- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
akkor 640x480ban a 90 FPSt mivel magyarázod? Másik havernál 640x480ban 9600XTvel ment röcögés nélkül, igaz minimum grafon, de itt is azon van, és itt amúgy hasítana ha nem lenne az a swapszerűség. Ráadásul a 9600XTs srácnak a procija is ugyanez a TBred 2400+, és csak 512 RAMja van...
MOD: ráadásul mondom másoknak X1950XTvel csinálja ezt
-
Neck
veterán
Sziasztok! Havertől vagyok szal nem volt időm végignézni a topicot, lehet fel volt már téve a kérdés meg a válasz is, mert többen hasonló problémákkal küzdenek, ahogy tudom, szal bocsi de felteszem még1x a kérdést.
Nekem otthon tökéletesen megy full grafon a game (konfigot lásd az adatlapomnál)
Azonban nála (2400+ Athlon TBred, 2x512 MB DDR, Gigabyte 6600 256MB GDDR sima, ASUS A7N8XX lap) szaggat. Tökmind1, hogy 1024x768, 1280x1024, vagy akár 640x480. Magasabb felbontásokon max graffal érezni, hogy a VGA miatt szaggat, azonban mindent levéve, időnként 80-90 FPS, de beröcög, mintha swappelne, vagy nemtom mi. Lényeg, hogy megy 90 FPS, swap, töltés, megint 90 FPS, megint swap, megint töltés. Vagyis nemtom swap-e de olyan. De nemkéne neki swappelnie.Ha valaki tud valami trükköt (driver, codec, beállítás, akármi) akkor ossza meg velünk legyen szíves. A Hardwireden olvastam másoknak is volt ilyen, 7900 GTvel, X1950XTvel, 2G RAMmal meg ilyesmivel, szóval nem hiszem hogy a gép kevés neki, valami más lehet.
Előre is köszi,
kiváló 10telettel:
Neck
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL T40 EMC Szerver
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged