- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin #594 üzenetére
Ó, aranyat BlackMarket-en nem szabad áldozni!
Csak is olyatln alkatrészt, amit egyébként máshol nem tudnál beszerezni és lehetőleg úgy, ha pénzért kínálja a játék.Picit csalódtam egyébként a kínálatban. 59-es szintű vagyok és még mindig gagyikat kínál jórészt. Ilyen utcai kategóriás zöld alkatrészeket aranyért... Kössz, nem!
Picit olyan, mintha nem hozzám igazodna a kínálat, hanem az átlagabb játékosokhoz.Más: nem igazán értem egyébként ezt a Razor-os történetet.
Van ez a nekünk segítő rendőrcsaj, aki magán úton tevékenykedik és szeretné káoszmentesíteni a várost, harcolva az utcai versenyzések ellen.
Igazából szerintem pont mi vagyunk a legnagyobb a káoszteremtők a játékban. Úgy érteném meg a dolgot csak, hogy miután Razor-t kizavarjuk a városból, utána csattanjon a karunkon a bilincs és legyen instant game over, de ez úgy sem így lesz. -
-
SybenX
őstag
Na sikerült megszerezném végre nekem is a BMW-t.
Kemény volt az utolsó menet,750PR-ig toltam fel a kocsit,de így is egy hajszálon múlott. -
Micsurin
nagyúr
válasz
-secret- #582 üzenetére
azt teszem de az ECU-s hunter kivitelezhetetlen 709-es kocsival.... nem lehet egyszerűen , 3x probáltam már megszakítva sem volt talán a nitro
UA az a stílus mint az RR3 , ha nem fizetsz nem lesz meg semmi
ahogy látom gyengébb mint a snoop dooggom , akkor nem is erőlködőm inkább
szrk2.: -"- 44-től mér alig lehet fejlődni
minden ötletet meghallgatok
car seriesben is min +50pr-ek kellenének
-
Micsurin
nagyúr
téma mentve
On is legyek van aki már közelebb van az M4 (razor)-hoz mint én ? Nekem még 7 verseny , tud valami okosságot mondani valaki ? (hunterek néha elég macerásak)
szrk.: más Nekem Nexus 9-en picit pixeles a játék , nem szereti a QHD-t ? (1536 x 2048)
-
B********
aktív tag
Egyébként meg ma mérgelődtem az RX7 fejlesztésén is: adott volt zöld motor, maxra fejlesztve, összegyűjtöttem a 8 db conversion kit-et hozzá, amelyeket jó pénzért fel is használtam, majd újabb zsíros összegért újraépíthettem a kék motort, ami persze csak 3 csillagos és jócskán visszaesett az autó PR-ja miatta. Értem én hogy a kéket tovább lehet fejleszteni, de ez akkor is idegesítő hogy sok tízezerért gyengébb lett az autó mint volt...
-
Maxtreme
addikt
Elég volt a farmolásból én is lefutottam.
hehe nem is emlékeztem rá hogy van egy arany ECU-m. Most pont jól jött. -
B********
aktív tag
3 verseny vissza, az autóm 720-as, és fogalmam sincs hogy lesz belőle legalább 740 környéki, ami az utolsó versenyhez kell... Lehet beáldozok 90 aranyat egy prémium ládára vagy nem tudom...
-
Maxtreme
addikt
dehogynem.
Más:
Tettem 1 próbát a játékkal azzal kapcsolatba hogy mennyire múlik a vakszerencsén a farmolás. Hát semennyire.
Mentem 5x 1 pályán, és mindig visszatöltöttem a felhőből a mentésem. Mind az 5 alkalommal 2000 creditet kaptam, akármelyik kártyára is böktem. Vannak véletlenek, de nem ennyi.. -
Joccc07
addikt
Gondolkoztam, hogy a chapter végén nem sajnálom majd az aranyat a Razor mustang-jára de miután mentem vele chapter 4-be hát rögtön megváltozott a véleményem.
Nem valami szép. -
-
Maxtreme
addikt
Basszus nekem most lila aksi kéne, de abból vagy 8.
-
bostone
addikt
Biztos, hogy az alkatrészeket nem lehet menteni az event végén? Több, mint 40000 folyna be, ha most eladnám őket, talán érdemes lenne visszaforgatni.
-
lacy86
addikt
Ez az utolso chapter mar durva a razornal! 😎
Masiknak meg versenyeztem 4-et abbol 3x penzt sikerult eltalanom 😓 ( nesze neked fejlesztes )
-
-
Maxtreme
addikt
na a chapter 5 event 7-hez sok szerencsét mindenkinek. (hunter). Eddig egyet sem skipeltem, de ez elég gáznak tűnik.
-
Danny365
őstag
Most látom, hogy nem szükséges minden nap megcsinalni az eventet, mivel én csak most csináltam meg a negyedik chaptert és egyből megnyílt az ötödik, tehát ha az ember kihagy napokat, akkor is befejezheti.
-
B********
aktív tag
Nagy nehezen az utolsó pillanatban sikerült a 4. chapter-t is befejeznem, aztán hogy végül meglesz-e a BMW holnap majd kiderül. 697 RP-n áll, de napközben csak a kötelező versenyekre volt időm, és sajnos holnap sem fogok tudni farmolni, jó ha lesz lehetőségem az összes versenyt lefutni... De egyébként legalább ma meglett végre a Skyline
-
B********
aktív tag
Ki milyen PR-os autóval kezd neki az utolsó napnak?
-
Maxtreme
addikt
Aha ez tényleg nem volt vész. Az egyik "ugratós" futamot qrtam el (elszállt az autóm) de a többi simán ment.
-
válasz
Adorjanksz #536 üzenetére
-
válasz
Adorjanksz #534 üzenetére
Végeztem én is, nem volt kihívás benn.
-
Adorjanksz
tag
Na..varom az utolso napot, eddig nem volt veszes. 700as a jargany.
-
bostone
addikt
5 ticketet otthagytam a hunteren és nincs kész.
-
válasz
Adorjanksz #531 üzenetére
Zöld-kék cuccokba felesleges gyűjteni, úgy is megkapod a lilákat. Egyébként meg azokba könnyen ki is tudod farmolni, én takarékoskodok.. megszokás.
Nyiss persze, de azért egy 20-30k-t hagyj meg!
-
Adorjanksz
tag
Van ertelme gyujteni razor eventben levo lovet, vagy erdemesebb dobozokat nyitni franko alkatreszek remenyeben? Koszi
-
S igazunk volt, van párja a Razornak, ismét egy Mustang GT. Chapter 4, event 6-ban van.
-
bostone
addikt
Kár h az előzőről lemaradtam, most biztos nem itt tartanék, de gondolom vissza jön még vagy lesznek más hasonló hasznos eventek.
Az másnál is előfordul h egyes kanyarokban, bárhol kezdem meg a driftelést, kipakol a pálya szélére, gyakorlatilag elkerülhetetlen a koccanás a fallal.
-
Azért az jó, hogy most akkor hirtelen nem kell farmolnom BMW M4 és Ford Mustang GT bp-ekre, mert a Razor-os event-en nyertek is ki tudják majd őket váltani Car series-ben.
Legalább ezek alap változataival nem kell foglalkozni pb és alkatrészgyűjtés terén sem.
-
-
bostone
addikt
Elfogyott a jegyem...
Bead valamit, pl. másik motort, hogy a napi event sikerüljön?
Nagyon szeretném ezt a bmw-t. -
Maxtreme
addikt
haha copy/paste módon ebben az eventben is van 1 lehetetlennek tűnő Hunter misszió.
Gyorsabb is mint te, kb esélyed nincs. Még jó hogy Easy-nek írja. -
Az úgy tényleg komoly és nem utolsóként persze neked is jár a grat!
Neked is 631 PR-es Golf-od van talán?Többiekhez is:
Egyébként végülis nem is annyira kell lehet panaszkodni, hogy vontatott lenne a játék, mert kerek 1 hónapja játszom és már azért elég zsúfolt jelenleg a garázs nálam.
Ez idő alatt lett egy Mercedes AMG GT-m is, ami azért nem egy szar verda az életben.
Nem hagyományos pár délutános játék ez az biztos, de legalább így szavatosabb.Ja és próbáljátok ki szerintem legalább 1 nap erejéig, hogy kártyaválasztásoknál arra böktök, ahol keverés előtt volt éppen a kívánt dolog!
Nem tudom, hogy a szintlépésekkel jár-e valami mesterségesen generált szerencse az esetemben vagy szimplán csak szeret mostanában a játék engem, de egyre kevesebb az olyan pillanat, hogy bosszankodnék kártyahúzásokat illetően.
Főleg most a Razor-os eversenyek kártyahúzásánál. Ott ezzel a módszerrel 10 húzásból kb 7-8x sikerül azt húznom, amit szeretnék. Érdekes... -
B********
aktív tag
válasz
csadi0011 #508 üzenetére
Nekem személy szerint a free roam kell a legkevésbé. Sőt, anno az NFSU2-re is a free roam miatt untam rá. Egyszerűen rábökök a versenyre és feldob egy adott szakaszt, kész. Nekem nem kell a gta-s barangolás, unalmas. Inkább a direkt aljas szerencsejátékszerű fejlesztési lehetőségen változtatnának
-
válasz
csadi0011 #508 üzenetére
Én még nem találkoztam ezzel a kérdőívvel.
Free roam-ot egyébként kár várni szerintem. Képtelenségnek tartom, hogy ebben a játékban lenne egy egységes, szabadon bejárható város. Egyszerűen a jelenlegi kötött pályák ismétlődőssége és összeadott hosszuk kb durván egy falut hozna ki, amiben sok értelme nem igazán lenne szabadon barangolgatni.@lacy86: Köszi!
-
csadi0011
őstag
Nektek is feldobott a játék egy kérdőívet? Én kitöltöttem, és remélem, hogy rajtam kívül jó sokan írták még be, hogy Free Roam-ot akarnak. Na meg a valós multiplayert. Én is kezdem már unni. Szerintem, ha összeadnánk, hogy eddig mennyit kellett várnunk a játékban azért, mert Online, és ő egyfolytában lekérdez valami adatot az internetről, meg csatlakozik a szerverhez, akkor elég bosszantó szám jönne ki ahhoz viszonyítva, hogy egy csepp valós multiplayer élményt nem kaptunk a játéktól. Minek töltöttünk le egy ekkora játékot? Mehetne az egész stream-elős rendszerben is akár ennyi erővel. És akkor még szép is lehetne.
-
Eddig csak is a 800 Ft-os Monthly gold cuccosra fizettem be, ami a napokban fog lejárni.
Magában gold-ot eszembe sem fog jutni venni, így pedig ebben a formában még azt mondom megérte úgy érzem (főleg nekem, hogy minden nap játszottam és nem kicsit függtem rá erre).Valaki ha jól emlékszem kiszámolta, hogy ezzel a cumóval 15ezer Ft-nyi aranyat lehet összeszedni.
-
Így sikerült végeznem végül ezen a Golf GTI-s Tournament-en:
Ahhoz képest, hogy korábban, mikor azt mondtam, hogy visszább veszek (akkor top50-ben végeztem), úgy tűnik ezúttal az nem igazán sikerült.
Nem volt egyébként olyan hajtás, mint amire számítottam volna. Például egész Tournament alatt csak most, a legutolsó 10 percben vettem ticket-eket 60 gold-ért, hogy bebiztosítsam a helyezésemet.Nagy ritkán veszítettem csak. Érdekesség, hogy 2-es rangúként az utolsö két ellenfél legyőzése mindig ugyanannyi jutalompontot adott (miközben PR-ben viszont volt különbség köztük normálisan).
Aztán 1-es rangúként meg már mindegyik ellenfél ellen egységesen 440 jutalompért harcolhattam.
Természetesen itt kiválasztottam mindig a leggyengébb ellenfelet. Ha már nem éri meg kockáztatni, akkor minek kockáztassak.
Kár, hogy ezekről már nem csináltam képmentést.-------------------------------------
@csadi0011: Ugyanilyen képhibával én is találkoztam már korábban. Szerencsére csak nagyon elvétve fordul elő.
-
Az autó butítás tud lenni full ingyenes is, feltéve, ha nem akarod megtartani a régi alkatrészt.
Persze értem, hogy hogyan értitek, csak a dolgok tisztázása érdekében írtam most.
Szóval az igazán költséges dolog a játékban az a Rare (és ettől kokolyabb) főalkatrészek felszabadítása autóból.Előző Eventből kiindulva meg igen, minden versenyt teljesíteni kell minden nap és ennyi.
Ez persze nem ennyire könnyű, mert jellemzően az utolsó napokon adogat majd olyan versenyeket a játék, amihez olyan PR szintű BMW kell majd neked, amit csak időközbeni sűrű farmolásokkal tudsz csak elérni.Szóval akinek kell a BMW, az ne csak annyit csináljon, hogy teljesíti az aznapi versenyeket és hátradőlve várja a következő napot.
Nem, amint van ticket (és persze szabad ideje az embernek), uzsgyi újrajátszani a versenyeket az alkatrész fejlesztésekért!Itt megtartani régi főalkatrészt meg totál felesleges, mert felhasználni úgysem tudod sehova sem és miután vége ennek az egész eventnek, kiüríti a játék majd az itt megszerzett összes cuccodat és átszámítja majd őket neked általános pénzbe.
-
bostone
addikt
válasz
Adorjanksz #499 üzenetére
Csak ha van belőle másik, akkor tudod átszerelni, de autót butítani többe kerül, mint fejleszteni.
Az előző eventben, hogyan lehetett megtartani a verdát? Teljesíteni kellett azt kész?
Egyébként, alkatrész eladásnál 1000 ad alkatrészenként, szerintem érdemes megtartani, mert többet ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- iBasso SR3 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest