 9060XT 16GB DDR5 konfig eladó
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nemtudom hogyan futhat, amikor bezárom, és sehol nem jelzi ki hogy fut, csak a feladatkezelőben....és csak ott lehet bezárni is... De mostanság az msn is kiszokott fagyni, nem reagál semmire, fut, de nemlehet megnyitni a tálcáráról.