- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
hali olyan problémám van hogy letöltöttem az NFSmania oldalról az 1.1 patch-et amihez van egy booster pack is azt feltelepítettem és mikor el akarom indítani a játékot azt írja ki hogy nfs exe alkalmazáshiba és ha rámegyek az ok mezőre akkor kilép mit lehet vele csinálni hogy működjön?
-
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudja valaki hogy hogyan lehet felhasználni azokat a jutalmakat amiket kapok? mikor például rekordot döntök akkor szoktam kapni
-
Dj.Mike
senior tag
hello lenne egy kérdésem: a megnyert versenyek után mikor kapok jutalmat azt hogyan lehet felhasználni? van olyan verseny mikor egykerekezni kell? és ha van akkor hogyan lehet beállítani hozzá a kerékszélességet? egyébként nekem nagyon bejön a játék semmi bajom nincs vele
-
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni honosítást a játékhoz?
-
Dj.Mike
senior tag
hello hány autó van a játékban? tuningolás szempontjából jobb mint a carbon? nekem is meglesz csak kíváncsi vagyok
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #4675 üzenetére
annyira vártam hogy megjelenjen mert rajongok az NFS játékokért
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #4672 üzenetére
akkor tuti hogy nem veszem meg inkább elkérem valamelyik haveromtól
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #4669 üzenetére
szerinted megér annyit?
-
Dj.Mike
senior tag
hello mennyibe kerül a boltokban a játék?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
rabcsanszki #4326 üzenetére
miből gondolod? be tudod bizonyítani?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
GC-EvElyN- #4323 üzenetére
szerintem egy párszor már kérdezték amit te is és már egy csomószor meg volt válaszolva de azért leírom e hónap 14-ére ígérték
-
Dj.Mike
senior tag
szerintetek a teljes játéknak is olyan gépigénye lesz mint a demónak?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
::Trunks:: #4151 üzenetére
na de a lámpája tényleg olyan de nem vitázok a szakértőkkel
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
(Kolombusz) #4149 üzenetére
de ha nem Skyline akkor miért ugyanolyan a hátulja mint az R34-nek?
-
Dj.Mike
senior tag
nekem tutira jól megy a gépemen a demó minden high-on 1024x768-ban is kíváncsi vagyok hogy a tljes játéknak nagyobb gépigénye lesz-e
-
Dj.Mike
senior tag
csak belejöttem a vezetésbe sőt a második versenyt elsőre megnyertem viszont a Skyline-nak elég furcsa eleje van kicsit lehetne szebb is
-
Dj.Mike
senior tag
hát meg kell hogy mondjam elég fura irányítása van az autóknak olyan mintha szándékosan menne le az útról nekem még az is gondot okoz hogy hogy tartsam az úton ja és az is elég fura hogy egy borulástól egyből totálkáros lesz az autó
-
Dj.Mike
senior tag
hali figyeljetek mikor letöltöttem torrenttel a demót akkor 100 százalék után töltött valamit felfelé már kb 300 megát töltött fel ez miért van?
-
Dj.Mike
senior tag
remélem hogy a teljes játékról jobb véleményeket lehet majd elmondani
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
.:Kristian:. #4031 üzenetére
köszike rendes vagy és azt meg tudnád mondani hogy melyik oldalon van?
-
Dj.Mike
senior tag
hali lehet már tudni hogy mikor adják ki a teljes játékot?
-
Dj.Mike
senior tag
hát ahogy elnézegettem a grafikát nem sikerült olyan jól mint azt vártam. szerintem a Most Wanted grafikája sokkal jobb és annak még a gépigénye is jóval kisebb pedig régebbi játék. nem tudom hogy a Pro Street-nek mire fel van akkora gépigénye
-
Dj.Mike
senior tag
nem tudom mennyi igazság van benne de úgy tudom hogy a játékokat előbb le lehet tölteni minthogy megjelennek a boltokban haveromnak 1 héttel a megjelenés előtt már megvolt a Carbon
-
Dj.Mike
senior tag
csak megtudtam mi az a fake csak az lehet nem hiszem hogy ilyen hamar fent van már a teljes
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #3951 üzenetére
jól van de még mindig nem vágom mi az a fake
-
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudom mennyire vág ez ide de találtam az isohunt-on egy letölthető Pro Street-et ami 4,72 GB és játék kategóriában szerintetek mi lehet az? csak nem egy teljes játék?
-
Dj.Mike
senior tag
nagyon jó 30 mega és nincs hiba
-
Dj.Mike
senior tag
eddig jó még nem írt ki hibát és már 19 megánál jár
-
Dj.Mike
senior tag
hát most ismét elkezdtem szedni a Hardwiredről 880 kb-el de azt nem tudom hogy kiírja-e a hibát
-
Dj.Mike
senior tag
nincs véletlenül más torrent oldal is ahol fent van?
-
Dj.Mike
senior tag
csá mindenki! most kezdtem el leszedni a demót, csak ezeket a véleményeket látva nem tudom hogy megéri-e leszedni nektek mennyi idő alatt sikerült leszedni?
-
Dj.Mike
senior tag
ezt a hibát kb 10 megánál írja ki és azt javasolja h próbáljam meg később de már 3-szor próbáltam letölteni és semmi
-
Dj.Mike
senior tag
nektek is kiírta mikor a Hardwired oldalról töltöttétek a demót hogy a letöltés megszakadt mert a fájl nem olvasható???
-
Dj.Mike
senior tag
ahonnan szedtem ott váratlanul megállt pedig majdnem 4 megás netem van
-
Dj.Mike
senior tag
hali én is most szedem van egy olyan oldal ahol az EA 5 szerverére is rá lehet kapcsolódni na onnan szedem és elég szépen jön
-
Dj.Mike
senior tag
mostmár tényleg kijöhetne mert most aztán gyors a netem
-
Dj.Mike
senior tag
de tényleg fent van azon a német oldalon csak nem tudom hogy kell leszedni
-
Dj.Mike
senior tag
azt hiszem nem fog kijönni mostanában a demó majd talán este valamikor
-
Dj.Mike
senior tag
na és honnan lehet megtudni ha kiadják a demót?
-
Dj.Mike
senior tag
itt 23-ára írják a megjelenést
-
Dj.Mike
senior tag
na fent van már a demó valahol? ha igen akkor honnan lehet megszerezni?
-
Dj.Mike
senior tag
hali mikor jön már a demó? úgy várom
-
Dj.Mike
senior tag
lehet már tudni hogy mikor lesz elérhető a demó?
-
Dj.Mike
senior tag
épp most nézem a videókat és eddig nagyon tetszik a játék
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #1709 üzenetére
hát az eddig látott videók alapján igényesnek látszik de az úgyis akkor fog kiderülni ha már játszunk vele
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #1702 üzenetére
tuti hogy nem lesz szar játék szerintem a legjobb lesz az összes NFS közül. a Pro Street-nek lesz a legszebb grafikája és végre tényleg törnek az autók
-
Dj.Mike
senior tag
hát nem tudom hogy a Vistán mit produkál majd a játék de az köztudott hogy az 512 ram helyett 1 gb kell neki vistán és a vista még elég új darab sokan mondják hogy még nagyon kevés program van hozzá meg játék is én az XP-t ajánlom mindenkinek mert mióta gépem van azóta XP-m van és egyszer sem volt vele baj. minden megy rajta és az a lényeg
-
Dj.Mike
senior tag
mondjuk ahogy haverjaimat ismerem meglesz a játék max. a kiadás után 1 héttel
-
Dj.Mike
senior tag
de azért arra igazán kíváncsi vagyok hogy milyen gépigénye lesz a játéknak
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #1674 üzenetére
akkor jobban járok ha a megjelenés után elmegyek mondjuk a Tescoba és megveszem
-
Dj.Mike
senior tag
hello mindenki! ha már ennél a megrendelős témánál járunk akkor lenne egy kérdésem: ha megrendelem akkor kb mikorra érkezik meg a játék hozzám? ha még ki sem adták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest