Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Fuvaros #5654 üzenetére
Sokan szenvednek a játék optimalizatlansága miatt(én is),sok forumon olvastam utána
(külföldi oldalakon is-a gamespot-on pl.minden 3.hsz-ben azt irják hogy szaggat a játék,és
egész jó gépeket is írnak),100%-os recept nincs.nekem is 1x bejött az hogy mindent max-ra vettem,de mikor legközelebb inditottam a játékot,már megint szaggatot...
legrissebb driverek vannak fenn.háttérben futó progikat minimumra szoritottam,töredezettségmentesítettem a rendszervinyót(ugy hogy kikapcsoltam a virtuális memóriát,majd utána vissza),állítgattam össze vissza low-és high között minden értéket,még a felbontást is levettem 800x600-ra,de semmi változás...
azt írják a tutti az 2gb memória,de láttam bőven olyat akinek azzal is szaggat..
talán az hogy intel-nvidia optimalizáció van,amd-ati párossal van gond? passz.
várok egy patch-et az EA csapattól mert biztos szedik rendesen a fejüket a világ játékosai
amiért ilyen állapotban került kiadásra a gém,mert az ajánlott rendszeren sem fut akadás nélkül,és hiába állítja az ember bárhová a beállitásokat nem változik a játék futási sebessége,ez programozási hiba.A hiba nem nálunk van,hanem a játékban! ez az én véleményem! -
válasz
Fuvaros #5629 üzenetére
pl ati tray tool ha atis vagy,vagy akár Fraps-sal.
Egyébként kipróbáltam én is,hááát nemtom.Az első versenyen az a golf valami undorító módon kacsázott,később a többi az jobb volt,viszont sajnos köze nincs a valósághoz (szélcsatorna,teljesítmény,és az egyéb beállítási lehetőségek) az autóknak.A törés tetszik,a fizika ettől függetlenül sokat javult a Carbonhoz képest szerintem (bár itt már profi módon tudom kézifékkel fejreállítani az autókat
).
A menü csapnivaló, a karrierábra hát, undorító vagy pocsék ( sose hittem volna, hogy valaha egy játék menüjében eltévedek,vagy ennyire rámtör a frusztráció lányos zavaromban).Szintén negatívum a freeride hiányaSzóval vegyes az összkép vegyes.Jobb,mint a Carbon,de az év autós játékától is messze van. Mondhatni a szokásos(?) EA tálalás, márkanevekkel,logokkal,csilli-villi cuccokkal beburkolt hanyagul megirt cuccos,amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Személy szerint marad a TDu.
-
DewiL
senior tag
válasz
Fuvaros #5566 üzenetére
talán azt pl hogy a proci netán 3Ghz megy-e vagy csak alapon
ezenkívül milyen felbontásban próbáltad milyen részletesség melett a driverben mik a beállítások alapérte3lmezett vagy piszkáltad + jól jönnem még a taj és adószámod is hogy teljes képet tudjunk alkotnine haragudj de benyögöd ide hogy szaggat az xp reinstall után is hát egészségedre semmi olyan hogy pls segítsetek vagy mi lehet a baj egy kijelető mondat után mit vársz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Audacity - hangszerkesztés
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest