- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
F22Reventon
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14896 üzenetére
Gratulálok barátom, pont az ilyenek teszik tönkre a játékot, mint te. Miattatok szídjuk az EA-t, miattatok nem veszünk több boostot, miattatok idegesítő az egész játék, miattatok nem lehet fejlődni az achivementekben. Igyad a lónyál energiaitalodat hátha okosabb leszel tőle!
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14891 üzenetére
Azt szoktam írni ezeknek, a kis fattyúknak angolul, hogy az idióták és a kis f.szúak csalnak. ÉS azért mert képtelenek tisztességesen játszani mindenek felett. Ha majd kinövöd ezeket, a baromságokat, hogy ha Pistike csinálja akkor Petike miért ne csinálhatná talán rájössz. Aztán már hallani olyat, hogy az egyik magyar boostos vásárlót is kicsapták emiatt. Remélem a te pálya futásodnak -vagyis nem nagyon futsz mert 2 sec alatt végzel- hamarosan vége szakad.
-
UFO1
senior tag
válasz
Szerintem jól nézd meg azt a Bentley-t, mert nem sokáig tudsz majd belépni abba az acc-ba. Ha meg káromkodsz a modik vágnak ki innen a topikból.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Csaljál. Ha élvezed. De kussolva magadnak. Ne hencegj vele. Mert a tök tele van már az ilyen fajtákkal nem csak itt de a másik fórumon is.
Ha meg nem élvezed, miért nem törlöd a játékot? -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14880 üzenetére
Ha csendbe maradtál volna lehet jobb lett volna mert gyűlölöm az ilyen mocskokat. A hozzád hasonlók tönkreb.sszák a játékot ezzel utána meg majd egyszer kongatják a vészharangot mert az ilyen kis sunyi g.nyók miatt nem fizetnek már be sokan, mert egyik autó sem ér be 2 sec alatt ha tisztességesen játszik az ember fia. De jókat röhögök, hogy a kis fattyúk is versenyben vannak egymással ki nyomja meg gyorsabban az autofinisht.Aztán reméljük hamarosan idesírod bánatodat, hogy jjjjaaaajjj oda a picike Bentley-m mert elvették az accountomat a csúnya rossz bácsik hüpphüpp
-
callmeakos
veterán
válasz
Azt ugye tudod hogy ennek nem éppen örülök.....
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Instafinish cheattel?
[link]
Hát gratulálok bmeg. -
Crowent
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14751 üzenetére
Csak szólok, hogy ha a Dice, és a Criterion összefogna olyan játékot varázsolna a World-ból, hogy GOTY lenne azonnal... XD
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14729 üzenetére
azt ne akarják...
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14726 üzenetére
Majd jön a következő.
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14726 üzenetére
így van pont ennyi
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14723 üzenetére
Repült az EAtől a Quicklime Games...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14723 üzenetére
EA biztos berágott hogy már a házastársi hűtlenségre keresve is a Worldöt meg at EA-t dobja ki elsőnek a Google.
Elvették ettől a napi 8 órában vinylező meg autókat modellező bandától a játékot. Így aztán Drew sem community manager többé. -
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14712 üzenetére
Alt+F11 is azt csinálja
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14654 üzenetére
ohhh baszki...........ez de köcsög
Command & Conquer : Tiberium Alliances-hez van elvileg a kód
De elfogadja a World is,de hogy miért azt nem tudom,mert nem változott semmi.Akkor hagyjátok,mert nem az NFS World-höz van.
-
Robokutya
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14650 üzenetére
Kispest Budapest
-
komijoci
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14593 üzenetére
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14534 üzenetére
Hát azért elég cumi dolog a CarChanger, mert ha pl. a profilban egy D-class verdával nyomod éppen, és váltasz egy F1-re, ugyanúgy a D-s kocsikkal fog betenni egy versenybe... Ott meg nem nagyon vannak rákészülve S kocsik leverésére...
tutuhawer, ha jól tudom az ellen nem érzékeli a cserét, továbbra is az alap verdát látja, csak a tulajdonságai lesznek azok, amiket a cserélt kocsi tud. Vagyis pl. kivülről a Silvia MR2-ként hasít...
-
tutuhawer
őstag
válasz
hijjnye, szerencse, hogy a másik szerveren nyomod
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14536 üzenetére
Addig amíg meg nem jelennék a csalók között, addig szarik rá lol
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Amilyen peches lennék az ea 1 csalót bannolna, az is én lennék
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14532 üzenetére
Azért még csalni nem fogok
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14521 üzenetére
Senkit nem hagytam ki. A bejegyzésben le van írva, mi a menete a feliratkozásnak. Nem innen szűröm ki az újabb játékosokat, remélem nem haragszol meg. Ha fel akarsz kerülni semmi akadálya, irány az a topic, hsz-ben írd le a nickedet, és máris repülsz a listára.
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14499 üzenetére
A lényeg szerintem egyértelmű, a versenyeket egyéb feladatokat teljesíteni kell, tehát ingyenes. A megvehető autóknál pedig a jelenleg IGC-ért megszerezhetők vannak jelölve.
Comprende? -
Beeerka
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14501 üzenetére
Csak azt akarta ezzel jelölni, hogy IGC-s játékosnak teljesíthetőek, pl. elérhetőek az autók IGC-ért, vagy olyan achi, amihez nem kell boostos játékosnak lenned. Nem lehet venni pontot IGC-ért, csak achi teljesítésével szerezhető, amihez vagy boost kell (pagani collector pl.) vagy IGC-ért elérhető.
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14501 üzenetére
Alul írja, hogy IGC-ért kizárólag max. 4500 pont szerezhető. Lehet, hogy máshonnan kell megközelíteni a dolgot, talán a Safehouse-ban.
Lehet, hogy először pontokat kell megvenni,aztán az öcsi-szekcióban beválthatod, amire engedi, nem tudom. -
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14499 üzenetére
Hát, azt írták...
-
komijoci
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14492 üzenetére
Neked szerintem mind1 monster mert már úgy sincs hely a garázsodban !! De ha veszel egy új autót akkor CHILI-vel lenyúljuk tőled !!! XDXDXD
-
Micsurin
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14490 üzenetére
féltem a választól... hogy ez lesz és mennyivel jobb ? mert az rtx hangja szívet melengedtető
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14468 üzenetére
szponzori pénzből, jaja
-
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14454 üzenetére
Én nem tudom még, mit kaptam. Beírtam a kódot, de éppen nincs felrakva a játék a gépemre, mert tegnap telepítettem a Win8-at. Tényleg, W8 alatt megy a gém rendesen?
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14364 üzenetére
Én már kétszer 20 000 is buktam. Pedig annak mindég örülök.
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14305 üzenetére
Hajnal 4 óra körülre ígérték de lehet még egy kicsit tovább is tart
-
Desmond74
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14270 üzenetére
Nem tudom mit csodálkozol, ez már csak a BOT-ok játéka..., Need For Speed Bot!
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14249 üzenetére
m6 coupe bent van 1,4 misi igc -ért , az m1 procar -t boostért lehetett megvenni mikor bent volt , most egy ideje kivették.. ezért nem érhető el , de biztos viszont fogjuk látni , 5000 sb körül karistólt anno
-
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14181 üzenetére
Nem működnek a gombok gond van az oldallal....
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14167 üzenetére
Én meg tesóm freemailen kaptunk kódot [link]
-
F22Reventon
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14142 üzenetére
azt a narancssárga-fekete kocsit szépen ki lehet hozni a játékban egész élethűre, csak az az egy bökkenő van, h Königsegg-ből. a fészbuk oldalukon valamelyik matrica versenyen volt már.
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14137 üzenetére
Azt hittem a piros EVO VIII-ast csinálod, mert azon agyalok, de valósághűen nem jön össze sehogyan, csak azzal az egyszerű csíkkal ahogy itt is megfestették, bár még ez is okoz majd néhol fejtörést, pedig már 90%-ban készen van.
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14131 üzenetére
várjuk szeretettel
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14060 üzenetére
nem a gyártói matricák teszik naggyá azt a gépet, hanem a te festésed, Az oldala pl elég nagy kihívás tud lenni, ez a srác egy elég jó másolatot készített még régen:
http://www3.picturepush.com/photo/a/5407216/img/5407216.jpg
Remélem , segít. A hátulján teljesen egyedi, apró darabokból összerakott TOYO felirat, azt nem ajánlom másolásra, csak tapasztalt felhasználóknak -
tatabike
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14051 üzenetére
A Subaru miatt ne aggódj, nekem van, és jó nagy fostalicska... A hatchback változata még hagyján, azt vehetsz továbbra is, sokkal jobb, a sima STI-t még normálisan optikai tuningolni se lehet, aláteszed a 3-as lowering kit-et, aztán úgy néz ki mint egy Lada Niva, amiben tegnap cseréltek laprugókat meg lengéscsillapítót... Szarul megy, szarul kanyarodik, hulladék.
A Pontiac Firebird Formula elég jó verda, azzal is nyomulok néha. A GT-R Spec-V meg volt ingyé', én is bohóckodtam vele egy darabig dragokon, aztán lepasszoltam, másra nem volt jó, úgy kanyarodik, mint egy léket kapott anyahajó... -
ETOM
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14060 üzenetére
GT-R35 volt ajándékba karácsonykor nekem csak onnan van meg. GT-R32 most vettem meg már vártam régóta. Subaru megvolt, de egy szar ebbe a játékba úgyh eladtam.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14057 üzenetére
Márkamatricákat, csak bizonyos mennyiségű boost mellé szoktak adni ajándékba.
UFO1 beelőzött
-
UFO1
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14057 üzenetére
Azt nem is fogod, mert meg kell venni, a 8000-es (boost) csomaghoz adják mostanában, ünnepek alatt meg lehet csípni a 3500-asban is.
(#14054) SylarHUN
Ugye milyen jó hogy nem kelt el az acc-od, különben nagy eséllyel indulhatnál a festőversenyeken, ami mostanában szép számmal indul. -
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14046 üzenetére
nézd már egy bf es kolléga , légy üdvözőlve
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14046 üzenetére
Szevasz!
Speedboostot csak igazi pénzen lehet venni vagy van egy másik út de kínlódni kell érte vagy pedig ha itt SG.hu regisztrálsz ott az off topikban találsz rá magyarázatot hogyan. Amiket nyersz a játékban azt az inventoryban van amit performance shop/parts/skill shop bal felső sarkában lévő két végű nyíllal tudod elérni. Az ugráló játékosok pedig vagy csalók ha feltűnően gyorsak egy autóval vagy lassú a netük és amiatt laggolnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest