Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Tudom, hogy csalni nem szép dolog, feltettem a patch-et végigvittem a plussz pályákat, írom be az "unlockallthings" kódot a 4es tuningokért, de nem veszi be. 5letek?
-
_stick_
őstag
válasz
South Velen #6630 üzenetére
MA a legnagyobb teljesítményű AGP-s kártyák ~30k körűl vannak.
Az enyém alá szvsz nem érdemes menni, hamár AGP-ről beszélünk.
Egy ATI 2600XT olyan 26k körűl van. -
_stick_
őstag
-
-
_stick_
őstag
Tegnap lenyomtam a sprint királyt. Nevetve megcsináltam a 3 pályát, ráadásúl a hülyéje 2-szer kinyírta az autóját, totaled
Viszont előtte... Volt, hogy 1 pályán 15 totaled-et értem el, főleg azon a hosszú sivatagos pályán...
Ez a versenymód 1általán nem jött be, pláne, hogy billentyűzettel tolom, elég nehéz az úton tartani az autót, arról nem is beszélve, ha leveszem a gázról a "lábam" egyből utólérnek... Egy-két pályánál vissza is kellett vennem racer-re
Nah, ma délután Ryo. -
_stick_
őstag
Tegnap megtaláltam a tökéletes autót grip-re. Ford GT
Eddig lambo volt és rengeteget szaroztam a sector shotout-al, úgy fordult, mint egy kétuszályos komp
Megvettem a GT-t. Gyorsabb, fordulásban messze jobb, mint a lambo. Minden grip-et, track record-dal nyerek.
A lambo-t meg száműztem a sprintekre, oda úgysem kell a jó fordulás -
_stick_
őstag
válasz
m0h0senator #6124 üzenetére
Én, meg mikor elindítottam egy versenynapot, a versenyválasztó menüből, mintha egy Köenisegg figyelt volna... Bár lehet, csak egy Viper volt, jól el-autosclupt-ozva
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #6052 üzenetére
Hallod, nekem van olyan haverom, aki azzal baxtatott, hogy neki 6600Gt-vel közepes beállításon 1024x768-on faszán megy. Na mondom ezt már megnézem. Átmegyek, sírtam a röhögéstől a hülyéje a ~15FPS-t folyamatosnak látja... Átállítom, hogy az FPS-nek is adjak, lecseszett, hogy ez túl gyors, nem tud időben kanyarodni, meg falnak, meg kicsúszik, ... meg anyád...
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5877 üzenetére
Mikor megvettem a Hemit gyorsulásra, rápakoltam minden cuccot, ami az erőt növeli, mondom lenyomok mindenki. Há ők nyomtak le engem. JA és az volt, hogy mikor felváltottam 4be, nem gyorsúlt tovább. Megcsináltam egy párszor az első showdown-t, lett némi pénzem felpakoltam rá minden cuccot, kerék upgrade, meg felfüggesztés és a többi és utánna már gyorsúlt rendesen...
A másik, hogy volt már párszor szó rólla, hogy drag-ra hátsókerekest érdemes venni. Hemi-vel toltam végig a dragokat, de a gép egy supra-val jó párszor megszopatott... -
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5870 üzenetére
Én a cobalttal 30-35%ig vittem, utánna már gyengus volt, 3-as szinten. Amúgy nemtudom észrevetted-e, de itt is vannak Tier-ek, mint a Carbon-ba. Ez is tud segíteni az autóválasztásba. A cobaltomat Subarura cseréltem és nagyon megérte bár így az utolsó showdown előtt egy kicsit gyengus, száműztem a sprint kategóriába, ahol jó hosszú 5-6 sebességel, remekűl megállja a helyét.
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5865 üzenetére
Alapból max 3-asra tudod. A 4-es szintűt csak akkor ha kapod (ha szerencséd van), ha megcsináltál egy napot. De, amúgy ez így elég gáz, mert 6-7 autóm és eddig 1hez kaptam 4es szintű kereket. Mikor fog így összejönni legalább egy 4-es autó?
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5863 üzenetére
Viszont megéri.
-
_stick_
őstag
válasz
#93448704 #5829 üzenetére
Nézd meg a konfigom. Nekem a world-ön minden off, árnyékok off, effektek off, autó effektek off, auto high, füst on, auto effektek off, damage high, 1027x768, 4xAA és max aniazotróp szűrés. Ezzel a beállítással csak egy-két pályán szaggat alapból, illetve ha több autó van előttem.
DualCore és PciE manapság már alap.. -
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5814 üzenetére
Ez engem is megzavart az elején... Az a lényeg, hogy 1 stílushoz (grip, drift, drag, sprint) 3 blueprintet rendelhetsz hozzá. Tehát lehet egy autód mondjuk gripre, de azon belűl 3 féle customization-t csinálhatsz, nekem bőven elég volt 1 is...
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #5810 üzenetére
Menny a garázsba, customize blueprint, customize tunning, megkeresed amit nyertél és az adott szinten az egyik owned lesz. Olyan mintha megvetted volna, csak ezért nem fizettél.
-
_stick_
őstag
válasz
s7evcsenko #5800 üzenetére
Próbáltam a lambo-t is meg a porsche-t is, hát a GT-R után mindkettő úgy fordúl, mint egy komp...
Na még gyakorlatozok...
-
_stick_
őstag
Jó reggelt!
Már csak a Sprint király és Ryo van hátra. Nissan GT-R-el csinálom a gripeket, de igencsak kevés... Mire érdemes lecserélnem? Lambo, vagy porsche??? -
_stick_
őstag
Megcsináltam!
A leírt módszereddel 159-ről kemény 166 lett a rekord... Hiába, a taktikám és a gyorsaságom nem az igaz, így az erősségemre hagyatkoztam: csináltam amennyit tudtam, ahogy lent volt az első kerék egyből behúzódtam a sávjába, amitől ő bevágta a satuféket. Ehhez csak annyi kellet, hogy gyorsabban indúljak, de ez mint a gyorsulásban kiderűlt nem volt gond...
Asszem 140/65 arányba nyertem. -
_stick_
őstag
Üdv! Tanácsokat kérnék! Hemi-vel gyorsulok, minden hármas szintű, kivéve a turbó, az négyes. Kétkerekeznem kellene drag-boss ellen, amit képtelen vagyok megcsinálni... A legjobb eredményem a 159m, de volt, hogy a három futam alatt 3x159m-t értem el... Az ellenfél, meg rossz pillanatában csinál 180m-t. Aerodinamika, fokozoatok, motor, felfüggesztés... stb, beállítások érdekelnének.
-
_stick_
őstag
válasz
s7evcsenko #5503 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a 2 kerékhez, max muscle autó, legszélesebb hátsó papucs és kis leszorító erő kell. Ha nem akarod, hogy 2 kerekezzen, próbáld ezek ellenkezőjét.
-
_stick_
őstag
válasz
dragonfx #5493 üzenetére
Nekem az a taktikám, hogy első körben óvatosan, de igyekszek sok pontot összehozni, ha több 100 ponttal a második felett vagyok, akkor a többi körben már csak végiggurolok a pályán, mert különben rendre sz@rrá töröm az autót.
Az meg sokat dob, hogyha mondjuk csúszás közben lövöm a nitrót, asszem arra +1000-et ad. -
_stick_
őstag
válasz
AMD Power #5405 üzenetére
Izlések és pofonok. Kipróbál -> eldönt
Nehezebb, hosszabb, kicsit unalmasabb, mint a Carbon.
A grafikára nem mondok semmit, sajna a gépem nem viszi a full-t. A törésmodell sztem fasza, csak nekem nem jön be, egy keményebb futam után rendesen lekopaszt a javítás. A drag elég jó lett, a drift-be szar vagyok, faltól falig ütközök, a többi futam elmegy.
Én a 10-es (arcade) skálán a 8-at megadom
Nállam, még mindíg az U1 és a MW a nyerő -
_stick_
őstag
válasz
_stick_ #5318 üzenetére
Sikerűlt megoldanom a Hemi-problémámat, felpakoltam rá minden 3-as szintű cuccot
Most azon vagyok, hogy 2 kerékre kapjam az autót. Megvan hátúl a széles gumi, de épphogy megemelkedik az eleje. Fontos az, hogy milyen fordulatszámon váltok 1esbe? A tunningon minden alapbeállítás, 4-5-6 sebességet toltam fel egy kicsit. A leszorító erőt is levettem. -
_stick_
őstag
Egy fontos infót kihagytam: mikor 4-be váltok, szinte fel sem pörög a motor. A sávon, ami a fordulatszámot hivatott mutatni, a legalsó 3-4 csík szürke. Nem megy feljebb... Nem dolgozik a motor...
A fokozatok állításában képbe vagyok: a végsebességet max 2-3 Km/h-val tudtam megnövelni.
Nah, az a gond, hogy 4-esbe nem dolgozok a motor.
Ami még furcsa, hogy a végsebességét a felfüggesztés is befojásolja, vissza kelett raknom az alapot és így nőtt a végsebesség.
Ja, még valami: a légellenállás teszten 300Km/h mutat végsebességnek. A dyno-n, meg 178km/h-tMod: senior lettem
-
_stick_
őstag
5318?
-
_stick_
őstag
Jó reggelt versenyzők!
Vettem egy Hemi-t gyorsulásra. Megvolt rá a pénz, hogy első szintre feltuningoljam. Meg is vettem mindenből az elsőt, majd nyomúltam gyorsúlni. Meglepődve vettem észre, hogy hármasban még húz, felmegy vagy 200-ra, majd perfect váltás és négyesbe nem megy tovább, sőt, lassúl. Nyomom neki a nitrót, de úgy sem gyorsúl.
Kipróbáltam, hogy egyesével leszedegetem róla a tuningokat és kiderűlt, hogy a váltó- és a futómű okozza a végsebesség csökkenését.
Hogy is van ez?Láttam, hogy van quick tuningolás, lehet ott kellett volna?
-
_stick_
őstag
Hemi-t vettem
-
_stick_
őstag
Jó reggelt!
Kb a játék 1/3-nál járhatok. Vennék egy muscle-t drag célra. Melyiket érdemes? -
_stick_
őstag
Segítség kellene.
Reggel felkeltem mentem egy pár kört. Kiléptem, majd később újra játszottam volna, de nem reagál a billentyűzetreA gamepaddal tudtam mászkálni a menübe, ott volt a billentyűzet, de semmilyen gombra nem reagál, kivéve az Alt+F4
Mit gondoltok?Mod: ja, amúgy semmi baja a billentyűzetnek, id is tudtam írni
-
_stick_
őstag
Kivagyok...
Körverseny van, mindenki Z350-el vagy Golffal megy. Van egy tompa hosszú kanyar, ahol a kanyarodás közben folyamatosan lassulok. Tök mind1, hogy határozottan, vagy lassan adagolva kanyarodok, elhúznak mellettem... Az éles kanyarokban verem őket, de ez a célegyenes előtt van. Nemhiszem el. Az első kanyarnál felküzdöm magam az első helyre, mire jönne a célegyenes meg már az utolsó vagyok.
Na most komolyan, hogy csináltátok ezt meg billntyűzettel?
Ha valakinek nincs kormánya az lehúzhatja magát? Szvsz ezt nagyon elb@xták. -
_stick_
őstag
Ti tudjátok billentyűzettel irányítani? Egyszerűen képtelen vagyok kanyarodni, mert mikor adagolom neki gombokkal az irányt, folyamatosan lassúl... Úgy lemaradok a kanyarokba, hogy esélyem sincs behozni...
-
_stick_
őstag
De telhetetlenek vagytok...
Eddig az volt a baj, hogy nem törik. Most törik, de nem eléggé. Én a magam részéről örülök, hogy low-on elfut a törés, high-on olyan szép, hogy az már a gépemnek nem tetszik. -
_stick_
őstag
-
_stick_
őstag
válasz
.:Kristian:. #855 üzenetére
Remélem azt a borotvahabot, amit a driftnél láthatunk le lehet majd butítani szimpla füstre
-
_stick_
őstag
válasz
.:Kristian:. #846 üzenetére
Élvezhető az... A lényeg, hogy kb 10-15 év Commodore-ozás után kell váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest