- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Nagyon klassz dolog 2.elkezdeni,mégha tom ugyse tom befejezni..mosmá nme tud agép szopozni soha mert ismerema verdákat beállításokat kanyarokat..taktikákat.
Hihetetlen ez a nissan sylvia...307 lovas csak de mondjuk ilyne versségeket kapa gép(én vs 2. pontszáma):5100-1800, 4400-1400, 5400-1700..súlyosssss
Az typerR integra nagyon jo tapad mint állat az uthozés kanyarokban szinte nem is evszít semmit....még alig van rajta level3 és 515ló
Az eclipse is kira de 460 lónál kifuj..de egynelőre elég de 3* annyit drifttel kanyarokban mint a skyline, de legalább kontrolálhatóan.
Dragra szokásos 240sx de most jobban lőhettem be mert ebbe sme minden level3 és 456 lovasés 7.46ot mek 1/4en..nagyot lép
Itt volnának
nissan240sxa nissan 240sxb
eclipse-a eclipse-b
nissan silviaa nissan silviab
integratyper integratyperb -
dragonfx
veterán
Level3as crower motorátépítés...212 lovat dobott az integra type-R-en
-
dragonfx
veterán
válasz
m0h0senator #6745 üzenetére
az igen
Nem azt mondod sok...de a pályák semmi változtatosságot enmmutatnak cska türkökép back..és annyi. a zene egy nulla....van 10 szám kb... az átvezető videk minősége nem túl jó...és sok van belőle....
A kocisk mérete még csak cska elfér...
Ha olyat nyujtana akkor rendben van..de így.....pl:egy crysis 7.5et foglal akkor ok megértem.... -
dragonfx
veterán
huhh most néztem 7.5gigát foglal a gém..mekkora egy szégyen
..1giga video,1.5 autok...3giga pályák...zene 1 giga...ennek fele a felesleges és érthetetlen mér ennyi...
-
dragonfx
veterán
Baxxus megcisnáltattam amotorátépítést HKS mestereivel..és a 305 lovas eclipse 429 lovas lett...mivel level3 turbonetics felöltő volt rajta így azt nem cserélhetik mégnagyobbra, de akkor mit cseérlnek ki hogy ennyit todb a verdán....agyonvágok mindnekit az eclipssel
Silvia pár dolog level 1....ellenfél cisnál 1400at én 3100 at driftben..kikaptak picit.szerinted?
-
dragonfx
veterán
Ujrakezdtem és olyna jó tapasztaltan kezdeni...
Az abs nagy előny nagyon mertfék közb arra csuszika verda amerre mondood.
305 lovas 383NM-es Eclipse-sel vok..nagyon zsír agép húz mint állat....10-15-20mpkkel ynertem mindnehol a battle amchineba...driftreátraktma megint sx-et..az nem érdekel..driftre meg vettem a Nissan silviát csoda egy verdaalapon majdnem 2x annyit csuszi mint a többiek.....csak egy kis tuningbeállítás kérdése....
Így jó jáccani...szal ezta 2 verdát erősne ajánlom elsőre aki most kezdi netán.... -
dragonfx
veterán
lehet elkezdem ujra, igaz tom nem tok street king lenni,de azé 86%ig volt párjó verseny.
A silviat, eclipset, integrat...ki akarom próbálni.Amugy a +15 kocsit hogy kapod meg legaálisan?vagyis tréner nélkül?..valaki próbálta már?sikerült?...és ezeket karreirben lehet megvenni?vagy hogy?
-
dragonfx
veterán
válasz
m0h0senator #6165 üzenetére
e46 m3
Az autsclupt már sok rész óta ugyanaz, semmi gyakorlati hazsna csak csicsa..ennek fejében a underneon már hiányzik nagyon régót
.meg a színes nitrofüst
...illetve első hátsó lámpapároknak kéne váltaoztathatónak lennie.
Ezt az nfsps-t a juiced 2 mega tdu2 agyonveri szerintem...
-
dragonfx
veterán
vége elég volt
hol az a trainer? kell korlátlan számú totálkárzseton...
egyszerűen nem lehet bevenni 300zal egy kanyart...pont mikor előznél 350nél..akkro ha kijössz szélárnyáóékból odacsao valaminek...xaros 2 pályás út...és tele oszloppal meg sziklával....
Már vagy 50 totálkárom van de egyszerűen nem megy még 200is sok kanarban ezek meg 330cal mennek... -
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #6125 üzenetére
Háááááttt az muti már meg valóságba, markokon kívül.....
a koenigsebb tényleg jó lenne meg van ott még pár amit kipróbálnék, lehet elkezdem ujra
Ha cserébe kaptad akkro persze jobb döntés de hajszállal csak...
-
dragonfx
veterán
nem nem
6600gt után ne vegyél 7300gt-tmert szinte ugyanott fogz tartani
7600 GT de inkább felette...persze agp-be nehéz pci-ebe nyitott a terep..
Mondjuk atival rosszubbul megy egy csomo gém mostanság olvasgatoma topikokat több a gond, de azé engem érdekel a hd3850 mit nyujt... -
dragonfx
veterán
tényleg van benne s2000 meg pontiac solstice meg lyneke ezeket milyne koddal lehet előhozi avgy ha 100% gém akkro kapod meg?
Nemmintha döntő lenne de mégis ki lehetne próbálni....
A skyline gtr it tjó autó szerintem....
A supra szerintem fos ahogy a viperés a porsche gt2 is...
dragra a kapott 240sx ajánlott végig megfelel..tapasztalat..Amugy meg váltot érdemes bixbaxolni mega felfüggesztést meg mocit.....mert különben feláll és irányíthatatlan lesz..nem tudzs időben váltani..vagy nem fog huzni a gép...
Én is leturtam 480 lovas nissannal az 900 lovas suprát is mint a takony...
..volt is feljebb 850 lovas wrx sti 1/4es idő nem is írtam hogy én annál majd 1 mpvel jobbat tok az 240sx-xel..
Aze vo hajszás autó de nagyon csúszkál jobban mint a skylien nekem nem volt türelmem bekonfigolni de ha valakinek sikerül tuti jó végig....a gép is ezzel elég jol tolta..meg a porsche turboval..
-
dragonfx
veterán
válasz
hector faub #6062 üzenetére
3.5 gigahertz esetleg..reménykedek csak elírtad
..vagy összetévesztetted..mert ha nem akkor ne tuningolj.
Megvan, hajszakirály is vagyok..már csak a sprint hiányzik.
Nevetséges volt eza krieger, egy szégyen ember legalább akkora mint a dragkirály a mustanggal.Ez is csak égette a bmw m3at......skyline ugy legyorsulta hogy huhh...mondjuk nézem 472 lóval egy hajszakirály mit akar?
..nekem mikor volt e92öm 700+ lovas volt. Amugy ha a gépnek lett volna esze porsche GT2 all level4 gyel áll ki...ugy kemény lett volna....
De így... 2x majdnem kört kapott.utána meg magát totálkárra tette egy hajszakirály ő általa választott pályákon...Érdekes a hozzá vezető utcso futma mérföldekkel nehezebb volt... a 911 turbót kilöktem első kanyarban ugy nyertem meg
..amugy zsír a skyline kanyarban kapcsol a sperrdifi
Megkaptam az ingyne zsetonkártyát ésott figyel az 1000 lovas pagani mosmá..de irányítása angyon gány finomítani kell meg a 800as rx7..ezzel a kettővel majd nekiesek a sprintnek 1x.... -
dragonfx
veterán
a kieger előtti versenynapon vok de megint impossible kategória
hoyg vesz be a gép a 911gyel 300zal egy kanyart?..és nem sprintbe hajszába
én huzom annyival kisodrodok, és belecsuszoka homiba, vagy lassulok folyamatosan..ha utána csámpa fék és borulok fel...
mi a genyoért csal agép?..én megvettema GT2öt egy nagy xar tele van turbolyukakkal a gyorsulás...1esbe csak elkapar 880 lóval..és ellépnek tőlem és a utána is amikor kapcsol a turbó és elkezd huzni 200náél addigra már rég messze vannak az ellenfelek...a skyline tök jot lép 1esbe csak már mindig én nekem kell utcso helyről inbdulva felküzdenem magam
mocskos 100 pont hiányzik nem hiszem el hogy 3-3 első és második hellyel nincs meg a lenyomás -
dragonfx
veterán
Hát igen eléggé furcsa atöbbihez szokatlan és nehéz néha...
magyartísd a gémet>>karrier áttekintése...jobb laul
az autókereskedésbe a karrier főmenüben
Szerintme nem.
amikor megveszed akkor, a kapott autók adott modra adnak de ezt is megváltoztathatód a garázsban...
Hajszára jó egy ideig a 350Z..utábna vegyél valami erősebbet...de ne muscle-t...
A 240sx dragra jó. -
dragonfx
veterán
válasz
Sirandrish #5786 üzenetére
#5785>>szeritnme hanyagold a játékot..amugy 800*600 low..
valszeg törött és azzal nem indulhatsz nem veszi lehetőségnek. ja és le és felfelé indulj.
5795>>
..ha nem rontok tőlem ryo is kört kapott volna utcso hajszán..demondomaz olyna megalázó lett volna
a 911 turbo vagy a gt2 ajobb verda?...van 700k-m hagy költsük má...
-
dragonfx
veterán
74%nál vok
Ryo legyőzésén kívül drag és driftkirály vok.A sprinthez vezető 1 verseny hiányzik, szerintme fog is örökké....kiritkán alulian könnyü volt a drift és a drag sima ügy..aláztam őket..nem lehetne sprintre átutalni 20e-t mondjuk
....mert az már gáz ha 6futamos a nap és 3 futammal lenyomom
..amugy 7.28 és 11.58 az időim, szükségtelen jobb verdára költeni ezzel is lazán nyersz...
Viszont kimura drift rx7ét átraktam sprintre..és láss csodát neki mindne level 4 benne
..mekkora oltás már segítség és még így is gyenguska..viszont így az rx7 közel 800paccantó lett és 394nél szabáélyoz ugy gyorsul 300 felett mint 0-100ra...tán apró reménysugár asprinten próbálkozok, ezzela csúcsebb futamokon behozom tán amásik elmaradását
A drag mustangot azonnal eladtam...minek...
Már csak a hajszakirály van kiwi vok mit tud van 2 verdám 800+ lóval (evo10 és skyline gtr)...csak elég...Amugy a r34skyline nagyon jó hajszára cak irtó jó beállítás kell hozzá...
Ha mindne kötél szakad kipróbálóm a porschét sprintre....
-
dragonfx
veterán
áhh én a sprintkirályt hagyom nem ér meg ennyi idegeskedést.
-
dragonfx
veterán
válasz
s7evcsenko #5723 üzenetére
Ryo verdája lancer evo 10
.. a 9 az elöző széria de az ütősebb szerintem.
Baxxus elkezdtem ezt a sprint királyhoz vezető utat elsőt lenyomtam simán, de a másodikba baxxus 1000-1050 lovas murcival meg zondával indula gép...
Ja és megkaptam a 4. szintü meghajtás csomagot a nissan gt-r-re immár 671 lovas -
dragonfx
veterán
Na végre legyőztem Ryo-t
800lovasra piszkáltam fel az evo 10et.
skyline r34 gtr-rel vertem meg...beállítással király.
Az első drift votl csak irtó nehéz végre egyszer hibázott 3evel megvertem..érdekes a második driftet megcsináltam 5xörre....az valós pontszám volt....szektorosba 3447-0lett javamra a hajszába meg kapott 12secet....Kár azért az 1 futamot mert piszok benehezíti a dolgot, már már fel akartam adni.
Most jöhet a másik 4 királyság,gondolom az se lesz könnyü, pláne a sprint.
Most a nissan GTR-relnyomoma sprintet egész jó rá..de ezta catch uppot kinyírhatná az EA egy patchhel..ilyne nincs hogy 365el leszabályzon mek..és elhuz mellettem az elelnfélmint a huzat.....meg 200 méterről már szélbe vagy hát vicces.
Szélárnyákba nem szabad gázt nyomni csak szaggatottan mnert ugy nem csuszol ki annyiszor.
A drift e46ot felpiszkáltam 700lóra..miután megkaptam az 4. szintü kompit rá. A dragos 240sxre is kaptam azót amég1 4es szintüt... a meghajtás csomagot a gumin kívül....
A sprintesre kéne level 4 nitró meg felfüggesztés
Remélemmihamarabb befejezema fennmaradót utána törlés egy darabig nem veszem elő a dvd-t. -
dragonfx
veterán
egyszerűen nem lehet megverni ryot driftbe hogy a picsába csúszik 3400at mikor 1 nagy kanyar van utána xar 2 sávos rész ott ő hogy a gecibe megy végig 1 drifttel?
UTÁLOM EZT FOS JÁTÉKOT!!!!!!!!!!!
-
dragonfx
veterán
45% és Ryot kihívhattam, deáh ez az egész ember egy szégyennnn
elsőre lenyomtam...a 2 sprintben kilöktemén a csúcsba magát törte össze....dragba 2mpvel vertem meg, kétkerékbe meg 3x annyit mentme mint ő....de gáz....
-
dragonfx
veterán
mindenki ilyen lekesen nyomja,hogy nem is ír
én nem merek visszalépni nem kockáztatok hétvégére egy agyvérzést -
dragonfx
veterán
válasz
Janoska26 #5531 üzenetére
ez így van.
Az nfsbe nem nem kell törés, 300 felett nem lehet autót megtartani.
És tényleg csak 1 bosszankodás eza játék az eddigekhez képest.Vik>>merülj bele asprint és csúcsebbességi futamokba..meg fog változnia véleményed... a többi még csak csak elmegy cska mindne pálya ua..homok fal meg buckák
Kérünk egy 1.1es patchot az irányításra
Vazz hányna kérdezik még a 2keekezéstés a magyarítást.
,,kooylna mondom ti direkt versenyztek ki tudja többet kérdezni
-
dragonfx
veterán
így van már én is majdnem agybajt kapok tőúle
Lehet félbehagyom mert már angyon bosszant eza sprint, ha szélbe megyke irányíthatlan az autó másképp meg nyomukba se ér sjaát erejéből a verda
Persze és szélből kirántani és megelőzni..persze mert az 340nél ám olyna egyszerű..ugy leszédülsz az utrólmint a részeg....és totaled...hát nekem is vagy 30 totaled szeton elment a sprintekre még szerencse hogy nyertme őket... az uj skyline talán talán okés..de szerencse kell, 2 sávos uton hogy lehet sprint versenyt tartanién is még küzdök nem tom meddig bírom
az nfs feeling enme rről szól kár volta sérülést beleraknia gémbe -
dragonfx
veterán
válasz
_stick_ #5495 üzenetére
én nekem a 3k a kitüzött cél mert tudom azzalmindig nyerek gép 2850 felett eddig sosem csinált. Én azé utána is próbálkozok +pontért, aféket tudom hazsnálni...de volt már párszor cudar állapotban az m3am (e46)
baxxus majdnem elszállt a mentésem,mert pont mikor fel le billegett a nyíl hogy mentés kilépett agém véletlenszerűen...és azóta ha betöltöm nfs.exe hibával kilép..még jo hogy másiik slotot is hazsnálóm biztonságból így csak 2 napot kell ujra cisnálnom
-
dragonfx
veterán
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
az ug széria driftjéből ne indulj ki.. a pályák fényévekkel rövidebbek...ott volt esély arra egyik kör elbarmoltad, ugy akkor feláldoztad a következőérdekében hogy ugy ess be ívekre....és visszahoztad az elöző köröslemaradást, pontvesztést...de itt nagyon rövid az ut..nem lehet korrigálni javítani, max. begyakorolni hol kell csúszni....amugy a számláló itt jóval lassabban pörög fel...mondjuk jó lehet az ut rövidsége miatt.
-
-
dragonfx
veterán
Hát mos t tényleg felidegesítetta játék, hagyom mert akkor letörölnáém.
Hogy lehet ez az E92 m3 egy akkora xardomb?..mi a Q anyáért nem kanyarodik?
Ha meg igen akkor meg lecsuszik az ívről..homokba és már borul is fel...fujj viszlát...ilyenre nicns szükség...
Meg aki az EAnál kitalálta ezt a sprint modot annak azt kívánom egy huzamba addig ne ihasson míg meg nem nyeri az összeset
..egy zsák fos.. a sprint votl eddig a kedvenc modom és így elbarmolni
...a sprint az mikor A>>B ki ér el leghamarabb de enm az ki tud 300 felettmenni jobban kanyarban...na és persze mindehhez társul hogy 300 felett mindne autók irányíthatatlan kezelhetetlen, de azé a gép 330cal veszia kanyarokat
..a csúcssebbességi futamokra ugyanez jellemző
..el van barmolva. a carbonban jó volt a chechpoint race de ez egy trágya.....miért?????
-
dragonfx
veterán
válasz
.:Kristian:. #5465 üzenetére
pedig próbáld ki bátran meglpőeket fogsz tapasztalni...nekem max.on van mikor jobban megy mint lowon
programozás szégyene...és ha 22 fps-em van akkor meg ugyis mind1 hogy 22 vagy 19 mind2 lóxar..akkor legalább szépen legyne lóxar.Szomoru vok ez az e92 m3 nagyon nem jó...kanyarban egy xar
...355nél szabályoz szinte tökély lenne sprintre de így....csak fogy a totákárzsetonom
-
dragonfx
veterán
nekem fax tudja milyen japán nevű 7.88at ment....én mondom 7.59nél tartok...
A hajszában egyszerűen ninc smeg a jó dutómű beállításom kanyrban fékezekmés csúszik a kocsi nem tapad be és lassul kellően level 3as fékkel...Stick>>sajna ez váltóbeállítás kérdése nekem is van turbólyuk 4esben sajnos
-
dragonfx
veterán
Kaptam ajándékba 4. szintü XS enginering turbót az e46 m3ba
meg 4. szintü felfügegsztést az 240sx-be gyorsulós verdába.
Mindkettő pont egybesik 466 ló...nem nagy a show a többiekhez képest de amióta ezta kettőt hazsnálóm a drift drag futamok nem elelnfelek,elsőre cisnálók valamit utána tájat nézek
Ja és kétkerekezést is simán elsőr emindne help nélkül a 240sx-xel cisnáltam meg 300-350 méterek mennek vele.
Ja és 7.49nél tartok, meg 12.20nálDe azért mindig amikor a középső nagytól felfelé avgy lefelé indulok találók egy napot ahol iegncsak megizzadok hogy lenyomjam
..nem könnyü ez az NFS pláne így 40% környékén..tele van 700-800-900 lovas verdákkal..mondjuk egyedül a 900lovas lancer evo meg supra tud lépést tartani velem, de ők sem sokáig
..
A skylineom 800lovas már egész jól bekonfigoltma de méág állítgatni kéne pár dolgot...nem értem hogy a gép hogy megy 1.04es kört pl óra ellen,én meg 1.10 alá nem tok menni..csala gép!!..meg van 1 kanyar a driften azt cisnál 3k-t....
munky>>core 2 3giga, 2gga ram 8800gt..kb...
Az e92 m3 sajna szerintme béna..enm tud kanyarodni
-
dragonfx
veterán
a gép adta 518 lovas viper...ott a skyline a nyerő azt is választottam utána most közel 800lovas. Alancer evot eladtam mert állandóan felborult
pedig 560as volt az is. De választ kaptma igena vipernek kabnyarban angyon esika s ebbessége egy lóxar..sklyine még gyorsul is.
Mit állítsak hogy mikor fékezek akkor ne csusszon tovább a gumin az autó hanem megálljon mint a beton?
a lancerrel és a skylinennal is ugyaneza próblémám..fékezek de emgy tovább pedig level 3as afékje
Azé nem tom néha olyna bixbax pályákon 3e-t összeszed agép driftbe..tuti csal
Amugy az 240sx már 466 lovas és 11.88 az 1/2es eredményem
..ez mennyire jó?
..a supra ocska dragban.
-
dragonfx
veterán
Nehéz baxki ez az NFS
Sokat szívok baxxus azonos verdával megyünk 2 nitrot ellövök és 8. vagyok az első sebbességmérő pontnál..pedig ők látom nem nirteoznak.ez hol fer agép részéről?..meg ezta catch up dolgot már elfelejthetnék
..mondjuk erre panaszkodott mindneki évek óta túl könnyü 1 nap alatt meg lehet cisnálni..na most feladtáka leckét mindnekinek, ezért nem tetszik gondolom sokaknak mert nehéz vagyis nem is nehéz csak nem az eddigiekhez alakul ezért furcsa.
Aviper egy trágya autó nem ér semmit
Én még az e92öt, paganit, lambot, meg a 2 skyline-t fogom megvenni, többi nem érdekel, mert avgy irányíthatatlan avgy gyenge.pl:impreza, eclipse-t valaki próbálta?
szerintema törés igenis jól van megcisnálva..jó persze 5 szalto után egy vaddarabnak kéne csak maradnia tény mega kerék nem törik ki dekifelé tud állni bőven..high grafikán nézzétek a törést.
-
dragonfx
veterán
mekkora gáz hogy nekem 1/3ad lovas a drag autóm és csak féllel megyek gyengébbet..árba meg...köhöm lp640 vs 240sx
Amugy ti hogy vesztek ennyi verdát?..mert ennyi pénzt nem is ad a gép?
én még kártyaválasztással pedig naponként 2 van nem ynertem csak javítási meg tuningcsomagot. -
dragonfx
veterán
zonda?
baxxus te is jó előre tarthatsz az 315e
Meg 800 lovas rx8..baxxus...
Lehet picit finomhangolok még pár dolgot
Amugy 22% -
dragonfx
veterán
Újabb tapasztalatok
-A tuninggal érdemes foglalkozni mert +/- 35-40 ló vana verdában ha finomhangolod.
-Nema lóerő számít....400 lovassla is elversz 700asat ha jól avgy beállítva....
-A kézifék egy kincs
-dragban még mindig nincs elelnfelem másodpercekkel verek mindnekitjelenleg 8.58 a 1/4 mérföldes rekordom.
-eddiek alapján mint a carbonban a lancer evo piszok jó autó
-rx7 gyenge
-kéne valami driftcar mert eza gto tényleg nem a legjobb ....na majd az m3Ja és a legnagyobb LOLL programozás szégyene
low-ra rakva a grafikát kevesebb fps-t érek el mint highon....azonos felbontás tuning körülményke között..ehhez szerintme nemm kell kommentár
1024 high 34.5 fps 33000 frame átlaga.
-
dragonfx
veterán
Fujj de nehéu pályák vannaka reachokon a lentiek amik vannak nem tok továbbjutni baxxus
Ez már kemény szimulátor, kézifék és beállítások nélkül semmit nm érsz.
Pár képecske
1/4 mérföld
1/2 mérföldhajszás lancerevo9 lancerevo92
-
dragonfx
veterán
most vok 12%nál 80 versenyen túlmosmá ad pénzt cska okosna kell megosztani 1 nap után tok egy uj autót venni vagy egy másikat fejleszteni mindenre van autóm..desajna 300+os gépetépéíteni nehéz
tapasztalatok továbbiakban>>
a drift csak nehéznek tünik..ha rájössz 1 kanyar drifttel nyersz
a sprint tényleg nehéz...futomű kell oda nagyon..és max.on pörgetni a verdát
az ellneörzőpontos is súlyos mert a gép 2x akkora lovas kocsikkal áll kiDe rá kell jönni mindenreén 1.-2. vok mindig.
A jívtási kupon jó gyüjteni -
dragonfx
veterán
válasz
Sirandrish #4697 üzenetére
inkább ti ne hangoztassátok mert már szörnyűolvasni 5ből 4 ember elkezdi fikázni folyamatosan minden hsz.ébe..akkor minek ír ide vazz?
Volt már jobb ez van, erős gép kell hozzá mint mindne mai gémhez tény hogy xar az optimalizáció..de aki fanatic annak ugyis mind1, aki meg nem annak viszlát leggyengébb láncszem...
-
dragonfx
veterán
Hát baxxus tényleg hosszú még mindig a battle machinetól most indultam csak lefelé.
-A drag szeritnme eltalált csak egy idő után könnyü rá kell érezni ennyi
-a kocsi módosítása másik féle versenyre örültség tényleg...vesztezs sokat de megmarad mindne csak leveszi róla de megvan véve csak fel kell helyezni szal időhuzás+más design kell más módra..mondjuk ez nem rossz ez utobbi
-kocsit hogy lehet venni?hol?nyerni?
-a pénz elég szükős de ki lehet jönni sok javító karit kell nyerni
-uncis télleg hogy eggyen belül ua.pálya van cska fordítva meg a időpontos stb versenyke ua.n zajlanak csak más acél
-mindne kocsi felfüggesztése gyárilag egy fos..azt rakjatok bele mindbe sürgősen
-igen eléggé el van rejtve minden de meg kell találnimég én sem találtma meg mindent pl:hány %nál tartok
-előrerébb haladva régebb óta belépve a gémbe jobban fut, nem akadozik...tuningot visszábbvettemés jobb lett.
-de máér kéne az e92 m3 turbo -
dragonfx
veterán
Már feljebb le volt írva hogy kell átrakni kb 1 perc és müxik kipróbáltam
thx érte
-
dragonfx
veterán
emberke teljesne egyértelmű hogy évről évre bonyolodik a gém, ez egyértelmű...pont jómert így sneki nem mondhatja fuuu 1 nap alatt végigtolta.
-
dragonfx
veterán
kérema registry bejegyzést privibe
ne szitkozodjatok, akinek az enyémnél jobb karija van nem szabad akadnia, a hiba az ön készülékében van akkor
..win re dx re..whql re..atisonak emg kell uj catalyst....
A TDU is akad mint állat max.on szóval!!!!
A crysishez meg adjatok gépet ahogy a bioschockhoz meg az ut3hoz is, ami ugyancsak mai szerzemény. -
dragonfx
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #4586 üzenetére
tényleg nehéz,sokat számít a gumimelegítés, meg a perfekt shift...
Amugy az akadásra>>ha a gémben grafikát változtatsz ugy hogy előtt enem lépsz ki akkor nekem kb 6-8 fps-sel megy a menü már!!!!
Ez bug, szal ezt ne felejtsétek ki,a mugy meg szerintme ATI betegség az akadás majd jön uj catalyst. -
dragonfx
veterán
Szerintme enm rossz a gém a drag jó nehéz lett.
Picit mintha optimalizáltak volna.
Elején vok nagyon de rmeélem nem cska a custom gép autoivallehet lenni hanem később lehet felni,szín, csicsa, neon mindent rakni rá..meg persze tuningot...
kicsit érdekes a menüszerekezet nem NFS-es de jó.
Tegnap hozta este a postás ma éjjel már nyomhattam volna...de reggel kiwi voltmaés felkeltme korán. -
dragonfx
veterán
hogy tudnám kideríteni hogy vga vagy cpu limites nekem a gém?
a profilomba leőv konfiggal...nagy felbontás xar képminőség illetve kisfelbontás max. grafika vagy milyne beállítást eszközöljek? -
dragonfx
veterán
válasz
.:Kristian:. #3841 üzenetére
ha ez igaz akkor nagyon zsír választék lesz....mondjuk nem tom egy pagani hogy alkalmas driftre
..ja és ferrari hol van...van párazonos model azok helyett jöhetne f430 meg 599gtb
-
dragonfx
veterán
válasz
.:Kristian:. #3821 üzenetére
Azé a komment se gyengeAmugy szerintme nem olyna rossz csak nekem huzott 7600gtvel nem emgy max. grafon 102be mediumra keleltt vennem iylenre még nem igazán volt példa nfs történetében
agp 8600kell
Amugy 791 és 1.08as kört sikerült elérnem...
De vane nnél jobb én eddig nem találtma meg a másik játékmodot sehol nem emgy feljebb a nylal vazz erre véletlen elkezdtem kattingatnia kornán..ennyire béna menüt. -
dragonfx
veterán
No comment...
"OST - Need For Speed Pro Street
Airbourne Blackjack
Avenged Sevenfold Almost Easy
Bloc Party Prayer (Does It Offend You, Yeah Remix)
Chromeo Fancy Footwork (Guns N Bombs Remix)
Clutch Power Player
CSS Odio Odio Odio Sorry C
Datarock I Used To Dance With My Daddy (Karma Harvest Mix)
Digitalism Pogo
Dude 'N Nem Watch My Feet
DUNE A Blast Beat
Foreign Islands We Know You Know It
Junkie XL feat. Lauren Rocket More ( Junk O Flamenco Remix )
Junkie XL feat. Lauren Rocket More ( Junk O Rock Remix )
Junkie XL feat. Lauren Rocket More
Klaxons Atlantis To Interzone
MSTRKRFT Neon Knights
Neon Plastix On Fire
Peaches Boys Wanna Be Her (Tommie Sunshine's Brooklyn Fire Retouch)
Plan B More Is Enough feat. Epic Man
Plan B No Good (Chase & Status and Benni G Remix)
Smallwhitelight Spite
The Faint Dropkick The Punks
The Horrors Draw Japan
The Rapture The Sound
The Toxic Avenger Escape (Bloody Beetroots Remix)
TV On The Radio Wolf Like Me
UNKLE Restless feat. Josh Homme
We Are Wolves Fight And Kiss
Wiley Bow E3
Yeah Yeah Yeahs Kiss Kiss
Year Long Disaster Leda Atomica
Yelle A Cause Des Garcons (Riot In Belgium Remix)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Táp ventilátor csere
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest