- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
De... kepes ra...
http://www.youtube.com/watch?v=2hWj1p2wu4o
Egyebkent mi ez a linkelt kepeken, hogy az auto ~1200kg, ~1200LE, es a suly/teljesitmeny arany 0.5 alatt van...?
(most nem is arrol beszelek, hogy a suly < > tomeg)
-
Fel
addikt
Jó!!
Milyen dolog az, hogy nem lehet 4x4-es kocsikat driftre használni... ki találta ezt ki?
Másik dolog.. már finomítgattam a skyline futóműbeállításain és egész kezelhetővé vált... erre nyertem hozzá egy st4 motorcsomagot... 1039LE és ugyanott vagyok ahol elidultam, viszont gripre beállítva is megy 400 fölött (texasi oválpályán).
-
ruan
tag
nekem 7600gt-mel bármilyen beállítások mellett szarul ment
most x1650xt-vel szinte minden high-on hasít a gáme
(pedig csak kicsit erősebb mint a 7600gt)Az Ati kártyákat jobban szereti a progi, de olvastam hogy állítólag vistán már nvidia kártyákkal is jól megy, szóval mindenki azonnal vegyen vistát
de lehet az újabb driverekkel is gyorsulni fog nvidia kártyákkal -
dragonfx
veterán
nem nem
6600gt után ne vegyél 7300gt-tmert szinte ugyanott fogz tartani
7600 GT de inkább felette...persze agp-be nehéz pci-ebe nyitott a terep..
Mondjuk atival rosszubbul megy egy csomo gém mostanság olvasgatoma topikokat több a gond, de azé engem érdekel a hd3850 mit nyujt... -
Neck
veterán
akkor 640x480ban a 90 FPSt mivel magyarázod? Másik havernál 640x480ban 9600XTvel ment röcögés nélkül, igaz minimum grafon, de itt is azon van, és itt amúgy hasítana ha nem lenne az a swapszerűség. Ráadásul a 9600XTs srácnak a procija is ugyanez a TBred 2400+, és csak 512 RAMja van...
MOD: ráadásul mondom másoknak X1950XTvel csinálja ezt
-
icons
addikt
jaja, tudom, most olvasom az általad küldött cikket is, és meglepő dolog vannak benne...
Egyébként az eleje nekem se tetszik, olyan furcsán futurisztikus, de az, hogy egy erősebb Porche-t ver, az nemrossz. Vk itudja, hogy a norm 911esben milyen motor van? Mert vannak ilyen 3000ccm egy Porschék is asszem, vagy kisebbek... -
icons
addikt
Hát itt is gyári tuningról van szó, és ez majd a speckó változatban jön, DE nem mondtam semmit az előbb, mivel ez a motor valóban sokkal erősebb lesz, mint a régi.
Én azért szerettem a Skylinet, mert télleg tök jó tuningautó volt, ez viszont már teljesen más kategória... Remélem nem fogtak mellé, bár az árát nézve nem. -
icons
addikt
A Skyline mindig is tuningra készült. Alapból drága, és ahhoz képest gyenge. Tudtom szerint egy 2,6os blokk van benne, mint a 350Zben, ami nem vmi erős...
Nem tudom az újban milyen van, de kb ezen a szinten lehet. A GT-R34esből nem véletlenül van annyi tuningautó, nagyon könnyen, és eredményesen lehet tuningolni.
A Prosche pedig alapból luxusautó, gyorsaságra született, egy Skyline-t simán ver. Persze már vannak új Porschek, amik sztem nagyon gagyik, ilyen M3szint alatt... -
-
-
Sirandrish
legenda
eddig azért nem játszottam vele mert akadt...mostmár nem akad...attól hogy játszok vele mégnem tetszik jobban mint a Carbon főleg mint az UG2...attól hogy játszok vele még nem tartom szuper játéknak..el lehet vele lenni el lehet vele ütni az időt ennyi...
főleg most hogy nem akad kitudom normálisan próbálni...ugyanazok a hibák bennevannak amit akadással is észrevettem...ettől függetlenül igen játszok vele...egyébként hogy a gameról is szó legyen ez a totaled nagyon nem jön be...ha tényleg mozgásképtelenné válik a kocsi és restart kell azt megértem..de mikor 30al felborulok és kerékre állok..semmi nem is törik le a kocsiról akkor mé nem mehetek tovább? nemértem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged