- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdés:
"Szerintetek egy low profile R7 250-et (esetleg GTX 750-et) le lehet passzívan hűteni egy Accelero L2 PLUS bordával, illetve egyáltalán rámegy ez a hűtő?"Válasz:
"Naszóval: a hűtendő kártya 65W max TDP, a hűtő pedig 120W max cooling capacity-vel bír. Ez a hűtő nem passive, mivel van rajta ventillátor. Szóval ventivel képes a 120W-ra.""Akkor mit nem értesz? Találd fel magad!"
Hátööö... köszi a segítséget! -
Milyen gépházba szeretnéd a kártyát, hány ventillátorral van megáldva a case?
Normál magasságú házba lesz, hátul egy 120mm-es ventivel, rácsozott oldallappal.MOD: Innen messziről úgy nézem, hogy a ki van alakítva a fogatócsavaroknak a lyuk/menet, szóval úgyfest, hogy rámenne.
Menet nélkül nehezen lehetne ráfogatni a gyári hűtőt is, szóval evidens, hogy van rajta. Igen, az utángyártottan is, mivel ugyanúgy kell felfogatni azt is. A kérdés inkább, hogy a furattávolság vajon megegyezik-e?Naszóval: a hűtendő kártya 65W max TDP, a hűtő pedig 120W max cooling capacity-vel bír. Ez a hűtő nem passive, mivel van rajta ventillátor.
A gyári adatokat én is ismerem, nem kell még egyszer leírnod.Szóval ventivel képes a 120W-ra.
Nem mondod. -
OldAkita
aktív tag
Igazad van, csak halogatom mert fel kell túrni a lakást hogy hova tettem azt a kis tégely szilikonzsírt ami kel majd ha visszateszem a hűtőt a magra. Közben, ahogy elnéztem StSanya linkjét a dualos hűtőről, amilyen nekem is van, próbáltam erre rákeresni de ilyet nem találtam csak magát a ventilátort, és ahogy látom azokon van egy kis furat a 3 ágú tartóján. Szóval némi bátorsággal le lehet szedni a régi ventiket és rábarkácsolni 2 újat.
-
dewil666
őstag
Ez a finomított gépolaj az amit a varrógéphez szoktak adni?
Illetve mennyire tartós megoldás?
Én egyszer próbáltam de kis idő után ismét zörgött
Viszont próbáltam (kísérleteztem) több kencével is.
A szilikon zsír önmagában kicsit sűrű és nagyom megfogja a ventit. Ezért úgy csináltam hogy rossz optikai meghajtót szétszedtem és a mechanikáján található (amit a fogaskerék mellé nyomott) fehéres hígabb zsírt kicsi szilikonzsírral keverve jó párosításnak bizonyult. De ehhez a művelethez szét kell szedni a ventit és vékonyan a tengelyt bekenni, mert ez nem folyik be.
Ez a megoldás csak a szétszedhető ventiknél alkalmazható. Azért is kérdeztem meg, mert persze hogy nekem is van olyan venti amit nem lehet szétszedni. -
OldAkita
aktív tag
Kb 4 éves MSI Nvidia 560GTX egyik ventilátora egyre jobban hangoskodik, kiszerelés után kiderült hogy kézi megpörgetésre is berezonál. A kiszerelést úgy kell érteni hogy kivettem a kártyát a gépből. Ahogy nézegettem az egész műanyag egy blokk ami magába foglalja mindkét ventilátort. Lehet ilyet komplett venni? Vagy le lehet operálni és kicserélni csak a hibás ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged