Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
.:Kristian:. #6228 üzenetére
de akkor elveszik az összes cucc az autóról
Egyébként ez valójában nem igaz, csak leveszi a tuningcuccokat!
Viszont a tulajdonodban maradnak (OWNED), és visszarakhatod őket. -
DigitXT
félisten
válasz
hector faub #6139 üzenetére
Nézd meg az üzenetek fejlécét, látni fogod, hogy ki, mire válaszol.
Javaslom, te is használd a válasz gombot, ha vkinek válaszolsz. -
DigitXT
félisten
válasz
Sirandrish #5840 üzenetére
akkor vegye az XT-t...ilyen egyszerü
Nem egészen, ár/teljesítmény mutatót kell számolni.Lehet, hogy a +10K-t sok. Aztán lehet, hogy pl. egy HD3850-nel még jobban jönne ki, ha majd kapható lesz.
AMugy miben különböznek még?
12/16 pipe (36/48 pixel shader). -
DigitXT
félisten
válasz
Sirandrish #5836 üzenetére
Azért egy X1950Pro és egy XT között nem csak órejelbeli a különbség.
-
DigitXT
félisten
válasz
total90 #5486 üzenetére
Marcelaggo(ha jól írom) ... Lamborgini
Nem egészen.Lamborghini Murciélago (Lamborghini.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Viktor77 #5484 üzenetére
Lehet, hogy setuppal kéne itt is játszani (eddig nem nagyon nyúltam hozzá).
UG2-ben volt direkt brutál driftes setup a Golfhoz, és úgy lett nagyon kezes.
(Szó se róla, hogy trükkök nélkül is könnyebb volt a drift, pl. egy sima Peugeot 206-tal is egész jókat mentem offline, amíg rá nem szoktam az online ökörködésre...
)
-
DigitXT
félisten
válasz
csutkaa #5483 üzenetére
Hát titkot nem tudok mondani.
Mondhatnám nagyképűen, hogy "érezni" kell, de az meg azért nem igaz, mert a szappantartó fizika néha befigyel, és...
fékezés? kézifék? elengedem a gázt ?
Igen, ilyesmi, csak jó sorrendben, meg nem árt kormányozni sem.Viccen kívül: ha elengeded a gázt, jobb eséllyel tudod kiszedni az aktuális csúszásból (és ugye áttérni az ellenkező irányba, pl. ráfordulván a következő kanyarra). Ha ráhúzod (nyomod - a gombot
) a kézit, méginkább befordulsz az adott irányba (néha épp ez kell). Ha meg már fékezni kell, akkor kb. elvesztél: bejön a "jeges út effekt", és paff...
Mondjuk szerencse, hogy itt nem von le a koccanás miatt, sőt, tkp. elég kretén, de tény, hogy akár az autó orrával végigszántva a falat is lehet folyamatosan pontot gyűjteni. Gondolom ennek ellensúlyozása, hogy nincs bónusz zóna...
Egy trükk (?) jut eszembe (amit bírok nagyon): amikor kezd elég húzos lenni a helyzet ívügyileg (látszik pl. hogy el fogom vinni a falat az orrával, vagy vmi), a kézifék érdekes módon segíthet: továbbra is nagy gázt adva (akár nitró is, ha kell!) csak kicsit ráhúzva (azaz nyomogatva a gombját - mértékkel
) át lehet hidalni a dolgot, és kilinccsel előre épp be lehet fordulni: ezt szokta értékelni (pontozás).
-
DigitXT
félisten
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
Az itteni drift nagyon-nagyon hasonlít rá.
Hát ezzel azért vitatkoznék.(UG2-ben sokkal irányíthatóbb/következetesebb az autó mozgása drift közben - mondom ezt úgy, hogy csak közepesen jó "drifter" voltam... (Pl. ahol "durva srácok" - kb. a legjobbak - 2M, én 1M). De azért online volt, hogy nem akartak játszani ellenem, mert túl jó voltam nekik, és nem hatotta meg, hogy én is kezdtem valahol, s egy GG-stől - aki saját bevallása szerint 15 éves volt - lestem a figurákat.
) Egyébként én úgy vagyok vele, hogy vagy vmi nagyon bénát megyek (pl. 1200), vagy nagyon megverem a gépet (pl. 4-5000). Mondjuk egyszer toltam 8K fölött is, de ezt már pályája/mákja válogatja.
Szerk: azért az nem hátrány, hogy 3x lehet próbálkozni, és csak a legjobbat nézi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest